chris73 Reputație: 3808 Postat Octombrie 7, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 7, 2013 Subscriu si eu: Antigoo merita sa fie platinum, la fel si Lubric de la Oradea! Link spre comentariu
boieru Reputație: -381 Postat Octombrie 7, 2013 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Octombrie 7, 2013 Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Octombrie 7, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 7, 2013 Mai sunt cativa useri gri care merita facuti galbeni, ma uit si fac o lista. Ei scapa mai usor din vedere... Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Octombrie 7, 2013 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Octombrie 7, 2013 sustin si eu promovarile domnilor Lubric, Fuckster, Chris73, Loverboy_Oradea si Fater ( chiar daca doreste sa fie "incolorat" ) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2013 Partajează Postat Octombrie 7, 2013 sustin si eu promovarile domnilor Lubric, Fuckster, Chris73, Loverboy_Oradea si Fater ( chiar daca doreste sa fie "incolorat" ) Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Octombrie 7, 2013 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Octombrie 7, 2013 si tu Adriane esti pe drumul cel bun.... catre o noua promovare! tine-o tot asa! Respectele mele! Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Octombrie 8, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Partajează Postat Octombrie 8, 2013 Multumesc tuturor, in special lui Chris73, pentru propunere si sustinere! Si totusi, poate inca nu merit sa fiu promovat.Pe Fater lasati-l in pace, lui ii place sa fie Maistru Curvar si fara nici o culoare. Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Octombrie 8, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 8, 2013 Toti ceilalti enumerati merita mai mult decat mine promovarea. Le multumesc celor care ma sustin. Contributia mea la forum este mai mult pe partea teoretica decat practica. Daca se tine cont de educatia medicala privind BTS atunci sa zicem ca e altceva, caz in care trebuie promovat si colegul Rodrigo! Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Octombrie 8, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 8, 2013 Il propun pentru avansarea la SC pe dacul001 cu 4 recenzii si 25 puncte de reputatie. Link spre comentariu
boieru Reputație: -381 Postat Octombrie 12, 2013 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Octombrie 12, 2013 daca tot Fater nu vrea sc,vip,platinum,macar maro-ul de la ''cel mai curvar'' ... ce zici maestre ? Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114270 Postat Octombrie 14, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Partajează Postat Octombrie 14, 2013 Multumim tuturor pentru sugestii. Keep`em comming.Inca o runda de promovari:la Vip:cinoCCCCC_81Dr Pepebarosanu1Mobil DickPetricuearlofcismigiuADONIS69marius15geon90gagiu10MikeClujbiscuitudorel_cjadi32xLa: cel mai curvarFaterLa SC:dacul001 Link spre comentariu
georgi_88 Reputație: 661 Postat Octombrie 15, 2013 Telefon: georgi_8888 Oras:romania Telefon: georgi_8888 Oras:romania Partajează Postat Octombrie 15, 2013 JUNIORMORAIS, cred ca tie iti place imaginea postata de pisicuts Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Octombrie 15, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 15, 2013 nu cred ca poate sa-i placa fata aia. tu nu vezi ce piele fina, ce chip de fetita naiva, ce tate grase, ce coapse pline si ce lindic imens! cum naiba sa-i placa asa ceva?! il propun si eu pe gyo_77 la urmatorul nivel. cred ca este mai mult decat meritoriu! Link spre comentariu
vasile.c Reputație: 250 Postat Octombrie 15, 2013 Oras:Pisti Tat Oras:Pisti Tat Partajează Postat Octombrie 15, 2013 Da si eu il propun pe gyo, nu stiu ce presupune promovarea asta dar vad ca mirose imediat toti pestii, chiar daca poate unii nu au nici o trebaa cu "meseria" asta. Nu exista vreun "grad" dinasta colorat pentru presupusii pesti? ca sa il multumeasca cineva si pe acest utilizator. Link spre comentariu
ccccc_81 Reputație: 761 Postat Octombrie 17, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 17, 2013 Le multumesc lui Cassy si administratorilor pentru propunerea de avansare, respectiv pentru aprobarea avansarii... Sincer, nu m-a interesat sa stiu care e modul in care poti avansa de la un rang la altul - si nici acum nu stiu Aseara am gasit, din pura intamplare, acest topic... Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Octombrie 25, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 25, 2013 Il sustin si eu pe Lubric, l-am mai propus o data in urma cu vreo doua saptamani... Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Noiembrie 7, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 7, 2013 Da, amandoi merita sa fie platinati Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2013 Partajează Postat Noiembrie 7, 2013 Multumesc Lover pentru propunere si Chris pentru sustinere. Link spre comentariu
fuckster Reputație: 67 Postat Noiembrie 8, 2013 Oras:Fuckster's Land Oras:Fuckster's Land Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 Sustin si eu propunearea celor 2, Adrian 10 si Lubric. Link spre comentariu
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Noiembrie 8, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 Eu sunt contra. Pentru replica memorabila cu sula si cu prefectura ("Puncte la DG, topicuri (unele chiar interesante) distruse de ,,paraziti'', certuri si conflicte care nu se mai opresc....si apoi ne mai miram ca fetele cresc preturile, ne privesc neseriosi ,etc.") eu propun ca tovarasul @Adrian10 sa fie retrogradat si nu promovat. Adica sa i se ia, nu sa i se dea!Da' ce mortii ma-sii, iar incepem cu pupaturile in cur pe aici si cu felatii reciproce? 1 Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Noiembrie 8, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 Bai da' frustrati sunt unii si suparati rau pe viata! Nu le place cand altii se simt bine! Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114270 Postat Noiembrie 8, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 fiecare membru are dreptul la o opinie:wave Link spre comentariu
loverel Reputație: 430 Postat Noiembrie 8, 2013 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 Eu sunt contra. Pentru replica memorabila cu sula si cu prefectura ("Puncte la DG, topicuri (unele chiar interesante) distruse de ,,paraziti'', certuri si conflicte care nu se mai opresc....si apoi ne mai miram ca fetele cresc preturile, ne privesc neseriosi ,etc.") eu propun ca tovarasul @Adrian10 sa fie retrogradat si nu promovat. Adica sa i se ia, nu sa i se dea!Da' ce mortii ma-sii, iar incepem cu pupaturile in cur pe aici si cu felatii reciproce? Ar fi bine sa ai si tu contributie la acest forum cum au avut cei doi... si ia, uita-te sa vezi cate puncte de reputatie au primite la DG.. si cate recenzii..apoi vorbeste... iar cu "parazitii"..a avut dreptate... uite dovada.. cei care provoaca scandal, comenteaza la orice si nu ajuta acest forum cu recenzii......opinia mea.. Link spre comentariu
alexandru69 Reputație: 366 Postat Noiembrie 8, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 pisicule pana acum nu am facut asta dar ii sustin si eu pe adrian 10 si lubric, bondarel si iepulasi! Si nu m-a uns nimeni cu nimic, chiar lubric mi-a promis o sticla de palinca si cand a ajuns aici a spus ca a uitat-o. Oricum sticla aia de palinca nu era pentru sustinere,, era pentru faptul ca ... i-am aratat cum se face sex in bucatarie pe dulap cu o fata. Mai departe de de orice guma, sincer cred ca trebuie promovati Link spre comentariu
alexandru69 Reputație: 366 Postat Noiembrie 8, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 si pe bune astia sunt mai nebuni ca mine, chiar incearca sa invete! Link spre comentariu
Postări Recomandate