Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Ziceai ca nu mai dai tepe?

Ori..de @coleric ti-era teama ca vine cu drujba? :)

Nu stiu cine este :)

Adica stiu ca am vb ,dar de drujba ???!nu

Se întâmpla anul trecut ,cand a fost sezonul tepelor :)

Link spre comentariu
Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

și ce vină am eu în ecuația asta? Sunt activa pe forum...îmi selectez clienții... telefonul poate suna și de 100 de ori...citesc..trag concluzii...nu mă mai implic ca altădată in polemici care duc la disconfortul meu psihic! Tac și fac! Ține-o tot așa domnule! Seară frumoasă!

cum ? 

Link spre comentariu

Ea posteaza up din ora in ora dar pretinde ca isi selecteaza clientii :laugh2

o fi inteles  prost cum functioneaza democratia asta  :laugh2  zic si eu 

• Like 7
  • Minus 13
Link spre comentariu
Vizitator deliaro
Reputație: 0

o fi inteles [/size]prost cum functioneaza democratia asta :laugh2 zic si eu [/size]

Miky știi ce am înțeles eu?...că cititorului îi stă mai bine :) eu stau în culise și admir operele voastre epice ;) proastă nu am fost niciodată și nici nu am sa fiu vreodată! Trust my Word! Îmi dau up și din 5 in 5 minute daca vreau... pentru asta sunt aici! Am incercat sa socializez să mă integrez...cu cine? Să îmi iau înjurături sa stau să îmi bat capul să răspund unul , altuia? Fă-o tu! Good night!
  • Like 3
Link spre comentariu

Miky știi ce am înțeles eu?...că cititorului îi stă mai bine :) eu stau în culise și admir operele voastre epice ;) proastă nu am fost niciodată și nici nu am sa fiu vreodată! Trust my Word! Îmi dau up și din 5 in 5 minute daca vreau... pentru asta sunt aici! Am incercat sa socializez să mă integrez...cu cine? Să îmi iau înjurături sa stau să îmi bat capul să răspund unul , altuia? Fă-o tu! Good night!

vezi , aici  gresesti...intotdeauna ....eu nu te injur  si nici nu am spus ca esti proasta , stai linistita :)

nu stiu cat intelegi ce am vrut sa-ti transmit ,trecand peste replica lui BRETT .....si nu am uitat sunt dator cu un raspuns mai vechi la o intrebare , dar nu am mai considerat ca te-ar interesa prea mult .  :) NU AM SOMN ...dar merci  :crazylove

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...