g2br13l Reputație: 8171 Postat Decembrie 19, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 19, 2013 Sanatate la motan.Functia nu mai conteaza acum nici nu m-a interesat vreodata.Tam tam incheiat si o sa vedeti un Bosss foarte linistit.Multumesc pentru promovare.Sarbatori cu bine! pentru motan beau un pahar de cola chiar daca nu am voie, dar stiu ca-i place. Felicitari nenea Bossule, dar da-mi voie sa iti spun ca deja ai calcat pe bec. Breeeee neneeeee la motan ii place PEPSICUL si nu cola P.S. Propun o penalizare de doua zile pentru Bossu pentru incurcare de brand-uri 2 Link spre comentariu
BenjaminFranklin Reputație: 51 Postat Decembrie 19, 2013 Oras:Iasington DC Oras:Iasington DC Partajează Postat Decembrie 19, 2013 Felicitari Bosssu! Sexything,vad ca iti place sa pozezi intr-o userita echidistanta...sunt curios daca vei face lobby si pt restul userilor care au doar cate o revenzie la activ Arata-ne ca poti! Am sa urmaresc subiectul cu maxim interes! Numai bine! 1 Link spre comentariu
Bosssu2014 Reputație: 58 Postat Decembrie 20, 2013 Oras:Univers Oras:Univers Partajează Postat Decembrie 20, 2013 Pisicuts acest membru merita cu prisosinta sa devinta VIP.Este membru din 2011, are peste 10 recenziii scrise foarte frumos, iar ultima lui recenziee la dream girl de pe galati m-a facut sa il propun aici. O recenziee foarte frumoasa in care scrie si explica foarte bine trairile care le-a avut cu domnisoara.Si celelalte sunt destul de bine scrisee. Deabia astept sa imi vina iar ratia de 3 p sa il punctez si eu, foarte frumoasa recenzia.Acum faci cum crezi de cuviinta. Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Decembrie 20, 2013 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Decembrie 20, 2013 Pisicuts... http://www.sharegif.com/wp-content/uploads/2013/10/08/thank-you-gif-1.gif "Tati" iti multumesc pentru urari! Sper sa NU... http://31.media.tumblr.com/1a575086578e9e4673a5b813f742a7ce/tumblr_mqt0bpWvqI1qh9nffo1_500.gif ... pentru ca eu voi ramane acelasi om.felicitari movule libidinos. Link spre comentariu
sit down comedy Reputație: 729 Postat Decembrie 20, 2013 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Decembrie 20, 2013 pisicuts, te rog sa evaluezi si candidaturile urmatorilor membri ptr promovare: - antigoo;- asterica;- gyo_77;- patrick82. sunt baieti consecventi, motivati, acceptati si foarte, foarte simpatici! Ioane, "simpatici " zici ? Nu esti la prima 'abatere' de genul asta... ) Sper (ma) ca nu iti plac pufuletii mai mult decat branzoaicele.... Link spre comentariu
Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 20, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Decembrie 20, 2013 Pisicuts multumesc de promovare dar voiam sa fiu putin mai ingrosat cu negru exemplu(Chanel)arata mai bine la ochi ... :bye Link spre comentariu
Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 20, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Decembrie 20, 2013 Pisicuts multumesc de promovare dar voiam sa fiu putin mai ingrosat cu negru exemplu(Chanel)arata mai bine la ochi ... :byeuserul Irefutabil merita platinum...baga un ochi pe el sa vezi ca e baiat bun....da te rog fa timp si ingroasa numele meu cu negru....de vrei ia-mi punctele nu-mi pasa vreau sa fiu doar negru fara nici o facilitate....PM si acces si la toate gasesc eu prin alte modalitati.... thank you Link spre comentariu
BenjaminFranklin Reputație: 51 Postat Decembrie 21, 2013 Oras:Iasington DC Oras:Iasington DC Partajează Postat Decembrie 21, 2013 Pisicuts,am si eu doua propuneri pt S.C :1: Shaworma,nu are recenzii,nici nu o sa aibe,are 94 de puncte,neinteresante pt el,dar este un fel de suflet al sectiunii DG....intotdeauna are comentarii de bun simt ,un haz si un talent in nararea evenimentelor cum putini useri o au pe acest forum.2.euflo96,un promotor al acestui forum,altul care nu o sa mai recenzeze nici mort,dar consider ca punandu-l in posesia PM-ului,ar avea multe de spus curvarilor ucenici Multumesc anticipat pt citirea si pt luarea in consideratie a acestui comm. Sarbatori fericite! 2 Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Decembrie 21, 2013 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Decembrie 21, 2013 Felicitari pentru promovare Lubric si Sarbatori fericite!! Votez si eu pe Euflo96 pentru SC! Link spre comentariu
BenjaminFranklin Reputație: 51 Postat Decembrie 21, 2013 Oras:Iasington DC Oras:Iasington DC Partajează Postat Decembrie 21, 2013 Multumesc Joseph,pt sustinere Cu shaworma ai ceva sau n-ai observat propunerea? Multumesc inca odata,sincer! Link spre comentariu
JackBlack Reputație: 1026 Postat Decembrie 21, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 21, 2013 Pisicuts,am si eu doua propuneri pt S.C :1: Shaworma,nu are recenzii,nici nu o sa aibe,are 94 de puncte,neinteresante pt el,dar este un fel de suflet al sectiunii DG....intotdeauna are comentarii de bun simt ,un haz si un talent in nararea evenimentelor cum putini useri o au pe acest forum.2.euflo96,un promotor al acestui forum,altul care nu o sa mai recenzeze nici mort,dar consider ca punandu-l in posesia PM-ului,ar avea multe de spus curvarilor ucenici Multumesc anticipat pt citirea si pt luarea in consideratie a acestui comm. Sarbatori fericite! Sustin si eu propunerea. In stilul lor propriu s-au implicat la DG si poate ar merita sa aiba PM.Sarbatoti fericite! Link spre comentariu
BenjaminFranklin Reputație: 51 Postat Decembrie 21, 2013 Oras:Iasington DC Oras:Iasington DC Partajează Postat Decembrie 21, 2013 Iti multumesc si tie Jackblack.... Link spre comentariu
sit down comedy Reputație: 729 Postat Decembrie 22, 2013 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Decembrie 22, 2013 Fratilor, multumesc pt propunere , dar nu pot accepta . Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Decembrie 22, 2013 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Decembrie 22, 2013 Cu shaworma ai ceva sau n-ai observat propunerea? N-am nimic.. nu-l cunosc! Dar daca face cinste cu o Shaorma cu de toate (sos dulce, maioneza cu usturoi, ceapa, varza rosie, patrunjel, cartofi prajiti, carne de vita, castraveti murati) il votez si pe el . In plus de asta, intra si o berica Link spre comentariu
Shaworma Reputație: 463 Postat Decembrie 22, 2013 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Decembrie 22, 2013 Ben mersi pt propunere dar chiar nu e necesar...de fiecare data cand am avut pm aveam inboxul plin cu mesaje de "sustinere" sau "cereri de cunoastere". Sunt multi pe-aici care ar fi conversatie faina la o bere dar in continuare voi refuza respectuos pt a nu fi dezamagit sau a-i dezamagi Prefer sa ma bucur de compania unora dintre voi virtual. E mai sanatos asa. As vrea sa-l mai propun pe Bossu la inca o culoare si nu neaparat pt aportul adus comunitatii ci pt ca am observat ca atunci cand primeste cate-un os se opreste din a posta. Ii multumesc lui pisicuts pt ca i l-a aruncat Stima 1 Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Decembrie 23, 2013 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Decembrie 23, 2013 ^| stai linistit ca nu te promoveaza nimeni.. Link spre comentariu
BenjaminFranklin Reputație: 51 Postat Decembrie 23, 2013 Oras:Iasington DC Oras:Iasington DC Partajează Postat Decembrie 23, 2013 Ce nebuuun esti tu mai xoxo mai )))Radem,glumim,ne conversam de dragul conversatiei...daca nu te-ai prins,suntem trolli,azi suntem,maine nu...asta din si cu voia noastra Pt spiritul de NEobservatie,te propun pe tine la platinum member Succes! Link spre comentariu
irefutabil Reputație: 1032 Postat Decembrie 23, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 23, 2013 userul Irefutabil merita platinum...baga un ochi pe el sa vezi ca e baiat bun....da te rog fa timp si ingroasa numele meu cu negru....de vrei ia-mi punctele nu-mi pasa vreau sa fiu doar negru fara nici o facilitate....PM si acces si la toate gasesc eu prin alte modalitati.... thank you Mulțumesc pentru propunere. Link spre comentariu
Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 23, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Decembrie 23, 2013 Mulțumesc pentru propunere.divinitatea fie cu tine tinere Link spre comentariu
Shaworma Reputație: 463 Postat Decembrie 23, 2013 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Decembrie 23, 2013 divinitatea fie cu tine tinere Ma tu nu erai galben? Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Decembrie 23, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Decembrie 23, 2013 Ma tu nu erai galben?a fluierat in biserica .... si s-a innegrit.... 1 Link spre comentariu
loverel Reputație: 430 Postat Decembrie 23, 2013 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Partajează Postat Decembrie 23, 2013 e negru de pacate )) Link spre comentariu
BenjaminFranklin Reputație: 51 Postat Decembrie 23, 2013 Oras:Iasington DC Oras:Iasington DC Partajează Postat Decembrie 23, 2013 Dupa NEnumaratul numar de emoticoane wc-iste,eu cred ca Chane'l sufera de constipatie )))) Link spre comentariu
Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 23, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Decembrie 23, 2013 Ma tu nu erai galben?ba am fost galbui dar e mai fain negru.... dar mai am un cont de MOVLIU..PLATINUM Link spre comentariu
patrick82 Reputație: 1773 Postat Decembrie 23, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 23, 2013 !?!? 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate