Sari la conținut

inca o runda de promovari

Postări Recomandate

• Oras:Braila

Bossu e clar ca e timpul lor si pot sa il fructufice cum vor , dar asa cum gresesti tu cand tot porti razboaie cu conducerea si nu faci nimic altceva decat sa mai fi banat inca o data, asa gresesc si ele cand desi exista exemple concrete de promovari si avantaje reciproce, totusi insista sa faca acele propuneri.

Sunt foarte multi membrii maestre, hai sa nu vorbesc de la S.C in sus, ci de cei curvari ucenici, care poate nu erau niciodata propusi de altii,

Cum spune se sexy merita si ei accesul la PM.

Fiecare face de drag aceste lucuri, si mie imi placea odata sa propun, si stii si tu asta.

Eram activ dar doar pentru ca-mi placea. Multi de aici nu au placerea asta si nu ii poate obliga nimeni sa fie mai activi decat sunt, prin alte lucruri care nu ii caracterizeaza, si anume sa stea sa caute membrii care merita promovati.

SI din ce am vazut fetele compenseaza cu asta.

In final nu am ce sa-ti mai spun decat: RESPECTELE MELE  :bow2, pentru un mare domn.

Este decizia lor daca ma baneaza sau nu, stiu si eu ca am gresit, si uneori m-am facut de ras, dar asta de la al doilea cont, dandu-mi seama dupa o zi doua ce nazbatii am facut, dar prin actiunea care au facut-o cei de sus ca m-au promovat la o recenzieee, doar mi-au confirmat banuielile ca am fost executat ca un nevinovat care nu a facut nimik altceva iesit din comun fata de alti membrii.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

E tare simplu.. daca le faceai tu sau altcineva nu le mai faceam eu sau Sexy, toti sunteti liberi sa numarati recenziile userilor si sa-i propuneti pt avansare pt contributia adusa, si daca se califica conform regulamentului.

• Like 2
Link spre comentariu

Fii serioasa,Anca! Pentru ce? Ca mai bag cate o melodia pe topicul retardatului de Ventrino(Only metal music)? Mai bag cate un post pe Melodii ascultabile,melodii de-am pulea,melodii de ieri si de azi,sau la bancuri si filmulete haioase? Sa fim seriosi! Daca Platinum Member e cea mai inalta treapta valorica pe forumul asta,ei bine,eu nu am sa fac parte din ea.Nu de alta,dar nu ma regasesc pe-acolo.Cum multi altii nu isi au locul tot acolo. Contributia mea pe forum....spre 0(zero) ,Ca ce? Am facut sex neprotejat? Ca m-am indragostit? Ca am facut cate o recenzie ,descriindu-mi trairile intense,la cate o fetita demult descoperikta de altii?Nu pot sa zic ca am ajutat pe orisicine cu ceva. Din contra,cred ca mai mult rau am facut. Ma rog,unde a fost posibil,mi-am cerut scuzele de rigoare. Din cauza mea a fost banat "cel mai iubit" dintre constanteni,Londra. Cred ca asta nu stiai..

Din pacate nu sunt un curvar(nimfoman) innascut,am mai spus-o de cateva ori,nevoile(fizice) m-au impins aici. Deci,prin esenta,nu ma regasesc in a fi un curvar fruntas pe un forum dedicat.La SC chiar ma regaseam,stiam ca asta e maximul ce-l pot atinge din tpdvt.

Link spre comentariu
Vizitator Fater
Reputație: 0

Pisicuts, te rog sa ma retrogradezi la Ucenic sau Maistru Curvar! (sau in curand o sa fiu banat.......presimt!)

Azi am observat ca ai setat ,ca cei din grupul CMC (eu si Lubric) pot acorda 25 de puncte (daca am numarat bine) in 24 de ore.

Cum eu chiar pentru aceea am ales sa fiu in grupul CMC , ca grupul respectiv era fara "facilitati"......acum nu-mi mai place aici!

Pana cand pe acest forum nu avem posibilitatea de a da "palmi"(minus reputatie, adica Dislike) eu nici sa aplaud (Like) nu vreau!!

Link spre comentariu

salut @pisicuts.nu am propus niciodata pana in acest moment promovarea vreunui membru.sunt mai reticent.in fine,imi permit sa o fac.propun pe @illusionist ,de la sc la vip.informatiile furnizate de dansul sunt promte,veridice.consider ca din recenziile acestuia,orice potential client isi poate forma un punct de vedere.per total,un tip corect.atat am avut de spus.multumesc.sper a se tine cont de cele scrise.

Link spre comentariu
  • Oras:pretutindeni

In atentia don'soarei Sexything:

Vezi ca user-ul Vertical1972 aka Londra72,are o recenzie si 20 de puncte.Ca si comparatie : pe Bosssu l-ai propus pt promovare cu o recenzie si cu 16 puncte de reputatie.

Rugaminte:

Crezi ca poti face ceva si in cazul de fatza?

Multumesc anticipat pt implicare !

Link spre comentariu

TROLLESCOVICIULOS  nu imi mai dai si mie niste puncte sa fiu facut macar S.C?

Preamarite TROL ca tu oricum nu ai ce face cu punctele  :laugh2 .

Circule de om, de aceaa am vrut sa fiu si banat, nu ma simteam in regula pe acea functie gratis asa.

M-am simtit, parka am primit-o de mila, pentru ce am facut pe contul precedent.

Link spre comentariu

Bosssule,daca nu te-ai fi simtit in regula cu acea functie primita gratis,ai fi incercat s-o opresti pe Sexything din toate demersurile pe care le-a facut pe decursul a trei pagini ,inainte de a fi promovat de Pisicuts si inainte de a-ti adresa sincerele ei felicitari.......am dreptate,au ba???

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Pai eu de unde era sa stiu ca eram promovat la o recenzie?   :laugh2 .

Eu ce vina am daca sexy, a avut pile la imparatie?  :laugh2 .

Daca ma gandesc bine, ii chiar misto sa fii banat.

Rapid, un mail alt cont, no problem la baiat.

Ia vezi cum pui o vorba buna la motan acolo, sa-mi mai dea un ban.

Nush ce se intampla sus acolo, s-a schimbat motanul? parca la celelalte conturi, m-a expediat mai repede. :no2

Link spre comentariu

Mai penibil decat tine nu sunt  :pepsi .

Haide s-o lasam balta, daca vrei creeaza un topik undeva si ne ciondanim cat vrei.

Vad ca te puncteaza lumea pe aici, esti important prin scrierile tale. Nu ma mir de ce a ajuns forumul asa, se mai plange lumea de troli vad, dar le si place.

Revenim la discutiile despre promovari  :bye .

Link spre comentariu

Penibil,nepenibil,eu mi-am asumat titulatura de troll,pe cand tu......sa mai dezvolt? :)))

Sfat:

Mai fa repede o recenzie la Tatiana si totul o sa mearga ca pe roze :)))

Bine prietene, ai dreptate  :iagree , ai castigat.

Haide sa lasam topicul asta in pace.

Nu am nevoie de nimik, nici sa fac recenzii, nici de beneficiile pe care le-as castiga, daca as mai dori sa fac recenziii.

Stima, crede-ma is asa ametit de la frigul asta si de la vinul cu scortisoara, ca numai sa-ti raspund tie nu am chef.

Sanatate si numai bine, trolare linistita in continuare, cum imi permit eu sa nu fiu de acord cu tine  :bow .

Link spre comentariu

Pai vezi ma,Bosssule,nu te dezminti de/din......

Intr-un singur comm de cateva randuri te contrazici singur...la inceputul comm-ului esti de acord cu mine,la sfarsitul comm-ului deja nu mai esti de acord cu mine....cu scuzele de rigoare,imi pari un pic sarit de pe fix.....chiar esti? :)))))))

Link spre comentariu

Nush de ce intru eu in jocul tau.

Daca eu sunt sarit de pe fix, tu ce fel esti.

"cum imi permit eu sa nu fiu de acord cu tine"  aceasta sintagma este aceeasi treaba ca inceptul textului anterior, doar ca intr-un alt mod.

Eu zik sa o terminam, ca vine motanul si face curat acum.

Vrei sa pari destept, si sa pik eu drept prost, dar din pacate esti mai fraier ca mine, daca nu ai stiut sa deduci ca sintagma aia inseamna ca sunt de acord cu tine, si ca cine sunt eu sa nu fiu de acord cu un trol.

Hai norok, asta este ultimul raspuns care ti-l mai dau. Stiu ce incerci sa faci, dar nu iti va mai merge in continuare.

Orice ai scrie nu iti voi mai raspunde.

• Like 1
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...