Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 1, 2018 Partajează Postat Mai 1, 2018 Multumim pentru sugestii!!Si felicitari brett10!In sfarsit a fost apreciat Brett, troll no 1 :))))) 2 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 1, 2018 Multumim pentru sugestii!!Si felicitari brett10! :laugh2 :laugh2 :laugh2Si cum ramane cu reclamatiile? :laugh2E baiat bun, nu stie lumea cum sa vorbeasca cu el. :iagree 1 Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Mai 1, 2018 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Mai 1, 2018 S-a facut dreptate (da' nu stiu pentru cine)! Superpisicuts strikes again! =)) 2 14 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 1, 2018 Partajează Postat Mai 1, 2018 YUPI !!! BRAVO TROLL NO1 !!! 3 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 1, 2018 BRAVO TROLL NO1 !!! Rezista nebanat pana luna care vine ca te propun pe tine. ;) 1 Link spre comentariu
iubydumdum Reputație: -16 Postat Mai 1, 2018 Partajează Postat Mai 1, 2018 Lui Muion ii place sa fie umilit, de asta posteaza ca un pripas retardatFelicitari !! Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Mai 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 1, 2018 Piersicuta Zemoasa ar trebui sa fie utilizatorul lunii. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 1, 2018 Partajează Postat Mai 1, 2018 altii nu scriu deloc recenzii, fac doar SPAM!!Am zis că sunt alți membrii mai activi :), eu nu am nevoie de notorietate, un simplu mersi e suficient, pe care îl primesc câteodată, îmi fac treaba pe sectiunea Cluj și cam atât :) Mă uitam puțin pe istoric la UL și vedeam membrii respectați, gen stalingrad, mark2000, să nu mai zic de camarro sau adrian10, aici mă refer pe care ii cunosc, nu mă ridic eu la nivelul lor, au contribuit mult mai mult la acest forum. Ce mi-a atras atenția e diferența între primele pagini din acest topic comparativ cu ultimele pagini. Citiți puțin și trageti o concluzie. Spor la mici și bere! PS : Felicitări brett10 pentru UL 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 1, 2018 Am zis că sunt alți membrii mai activi :), eu nu am nevoie de notorietate, un simplu mersi e suficient, pe care îl primesc câteodată, îmi fac treaba pe sectiunea Cluj și cam atât :) Mă uitam puțin pe istoric la UL și vedeam membrii respectați, gen stalingrad, mark2000, să nu mai zic de camarro sau adrian10, aici mă refer pe care ii cunosc, nu mă ridic eu la nivelul lor, au contribuit mult mai mult la acest forum. Ce mi-a atras atenția e diferența între primele pagini din acest topic comparativ cu ultimele pagini. Citiți puțin și trageti o concluzie. Spor la mici și bere! PS : Felicitări brett10 pentru UL S-a intamplat liberalizarea!Stalingrad, de exemplu, pe vremuri ma ataca pentru Ancuta, o curva parsiva care incerca sa ma baneze cu argumente cum ca as avea clone...Subit m-a punctat de cateva ori fara sa mai vorbim, cred este destul de inteligent sa stie ca nu avem ce discuta.Forumul s-a schimbat, de acord, dar nu este mai rau decat era, este doar altfel. 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 1, 2018 Partajează Postat Mai 1, 2018 S-a intamplat liberalizarea!Stalingrad, de exemplu, pe vremuri ma ataca pentru Ancuta, o curva parsiva care incerca sa ma baneze cu argumente cum ca as avea clone...Subit m-a punctat de cateva ori fara sa mai vorbim, cred este destul de inteligent sa stie ca nu avem ce discuta.Forumul s-a schimbat, de acord, dar nu este mai rau decat era, este doar altfel.De'a lungul timpului cu siguranță au existat polemici între membrii, nu cunosc situația respectivă, sunt mai nou, dar pentru ceea ce face stalingrad pe sectiunea Cluj, are respectul meu. 1 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114261 Postat Mai 1, 2018 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Mai 1, 2018 S-a intamplat liberalizarea!Stalingrad, de exemplu, pe vremuri ma ataca pentru Ancuta, o curva parsiva care incerca sa ma baneze cu argumente cum ca as avea clone...Subit m-a punctat de cateva ori fara sa mai vorbim, cred este destul de inteligent sa stie ca nu avem ce discuta.Forumul s-a schimbat, de acord, dar nu este mai rau decat era, este doar altfel. cum era inainte forumul amada ?? 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 1, 2018 De'a lungul timpului cu siguranță au existat polemici între membrii, nu cunosc situația respectivă, sunt mai nou, dar pentru ceea ce face stalingrad pe sectiunea Cluj, are respectul meu. Mereu a existat o notiune de respect. Doar simplul fapt ca nu mai discutam despre ce a fost... pentru mine e ceva.Am mentionat doar pentru ca mi-ai amintit si am o memorie de-mi vine sa-mi bag ceva in ea cateodata! :hihat 2 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Mai 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 1, 2018 cum era inainte forumul amada ??Era într-un fel. Acum toți maimuțoi au venit aici sa își caute băgare de seama, ca dehh in viața de zi cu zi nu-i bagă nimeni in seama, la cât de retardați sunt nici nu ma mira :))) Aici mai primește putina atenție virtuală =)) 6 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 1, 2018 cum era inainte forumul amada ?? De rahat! :laugh2Erau niste persoane care ajungeau membri respectabili prin parsivitatea lor... cu mici exceptii.Am fost promovata la top cu japca! :laugh2 Nu-mi doream sa fiu acolo, nici sa vad in prima descriere despre mine ca am 90 kg...Venisera petrepetre02 sa spuna ca nu este adevarat, dar apoi in intalnire sa-mi spuna ca este **spam editat**... :slap2Picon era fascinat de mine, mi-a bagat niste puncte sa nu fiu banata pentru ca sky... nu mai stiu cum il chema... venisera la mine sa-mi spuna ca am facut valuri pe forum si l-am trimis acasa... apoi a lasat ciocul mic ca poate totusi ne futem...Vremuri de kkt! Vremuri cand unii aveau prea multa putere... Vremuri cand am fost amenintata cu recenzii negative sau vrajita cu pozitive...Basta! Ma bucur ca forumul s-a schimbat! :hihat 3 Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Mai 1, 2018 Partajează Postat Mai 1, 2018 fute-v-ar lumea in gura brett faci ce vrei luna asta, iti dai drumu pa topinge, pa ines pa delia , esti smecher o luna, nu te baneaza nimeni =)) 1 1 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Mai 1, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Mai 1, 2018 Rezista nebanat pana luna care vine ca te propun pe tine. ;) Stai linistita! Tu esti dependenta de forum tare de totIn mintea ta forumul e obligatoriu, aici iti spui păsurile, supararile. 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 1, 2018 Partajează Postat Mai 1, 2018 fute-v-ar lumea in gura brett faci ce vrei luna asta, iti dai drumu pa topinge, pa ines pa delia , esti smecher o luna, nu te baneaza nimeni =))Altceva oricum nu facea Brett, doar manuela =)))) 2 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 1, 2018 Stai linistita! Tu esti dependenta de forum tare de totIn mintea ta forumul e obligatoriu, aici iti spui păsurile, supararile. De unde stii tu ce este in mintea mea?1. Am spus ca sunt de acord cu tine UL.2. Recunosc dependenta de forum, am prea mult timp si mintea mea nu rezista fara diversificare, aici am un car de nebuni carora sa fac profilul... Puteam poate sa fac altceva, te cred, dar daca puteam, faceam. Momentan sunt in catuse inca 3 ani. Tu vorbesti despre mine? :laugh2 :slap23. Ce ti-a venit sa te certi cu mine? Ti-am luat apararea si nu doar o singura data... Felicitari! Fruntea sus, maine poate fi mai rau. 1 Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Mai 1, 2018 Partajează Postat Mai 1, 2018 nebunooo 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 1, 2018 nebunooo Vrei sa vezi cum il fac sa-mi manance din palma? :)Ce mai vrei, 24? E prea mult, lasa-ma! Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Mai 1, 2018 Partajează Postat Mai 1, 2018 nu inteleg fa ce spui , sa mor 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 1, 2018 nu inteleg fa ce spui , sa mor Grasa si urata! :rax2 1 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Mai 1, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Mai 1, 2018 De unde stii tu ce este in mintea mea?1. Am spus ca sunt de acord cu tine UL.2. Recunosc dependenta de forum, am prea mult timp si mintea mea nu rezista fara diversificare, aici am un car de nebuni carora sa fac profilul... Puteam poate sa fac altceva, te cred, dar daca puteam, faceam. Momentan sunt in catuse inca 3 ani. Tu vorbesti despre mine? :laugh2 :slap23. Ce ti-a venit sa te certi cu mine? Ti-am luat apararea si nu doar o singura data... Felicitari! Fruntea sus, maine poate fi mai rau. Da, eu.Am inceput sa repostez numai dupa ce a fost debanat si promovat acest cont. Sunt in postura sa vorbesc despre oricine. 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 1, 2018 Da, eu.Am inceput sa repostez numai dupa ce a fost debanat si promovat acest cont. Sunt in postura sa vorbesc despre oricine. Asta crezi tu.Nu ma vrei ca dusman, te asigur.Lasa ciocu' mic.Ce poti sa ne spui despre fratele tau...?Sau tiganca care te-a distrus?Sau familia care nu te mai accepta, dar te suporta ca esti un parazit?Te fac sa plangi daca vreau! Asta este si pentru cealalta postare in care te dai zmeu! Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Mai 1, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Mai 1, 2018 Asta crezi tu.Nu ma vrei ca dusman, te asigur.Lasa ciocu' mic.Ce poti sa ne spui despre fratele tau...?Sau tiganca care te-a distrus?Sau familia care nu te mai accepta, dar te suporta ca esti un parazit?Te fac sa plangi daca vreau! Asta este si pentru cealalta postare in care te dai zmeu! Ai luat-o pe aratura!Cineva isi bate joc de tine :laugh2 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum