vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 3, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 3, 2016 trollebuz a dat muzica tare ) Off, ce băiat drăguț... E mai bine asa, ca nu te plictisesti☺
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 6, 2016 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 6, 2016 Oooo(uă)...Ce veste minu_nată 2
l y n x Reputație: 1615 Postat Iulie 30, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Iulie 30, 2016 deo saptamana ma gandesc careo fi urmasu lu tantrica
no_body Reputație: 6681 Postat Iulie 30, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Iulie 30, 2016 deo saptamana ma gandesc careo fi urmasu lu tantricaSper că nu faci vreo aluzie la mine. 1
mystic river Reputație: 207 Postat Iulie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 30, 2016 Eu il propun pe patronul, boss de boss, seful la smardoiala cu fasole afumata.........nimeni altul decat piconnnnnnnnnnnnnn gerula.
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Iulie 31, 2016 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Iulie 31, 2016 Aş vrea să văd cum reacţionează Oly daca este desemnat UL.
Administrator pisicuts Reputație: 114353 Postat August 1, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 1, 2016 Felicitari @ul amelia 2
palosulgros Reputație: 5972 Postat August 1, 2016 Telefon: viaducthr Oras:Cluj Telefon: viaducthr Oras:Cluj Postat August 1, 2016 Felicitari! 3 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 1, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 1, 2016 avansatu )Nisi vorba di asa civa !!! 2 5
bullheart Reputație: 292 Postat August 1, 2016 Oras:Romanica Oras:Romanica Postat August 1, 2016 Nisi vorba di asa civa !!! Felicitari, Amelia ! :clapporicine este in spatele acestui nume, este supertalent !!! 4
Vizitator Reputație: 0 Postat August 1, 2016 Postat August 1, 2016 Felicitari, Amelie ! https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/30/16/aa/3016aaf8ab03d1fdd1e6c28087307234.jpg 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 1, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 1, 2016 Felicitari @ul amelia Wwwaaaaaaaaaaauuuuuu !!! Mmmmmoooooooaaaaaammmma !!! Doamnie Crestine Isuse Hristoasie...cie surpriza mio facut Pisicosu !!! Jur ka nu mastiptam...kear nas fi criezut ca ie posibil intrun timp atata di scurt sa fiu facuta Utilizatoru Luni !? Am 5 luni di cind miam facut contu si fak pariu ca ciei moi multi dintri voi nisi nau auzit di mini ! Cie pot sa zik si io acuma ? Mo luat pi nipregatitilea si nam un speech facut ! Dara, asa cum sie obisnuiesti, am sa anciep ku multumiri ! Ii multumiesc lu mamica, ka di la ia am anvatat mieseriie. No fost ia cea moi buna curva, ka no facut ia pria multi pureci, da sigur io placut mult pula. Hai sai zik mersi si lu ninorocitu di taicamiu, ka no fost alcolist moi mari ka iel in tat Botsanu ! Vriau sa arat o leaca di gratitudini si sponsorilor: miersi Iuby, fara sprijinu tau, dar moi alies fara kascavalu tau, nimica nar fi fost pusibil. Vrau sa multimiesc si suportierilor, colaboratorilor si tati ciei ci miau fost alaturea si la bini si la rau !!! Un mari Multam si cielor cie mior dat bulini di verdi. Ie ciel moi usor fiel sa simti ka munca ta no tricut niobsiervata. Aisea vriau sa anciep un paragraf nou di multumiri !!! Ii multumiesc lu Bruneta Focoasa. Faza cu "ai o sapa acasa?" o ramas in miemoria coliectiva a tuturor coliegilor di la Constanta ! Un calduros ms si lu mahalagoiaca di Diana Grasa. Ieterna Pysy ii always o diliema pientru mini, ie inexplicabila triaba cum atita prostii poati zasi intrun singur om ! Tin sa li preciziez si pi Dospiti, ka la un loc amindoua fak juma di tona. Hmmm..si coarda ceia Vulcanica imi tresi prin minti acusa, si intiepata aia parfumata di zdreanta di Inna/Delia, si Bulbucata creata di Ferentari, si multi alti zdrente. Daaaaaar...in mod diosiebit si special, vriau sa multumiesc piersonal la 2 zdrenti dieosebite : Sandra, zis Sandi Bell Tampariniii si Roxana, aka Roxana2, Roxana Guess, Roxana450, R2D2, Roxana Bershka, Roxana China Mall si di moi nou (di cind o muito Pisicu ultima data) Andreea Creata !!! Fara ieli aciest valoros premiu, di Utilizatoru Luni, iera poati acordat la vro parasuta nimeritorie !!! Vriau sa salut tati baeti di la Constanta. Tati cari mor sustinut din prima, da si cielor ci sau prins moi tirziu. Kear si ciei ci mor anjurat tin sa li zik Ms..pina si ceia ci nu dimult ciereau Pisicului sa fiu banata. Iata ka nam fost banata, ba kear mi so ofiert aciest mariet premiu..un fiel di Oscar al forumului Nimfomani. Vriau sa nu uit si pi tati baeti (da si fetili) cari mior scris miesaji privati ku propurniri indicienti. Vieti avia intatdiauna un locsor special in inimioara mia. Clar vriau sa multumiesc conducierii...si di cie nu..partidului (da si sindicatului...stiti voi zdrentili cari). Pisicu pientru Presedinti...2020 Anu Blanii !!! Tinieri libieri, frumosi si distepti..strigati in gura maaari: Pisi, Pisi...ciel moi taaari !!! Nimfomani Number One..da la muie la Dusman ! Va multumiesc la tati, va string tari la peptu mieu paros (ka am o leaca di floacie intre tite), U.L. ul amelia 15 5
pasha_man Reputație: 451 Postat August 1, 2016 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Postat August 1, 2016 ghini fai fata fai si mii nu zisei niik? 1 3
cor leone Reputație: 251 Postat August 1, 2016 Oras:WildWest Oras:WildWest Postat August 1, 2016 Felicitari ''Amelia'' !!!Pe langa ''Times New Roman'' si ''Kamikaze '' , tu esti favorita/favoritul meu atunci cand vreau sa citesc ceva bun,cu umor. Iti dau un BIG,BIG LIKE !!! :clapp :clapp :clapp :clapp :clappTine-o tot asa, si nu menaja pe nimeni ! 3
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 1, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 1, 2016 Va multumiesc...daaar...serios acuma...vriau sai multumiesc in mod diosiebit lu Cassy ! Ia ie inima forumului dupe mini ! Ie arhivara, bibliotiacara, publicitara, ciercietatoarea ! Ia ajuta atit baeti, cind striga din tati colturili tari dupe ajutor cas nielamuriti, dara si fietili la ancieput di drum acilea ! Ia ii iexcorta, ii o doamna, ii o lady !!! Cassy ii si primu Utilizator al Luni al siexului frumos...da si ciel moi meritoriu !!! Tat ciei moi bun pi lumi iti doriesc pretina mea !!! Capu sus si zimbiestie cind tie moi grieu !!! 10 4
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 1, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 1, 2016 pe tine te cred Justitiarulie...stai pi faza o leaca...ca si pie mini oi sa ma criezi dupe !
ghostcurvar Reputație: 1862 Postat August 1, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 1, 2016 Roxanica face 2 3 clone sa iti dea like pentru reclama 1
alessandro3 Reputație: 310 Postat August 1, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 1, 2016 Please find enclosed a picture of R2D2
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 1, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 1, 2016 Ka aista ? 4
daywalker78 Reputație: 14869 Postat August 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 1, 2016 Felicitari, Amelia! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum