Sari la conținut

Anda 0731226487

Postări Recomandate

• Oras:Europe
Postat

Anda iti multumesc pt momente si senzatii la SUPERLATIV...ne revedem in februarie..poate Traveler te va inspira in alegerea unei destinatii de vacanta pentru vara....te sarut stii tu unde si cum...my style...

Postat

:))) pula.mea tre sa fiu psiholog sau psihopat sa te mai prind si eu ?

Nici una , nici alta, as zice eu...trebuie doar sa fi un gentleman din toate punctele de vedere, sa fi determinat sa o intalnesti, sa ai rabdare, noroc....si poate cine stie...😎

• Oras:Constanta
Postat

Prefer sa raman cum sunt eu :)) fara sabloane ideea de gentelman care o arde pe la curve e cam expirata de la Pretty Women incoace .

• Like 2
Postat

Prefer sa raman cum sunt eu :)) fara sabloane ideea de gentelman care o arde pe la curve e cam expirata de la Pretty Women incoace .

Cel mai bine asa, sa fi tu insuti, falsitatea nu place nimanui....Numai ca te intrebi daca nu cumva esti pe lista neagra sau de ce nu o poti prinde la tel....Dar viata este plina de enigme...🤔

Postat

Cel mai bine asa, sa fi tu insuti, falsitatea nu place nimanui....Numai ca te intrebi daca nu cumva esti pe lista neagra sau de ce nu o poti prinde la tel....Dar viata este plina de enigme...🤔

Nu cred ca are nevoie de avocat . Sau macar un avocat care vorbeste corect limba romana daca tot te dai mare domn .

Postat

Nu cred ca are nevoie de avocat . Sau macar un avocat care vorbeste corect limba romana daca tot te dai mare domn .

Sa inteleg ca am atins un punct sesibil...domnule professor de gramatica...nu ma dau domn, chiar sunt...Anda poate confirma asta

parerea ta este mai putin importanta..

Anda nu are nevoie de avocat, iar eu nu sunt decat o persoana care s a simtit minunat in compania ei...iar tu probabil ca nu vei avea parte de o astfel de experienta...dar nu te supara... viata ne ofera ce meritam...😎

Vizitator proxenet
Reputație: 0
Postat

Sa inteleg ca am atins un punct sesibil...domnule professor de gramatica...nu ma dau domn, chiar sunt...Anda poate confirma asta

parerea ta este mai putin importanta..

Anda nu are nevoie de avocat, iar eu nu sunt decat o persoana care s a simtit minunat in compania ei...iar tu probabil ca nu vei avea parte de o astfel de experienta...dar nu te supara... viata ne ofera ce meritam...

cemi place mie la tine este: modestitatea

Postat

Nu ştu...so fi scumpit şăla. Am sa ma intieresez si vin sa va zik...ka sigur îi subect di discuții moi intieresant dicît ala pi cari va tăt ciertați voi acilea ! ;)

• Like 1
Postat

Nu ÅŸtu...so fi scumpit ÅŸăla. Am sa ma intieresez si vin sa va zik...ka sigur îi subect di discuții moi intieresant dicît ala pi cari va tăt ciertați voi acilea ! ;)

EU nu ma cert cu nimeni

Doar imi exprim parerile

Fiecare e liber sa faca la fel

Daca uneori suntem in contradictii...Asta e viata

😉

Postat

Io is prima ku drepturili di iexprimare...ka dak si io nam fost reprimata an iexprimari nu stu cini o mai fost !!! Daaaar...aliegeti si voi un subect, pi cari sa va contrariati, meritoriu...nu unu cari ie ciel putin la fel die interesant ka matreata din capu lu Roxanica !

• Like 1
Postat

Io is prima ku drepturili di iexprimare...ka dak si io nam fost reprimata an iexprimari nu stu cini o mai fost !!! Daaaar...aliegeti si voi un subect, pi cari sa va contrariati, meritoriu...nu unu cari ie ciel putin la fel die interesant ka matreata din capu lu Roxanica !

😱 ...🗣ï¸...💊💊💊

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Va salut baieti.

Am si eu o intrebare;  fata asta saruta in preludiu, sau/si in timpul sexului?

Multumesc.

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Va salut baieti.

Multumesc.

Saruta cand vrea ea :) :) esti de cativa ani pe aici si asta e singurul lucru pe care il poti intreba?
  • Like 2
  • Minus 3

• Telefon: 0769999999
  • Oras:all
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all
Postat

Va salut baieti.

Multumesc.

doar in postludiu

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...