Sari la conținut

Anda 0731226487

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Buna ziua..imi pare rau ca nu am mai fost activa dar am suferit o operatie de apendicita si am fost in recuperari...nu am avut posibilitatea sa anunt acest lucru pe site :girly

p.s iar pentru cei care nu ma gasesc la telefon am specificat de mai multe ori sunt foarte ocupata...sau sunt plecata

o zi frumoasa

• Like 5
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Buna ziua..imi pare rau ca nu am mai fost activa dar am suferit o operatie de apendicita si am fost in recuperari...nu am avut posibilitatea sa anunt acest lucru pe site :girly

p.s iar pentru cei care nu ma gasesc la telefon am specificat de mai multe ori sunt foarte ocupata...sau sunt plecata

o zi frumoasa

Deci mai activezi! Sper sa ne revedem :)
  • Telefon: gogu21sex
  • Oras:constanta
Postat

Dar de pe "black list -ul " tau cand ma scoti ? Nu ca as stii motivul pentru care as fii acolo ptr ca te am vizitat cu succesuri =)) de 5-6 ori .... iar dupa aia mi ai dat.... ignore

Postat

Dar de pe "black list -ul " tau cand ma scoti ? Nu ca as stii motivul pentru care as fii acolo ptr ca te am vizitat cu succesuri =)) de 5-6 ori .... iar dupa aia mi ai dat.... ignore

Dragul meu nu stiu ce sa iti zic,,cand mai vii la mine sa imi specifici treaba asta si sa vad daca intradevar te am pe lista pentru ca de multe ori daca nu raspund specific a nu stiu cata oara sunt ocupata sau nu sunt ...deci nu inseamna neaparat ca te am pe lista neagra! te sarut

Postat

Buna tuturor celor care m-au cunoscut si care nu,,vreau sa specific ca da sunt ACTIVA si voi fii in continuare,daca voi pleca din constanta voi anunta oficial pe forum!!

Sunt destul de ocupata .acesta este motivul pentru care nu pot fii gasita mereu la telefon ,cei care ma cunosc stiu deja asta!

Sunt momente cand sunt plecata din oras sau o perioada de cateva zile  pe luna  am problemele fiziologice!

VA SARUT CU DRAG SI VA ASTEPT LA MINE1 :girly

• Like 2
  • Membru Premium
Postat

Ce bine ar fi, in cazul tau sa existe un tratament pentru problemele alea fiziologice :))

Postat

Dragul meu nu stiu ce sa iti zic,,cand mai vii la mine sa imi specifici treaba asta si sa vad daca intradevar te am pe lista pentru ca de multe ori daca nu raspund specific a nu stiu cata oara sunt ocupata sau nu sunt ...deci nu inseamna neaparat ca te am pe lista neagra! te sarut

am sunat de 100 de ori .... in decurs de un an ! deci nu stiu ce sa zic poate am eu doar ghinion! vedem maine seara cand o sa mai sun odata

• Oras:none
  • Oras:none
Postat

am sunat de 100 de ori .... in decurs de un an ! deci nu stiu ce sa zic poate am eu doar ghinion! vedem maine seara cand o sa mai sun odata

Buna.inseamna ca e posibil sa te am la blacklist.de obicei persoanele pe care le am in lista neagra nu sunt acolo fara motiv e o sansa de 1% sa fie greseala .mai ales daca zici ca ai incercat de atatea ori ....

Eu am spus de"n" ori  ca fac acest lucru deoarece persoanele care nu ma trateaza cu acelasi respect pe care il ofer etc se intampla asta..

Imi poti da u =n mesaj de pe numarul  care crezi ca il am la lista neagra cu nickname-ul tau de pe forum si iti voi spune exact .

O zi buna!

Postat

marrn de la galati = anda de la constanta? :hmmm

Buna,da imi cer scuze am postat de pe un cont mai vechi de al meu ,imi facusem cont sa vad despre ce e vorba pe site .O sa il rog pe adminul site-ului sa stearga postarea respectiva ca sa nu se creeze confuzii!!!

Multumesc!

• Like 1
Postat

Buna,da imi cer scuze am postat de pe un cont mai vechi de al meu ,imi facusem cont sa vad despre ce e vorba pe site .O sa il rog pe adminul site-ului sa stearga postarea respectiva ca sa nu se creeze confuzii!!!

Multumesc!

nu sunt confuzii daca ai spus ca este tot contul tau! :)

:hug1

• Oras:pe malu' marii
  • Oras:pe malu' marii
Postat

Multumesc din suflet..abia acum am reusit sa vad postarea ta ...nu intru asa des ca nu am timp,dar mai bine mai tarziu decat niciodata,! te sarut

Cu placere, domnisoara!

Postat

Buna stie cineva de ce numai merge sa dau sau sa  primesc mesaje private pe forum?

Postat

nu are cum asa decat daca schimba mail-ul

Cred ca procedura este cam asa: CRED!!

schimba mailu,devine curvar ucenic.apoi,dupa acel nr de postari pe topicul indicat de colegu',sau alte topice dar e mai greu,devine serios contributor si va avea culoarea galbena.la aceasta culoare are acces la PM!

Gud luc! :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...