Sari la conținut

EVELINE AM REVENIT 0722692215

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Buna eu sunt Evelina noua in oras cat si in domeniu 

Locatia mea se afla pe BIG BERCENI SUN PLAZA 

Serviciile mele sunt: sex oral N/P
Sex normal /P
Fk
69
Diferite pozitii
Fantezii
+++multe altele

Descriere : Sunt o satena cu forme frumoase , am 49 kg 19 ani , 168/169m 
Sani medi fermi . 

Pentru detali va rog sa ma contactati 
0722692215

post-266184-0-91694500-1538578304_thumb.jpg

post-266184-0-19042400-1538578321_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator carladristor

A REVENIT FATA , A STAT CATEVA ZILE ATUNCI SI SE OPRISE LUASE O MICA PAUZA , IAR ACUM A REVENIT INAPOI PE JOB .

PS: bine ai revenit iubi :*

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator carladristor

Poza de pe whatsapp cu iubi este tare, pentru el te futi?sau iti place pula ?cum se spune pe aici...cat prestezi sfatul meu...pune alta poza

Aiurea te-ai gasit tu sa vorbesti acum de iubi , nu are iubi draga ! cum apare ceva nou cum sariti de p.la in sus sa o judecati voi !

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Aiurea te-ai gasit tu sa vorbesti acum de iubi , nu are iubi draga ! cum apare ceva nou cum sariti de p.la in sus sa o judecati voi !

Alo fata, esti sub influenta? Ai intrebat o macar pe protejata ce poza avea si ce mesaj? Pot sa ti reproduc, eu i am spus de bine si vad ca a schimbat, si tu sari de cur in sus. O voi vizita maine

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator carladristor

Alo fata, esti sub influenta? Ai intrebat o macar pe protejata ce poza avea si ce mesaj? Pot sa ti reproduc, eu i am spus de bine si vad ca a schimbat, si tu sari de cur in sus. O voi vizita maine

hahahah te astept la o cafea in bucatarie ... Sincer nu o sa discute public insa poza era veche (cat si terminarea unei relati) si nu isi daduse seama gagica . haida te pup

Link spre comentariu

Karlito nu stiu daca te deranjează ce o sa spun..... fata este mult sub media de trecere

Am vizitat-o si eu in urma cu ceva timp pe cand se afla in locația din spate de la decebal pe o stradă adiacentă la parterul blocului..

Pot spune ca eram in trecere si am ales sa merg la ia in speranta ca voi primi cel puțin 80% din ce oferi si tu auzind ca este in locatie cu tine..

Am făcut cu cunoștință cu daneză...fiarte timidă pe atunci

Trec peste detaliile acomodare imi spune ca este pentru prima dată când face chestia asta plm

Spun sa începem cu un oral sa il descretim pe junior...

Laba multă dintisori la greu...nota 4

Am forțat putin cu gândul sa ridic nivelul...am reusit cu greu si zic sa trecem la normal ca poate acolo nu ma mai musca nimic

Zis si facut zic:hai sus

la 100 ron fin macar sa faca si ea ceva ma gandesc Nu???

Ce sa mai zic am vazut ca nici aici nu pune accent am mai si simțit si un ușor iz neplăcut am prinși de sold si am pompa eu rapid cu capul spre partea dreaptă si cu gândul la o bunaciune de la tip😅😂

Deci ce ar mai fi de spus...

• Like 6
Link spre comentariu
Vizitator carladristor

Karlito nu stiu daca te deranjează ce o sa spun..... fata este mult sub media de trecere

Am vizitat-o si eu in urma cu ceva timp pe cand se afla in locația din spate de la decebal pe o stradă adiacentă la parterul blocului..

Pot spune ca eram in trecere si am ales sa merg la ia in speranta ca voi primi cel puțin 80% din ce oferi si tu auzind ca este in locatie cu tine..

Am făcut cu cunoștință cu daneză...fiarte timidă pe atunci

Trec peste detaliile acomodare imi spune ca este pentru prima dată când face chestia asta plm

Spun sa începem cu un oral sa il descretim pe junior...

Laba multă dintisori la greu...nota 4

Am forțat putin cu gândul sa ridic nivelul...am reusit cu greu si zic sa trecem la normal ca poate acolo nu ma mai musca nimic

Zis si facut zic:hai sus

la 100 ron fin macar sa faca si ea ceva ma gandesc Nu???

Ce sa mai zic am vazut ca nici aici nu pune accent am mai si simțit si un ușor iz neplăcut am prinși de sold si am pompa eu rapid cu capul spre partea dreaptă si cu gândul la o bunaciune de la tip

Deci ce ar mai fi de spus...

te pup iubi , nu ma deranjeaza ca na.... eu lucrez cu drag si imi doresc din suflet sa fiu pe placul multor oamenii, e normal sa fie decizia ta si sa spui ... apreciez sinceritatea si in cazul tau :* acum sincer nu vreau sa-i iau apararea insa iti multumesc ca mi-ai adus la cunostiinta chestia asta ca pe viitor sa stiu si eu cu cine mai lucrez :)

te pupacesc 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...