Sari la conținut

Romania spune NU homosexualilor, feministelor si transexualilor

Postări Recomandate

Postat

Duminica mergem la vot 

sa le-o dam poponarilor , feministelor  si transexualilor peste bot!

Nu le convine ca tara asta e 88% crestin ortodoxa si conservatoare in gandire, sa plece dracu in Canada sau in Franta sa se futa acolo intre ei si cu altii  si sa adopte copii pe care sa-i molesteze. 

Sau sa se futa in liniste in mediul lor intim, nu sa se sarute pe strada in public si fara parade gay   in vazul copiilor.

Valabil si pentru feministele lesiene....m-am saturat de curve feministe.

Sa plece in vest daca nu le convine ca sunt vizitate numai de "tarani nespalati si melteni traditionalisti"  sau asa cum ne zic ele. 

Toata Europa Estica este impotriva homosexualitatii si feminismului nazist

Same-sex marriage - Wikipedia

In Romania, 75% dintre cei chestionati se opun casatoriilor de acelasi sex. 

Vizitator the abomination
Reputație: 0
Postat

Ca DEavol, când aud de credința acestui popor, ma prăpădesc de râs.

Referendumul, asa cum am mai spus, are ca unic scop divizarea societății. Prinde la fraeri, în traducere.

• Like 10
  • Oras:Arkham
  • Oras:Arkham
Postat

Ca DEavol, când aud de credința acestui popor, ma prăpădesc de râs.

Referendumul, asa cum am mai spus, are ca unic scop divizarea societății. Prinde la fraeri, în traducere.

boicot

• Like 1
  • Oras:F
Postat

Duminica mergem la vot 

Nu le convine ca tara asta e 88% crestin ortodoxa si conservatoare in gandire, sa plece dracu in Canada sau in Franta sa se futa acolo intre ei si cu altii  si sa adopte copii pe care sa-i molesteze. 

Sau sa se futa in liniste in mediul lor intim, nu sa se sarute pe strada in public si fara parade gay   in vazul copiilor.

Sa plece in vest daca nu le convine ca sunt vizitate numai de "tarani nespalati si melteni traditionalisti"  sau asa cum ne zic ele. 

In Romania, 75% din cei investigati sunt IMPUTITI. 

Romania nu-i Sodoma, nici cu fonduri UE; Sodoma avea apa curenta, bai si canalizare... 

• Like 3
Postat

Duminica mergem la vot 

Ete pula lu calache

Juma din preotii crestini ortodox sunt gay

Ce dreaq se agita atat? Nu s-a inteles? Se fura din buget.

Primaria capitalei a suplimentat cheltuielile pt referendum

Urlati ca prostii ca nu sunteti de acord sa se futa unii in cur dar nu vedeti dincolo de ceea ce vor sa faca

Vorba lui Vantu, o sa platim bani grei pentru o mana de porumb

• Like 5
Postat

Ete pula lu calache

Juma din preotii crestini ortodox sunt gay

Ce dreaq se agita atat? Nu s-a inteles? Se fura din buget.

Primaria capitalei a suplimentat cheltuielile pt referendum

Urlati ca prostii ca nu sunteti de acord sa se futa unii in cur dar nu vedeti dincolo de ceea ce vor sa faca

Vorba lui Vantu, o sa platim bani grei pentru o mana de porumb

Dup-aia se vaita ca n-au bani nici sa-si faca laba...  :laugh2  . In timp ce poponautii BOR se sodomizeaza de zor in hoteluri de lux de care muncitorimea crestin-ortodoxa nici macar nu viseaza  :pepsi , iar bulangii PSD de toate genurile si sexele fac orgii in cluburi exclusiviste rezervate acelui 0.0001% din potentatii planetei. 

Sa traiti?! Bineeee! 

• Like 2
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Duminica mergem la vot 

Doar daca te duci la vot,LGBT,au sa castige.

• Like 2
Postat

Doar daca te duci la vot,LGBT,au sa castige.

Ce sa castige?! Participanii la mascara asta ticaloasa au doar de pierdut, organizatorii au de castigat - mai mult decat ne imaginam, cum putem lesne intui dupa graba cu care s-a impus jegul asta de "initiativa". Daca era o initiativa de eliminare a TVA-ului, sau eliminare a accizelor la carburanti/energie etc.,  nici nu se auzea de ea! Ce sa deducem de aici: ca romanii sunt entuziasmati sa plateasca taxe catre stat intr-un consens general, din moment ce nici nu s-a pus problema asta?! 

LIBERTATE PENTRU TOTI! 

STATUL BUN ESTE ACELA PE CARE NICI NU-L SIMTI CA EXISTA. 

• Like 3
  • Oras:the buleni
  • Oras:the buleni
Postat

Ma pis pe conservatorismul si ortodoxismul celor 88 la sula. Sunt cumva aia cu care am venit eu azi, care se ridica sa umble la bagaj cand aterizeaza avionul, care merg sa fumeze pe ascuns cand sunt aia plecati pe culoar cu mancarea? Dupa cum ziceam... Ma pis pe ortodoxia lor.

• Like 4
  • Oras:Middle of Nowhere
  • Oras:Middle of Nowhere
Postat

Sunt argumente tari de ambele tabere,eu unul nu am sa merg la referendum din cauza faptului ca votul meu va fi folosit pe urma de PSDragnea care va capitaliza politic referendumul.N-ati auzit-o pe Veorica ce-a spus in Parlamentul European?''Poporul ne iubeste'' :laugh2

• Like 5
  • Oras:Error 404: Not found.
  • Oras:Error 404: Not found.
Postat

Duminica mergem la vot 

Valea trolule, ce treabă are feminismul.cu ce zici tu. Bag seama că.nu vrei să te speli şi porţi urât. Mă rog, până şi CpF a zis că referendumul nu e anti-gay, zici că mint?

• Like 2
Postat

Sunt argumente tari de ambele tabere,eu unul nu am sa merg la referendum din cauza faptului ca votul meu va fi folosit pe urma de PSDragnea care va capitaliza politic referendumul.N-ati auzit-o pe Veorica ce-a spus in Parlamentul European?''Poporul ne iubeste'' :laugh2

N-a mințit femeia. Toți le-o dăm la muie :))

• Like 3
Postat

in orice caz, va fi un vot plin de iubire   :giggle:

https://image.prntscr.com/image/QVgJC72kQoqAjHHswb0tpA.png

cu d-ailaltă, n-ai? :))))
Postat

nu  :laugh2  ... da' confectionam, daca e musai :D

trebuie, să fim pregătiți și pentru alte preferințe. :)))
  • Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

merg la vot doar daca, cu ocazia asta, se modifica constitutia si raman doar 300 parlamentari cum a hotarat "poporul" la referendumul din 2009 ... altfel e "apa de ploaie". Parerea mea  :hihat

• Like 5
  • Minus 3
Postat

clar! tre' sa fim echidistanti! :D

Păi? Ce dovadă de nediscriminare am da noi? :))
  • Oras:Neverland
Postat
“Fac parte din comisia de votare si am fost azi la sedinta. Concluzii:

-NU se tine evidenta celor care voteaza in alte sectii;

-NU se da declaratie pe semnatura ca respectivul a votat altundeva, daca nu este din localitate. Adica fiecare om poate vota in fiecare sectie, daca vrea.

-NU se pune insemn pe cartea de identitate ca a fost la vot.

Totul este o mascaradă mizerabilă.”

Silviu Iliuță

si foarte probabil miza e manipularea homofobiei si canalizarea ei in directia fortarii RoExit-ului (iesim noi sau ne dau ei afara in suturi, tot un drac)... to'arsu' Putin are bratele larg deschise

• Like 3
Postat

DE CE VORBIM DESPRE ACEASTA "TEMA" SI NU VORBIM DESPRE: 

- ELIMINAREA TVA-ULUI; 

- ELIMINAREA ACCIZELOR LA CARBURANTI/ENERGIE; 

- RECALCULAREA CASS DUPA 4 (SAU 6!?) ANI DE COTIZAT AIUREA ETC.?! 

SI MULTE ALTE TEME REALE CARE NE PERICLITEAZA SUPRAVIETUIREA, AVAND IN VEDERE SI SEZONUL RECE...

DE CE NU S-A FACUT NICI O UMBRA DE OPOZITIE CONTRA FISCALITATII SI UMFLARII EXPONENTIALE A APARATULUI DE STAT ("SERVICII", STRUCTURI, BIROCRATIE IN GENERAL)?! 

THE WINTER IS COMING... 

Postat

DE CE VORBIM DESPRE ACEASTA "TEMA" SI NU VORBIM DESPRE: 

- ELIMINAREA TVA-ULUI; 

- ELIMINAREA ACCIZELOR LA CARBURANTI/ENERGIE; 

- RECALCULAREA CASS DUPA 4 (SAU 6!?) ANI DE COTIZAT AIUREA ETC.?! 

SI MULTE ALTE TEME REALE CARE NE PERICLITEAZA SUPRAVIETUIREA, AVAND IN VEDERE SI SEZONUL RECE...

DE CE NU S-A FACUT NICI O UMBRA DE OPOZITIE CONTRA FISCALITATII SI UMFLARII EXPONENTIALE A APARATULUI DE STAT ("SERVICII", STRUCTURI, BIROCRATIE IN GENERAL)?! 

THE WINTER IS COMING... 

pentru ca temele astea au rezolvare si nu asmut ura romanului pentru UE... e cu totul altceva cand deschizi cutia pandorei si umbli la fundamentele costructiei umane, folosindu-te de inclinatia traditionalista, a omului simplu,  de religie, conceptii si preconceptii ca sa arati cu degetul "raul suprem" de la vest, sperand la refulare prin manipulare si la refugiul mamei Rusii...

• Like 3
Postat

pentru ca temele astea au rezolvare si nu asmut ura romanului pentru UE... e cu totul altceva cand deschizi cutia pandorei si umbli la fundamentele costructiei umane, folosindu-te de inclinatia traditionalista, a omului simplu,  de religie, conceptii si preconceptii ca sa arati cu degetul "raul suprem" de la vest, sperand la refulare prin manipulare si la refugiul mamei Rusii...

Hai sa umblam la fundamentul constructiei animale: foame, frig, durere (boli, murdarie, nesomn...) si sa ANULAM TVA-ul, ACCIZELE LA CARBURANTI SI FISCALITATEA. 

Raul suprem este lipsa. Adica saracia. Nevoile. 

Refugiul in 'traditie' provine din FRICA de "mai rau". E clar ca va fi mai rau cat timp vom face aceleasi lucruri care ne-au adus aici. A te refugia in traditie echivaleaza cu a-ti baga capu' in lat si te trage inapoi... 

Foarte interesant ce isi imagineaza astia ca fac fara UE, cand din '90 incoace Romania se bazeaza pe cersit. Iar inainte de asta, prin politica de "independenta" ceausista absolut ridicola, ajunsese printre cele mai jegoase state din jegul comunist. Pana si sovieticilor le era sila de mizeria romaneasca... si nu s-au schimbat prea multe (ultimul rusnac cu care am vorbit era scarbit de "originalitatea" romaneasca). 

• Like 1
Postat

Hai sa umblam la fundamentul constructiei animale: foame, frig, durere (boli, murdarie, nesomn...) si sa ANULAM TVA-ul, ACCIZELE LA CARBURANTI SI FISCALITATEA. 

Raul suprem este lipsa. Adica saracia. Nevoile. 

Refugiul in 'traditie' provine din FRICA de "mai rau". E clar ca va fi mai rau cat timp vom face aceleasi lucruri care ne-au adus aici. A te refugia in traditie echivaleaza cu a-ti baga capu' in lat si te trage inapoi... 

cata vreme e deschis la carciuma si isi pot cheltui ajutorul social pe alcool, nu mai exista nici foame, nici frig, nici durere... doar amortirea simturilor si-a mintii...

uiti si de nevoi si de tot... de restul, vinovati sunt mereu "ailalti", de preferat imperialistii care ne-au adus toate nenorocirile cu care vajnicul fatalist mioritic se simte dator sa "lupte" si sa combata la fiecare dusca de tuica...

• Like 2

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

“Fac parte din comisia de votare si am fost azi la sedinta. Concluzii:

-NU se tine evidenta celor care voteaza in alte sectii;

-NU se da declaratie pe semnatura ca respectivul a votat altundeva, daca nu este din localitate. Adica fiecare om poate vota in fiecare sectie, daca vrea.

-NU se pune insemn pe cartea de identitate ca a fost la vot.

Totul este o mascaradă mizerabilă.”

Silviu Iliuță

si foarte probabil miza e manipularea homofobiei si canalizarea ei in directia fortarii RoExit-ului (iesim noi sau ne dau ei afara in suturi, tot un drac)... to'arsu' Putin are bratele larg deschise

Corect, ar fi stupid să ieșim acum, după ce-au furat ca-n codru. Plus că, pula mea, poate mai e dă furat destul. Și poate n-au terminat. Poșta, Tarom, sarea, gaze (legea off-shore, trepanaților) etc. Poate mai vine și Ciolanoș, să mai cumpere niște gunoaie pe post de armament, fără să semneze și clauza de obligativitate a reinvestirii unei părți a sumei cheltuite.

Gândiți cu curu’, futemaș în creierii voștri dă ofiliți.

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...