anda anda Reputație: 158 Postat Iulie 9, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 9, 2016 Postezi si tu niste poze din vacanta? Nu am facut:))))))
Vizitator guru_ Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2016 Postat Iulie 9, 2016 Poze vacanța vrei tu, mah!?Andooo mai pune fata ceva poze cu piele... Goala! 1 4
jan de la boema Reputație: -403 Postat Iulie 9, 2016 Oras:Tomis Nord Oras:Tomis Nord Postat Iulie 9, 2016 Nu am facut:)))))) se stie pupici 1 3
tudor769 Reputație: 39 Postat Iulie 13, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 13, 2016 Ce stiti de Anda sun dar nu raspunde . Este prin cta ?
alsahia Reputație: 2731 Postat August 29, 2016 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat August 29, 2016 Mai iegzista?Ca m-am saturat de casuta vocala
thomson99 Reputație: 82 Postat August 29, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 29, 2016 😂😂😂M au luat palpitațiile, am crezut ca a făcut vreun norocos o recenzie ... 1
Vizitator guru_ Reputație: 0 Postat August 30, 2016 Postat August 30, 2016 Stați chill, se mai ajunge la ea, dar pentru ce plm sa fac recenzie de fiecare data??
thomson99 Reputație: 82 Postat August 30, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 30, 2016 Si totuși...cine mai ajunge la ea ?!!!??O recenzie = cineva ajunge la ea 👠1
alsahia Reputație: 2731 Postat August 31, 2016 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat August 31, 2016 Adica ai prins-o luna asta?
anda anda Reputație: 158 Postat Septembrie 6, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Septembrie 6, 2016 Buna dragilor,da mai sunt,dar am o perioada mai "libera" sa zic asa ca fac niste cursuri si imi rapeste destul de mult timp:) Imi pare rau pentru "invitatii noi" sa zic asa ca am programul incarcat si abia am timp de cei care ma cunosc deja Sper sa imi fac timp pentru toata lumea desi este foarte greu!Daca doriti atat de mult sa ma cunoasteti aveti putina rabdare cu mine ca e mai greu cand sunt atat de "curtata" 7
anda anda Reputație: 158 Postat Septembrie 6, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Septembrie 6, 2016 Adica ai prins-o luna asta?Buna alsahia,am specificat deja ca fac niste cursuri si ma rapeste destul timp,plus de asta sunt deja ocupata incat abia fac fata Pe langa asta sunt si eu o femeie normala,care mai are problemele lunii.mai una.mai alta..un pic de rabdare si poate ajungem sa ne cunoastem Te sarut! 2
alsahia Reputație: 2731 Postat Septembrie 6, 2016 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Septembrie 6, 2016 Multumim de raspuns Si apropos: ne cunoastem si de aceea mi s-a facut dor de tinepupi
Membru Premium talibanu Reputație: 9691 Postat Septembrie 7, 2016 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Septembrie 7, 2016 Buna dragilor,da mai sunt,dar am o perioada mai "libera" sa zic asa ca fac niste cursuri si imi rapeste destul de mult timp:) Imi pare rau pentru "invitatii noi" sa zic asa ca am programul incarcat si abia am timp de cei care ma cunosc deja Sper sa imi fac timp pentru toata lumea desi este foarte greu!Daca doriti atat de mult sa ma cunoasteti aveti putina rabdare cu mine ca e mai greu cand sunt atat de "curtata" Pfoaaa...asa deci. Pot sa fac o programare pt la anu exact pe 07.09 la ora 07:09? :) 1 3
popeye2000 Reputație: 205 Postat Septembrie 7, 2016 Postat Septembrie 7, 2016 Nu nu, e ocupata 😀 si daca as putea i-as ocupa toata agenda, dar cum n-am castigat potul cel mare la 6 din 49 trebuie sa ma multumesc cu ce primesc 😀.
anda anda Reputație: 158 Postat Septembrie 8, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Septembrie 8, 2016 Pfoaaa...asa deci. Pot sa fac o programare pt la anu exact pe 07.09 la ora 07:09? :) Buna, de ce esti rautacios talibanu ?Eu nu stiu ce fac maine d'apoi la anu
ghostcurvar Reputație: 1867 Postat Septembrie 8, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 8, 2016 Deci varianta scurta avem.sanse mai mari la Papa decat la tine
Membru Premium talibanu Reputație: 9691 Postat Septembrie 8, 2016 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Septembrie 8, 2016 Buna, de ce esti rautacios talibanu ?Eu nu stiu ce fac maine d'apoi la anu Nu sunt rautacios glumeam si eu
anda anda Reputație: 158 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Septembrie 12, 2016 Deci varianta scurta avem.sanse mai mari la Papa decat la tineBuna,trebuie sa fim mai intelegatori toti suntem prinsi si alte activitati inafara de"job-ul" pe care il avem! Te pup
anda anda Reputație: 158 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Septembrie 12, 2016 Buna,trebuie sa fim mai intelegatori toti suntem prinsi si in Deci varianta scurta avem.sanse mai mari la Papa decat la tine Si "in alte activitati",am mancat 2 litere alte activitati inafara de"job-ul" pe care il avem! Te pup 2
ghostcurvar Reputație: 1867 Postat Septembrie 15, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 15, 2016 Pai cand ma uit de cati ani te stiu ) si mai ales vizitez si maaaai alesss ca au trecut ani de cand nu te-am mai vazut ... nu e frumos ).ma gandeam ca in curand nu te mai prind deloc in ritmul asta .
salvatoretotoriina Reputație: -116 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:palermo Oras:palermo Postat Septembrie 17, 2016 valeleo muica , da ce-aveti toti cu muierea asta de parca va facu farmece?nu zic ca nu te face cu dichiseala da mai sint atitea bunacioase pa piata ca ea , fara suparare prea ii cautati in coarne pai daca mai muncea amelia si andreea 14 le lua toti clientii lu anda asta si nu mai facea atitea valuri la costanta , isi cauta loc pin alte parti.mai e si alte fete care vrea sa se afirme , datile o sansa si lor . 1 3
ghostcurvar Reputație: 1867 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 17, 2016 Andreea 14 poate amelia nu era doar o fomista ce la prima pula cu bani a sarit pe ea . Anda are talent si multe de spus in ale fututului . Si cum noi vrem sa futem (pe bani desigur) cautam si noi ceva calitativ. 1
Vizitator guru_ Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2016 Postat Octombrie 2, 2016 Focoaso, cand mai facem dintr-o noapte zi?! 3 4
neymarjr Reputație: 315 Postat Octombrie 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 18, 2016 heheee, am reusit dupa muuuuuuuuuuulte insistente sa ajung la Anda saptamana trecuta.este parca mai buna ca inainte...cum o suge cum se uita la tine, cum te saruta, cum ti-o saruta, cum ti-o cere :X:X este KAYDEN KROSS de Constanta, are mult din stilul ei! Anda este pe locul 1 in topul meu clar, si daca as da de ea si de Andreea deea mereu nici nu as mai incerca altceva! 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum