trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 1, 2017 Nu te mai duce la curve Da Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2017 Partajează Postat Iunie 1, 2017 Ziceai ca nu mai dai tepe?Ori..de @coleric ti-era teama ca vine cu drujba? Nu stiu cine este Adica stiu ca am vb ,dar de drujba ???!nu Se întâmpla anul trecut ,cand a fost sezonul tepelor Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2017 Partajează Postat Iunie 1, 2017 Da Nu te mai duce la curve Prietenii , il bagă la păcate 2 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 1, 2017 Prietenii , il bagă la păcate Am zis io că nu??? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2017 Partajează Postat Iunie 1, 2017 Am zis io că nu???Eu doar am subliniat 2 Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2017 Partajează Postat Iunie 1, 2017 Eu doar am subliniat vacanta plăcută Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2017 Partajează Postat Iunie 1, 2017 vacanta plăcută Multumesc Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 1, 2017 Eu doar am subliniat Te vreau...cum poola mea facem? 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2017 Partajează Postat Iunie 1, 2017 Te vreau...cum poola mea facem? așteaptă Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 1, 2017 așteaptă Ce? Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Iunie 1, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Iunie 1, 2017 Sa reinceapa sezonul tepelor. 2 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2017 Partajează Postat Iunie 1, 2017 Felicitări Adino!Asa se intampla cand umblii cu Dobre 1 2 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 1, 2017 Sa reinceapa sezonul tepelor. Amin 1 4 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 1, 2017 Felicitări Adino!Asa se intampla cand umblii cu Dobre Crem dă la crem Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2017 Partajează Postat Iunie 1, 2017 Nici crema nu mai e ce era odată Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 1, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iunie 1, 2017 și ce vină am eu în ecuația asta? Sunt activa pe forum...îmi selectez clienții... telefonul poate suna și de 100 de ori...citesc..trag concluzii...nu mă mai implic ca altădată in polemici care duc la disconfortul meu psihic! Tac și fac! Ține-o tot așa domnule! Seară frumoasă!cum ? Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Iunie 1, 2017 Partajează Postat Iunie 1, 2017 cum ? Ea posteaza up din ora in ora dar pretinde ca isi selecteaza clientii 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 1, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iunie 1, 2017 Ea posteaza up din ora in ora dar pretinde ca isi selecteaza clientii o fi inteles prost cum functioneaza democratia asta zic si eu 7 13 Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2017 Partajează Postat Iunie 1, 2017 o fi inteles [/size]prost cum functioneaza democratia asta zic si eu [/size] Miky știi ce am înțeles eu?...că cititorului îi stă mai bine eu stau în culise și admir operele voastre epice proastă nu am fost niciodată și nici nu am sa fiu vreodată! Trust my Word! Îmi dau up și din 5 in 5 minute daca vreau... pentru asta sunt aici! Am incercat sa socializez să mă integrez...cu cine? Să îmi iau înjurături sa stau să îmi bat capul să răspund unul , altuia? Fă-o tu! Good night! 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2017 Partajează Postat Iunie 1, 2017 Ce? O clătită Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2017 Partajează Postat Iunie 1, 2017 Sa reinceapa sezonul tepelor. Eu nu sunt Teparaaaaa Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 1, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iunie 1, 2017 Miky știi ce am înțeles eu?...că cititorului îi stă mai bine eu stau în culise și admir operele voastre epice proastă nu am fost niciodată și nici nu am sa fiu vreodată! Trust my Word! Îmi dau up și din 5 in 5 minute daca vreau... pentru asta sunt aici! Am incercat sa socializez să mă integrez...cu cine? Să îmi iau înjurături sa stau să îmi bat capul să răspund unul , altuia? Fă-o tu! Good night!vezi , aici gresesti...intotdeauna ....eu nu te injur si nici nu am spus ca esti proasta , stai linistita nu stiu cat intelegi ce am vrut sa-ti transmit ,trecand peste replica lui BRETT .....si nu am uitat sunt dator cu un raspuns mai vechi la o intrebare , dar nu am mai considerat ca te-ar interesa prea mult . NU AM SOMN ...dar merci Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 1, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iunie 1, 2017 ...... 8 13 Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Iunie 2, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Iunie 2, 2017 Eu nu sunt Teparaaaaa Da' cine a zis ca esti tepara? Eu nu m-am referit la tine. De cand am aflat ca esti a trolle'-ului, pentru mine nu mai existi. Bros before hoes! 3 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 2, 2017 Da' cine a zis ca esti tepara? Eu nu m-am referit la tine. De cand am aflat ca esti a trolle'-ului, pentru mine nu mai existi. Bros before hoes! Asta-nseamnă respect între curvi 3 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum