Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2021 Postat Decembrie 23, 2021 Chiar acum, eturit a spus: "...care mușcă din dușmani!" Broneto, pe mine m-ai băgat efectiv în ceață; nu știu ce să zic: să-mi bag pula sau să n-o mai scot deloc! De fiecare dată când m-ai răsfățat la oral, n-am simțit dinți deloc. Acum tu vii cu poza asta și văd ce mare glonț mi-a trecut pe lângă ureche... sau sculă, nu sunt încă sigur. - Cum preferi oralul? - Dacă se poate, fără. - De ce? - (scot poza asta)... E proteza boss! De asta n-ai simtit nimic 🤣
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2021 Postat Decembrie 23, 2021 Nu stiu de voi ,da eu m-as risca 😁, e cam milf pentru mine ,da asta e bonus
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2021 Postat Decembrie 23, 2021 Chiar acum, CharonIV a spus: Nu stiu de voi ,da eu m-as risca 😁, e cam milf pentru mine ,da asta e bonus Lasa mah nu te risca sa nu ti se faca rau! Mai asteapta pana vin eu sa o testez.
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2021 Postat Decembrie 23, 2021 Just now, nicieu said: Lasa mah nu te risca sa nu ti se faca rau! Mai asteapta pana vin eu sa o testez. Eu ti-am zis nasule ,fara suparare, da eu cu nasa fac doar baie ,nu bag cearta in familie
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2021 Postat Decembrie 23, 2021 Acum 4 minute, nicieu a spus: Lasa mah nu te risca sa nu ti se faca rau! Mai asteapta pana vin eu sa o testez. De ce? O ai tu din... Titan😀😀😀
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2021 Postat Decembrie 23, 2021 Just now, scorpion1970 said: De ce? O ai tu din... Titan😀😀😀 Direct Titanicu'🤣
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2021 Postat Decembrie 23, 2021 Chiar acum, scorpion1970 a spus: De ce? O ai tu din... Titan😀😀😀 Nu scorpi, dar e prea matura pentru asta mic 🤣
eturit Reputație: 3331 Postat Decembrie 23, 2021 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 23, 2021 11 minutes ago, nicieu said: E proteza boss! De asta n-ai simtit nimic 🤣 Nu e deloc! D-aia e bine să faci glume când mergi la o fată: când râde cu gura până la urechi, vezi dacă are dinții la purtător sau nu... 1
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2021 Postat Decembrie 23, 2021 Chiar acum, eturit a spus: Nu e deloc! D-aia bine să faci glume când mergi la o fată: când râde cu gura până la urechi, vezi dacă are dinții la purtător sau nu... Buna idea! La mine se rade mult 🤣
eturit Reputație: 3331 Postat Decembrie 23, 2021 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 23, 2021 7 minutes ago, CharonIV said: Nu stiu de voi ,da eu m-as risca 😁, e cam milf pentru mine ,da asta e bonus Riscă-te cu încredere! Dacă nu-ți place, fac eu cinste cu un bax de apă! Bine, apă e în orice băutură; tu du-te mai întâi la bruneta, vorbim după...
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2021 Postat Decembrie 23, 2021 12 minutes ago, eturit said: Nu e deloc! D-aia e bine să faci glume când mergi la o fată: când râde cu gura până la urechi, vezi dacă are dinții la purtător sau nu... Pai și eu nu am toți dinții :)))) bine , am lipsa 2 masele ( am scos ca ma deranja când făceam muie 🤣🤣🤣) jur
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2021 Postat Decembrie 23, 2021 Acum 18 minute, CharonIV a spus: Direct Titanicu'🤣 Da!!!! Acum 17 minute, nicieu a spus: Nu scorpi, dar e prea matura pentru asta mic 🤣 Lasă-l ca asa prinde...experienta!!!😁
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2021 Postat Decembrie 23, 2021 Chiar acum, scorpion1970 a spus: Da!!!! Lasă-l ca asa prinde...experienta!!!😁 Pai ce nu-l las eu?! 🤣 el a zis ca e prea milf pentru el... las-o tata pentru noi, ca nu ne deranjeaza... 🤣
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2021 Postat Decembrie 23, 2021 1 minute ago, nicieu said: Pai ce nu-l las eu?! 🤣 el a zis ca e prea milf pentru el... las-o tata pentru noi, ca nu ne deranjeaza... 🤣 E milf ,nu prea milf :))))))) ,as da acolo stai chill ,mai ales la partea din spate 🤩
eturit Reputație: 3331 Postat Decembrie 23, 2021 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 23, 2021 3 minutes ago, Bruneta168 said: Pai și eu nu am toți dinții :)))) bine , am lipsa 2 masele ( am scos ca ma deranja când făceam muie 🤣🤣🤣) jur Acuma și tu! Fetele și clienții se întâlnesc (sau așa ar trebui) ca să facă prostii, nu ca să-și verifice dinții... Hmmm, dacă stau să mă gândesc, plombă cu finalizare parcă nu sună atât de rău...
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2021 Postat Decembrie 23, 2021 Acum 1 minut, eturit a spus: Acuma și tu! Fetele și clienții se întâlnesc (sau așa ar trebui) ca să facă prostii, nu ca să-și verifice dinții... Hmmm, dacă stau să mă gândesc, plombă cu finalizare parcă nu sună atât de rău... Baaa 🤣🤣🤣
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2021 Postat Decembrie 23, 2021 3 minutes ago, eturit said: Acuma și tu! Fetele și clienții se întâlnesc (sau așa ar trebui) ca să facă prostii, nu ca să-și verifice dinții... Hmmm, dacă stau să mă gândesc, plombă cu finalizare parcă nu sună atât de rău... Daca gasesc vreodata o dentista de genul ,imi fac abonament pe viata :))))
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2021 Postat Decembrie 23, 2021 Acum 4 minute, CharonIV a spus: E milf ,nu prea milf :))))))) ,as da acolo stai chill ,mai ales la partea din spate 🤩 E cam milf... asa ai zis! 🤣🤣🤣 atunci astept recenzia ta 🤣
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2021 Postat Decembrie 23, 2021 Just now, nicieu said: E cam milf... asa ai zis! 🤣🤣🤣 atunci astept recenzia ta 🤣 Daca ne intersectam sure ,deja am cam lunga lista ,nu mai promit nimic ca vreau sa le iau pe rand :)))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2021 Postat Decembrie 23, 2021 Just now, nicieu said: E cam milf... asa ai zis! 🤣🤣🤣 atunci astept recenzia ta 🤣 Bai , încă ma țin dintii 🤣🤣🤣 încă ma țin bine la 36 ani de ani și ma mândresc p.s nu vreau recenzii , nu mai am nevoie cine e curios de mine și ma prinde , o sa fiu atenta … pe viitor 🤣🤣🤣
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2021 Postat Decembrie 23, 2021 Chiar acum, CharonIV a spus: Daca ne intersectam sure ,deja am cam lunga lista ,nu mai promit nimic ca vreau sa le iau pe rand :))))) Da maaa, ia-le tu pe toate! Nesatulule 🤣
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2021 Postat Decembrie 23, 2021 Chiar acum, Bruneta168 a spus: Bai , încă ma țin dintii 🤣🤣🤣 încă ma țin bine la 36 ani de ani și ma mândresc p.s nu vreau recenzii , nu mai am nevoie cine e curios de mine și ma prinde , o sa fiu atenta … pe viitor 🤣🤣🤣 De parca noi facem ce vrei tu 🤣🤣🤣 eu sunt curios, recunosc!
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2021 Postat Decembrie 23, 2021 1 minute ago, nicieu said: Da maaa, ia-le tu pe toate! Nesatulule 🤣 Recunosc ca sunt😋, nu mi-a ajuns in viata asta o singura femeie ,nu cred ca o sa-mi ajunga
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2021 Postat Decembrie 23, 2021 1 minute ago, nicieu said: De parca noi facem ce vrei tu 🤣🤣🤣 eu sunt curios, recunosc! Pai eu rog pe fiecare in parte , fără recenzii
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2021 Postat Decembrie 23, 2021 Chiar acum, Bruneta168 a spus: Pai eu rog pe fiecare in parte , fără recenzii Fara violenta 🤣
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum