Sari la conținut

inca o runda de promovari

Postări Recomandate

• Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri

Multumesc tuturor, in special lui Chris73, pentru propunere si sustinere! Si totusi, poate inca nu merit sa fiu promovat.

Pe Fater lasati-l in pace, lui ii place sa fie Maistru Curvar si fara nici o culoare.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Toti ceilalti enumerati merita mai mult decat mine promovarea. Le multumesc celor care ma sustin. Contributia mea la forum este mai mult pe partea teoretica ;) decat practica. Daca se tine cont de educatia medicala privind BTS atunci sa zicem ca e altceva, caz in care trebuie promovat si colegul Rodrigo!

Link spre comentariu
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

Multumim tuturor pentru sugestii. Keep`em comming.
Inca o runda de promovari:
la Vip:
cino
CCCCC_81
Dr Pepe
barosanu1
Mobil Dick
Petricu
earlofcismigiu
ADONIS69
marius15
geon90
gagiu10
MikeCluj
biscuitu
dorel_cj
adi32x

La: cel mai curvar
Fater

La SC:
dacul001

post-2-0-60654400-1381761681_thumb.jpg

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu

nu cred ca poate sa-i placa fata aia. tu nu vezi ce piele fina, ce chip de fetita naiva, ce tate grase, ce coapse pline si ce lindic imens! cum naiba sa-i placa asa ceva?!  :crazylove

il propun si eu pe gyo_77 la urmatorul nivel. cred ca este mai mult decat meritoriu!

Link spre comentariu
  • Oras:Pisti Tat
  • Oras:Pisti Tat

Da si eu il propun pe gyo, nu stiu ce presupune promovarea asta dar vad ca mirose imediat toti pestii, chiar daca poate unii nu au nici o trebaa cu "meseria" asta. 

Nu exista vreun "grad" dinasta colorat pentru presupusii pesti? ca sa il multumeasca cineva si pe acest utilizator.

Link spre comentariu

Le multumesc lui Cassy si administratorilor pentru propunerea de avansare, respectiv pentru aprobarea avansarii... Sincer, nu m-a interesat sa stiu care e modul in care poti avansa de la un rang la altul - si nici acum nu stiu  :laugh2 Aseara am gasit, din pura intamplare, acest topic...

Link spre comentariu

Eu sunt contra. Pentru replica memorabila cu sula si cu prefectura ("Puncte la DG, topicuri (unele chiar interesante) distruse de ,,paraziti'', certuri si conflicte care nu se mai opresc....si apoi ne mai miram ca fetele cresc preturile, ne privesc neseriosi ,etc.") eu propun ca tovarasul @Adrian10 sa fie retrogradat si nu promovat. Adica sa i se ia, nu sa i se dea!

Da' ce mortii ma-sii, iar incepem cu pupaturile in cur pe aici si cu felatii reciproce? :rax2

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea Town
  • Oras:Oradea Town

Eu sunt contra. Pentru replica memorabila cu sula si cu prefectura ("Puncte la DG, topicuri (unele chiar interesante) distruse de ,,paraziti'', certuri si conflicte care nu se mai opresc....si apoi ne mai miram ca fetele cresc preturile, ne privesc neseriosi ,etc.") eu propun ca tovarasul @Adrian10 sa fie retrogradat si nu promovat. Adica sa i se ia, nu sa i se dea!

Da' ce mortii ma-sii, iar incepem cu pupaturile in cur pe aici si cu felatii reciproce? :rax2

Ar fi bine sa ai si tu contributie la acest forum cum au avut cei doi... si ia, uita-te sa vezi cate puncte de reputatie au primite la DG.. si cate recenzii..apoi vorbeste... iar cu "parazitii"..a avut dreptate... uite dovada.. cei care provoaca scandal, comenteaza la orice si nu ajuta acest forum cu recenzii...

...opinia mea..

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

pisicule pana acum nu am facut asta dar ii sustin si eu pe adrian 10 si lubric, bondarel si iepulasi! Si nu m-a uns nimeni cu nimic, chiar lubric mi-a promis o sticla de palinca si cand a ajuns aici a spus ca a uitat-o. Oricum sticla aia de palinca nu era pentru sustinere,, era pentru faptul ca ... i-am aratat cum se face sex in bucatarie pe dulap cu o fata. Mai departe de de orice guma, sincer cred ca trebuie promovati

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...