brett Reputație: 1750 Postat Decembrie 27, 2016 Postat Decembrie 27, 2016 ba ii mai si bat )) adica ii pun sa se bat eishu ca mi-e foame si daca nu manc acu chiar ca ma apuca furia si sparg tot ce vrei sa-ti comand? 1 1
tulda Reputație: 3736 Postat Decembrie 28, 2016 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 28, 2016 fără violență , succesiunea trebuie să aibe loc în pace și liniște deplină
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 28, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 28, 2016 fără violență , succesiunea trebuie să aibe loc în pace și liniște deplină la morga sau cum? la ce ai pus emoticonu ala?)
brett Reputație: 1750 Postat Decembrie 28, 2016 Postat Decembrie 28, 2016 @good girlvrea sa te numeasca pe tine utilizatorul lunii
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 28, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 28, 2016 @good girlvrea sa te numeasca pe tine utilizatorul lunii tu cu cine vb oare baiete?
brett Reputație: 1750 Postat Decembrie 28, 2016 Postat Decembrie 28, 2016 tu cu cine vb oare baiete? pustoaico, mi-ai raspuns deci ti-ai dat seama 1 1
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 28, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 28, 2016 pustoaico, mi-ai raspuns deci ti-ai dat seama nu. doar ca nu avea legatura cu nimic si eu postasem ultima.eu am fost ul si desi am fost cel mai votat user care sa isi capete al doilea mandat nu am mai primit
brett Reputație: 1750 Postat Decembrie 28, 2016 Postat Decembrie 28, 2016 nu. doar ca nu avea legatura cu nimic si eu postasem ultima.eu am fost ul si desi am fost cel mai votat user care sa isi capete al doilea mandat nu am mai primit N-are importanta Ul-ul. Probabil ca te intereseaza mai mult cat decarteaza privitorul cand iti dai jos un articol de imbracaminte
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 28, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 28, 2016 N-are importanta Ul-ul. Probabil ca te intereseaza mai mult cat decarteaza privitorul cand iti dai jos un articol de imbracamintenu ma dezbrac sorry ma dezbrac cu iubitul cand am, sa rupa tot de pe mine si sa imi cumpere altele )
brett Reputație: 1750 Postat Decembrie 28, 2016 Postat Decembrie 28, 2016 nu ma dezbrac sorry ma dezbrac cu iubitul cand am, sa rupa tot de pe mine si sa imi cumpere altele ) pt ce te platesc respectivii?
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 28, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 28, 2016 pt ce te platesc respectivii? dominare, fetish, companie
brett Reputație: 1750 Postat Decembrie 28, 2016 Postat Decembrie 28, 2016 dominare, fetish, companie Te pricepi sa-i prostesti. Ti-ar da banii prin monitor daca ar fi posibil 1 1
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 28, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 28, 2016 Te pricepi sa-i prostesti. Ti-ar da banii prin monitor daca ar fi posibilse numeste teamviewer baiete uneori ii iau singura. ori imi dau cardurile si fac shopping online cu codu de pe spateda-mi un card si fac magie . e f vesel si ma incita 1
brett Reputație: 1750 Postat Decembrie 28, 2016 Postat Decembrie 28, 2016 se numeste teamviewer baiete uneori ii iau singura. ori imi dau cardurile si fac shopping online cu codu de pe spateda-mi un card si fac magie . e f vesel si ma incita Castigul tau e direct proportional. cu participarea ta 1 1
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 28, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 28, 2016 Castigul tau e direct proportional. cu participarea ta da, da. nu e chiar asa facileste obositor si mananca f mult timp efectiv
brett Reputație: 1750 Postat Decembrie 28, 2016 Postat Decembrie 28, 2016 da, da. nu e chiar asa facileste obositor si mananca f mult timp efectiv poti sa te angajezi pe o mie si ceva de lei pe luna. Dupa, ti se va parea usor ce faci acum
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 28, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 28, 2016 poti sa te angajezi pe o mie si ceva de lei pe luna. Dupa, ti se va parea usor ce faci acumesti neboon? ahahahhaha primu meu job dupa facultate avea salariul de 2800,bonuri de masa si asigurare medicala privata..si castigat de fapt mai mult inca pe atat din chestii part timece fac o iau in jos dupa experienta profesionala?nu am facut mereu ce fac acum,am experienta frumusica in my resume
brett Reputație: 1750 Postat Decembrie 28, 2016 Postat Decembrie 28, 2016 esti neboon? ahahahhaha primu meu job dupa facultate avea salariul de 2800,bonuri de masa si asigurare medicala privata..si castigat de fapt mai mult inca pe atat din chestii part timece fac o iau in jos dupa experienta profesionala?nu am facut mereu ce fac acum,am experienta frumusica in my resume Majoritatea fetelor nu castiga nici pe departe cat zici tu. Le mai da seful prime daca au dorinta sa avanseze in cariera
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 28, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 28, 2016 Majoritatea fetelor nu castiga nici pe departe cat zici tu. Le mai da seful prime daca au dorinta sa avanseze in carieraeu nu-s majoritatea, nu ma intereseaza ori motivat vreodata cum traiesc altii,ci m-am centrat pe minenu am avut sef ci doua superioare cu care nu interactionam decat la pranz la restaurantul cantinain momentul in care iti acorzi tie atentie sa cresti si nu stai sa casti botul la altii devii mai bun in orice faci fireste
brett Reputație: 1750 Postat Decembrie 28, 2016 Postat Decembrie 28, 2016 eu nu-s majoritatea, nu ma intereseaza ori motivat vreodata cum traiesc altii,ci m-am centrat pe minenu am avut sef ci doua superioare cu care nu interactionam decat la pranz la restaurantul cantinain momentul in care iti acorzi tie atentie sa cresti si nu stai sa casti botul la altii devii mai bun in orice faci fireste Esti tu o gagica mai tepoasa 1 1
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2016 Postat Decembrie 30, 2016 Ce-ati facut ma nene, ma ? PS. Motane, de acum UL din luna in curs alege UL lunii urmatoare. Mai fa si ce vrea pula noastra, nu doar ce vrei tu. Asadar, UL din Ianuarie 2017 va fi V-SHIP. 2 5
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2016 Postat Decembrie 30, 2016 Apropo. Inca ceva. Trebuie sa-i indeplinesti o dorinta unui UL, incepand din luna asta. Dorinta va fi spusa in ultima zi, asa cum se intampla la Presedintii de tara atunci cand promulga o gramada de legi in ultima zi: Deci, dorinta mea este sa-l banezi maine pe v-ship. )) sa nu mai apuce sa fie UL, cum ar veni sa aiba cazier )) Sarbatori fericite tuturor, va pup. 3 5
le miskin Reputație: 154 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:X. Oras:X. Postat Decembrie 30, 2016 Daca se aplica retroactiv, sa i se dea o femeie cu mustata lu' pekineza oly, sa-i fie si lui bine.
puleandru Reputație: 338 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:86.925026 27.987850 Oras:86.925026 27.987850 Postat Decembrie 30, 2016 exista vreun user cu mai multe clone UL?
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 30, 2016 Ce-ati facut ma nene, ma ? PS. Motane, de acum UL din luna in curs alege UL lunii urmatoare. Mai fa si ce vrea pula noastra, nu doar ce vrei tu. Asadar, UL din Ianuarie 2017 va fi V-SHIP. Apropo. Inca ceva. Trebuie sa-i indeplinesti o dorinta unui UL, incepand din luna asta. Dorinta va fi spusa in ultima zi, asa cum se intampla la Presedintii de tara atunci cand promulga o gramada de legi in ultima zi: Deci, dorinta mea este sa-l banezi maine pe v-ship. )) sa nu mai apuce sa fie UL, cum ar veni sa aiba cazier )) Sarbatori fericite tuturor, va pup. Cum ,bre , ti-ai schimbat brusc parerea in decurs de 6 minute? Scuze ca ti-am decupat postarea dar am vrut sa fac economie de "hartie"Sarbatori Fericite si La Multi Ani !!! 16 14
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum