Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2018 Partajează Postat Octombrie 3, 2018 Buna eu sunt Evelina noua in oras cat si in domeniu Locatia mea se afla pe BIG BERCENI SUN PLAZA Serviciile mele sunt: sex oral N/PSex normal /PFk69Diferite pozitiiFantezii+++multe alteleDescriere : Sunt o satena cu forme frumoase , am 49 kg 19 ani , 168/169m Sani medi fermi . Pentru detali va rog sa ma contactati 0722692215 1 Link spre comentariu
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Octombrie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 3, 2018 Cum ma-sa sa revii daca esti noua in domeniu? :slap2 :laugh2 6 Link spre comentariu
giancarlogirri Reputație: 12240 Postat Octombrie 3, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Octombrie 3, 2018 Bine ai revenit! Dar... cum poti spune ca ai revenit daca in descriere precizezi ca esti noua in oras cat si in domeniu! :thinking 6 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2018 Partajează Postat Octombrie 3, 2018 A REVENIT FATA , A STAT CATEVA ZILE ATUNCI SI SE OPRISE LUASE O MICA PAUZA , IAR ACUM A REVENIT INAPOI PE JOB . PS: bine ai revenit iubi :* 1 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 3, 2018 Bine ai revenit! Dar... cum poti spune ca ai revenit daca in descriere precizezi ca esti noua in oras cat si in domeniu! :thinkingPentru ca nu a lucrat decat vreo doua zile 2 15 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 3, 2018 Te pup Evelin si bine ai revenit Link spre comentariu
tropical17 Reputație: 1305 Postat Octombrie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 3, 2018 Poza de pe whatsapp cu iubi este tare, pentru el te futi?sau iti place pula ?cum se spune pe aici...cat prestezi sfatul meu...pune alta poza 1 Link spre comentariu
unadoi Reputație: 295 Postat Octombrie 3, 2018 Oras:jungla Oras:jungla Partajează Postat Octombrie 3, 2018 Preturile sunt : 100 fin200 hr Mai sunt valabile? Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 3, 2018 Cum ma-sa sa revii daca esti noua in domeniu? :slap2 :laugh2A lucrat foarte putin cred ca doua trei zile deci egal cu zero.Eu am vazut-o atunci mi-a placut si am fost la ea,de acea ma bag in seama acum 4 15 Link spre comentariu
tropical17 Reputație: 1305 Postat Octombrie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 3, 2018 Poza de pe whatsapp cu iubi este tare, pentru el te futi?sau iti place pula ?cum se spune pe aici...cat prestezi sfatul meu...pune alta pozaAsa, fetita......ma refer la faptul ca ai schimbat poza de profil, Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2018 Partajează Postat Octombrie 3, 2018 Poza de pe whatsapp cu iubi este tare, pentru el te futi?sau iti place pula ?cum se spune pe aici...cat prestezi sfatul meu...pune alta pozaAiurea te-ai gasit tu sa vorbesti acum de iubi , nu are iubi draga ! cum apare ceva nou cum sariti de p.la in sus sa o judecati voi ! Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2018 Partajează Postat Octombrie 3, 2018 Mai sunt valabile?Da iubi sunt valabile , daca nu raspunde poate e ocupata lasa-i un mesaj Link spre comentariu
tropical17 Reputație: 1305 Postat Octombrie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 3, 2018 Aiurea te-ai gasit tu sa vorbesti acum de iubi , nu are iubi draga ! cum apare ceva nou cum sariti de p.la in sus sa o judecati voi !Alo fata, esti sub influenta? Ai intrebat o macar pe protejata ce poza avea si ce mesaj? Pot sa ti reproduc, eu i am spus de bine si vad ca a schimbat, si tu sari de cur in sus. O voi vizita maine 2 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2018 Partajează Postat Octombrie 3, 2018 Alo fata, esti sub influenta? Ai intrebat o macar pe protejata ce poza avea si ce mesaj? Pot sa ti reproduc, eu i am spus de bine si vad ca a schimbat, si tu sari de cur in sus. O voi vizita mainehahahah te astept la o cafea in bucatarie ... Sincer nu o sa discute public insa poza era veche (cat si terminarea unei relati) si nu isi daduse seama gagica . haida te pup Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2018 Partajează Postat Octombrie 3, 2018 interesant...she's back. Link spre comentariu
hankooc Reputație: 128 Postat Octombrie 3, 2018 Partajează Postat Octombrie 3, 2018 Karlito nu stiu daca te deranjează ce o sa spun..... fata este mult sub media de trecere Am vizitat-o si eu in urma cu ceva timp pe cand se afla in locația din spate de la decebal pe o stradă adiacentă la parterul blocului..Pot spune ca eram in trecere si am ales sa merg la ia in speranta ca voi primi cel puțin 80% din ce oferi si tu auzind ca este in locatie cu tine..Am făcut cu cunoștință cu daneză...fiarte timidă pe atunci Trec peste detaliile acomodare imi spune ca este pentru prima dată când face chestia asta plmSpun sa începem cu un oral sa il descretim pe junior...Laba multă dintisori la greu...nota 4Am forțat putin cu gândul sa ridic nivelul...am reusit cu greu si zic sa trecem la normal ca poate acolo nu ma mai musca nimicZis si facut zic:hai sus la 100 ron fin macar sa faca si ea ceva ma gandesc Nu???Ce sa mai zic am vazut ca nici aici nu pune accent am mai si simțit si un ușor iz neplăcut am prinși de sold si am pompa eu rapid cu capul spre partea dreaptă si cu gândul la o bunaciune de la tip😅😂Deci ce ar mai fi de spus... 6 Link spre comentariu
emachines Reputație: 864 Postat Octombrie 4, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 4, 2018 Buna Eveline. Ce tarife ai? Link spre comentariu
aristidemsc Reputație: -56 Postat Octombrie 4, 2018 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Partajează Postat Octombrie 4, 2018 Da iubi sunt valabile , daca nu raspunde poate e ocupata lasa-i un mesaj Altceva frumos ce mai ai si tu pe la piata sudului? 1 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2018 Partajează Postat Octombrie 4, 2018 Karlito nu stiu daca te deranjează ce o sa spun..... fata este mult sub media de trecereAm vizitat-o si eu in urma cu ceva timp pe cand se afla in locația din spate de la decebal pe o stradă adiacentă la parterul blocului..Pot spune ca eram in trecere si am ales sa merg la ia in speranta ca voi primi cel puțin 80% din ce oferi si tu auzind ca este in locatie cu tine..Am făcut cu cunoștință cu daneză...fiarte timidă pe atunciTrec peste detaliile acomodare imi spune ca este pentru prima dată când face chestia asta plmSpun sa începem cu un oral sa il descretim pe junior...Laba multă dintisori la greu...nota 4Am forțat putin cu gândul sa ridic nivelul...am reusit cu greu si zic sa trecem la normal ca poate acolo nu ma mai musca nimicZis si facut zic:hai susla 100 ron fin macar sa faca si ea ceva ma gandesc Nu???Ce sa mai zic am vazut ca nici aici nu pune accent am mai si simțit si un ușor iz neplăcut am prinși de sold si am pompa eu rapid cu capul spre partea dreaptă si cu gândul la o bunaciune de la tipDeci ce ar mai fi de spus...te pup iubi , nu ma deranjeaza ca na.... eu lucrez cu drag si imi doresc din suflet sa fiu pe placul multor oamenii, e normal sa fie decizia ta si sa spui ... apreciez sinceritatea si in cazul tau :* acum sincer nu vreau sa-i iau apararea insa iti multumesc ca mi-ai adus la cunostiinta chestia asta ca pe viitor sa stiu si eu cu cine mai lucrez :) te pupacesc Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2018 Partajează Postat Octombrie 4, 2018 Altceva frumos ce mai ai si tu pe la piata sudului?e Maria cu mine ;) Link spre comentariu
aristidemsc Reputație: -56 Postat Octombrie 4, 2018 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Partajează Postat Octombrie 4, 2018 e Maria cu mine ;) Asta care mai e? 1 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2018 Partajează Postat Octombrie 4, 2018 Asta care mai e?hahahah Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2018 Partajează Postat Octombrie 4, 2018 disponibila Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2018 Partajează Postat Octombrie 5, 2018 up Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2018 Partajează Postat Octombrie 5, 2018 disponibila Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum