barosanu1 Reputație: 537 Postat Decembrie 8, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Decembrie 8, 2017 s-a retras
talibanu2 Reputație: 223 Postat Decembrie 8, 2017 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Decembrie 8, 2017 ti-a zis ea sau ai dedus tu? 2
andaanda Reputație: 22 Postat Decembrie 10, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 10, 2017 Chiar asa?🤣🤣🤣🤣 Se pare ca unii stiu mai bine ca mine🤣🤣🤣 Nu m.am retras!! Doar ca am timpul" organizat" 3
talibanu2 Reputație: 223 Postat Decembrie 10, 2017 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Decembrie 10, 2017 Ma gandeam eu ca nu te-ai retras pentru ca nu mi-ai cerut voie :)))) Si in plus, inainte de retragere tre sa tragem futaiu de plecare asa ca... ai grija :))))
andaanda Reputație: 22 Postat Decembrie 10, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 10, 2017 Am uitat Talibanu, exact tie trebuie sa iti cer voie😂😂😂😂 1
talibanu2 Reputație: 223 Postat Decembrie 10, 2017 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Decembrie 10, 2017 Asa, sper sa nu mai uiti ;) :))
birbilau Reputație: 17 Postat Decembrie 14, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 14, 2017 Nu postezi și tu când ești la birou ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
barosanu1 Reputație: 537 Postat Decembrie 16, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Decembrie 16, 2017 Nu postezi și tu când ești la birou poate sub birou ai vrut sa spui :crazylove 1
birbilau Reputație: 17 Postat Decembrie 17, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 17, 2017 Sub birou poate este locul tău ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
barosanu1 Reputație: 537 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Decembrie 20, 2017 Sub birou poate este locul tău mai degraba e locul lu' mata :angry 1
temujin Reputație: 1654 Postat Decembrie 22, 2017 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Decembrie 22, 2017 Ai de plm!!! Ca si-acum, dupa vreo ora jumate, inca-mi mai tremura picioarele! ;) Pentru ca tot suntem in saptamana de post si se apropie Craciunul, am zis ca e cazul sa-mi aduca si mie Mosul ceva bun si frumos, cu toate ca n-am fost cuminte...tot anul! ;) Asa ca bun si frumos, ce dracu' putea sa fie? Un singur cuvant: ANDA! ;) Intr-un final fericit, facut o programare cu vreo 2 zile inainte, iar la data si ora stabilita, prezent la locul cu pricina. M-a intampinat intr-o chestie neagra si sexy, aranjata, de era sa-mi sara sabia din teaca, atunci cand am vazut-o! Am baut o apa, fumat niste tigari, schimbat ceva impresii si ne-am apucat de treaba, pentru ca venisem dusat de-acasa. Actiunea, ceva nebunie! Mult tare pe preludiu si joaca, sex oral cu nabadai de ambele parti si-un normal la fel de misto! GFE, la el acasa! Jos palaria si sa traiasca, sa mai dea! ;) Apartamentul modern si foarte curat, iar domnisoara Anda, e acolo, in topul topului! Clar nu este pentru iorneci! ;) N-are rost sa dau note, ca sunt iesite din standard! Oricum, plus pe linie! ;)Cadoul: 300 ron De revenit? Cu siguranta!De recomandat? Clar nu! O tin numai pentru mine! Multumesc frumos Anda, pentru timpul acordat! :kiss3 Numai bine, spor in toate si Sarbatori Fericite, tuturor! ;) 8
andaanda Reputație: 22 Postat Decembrie 22, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 22, 2017 Multumesc frumos si eu Temujin! Sarbatori frumoase tuturor😊😊😊😊 4 1
valens Reputație: -477 Postat Decembrie 23, 2017 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Postat Decembrie 23, 2017 Multumesc frumos si eu Temujin! Sarbatori frumoase tuturor intrre sarbatori esti la birou?? 1 2
j0hnnybravo Reputație: 1886 Postat Decembrie 23, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 23, 2017 Andutzo, niste poze mai recente? 1
alsahia Reputație: 2731 Postat Ianuarie 30, 2018 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Ianuarie 30, 2018 Da de ce sa mai pună?Nu s-a lăsat?
Membru Premium talibanu Reputație: 9691 Postat Ianuarie 30, 2018 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Ianuarie 30, 2018 Nu s-a lasat si nu o sa puna poze :))Nu are de ce :) 3
dexter90 Reputație: 4 Postat Februarie 28, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 28, 2018 Mai prestează domnișoara? 2 1
alsahia Reputație: 2731 Postat Martie 13, 2018 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Martie 13, 2018 Ce credeai că-i dezmembrat-o? 1
birbilau Reputație: 17 Postat Aprilie 4, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 4, 2018 Bună mai ești disponibila ? 1
alsahia Reputație: 2731 Postat Aprilie 22, 2018 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Aprilie 22, 2018 Este dar lucrează cu short list și Black list 2
Membru Premium talibanu Reputație: 9691 Postat Mai 4, 2018 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Mai 4, 2018 Offf. Ce bine e sa o ai mica si sa nu se scoale (cum zice lumea) :)) te primesc toate fetele bune :)) fetele care stiu sa faca bani ;) 5
Vizitator guru_ Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2018 Postat Iunie 13, 2018 Salut nenorociților si curvelor. Cred ca nu am mai fost pe la fătuca asta de vreo 8-9 luni, când era sa o amanetez și pe mama și voiam sa fug cu ea in lume. ÃŽnsă de câteva zile, pula tot îmi trimitea niște impulsuri și îmi scurtcircuita mintea și parca ar fi uitat de ea. Pana la urma nu am vrut scandal cu pula așa ca m-am băgat in seama cu Anda. Am Tatonat terenul eu terenul de vreo 2-3 ori, am văzut ca nu avem resentimente și am stabilit in cele din urma ziua pentru debarcare. Am fost întâmpinat de aceeași fata frumușică și zâmbitoare pe care o știam, într-o chestie din aia sexoasa din perdea cu tocuri in picioare și surâsul ăla pervers. Am stat 5-10 minute la un pahar de apa și schimbat ceva impresii, apoi am zburat in dormitor. Aici ce pula mea sa va mai povestesc, ca dacă o dau in detalii, chemați popii sa ne exorcize. Ce pot sa spun este ca am futut-o cum am vrut și m-am cam “enervat†ca și ei i-a plăcut: adică tare și pervers. Oralul parca este in creștere, însă depinde mult de cheful ei, eu sunt cât de cât mulțimit când ii văd lacrimile pe obraji și ochii roșii cu vinișoarele mai sa se spargă. La normal, in schimb, este pe calapodul meu. Ii place pula oricum i-ai da-o: in orice poziție și tare și încet și oricum, numai pula să-i dai. Dacă nu aveți pula sa va țină, nu o sa o faceți niciodată sa va dea 100% ce își dorește și ii place. Ne-am futut mult și tare, am dat 2 numere, lucru ce nu-l fac aproape niciodată cu nimeni, însă ochii ei cerea nu nesaț pula, chiar și după prima finalizare. Așa ca ne-am răcorit puțin și am mai nenorocit-o cât am putut și eu pana am simțit ca ma lasă toate balamale... cred ca am cam îmbătrânit. După consumarea celui de-al doilea act, un dus, o apa, o tigara, 10 minute de bârfa și am plecat sa mănânc ca mai aveam puțin și intram intr-o stare de anemie. Achitat 300 lei/h, un tarif excelent, însă mie îmi cam trebuie 2 ore sa abuzez de ea. In rest nu am multe sa mai spun, decât ca am sunat deja la mama și la tata să-i întreb dacă pot sa le vând agoniseala și sa fug in lume cu sufletul pereche. 😂😂 Dau cu pace și mergeți de futeti. 7
geon90 Reputație: 936 Postat Iunie 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 13, 2018 cand revii anda ? nu putem sa dam de tine la numarul afisat :Dne e dor de tine :D 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum