Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

Postat

ba ii mai si bat :))) adica ii pun sa se bat ei

shu ca mi-e foame si daca nu manc acu chiar ca ma apuca furia si sparg tot 

ce vrei sa-ti comand? :)

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

fără violență , succesiunea trebuie să aibe loc în pace și liniște deplină :pope

• Oras:in flames
Postat

fără violență , succesiunea trebuie să aibe loc în pace și liniște deplină :pope

la morga sau cum? 

la ce ai pus emoticonu ala?:))

Postat

pustoaico, mi-ai raspuns deci ti-ai dat seama :)

nu. doar ca nu avea legatura cu nimic si eu postasem ultima.

eu am fost ul si desi am fost cel mai votat user care sa isi capete al doilea mandat nu am mai primit :(

Postat

nu. doar ca nu avea legatura cu nimic si eu postasem ultima.

eu am fost ul si desi am fost cel mai votat user care sa isi capete al doilea mandat nu am mai primit :(

N-are importanta Ul-ul. Probabil ca te intereseaza mai mult cat decarteaza privitorul cand iti dai jos un articol de imbracaminte

Postat

N-are importanta Ul-ul. Probabil ca te intereseaza mai mult cat decarteaza privitorul cand iti dai jos un articol de imbracaminte

nu ma dezbrac sorry :)

ma dezbrac cu iubitul cand am, sa rupa tot de pe mine si sa imi cumpere altele :))

Postat

nu ma dezbrac sorry :)

ma dezbrac cu iubitul cand am, sa rupa tot de pe mine si sa imi cumpere altele :))

pt ce te platesc respectivii? :slap2

Postat

dominare, fetish, companie

Te pricepi sa-i prostesti. Ti-ar da banii prin monitor daca ar fi posibil

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Te pricepi sa-i prostesti. Ti-ar da banii prin monitor daca ar fi posibil

se numeste teamviewer baiete uneori ii iau singura. ori imi dau cardurile si fac shopping online cu codu de pe spate

da-mi un card si fac magie . e f vesel si ma incita

• Like 1
Postat

se numeste teamviewer baiete uneori ii iau singura. ori imi dau cardurile si fac shopping online cu codu de pe spate

da-mi un card si fac magie . e f vesel si ma incita

Castigul tau e direct proportional. cu participarea ta :)

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Castigul tau e direct proportional. cu participarea ta :)

da, da. nu e chiar asa facil

este obositor si mananca f mult timp efectiv

Postat

da, da. nu e chiar asa facil

este obositor si mananca f mult timp efectiv

poti sa te angajezi pe o mie si ceva de lei pe luna. Dupa, ti se va parea usor ce faci acum

Postat

poti sa te angajezi pe o mie si ceva de lei pe luna. Dupa, ti se va parea usor ce faci acum

esti neboon? ahahahhaha primu meu job dupa facultate avea salariul de 2800,bonuri de masa si asigurare medicala privata..si castigat de fapt mai mult inca pe atat din chestii part time

ce fac o iau in jos dupa experienta profesionala?nu am facut mereu ce fac acum,am experienta frumusica in my resume

Postat

esti neboon? ahahahhaha primu meu job dupa facultate avea salariul de 2800,bonuri de masa si asigurare medicala privata..si castigat de fapt mai mult inca pe atat din chestii part time

ce fac o iau in jos dupa experienta profesionala?nu am facut mereu ce fac acum,am experienta frumusica in my resume

Majoritatea fetelor nu castiga nici pe departe cat zici tu. Le mai da seful prime daca au dorinta sa avanseze in cariera

Postat

Majoritatea fetelor nu castiga nici pe departe cat zici tu. Le mai da seful prime daca au dorinta sa avanseze in cariera

eu nu-s majoritatea, nu ma intereseaza ori motivat vreodata cum traiesc altii,ci m-am centrat pe mine

nu am avut sef ci doua superioare cu care nu interactionam decat la pranz la restaurantul cantina

in momentul in care iti acorzi tie atentie sa cresti si nu stai sa casti botul la altii devii mai bun in orice faci fireste

Postat

eu nu-s majoritatea, nu ma intereseaza ori motivat vreodata cum traiesc altii,ci m-am centrat pe mine

nu am avut sef ci doua superioare cu care nu interactionam decat la pranz la restaurantul cantina

in momentul in care iti acorzi tie atentie sa cresti si nu stai sa casti botul la altii devii mai bun in orice faci fireste

Esti tu o gagica mai tepoasa :)

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Ce-ati facut ma nene, ma ?  :laugh2 

PS. Motane, de acum UL din luna in curs alege UL lunii urmatoare. Mai fa si ce vrea pula noastra, nu doar ce vrei tu. Asadar, UL din Ianuarie 2017 va fi V-SHIP.

• Like 2
  • Minus 5
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Apropo. Inca ceva. Trebuie sa-i indeplinesti o dorinta unui UL, incepand  din luna asta. Dorinta va fi spusa in ultima zi, asa cum se intampla la Presedintii de tara atunci cand promulga o gramada de legi in ultima zi: Deci, dorinta mea este sa-l banezi maine pe v-ship. :))) sa nu mai apuce sa fie UL, cum ar veni sa aiba cazier :)))

Sarbatori fericite tuturor, va pup. 

• Like 3
  • Minus 5

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Ce-ati facut ma nene, ma ?  :laugh2

PS. Motane, de acum UL din luna in curs alege UL lunii urmatoare. Mai fa si ce vrea pula noastra, nu doar ce vrei tu. Asadar, UL din Ianuarie 2017 va fi V-SHIP.

Apropo. Inca ceva. Trebuie sa-i indeplinesti o dorinta unui UL, incepand  din luna asta. Dorinta va fi spusa in ultima zi, asa cum se intampla la Presedintii de tara atunci cand promulga o gramada de legi in ultima zi: Deci, dorinta mea este sa-l banezi maine pe v-ship. :))) sa nu mai apuce sa fie UL, cum ar veni sa aiba cazier :)))

Sarbatori fericite tuturor, va pup. 

Cum ,bre , ti-ai schimbat brusc parerea in decurs de 6 minute? :laugh2

Scuze ca ti-am decupat  postarea dar am vrut sa fac economie de "hartie"

Sarbatori Fericite si La Multi Ani !!!

• Like 16
  • Minus 14

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...