sange_latin Reputație: 785 Postat Mai 15, 2019 Telefon: 096⁶8 Oras:Timisoara Telefon: 096⁶8 Oras:Timisoara Postat Mai 15, 2019 Și când se va putea cu de toate!?
claudia19c Reputație: 408 Postat Mai 15, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 15, 2019 Și când se va putea cu de toate!?Duminică sau luni se poate cu de toate ❤
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Mai 15, 2019 Postat Mai 15, 2019 nu, deocamdată nu voi face finalizare orală, poate pe viitor. Disponibilă pana la 22:00, săptămâna aceasta voi face doar finalizare orală si masaj de relaxare, iar prețul este de 100 lei. Viitorul sună bine! :)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Mai 15, 2019 Postat Mai 15, 2019 Viitorul sună bine! :)Mă! Lasă tu viitorul...Trăiește prezentul.:D
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Mai 15, 2019 Postat Mai 15, 2019 Disponibilă pana la 22:00, săptămâna aceasta voi face doar finalizare orală si masaj de relaxare, iar prețul este de 100 lei.Apa rece ai?Întreb fiindcă dacă adorm la masajul de relaxare...Înțelegi tu.:D
rosebud Reputație: 9 Postat Mai 16, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 16, 2019 Buna Claudia! Vreau sa fiu primul la masaj. 🤤La ce ora cobori din pat astazi?
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Mai 16, 2019 Postat Mai 16, 2019 Recenzie: :) până una alta, m-am urcat io in patul drăguței de Claudia.M-a făcut!Original...:DTe pup drăguțo! :)
Vizitator unicool Reputație: 0 Postat Mai 16, 2019 Postat Mai 16, 2019 Recenzie: :) până una alta, m-am urcat io in patul drăguței de Claudia.M-a făcut!Original... :DTe pup drăguțo! :)mai nu-mi spune ca tu m-ai deraiat de pe traseu azi pe la 17.00......
rosebud Reputație: 9 Postat Mai 16, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 16, 2019 Recenzie: :) până una alta, m-am urcat io in patul drăguței de Claudia.M-a făcut!Original...:DTe pup drăguțo! :)Aha, de asta nu raspundea nici la tel nici la wapp ðŸ˜
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Mai 17, 2019 Postat Mai 17, 2019 mai nu-mi spune ca tu m-ai deraiat de pe traseu azi pe la 17.00......:laugh2 nu, nu.Eu am avut alt traseu...
Membru Premium farafiltre Reputație: 4490 Postat Mai 17, 2019 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Mai 17, 2019 deraiat de pe traseu azi pe la 17.00......Foarte urat! Poate nu strica sa fii spus 2,3 vb...cred ca'i prea devreme sa intre pe "derapaje". Probabil o si ajuta critica,ii la inceput draguta si vrea sa invete, desi sa fii serios nu tine de experienta , si ea'i o persoana cu bun simt . Asa'mi amintesc! Edit:nu consider balacareala... dag dal gas!
Vizitator unicool Reputație: 0 Postat Mai 17, 2019 Postat Mai 17, 2019 Foarte urat! Poate nu strica sa fii spus 2,3 vb...cred ca'i prea devreme sa intre pe "derapaje".Probabil o si ajuta critica,ii la inceput draguta si vrea sa invete, desi sa fii serios nu tine de experienta , si ea'i o persoana cu bun simt . Asa'mi amintesc!Edit:nu consider balacareala...nu nu...nicidecum asa ceva....vina imi apartine. Am discutat cu ea si a ramas sa sun cu 30 de minute inainte. Am fost acasa, am facut dus si am urcat in masina cu gandul sa ajung la ea. Am sunat din masina stiind ca la ora aia (aproximativ 17) drumul de la mine pana pe Bogdanestilor dureaza cam 30 de minute +/- . Claudia nu mi-a confirmat disponibilitatea asa ca nu consider deloc ca ar fi gresit cu ceva. Cand am sunat din masina mi-a dat sms ca nu mai e disponibila si m-am reorientat, dar nu a fost vorba de vreo programare nerespectata. 1
Membru Premium farafiltre Reputație: 4490 Postat Mai 17, 2019 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Mai 17, 2019 nu nu...nicidecum asa ceva....vina imi apartine. Am discutat cu ea si a ramas sa sun cu 30 de minute inainte. Am fost acasa, am facut dus si am urcat in masina cu gandul sa ajung la ea. Am sunat din masina stiind ca la ora aia (aproximativ 17) drumul de la mine pana pe Bogdanestilor dureaza cam 30 de minute +/- . Claudia nu mi-a confirmat disponibilitatea asa ca nu consider deloc ca ar fi gresit cu ceva. Cand am sunat din masina mi-a dat sms ca nu mai e disponibila si m-am reorientat, dar nu a fost vorba de vreo programare nerespectata.Asa un raspuns imi doream sa "aud"! dag dal gas!
cofetarul Reputație: 45 Postat Mai 18, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 18, 2019 Buna micutzo!Esti disponibilă azi sau mâine?
nikola1990petrovic Reputație: 1 Postat Mai 19, 2019 Postat Mai 19, 2019 Hi Claudia,First of all, I would like to say how beautiful and addorable you are, and, I would like to thank you for beeing honest! I'm fascinated that you have such a close bond with you customers. you go girl!!!Now, business :)I have plan to visit Romania and Timisoara for summer holiday (july). Whit that beeing said, Iwould like to ask you few questions:Are you going to be available in that period?Do you have viber, where i can text you?And what would price be for 2 or 3 hours, and could we (in that time) get out of apartment and go for dinner or sightseeing ? Best wishes!!!! Bună Claudia,În primul rând, aș vrea să vă spun cât de frumos și de încântat sunteți și, aș dori să vă mulțumesc că ați fost cinstit! Sunt fascinat că ai o legătură strânsă cu clienții tăi. te duci fata! Acum, afaceri :)Am de gând să vizitez România și Timișoara pentru vacanța de vară (iulie). În ciuda faptului că a spus, aș dori să vă pun câteva întrebări:Veți fi disponibil în acea perioadă?Aveți viber, unde vă pot trimite textul?Și care ar fi prețul pentru 2 sau 3 ore și am putea (în acel moment) să ieșim din apartament și să mergem la cină sau la vizitarea obiectivelor turistice? Cele mai bune gânduri!!!!
claudia19c Reputație: 408 Postat Mai 22, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 22, 2019 Hi Claudia,First of all, I would like to say how beautiful and addorable you are, and, I would like to thank you for beeing honest! I'm fascinated that you have such a close bond with you customers. you go girl!!! Now, business :)I have plan to visit Romania and Timisoara for summer holiday (july). Whit that beeing said, Iwould like to ask you few questions:Are you going to be available in that period?Do you have viber, where i can text you?And what would price be for 2 or 3 hours, and could we (in that time) get out of apartment and go for dinner or sightseeing ? Best wishes!!!! Bună Claudia,În primul rând, aș vrea să vă spun cât de frumos și de încântat sunteți și, aș dori să vă mulțumesc că ați fost cinstit! Sunt fascinat că ai o legătură strânsă cu clienții tăi. te duci fata! Acum, afaceri :)Am de gând să vizitez România și Timișoara pentru vacanța de vară (iulie). În ciuda faptului că a spus, aș dori să vă pun câteva întrebări:Veți fi disponibil în acea perioadă?Aveți viber, unde vă pot trimite textul?Și care ar fi prețul pentru 2 sau 3 ore și am putea (în acel moment) să ieșim din apartament și să mergem la cină sau la vizitarea obiectivelor turistice? Cele mai bune gânduri!!!! Buna , nu stiu daca voi fi in Timisoara in iulie dar putem vorbi pe whatsapp despre servicii si alte lucruri . ❤
claudia19c Reputație: 408 Postat Mai 22, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 22, 2019 Hi Claudia,First of all, I would like to say how beautiful and addorable you are, and, I would like to thank you for beeing honest! I'm fascinated that you have such a close bond with you customers. you go girl!!! Now, business :)I have plan to visit Romania and Timisoara for summer holiday (july). Whit that beeing said, Iwould like to ask you few questions:Are you going to be available in that period?Do you have viber, where i can text you?And what would price be for 2 or 3 hours, and could we (in that time) get out of apartment and go for dinner or sightseeing ? Best wishes!!!! Bună Claudia,În primul rând, aș vrea să vă spun cât de frumos și de încântat sunteți și, aș dori să vă mulțumesc că ați fost cinstit! Sunt fascinat că ai o legătură strânsă cu clienții tăi. te duci fata! Acum, afaceri :)Am de gând să vizitez România și Timișoara pentru vacanța de vară (iulie). În ciuda faptului că a spus, aș dori să vă pun câteva întrebări:Veți fi disponibil în acea perioadă?Aveți viber, unde vă pot trimite textul?Și care ar fi prețul pentru 2 sau 3 ore și am putea (în acel moment) să ieșim din apartament și să mergem la cină sau la vizitarea obiectivelor turistice? Buna , nu stiu daca voi fi in Timisoara in iulie dar putem vorbi pe whatsapp despre servicii si alte lucruri . ❤
claudia19c Reputație: 408 Postat Mai 22, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 22, 2019 Buna dragilor , disponibilă pana la 22:00
Membru Premium dyablo85 Reputație: 201 Postat Mai 22, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Mai 22, 2019 niste poze se poate ca am si uitata cum arati:))
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Mai 22, 2019 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Mai 22, 2019 ❤no...asta da poza...asteptata! :kiss3
manutm Reputație: 3085 Postat Mai 22, 2019 Oras:Tm Oras:Tm Postat Mai 22, 2019 ❤Domnisoara, pune niste chiloti pe tine ca nu-i frumos! :)
Vizitator blondu91 Reputație: 0 Postat Mai 22, 2019 Postat Mai 22, 2019 ❤Trebuie neaparat sa vin pe la tine:xx
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Mai 22, 2019 Postat Mai 22, 2019 ❤Pot să știu de ce nu ai unghiile lungi?Dădea mai bine...Io la unghii m-am uitat.:D
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum