Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

Postat

Pisicuts sa pui UL pe cel mai sarac user de pe forum, sa afle poporul de el !!!

m-a sunat amelia cica sa-i dai aia osutadoujdami pa pachetu ala de tigari

i-am zis ca trec pe la ea sa-i bag o muie sa uite..

Vizitator
Reputație: 0
Postat

ahahahahaaahhah =))))) =))))))

du-te linistit, plateste lisandru taxiu =))))) lisandru cuckoldu =)))))) =)))))))))))))

• Oras:Xxx
Postat

m-a sunat amelia cica sa-i dai aia osutadoujdami pa pachetu ala de tigari

i-am zis ca trec pe la ea sa-i bag o muie sa uite..

Tu te-ai mutat cu cortul pe forum? Te culci si te trezești aici huh? :laugh2
  • Like 1
Postat

Tu te-ai mutat cu cortul pe forum? Te culci si te trezești aici huh? :laugh2

da , pazesc topingu taniei da la lux ca a dat 300 si ii e frica sa nu-mi bat joc de el =))

• Like 1
Postat

da , pazesc topingu taniei da la lux ca a dat 300 si ii e frica sa nu-mi bat joc de el =))

Nu mai bine ma duci cu uberu sa fac piața si îți dau ciorbita?

Dar ce-s oi sa le păzești, diavoletto? :))

Postat

nu lucrez pa ciorbita, altceva daca vrei

Iau ciorbitza înapoi ca o mârlancă si chem singură transport. Sau trimit vreo slugă. Si tu mânci de la care te-o pofti. Ete la el figuri neprietenoase...

• Like 1
Vizitator
Postat

Iau ciorbitza înapoi ca o mârlancă si chem singură transport. Sau trimit vreo slugă. Si tu mânci de la care te-o pofti. Ete la el figuri neprietenoase...

Sluga ta e XOXO. 

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

ba motane... da ma-i dao in pula lu Hector si psida lu rozica daca nu zic adevar. oricum am drept de veto... pune-l pe prostu asta de alecsandru69 UL macamear ulpa... si apoi baneaza-i toate conturile ca e chear prea prost sa moara cai mei de te mint. macar de ar avea haz, dar ne-am plicitsit sa ne batem pula de el toata lumea... deja fute notificari aiurea cu quote, macamear qoaiele. asculta aicea la mine, ca te invatz de bine

• Like 1
Vizitator
Postat

ba motane... da ma-i dao in pula lu Hector si psida lu rozica daca nu zic adevar. oricum am drept de veto... pune-l pe prostu asta de alecsandru69 UL macamear ulpa... si apoi baneaza-i toate conturile ca e chear prea prost sa moara cai mei de te mint. macar de ar avea haz, dar ne-am plicitsit sa ne batem pula de el toata lumea... deja fute notificari aiurea cu quote, macamear qoaiele. asculta aicea la mine, ca te invatz de bine

like

Postat

Așa e! Bebelușul sa câștige drept si cinstit! Are deja vot majoritar si s-a năpustit ca un viking aiurit pe unde a apucat strigând cu toată capacitatea pulmonară 'atenție ca vin, t-a-r-f-e-l-o-r'

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...