inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Octombrie 1, 2017 inesuka vs dusmani: O iau pe urmele lui Ingrid . Indiferenta doare .Redactare placuta , domnilor . Imi puteti crea si pagina speciala . Daca doriti )))) 3 1 Link spre comentariu
henzo mondialu Reputație: 1241 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Ines, cum te simti acum ca ai devenit utilizatorul lunii ? 7 4 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Ines, cum te simti acum ca ai devenit utilizatorul lunii ? Nicicum . Pt ca nu stiu ce inseamna! Probabil m-ati facut troll.Dar e Okay . Nu imi pasa 🙂🙂🙂 m-ati facut si proxenet, ce mai e un amarat de troll ))))))🤔✌ðŸ½Si eu mai fac acuzatii pe nedrept uneori )))) Link spre comentariu
henzo mondialu Reputație: 1241 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Si eu mai fac acuzatii pe nedrept uneori ))))De mine ce ai zis ? <_< Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Am primit doar felicitari , nu si explicatia pentru UL. in ce ar consta.. pe ce se bazeaza.. in functie de ce aspecte se voteaza acest UL..Nu am indraznit nici sa deranjez cu intrebarea... pt ca nu m-a interesat .. pt ca stiu ca pe aici s-a vbt mereu ironicDeci probabil si UL este ceva cu semnificatie codata )))Asa ca nu am luat in seama nici " felicitarile " pt ca nu stiu exact pt ce sunt Deci ... nu ma simt in nici un fel . Ma simt tot Eu , Inesuka . 4 1 Link spre comentariu
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2017 Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Bombonica ... Ines ... Inesuka! Link spre comentariu
henzo mondialu Reputație: 1241 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Bombonica ... Ines ... Inesuka!Sa nu cumva sa fie Bombonel, zic 8 4 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Octombrie 1, 2017 🤣🤣🤣 Hmm.. 🤔☺ï¸ðŸ˜± 3 1 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Octombrie 1, 2017 E tot Inesuka .. ☺ï¸ðŸ‘ŒðŸ½ðŸ˜ŽâœŒðŸ½ Doar ca intr-o alta formula. 3 1 Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Sa nu cumva sa fie BombonEL, zic Doar EL -ul l -am putut citi .Restu e prea marunt Link spre comentariu
henzo mondialu Reputație: 1241 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 1, 2017 E tot Inesuka .. ☺✌ Doar ca intr-o alta formula.http://68.media.tumblr.com/c53379fea162a9ede2d32e1e2628eae0/tumblr_nn0z4rAJXE1tbejo2o1_540.gif 10 4 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Octombrie 1, 2017 )))))) mhm ))) vezi ca stii ))) ðŸ˜ðŸ‘ðŸ½ðŸ‘🽠4 1 Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Porcule 4 Link spre comentariu
giacomo casanova Reputație: 115 Postat Octombrie 1, 2017 Partajează Postat Octombrie 1, 2017 http://68.media.tumblr.com/c53379fea162a9ede2d32e1e2628eae0/tumblr_nn0z4rAJXE1tbejo2o1_540.gifDa l in sange Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Da l in sangeVoi cati scrieti de pe cont?V-am numarat pana amu vreo 5. 5 Link spre comentariu
giacomo casanova Reputație: 115 Postat Octombrie 1, 2017 Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Voi cati scrieti de pe cont?V-am numarat pana amu vreo 5. Nu numara ))))) Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Octombrie 1, 2017 🤣 2 1 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114261 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Am primit doar felicitari , nu si explicatia pentru UL. in ce ar consta.. pe ce se bazeaza.. in functie de ce aspecte se voteaza acest UL..Nu am indraznit nici sa deranjez cu intrebarea... pt ca nu m-a interesat .. pt ca stiu ca pe aici s-a vbt mereu ironicDeci probabil si UL este ceva cu semnificatie codata )))Asa ca nu am luat in seama nici " felicitarile " pt ca nu stiu exact pt ce sunt Deci ... nu ma simt in nici un fel . Ma simt tot Eu , Inesuka . Inesuka cadoul pentru utilizatorul lunii este subforum pe prima pagina. Exemplu: 1 Link spre comentariu
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2017 Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Inesuka cadoul pentru utilizatorul lunii este subforum pe prima pagina. Exemplu: Motane, subforumul ala, de pe pagina principala, trebuie sa aiba urmatorul titlu: <Inesuka Cosmeticiana>, schimba acolo daca vrei ca bombonica sa dea curs invitatiei tale.Pardon, mon cher! Link spre comentariu
crimson_lysergic_rhodium Reputație: -455 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:surreal Oras:surreal Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Inesuka cadoul pentru utilizatorul lunii este subforum pe prima pagina. Exemplu: Hristowsu mortiilor ma-tii. cu din astea te ocupi tu cad imi zici ca esti ocupat???parca nicio femeie nu mai avea subforumata esrti infatuat doar sca ai futut odata si ai lins in pizda fata de mine\sa nu ma mai cauti niciodata epava ce esti 1 7 Link spre comentariu
crimson_lysergic_rhodium Reputație: -455 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:surreal Oras:surreal Partajează Postat Octombrie 1, 2017 pai tu ma implori pe mine sa te iert imi trimiti scrieri prsonale poze cu animalu dar te astepti sa fac eu totul in locu tau cand eu sunt mai frumoasa tanara decat 99.99 din ce ai futut si ai impr4esia ca stau eu dupa un prostaqcheprostu;e! tu stii cum arat da> stii cati am dupa curu meu da?stai in morttii ma.toii atunci tu pe orum eu ma duc pe cine ma mrita mai mult si-s peste 20 mai buni decat tine pro/bank acount. feelings/biz savvy/ bevaious si imi si place de ei in pana mea nu atrana ca tine aurolac handicaptptuiiiii 1 7 Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Hristowsu mortiilor ma-tii. cu din astea te ocupi tu cad imi zici ca esti ocupat???parca nicio femeie nu mai avea subforumata esrti infatuat doar sca ai futut odata si ai lins in pizda fata de mine\sa nu ma mai cauti niciodata epava ce estiL-a facut doar sa te supere.N-ar face el de astea 3 Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Inesuka cadoul pentru utilizatorul lunii este subforum pe prima pagina. Exemplu: Ti-e cald cu dintii'n gura .Bineeeeee.Vine Roz si-ti da 5 Link spre comentariu
crimson_lysergic_rhodium Reputație: -455 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:surreal Oras:surreal Partajează Postat Octombrie 1, 2017 L-a facut doar sa te supere.N-ar face el de asteadqa-l in mortii lui de ratat. dupa ce ca strang mereu dupa el simi-a facut atateael tot spera sa ma inlocuiascaui6te a acut-o fie ca vrea sau sta sta aici. AI REUSIT SCLLaVuLe numai imi scrie la foc automat pe mail tu'ti mortii taisa ramana singur retardul asta 1 7 Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Octombrie 1, 2017 dqa-l in mortii lui de ratat. dupa ce ca strang mereu dupa el simi-a facut atateael tot spera sa ma inlocuiascaui6te a acut-o fie ca vrea sau sta sta aici. AI REUSIT SCLLaVuLe numai imi scrie la foc automat pe mail tu'ti mortii taisa ramana singur retardul astaUrmeaza melodia 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum