Sari la conținut

Anda 0731226487

Postări Recomandate

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Va multumesc pentru raspunsuri.

Si noi multumim pentru recenzii si ajutorul dat in toata perioada cat ai fost membru ;)
  • Like 2
  • Minus 3
  • Oras:Constanta
Postat

mai functionezi..?   ca... la telefon vad ca nu...

Buna da inca mai sunt!

Daca am telefonul inchis inseamna ca nu sunt prin zona :girly

O zi frumoasa!

• Telefon: 0769999999
  • Oras:all
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all
Postat

Buna,de cand functionezi?

De cand s-a nascut functioneaza.

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Si noi ne bucuram sa vedem paraziti dinastia ca tine :) 4 ani pe forum si aproape nici o contributie, sa nu te mire cand vei primi raspunsuri asemanatoare celui de mai sus ;)

• Like 3
  • Minus 3
Postat

M-am tot gandit daca sa-ti dau un punct pentru recenzie acum sau sa astept noua luni sa te punctez si sa-ti aduc aminte. :D Dar pentru ca tot nu reusesc sa mi le consum de multe ori, te-am punctat acum si iti promit ca am sa te punctez si atunci...dar am sa-ti scot ochii :D

Salut! Iată ca au trecut 2 ani iar eu am rămas cu fotbalul si berea. Curat ca lacrima. Pot confirma personal ca, in afara unei aventuri de 2 săptămâni asta vara, nu am mai calcat strâmb! Totusi, parca as calca acum. :)))
  • Like 3
Postat

Salut! Iată ca au trecut 2 ani iar eu am rămas cu fotbalul si berea. Curat ca lacrima. Pot confirma personal ca, in afara unei aventuri de 2 săptămâni asta vara, nu am mai calcat strâmb! Totusi, parca as calca acum. :)))

Ai grija sa nuti suciesti glezna ! ;)

Postat

Ai grija sa nuti suciesti glezna ! ;)

Daca, calc stramb intr-o groapa, s-ar putea sa calc drept. Acum, totul depinde de "groapa".
  • Like 1
Postat

Ce-ar fi sa nu mai strici topicul fetei?

ok mestere nu stric topicul asta dar sa stii ca daca l-as strica nu l-as strica singur, ideea e ca aici se strica doar ce topicuri considera unii , m am gandit sa fac un mic experiment sa si sa stricam topicul tuturor fetelo de pe nimfomane constanta ca sa intelegem cate ceva asta daca vrem sa intelegem cate ceva , in fine stai linistit nu mai stric nici un topic dar trebuie sa privesti din ambele perspective cateodata.

Postat

sa se stie ca si mada69 a pus umarul foarte consistent chiar, la distrugerea acestui forum! asa ca eu pe orice thread o sa-i bag pula in gura de plangacios mic hahahahaah

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

ok mestere nu stric topicul asta dar sa stii ca daca l-as strica nu l-as strica singur, ideea e ca aici se strica doar ce topicuri considera unii , m am gandit sa fac un mic experiment sa si sa stricam topicul tuturor fetelo de pe nimfomane constanta ca sa intelegem cate ceva asta daca vrem sa intelegem cate ceva , in fine stai linistit nu mai stric nici un topic dar trebuie sa privesti din ambele perspective cateodata.

Idiotulie,din ambile pierspiectivi trebe sa analiziezi intotdiauna nu doar catiodata,iexact ca si tini cari oi fost prost si frustrat intotdiauna nu doar catiodata

Intotdiauna pi tini teo diranjat di cie fac altii in loc sa tie diranjieze prostia din tini

• Like 1
  • Oras:palermo
  • Oras:palermo
Postat

cumetre medeline , omu are nacazuri cu duiumu , singura refulare fiind icisa ,pa forum , pacat ca-i cam narod ,altfel are imaginatie cit curcile mele din ograda , dupa ce le dau cite un paharel de vinars inainte sa le scurtez beregatile cu toporisca .

• Like 2
  • Minus 3

Vizitator guru_
Reputație: 0
Postat

Anduțo, ce mai faci fetiță?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...