danasexy Reputație: 29 Postat Octombrie 11, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 11, 2018 http://oi66.tinypic.com/2zh42mv.jpg
proseco Reputație: -16 Postat Octombrie 12, 2018 Oras:. Oras:. Postat Octombrie 12, 2018 La 11.10.2018 la 23:54, danasexy a spus:
proseco Reputație: -16 Postat Octombrie 12, 2018 Oras:. Oras:. Postat Octombrie 12, 2018 MEGGY ..aka dana a lui Margelatu poza de pe public 24.. același pat și lenjerie +perneleðŸ˜))))
proseco Reputație: -16 Postat Octombrie 12, 2018 Oras:. Oras:. Postat Octombrie 12, 2018 Prost pește ai ðŸ˜))))) 1 1
danasexy Reputație: 29 Postat Octombrie 12, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 12, 2018 Bai laba trista, daca ai vazut in pula mea ca iti vorbesc frumos si nu m-am coborat la nivelul tau de incult, asta nu inseamna ca tu, un avortat ambulant ai dreptul sa te ridici la nivelul meu si sa imi comentezi. Lasa-ma dracului in pace cu terminatele tale ca oricat dai tu din aripioare tot intr-un mini acvariu vei ramane. Daca ai atata sange in coaie pune-ti curul pe o bicicleta ca la masina nu am pretentii la tine, si fa-ti curaj sa ne intalnim. Sfat, nu iti mai pierde timpul pe aici ai du-te si fa colectie de prezervative, ca nu cumva sa ti se inmulteasca rasa.
danasexy Reputație: 29 Postat Octombrie 12, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 12, 2018 Rog sa ma scuze persoanele care citesc acest topic pentru postarea de mai sus. Este strict pentru proseco. Cine cunoaste cum se lucreaza pe acest site spuneti-mi si mie cum pot sa scap de acest crizat si dependent de mine.
ghimbir Reputație: 14 Postat Octombrie 12, 2018 Postat Octombrie 12, 2018 Din ce observ, moderatorii nu prea-si faca treaba pe aici, avand in vedere ca ratati ca panoramic, xoxo, si autistu' asta inca mai au drept de a posta. De-aia nici nu prea las commuri, nu ai cu cine cand 90% sunt tarani basiti cu pantalonii rupti in cur.
pulifer Reputație: 871 Postat Octombrie 12, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 12, 2018 La 11.10.2018 la 23:46, danasexy a spus: Tu ai cont cu reputatie nasoala si cont facut fals. Te rog eu numai ma deranja.A, si tu ai crezut ca daca iti faci cont platit o sa puna lumea botul la vrajelile tale si o sa uite ca ai facut conturi false pentru recenzii. Asa functioneaza mintea ta simpla? 2
Membru Premium only-me Reputație: 17477 Postat Octombrie 12, 2018 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Octombrie 12, 2018 La 12.10.2018 la 1:02, danasexy a spus: Bai laba trista, daca ai vazut in pula mea ca iti vorbesc frumos si nu m-am coborat la nivelul tau de incult, asta nu inseamna ca tu, un avortat ambulant ai dreptul sa te ridici la nivelul meu si sa imi comentezi. Lasa-ma dracului in pace cu terminatele tale ca oricat dai tu din aripioare tot intr-un mini acvariu vei ramane. Daca ai atata sange in coaie pune-ti curul pe o bicicleta ca la masina nu am pretentii la tine, si fa-ti curaj sa ne intalnim. Sfat, nu iti mai pierde timpul pe aici ai du-te si fa colectie de prezervative, ca nu cumva sa ti se inmulteasca rasa.Ai dat cu mucii-n fasole,daca nu ti-ai dat seama te-a adus exact unde vroia,adica la disperare si ti-ai dar arama pe fata.Daca intr-adevar esti o persoana cu pretentii,trebuia sa te controlezi sa ii raspunzi civilizat sa ii arati ca esti o doamna nu o c...a.De ce te consideri o esc de "lucs"?Ce ai in plus fata de celelalte colege ale tale.Cu raspunsul de mai sus pe mine m-ai convins sa te ocolesc.O zi buna!!! 10
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Octombrie 12, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Octombrie 12, 2018 Sa vina sclavul meu xoxo pe topic sa lamureasca situatia ! 1
femeileievagaboante Reputație: 13 Postat Octombrie 12, 2018 Postat Octombrie 12, 2018 La 11.10.2018 la 19:48, danasexy a spus: Scuze ca imi pun mintea cu tine, baiatul care nu a frecventat nici macar scoala generala. Daca tu ai grija atat de mult de corpul tau si eu dupa spusele tale nu o fac, de ce tu ai dori sa faci sex gratis cu mine? unde-i logica? concluzia este ca tu esti un terminat cu tot cu MMA-ul tau. Am inceput sa ma amuz cu voi, chiar imi place site-ul asta :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Era o ironie "desteapto". Dar nu prea le prinzi, dar daca ma rogi frumos o sa iti explic si pe intelesul tau. 1
Membru Premium only-me Reputație: 17477 Postat Octombrie 12, 2018 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Octombrie 12, 2018 La 11.10.2018 la 21:11, danasexy a spus: Vezi, esti la fel ca toate persoanele din acest cartier, chiar si in spirit de gluma voi va permiteti un elicopter, asta e motivul pentru care am ales aceasta zona :*Isi permite draga,cum sa nu isi permita romanasul nostru asa ceva,pai la ce natie de "basinosi" suntem nici dreq nu ne intrece,cine conduce masini mai scumpe decat case in care locuiesc??Cine face rate la telefoane de 4-5 mii de ron?Cine se sparce in astfel de basini???ROMANASUL cel basinos.Cateodata chiar imi e rusine de tara in care traiesc dar asta e.De voi cele care va faliti cu haine scumpe, masini luxoase ,vacante prin tari exotice castigate cu sudoarea p....i ,nu mai zic nimic.Zi buna! 5
Membru Premium only-me Reputație: 17477 Postat Octombrie 12, 2018 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Octombrie 12, 2018 La 12.10.2018 la 6:31, harleyqueen a spus: Sa vina sclavul meu xoxo pe topic sa lamureasca situatia !Doarme dus ca l-a obosit Ines cu Tanya🤣😂😂😂🤣 6
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Octombrie 12, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Octombrie 12, 2018 La 12.10.2018 la 6:54, only-me a spus: Doarme dus ca la obosit Ines cu Tanyalatra non stop pe topice, mai ales ca recent s-a jucat cu stromeleagul lui Lory TS :laugh2 1
femeileievagaboante Reputație: 13 Postat Octombrie 12, 2018 Postat Octombrie 12, 2018 La 12.10.2018 la 1:02, danasexy a spus: ai dreptul sa te ridici la nivelul meu si sa imi comentezi. Pai daca vrem sa ne ridicam la nivelul tau dam cu capul de podea.
hankooc Reputație: 128 Postat Octombrie 12, 2018 Postat Octombrie 12, 2018 La 12.10.2018 la 1:02, danasexy a spus: Bai laba trista, daca ai vazut in pula mea ca iti vorbesc frumos si nu m-am coborat la nivelul tau de incult, asta nu inseamna ca tu, un avortat ambulant ai dreptul sa te ridici la nivelul meu si sa imi comentezi. Lasa-ma dracului in pace cu terminatele tale ca oricat dai tu din aripioare tot intr-un mini acvariu vei ramane. Daca ai atata sange in coaie pune-ti curul pe o bicicleta ca la masina nu am pretentii la tine, si fa-ti curaj sa ne intalnim. Sfat, nu iti mai pierde timpul pe aici ai du-te si fa colectie de prezervative, ca nu cumva sa ti se inmulteasca rasa.Off...Queen, what happened to you? Nu se poate un asa vocabular bogat.Tine-ți firea!Te vor evita mulți interesați de serviciile tale pe motivul că ești irascibila si poti cobora nivelul la care te cataloghezi mult prea jos.Grija mare pe viitor pisica...evita specimenele de natură necunoscută.. si pastreaza-ti statutul, si daca vrei si ti neaparat sa fi sus acolo unde la cum arăți consider că si meriți....vino cu lucruri,servicii si comportament pe masura. Nu sunt persoana de la care sa culegi sfaturi...dar vad cum fete de la top...decad in fata specimenelor care stau aici doar sa irite si sa provoace disconfort pe unele tipice...doar pentru motivul de a le strica si prostia in care gătesc. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum