zerrcore Reputație: 852 Postat Octombrie 19, 2021 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Octombrie 19, 2021 Acum 1 oră, tsafrodita a spus: Ruta mea Budapest kelleti cu avionul stau o noapte Budapest kelleti -Timișoara Nord ajung undeva pe la ora 12 ziua fac 3 ore Ma cazez pana la ora 22!! din cate știu la ora 22 tren Timișoara-BUCALE cuşeta asta ar înseamna undeva la ora 4 Dimineața sa ajung în craiova Dacă tu îmi pui la dispozitie Cazare plus ma iei de la gara stau cu mare drag o zi Am multe bagaje:) si ale dracu sunt grele .. Normal trebuia sa vina un armăsar sa ma ia de la Timișoara cu mașina dar pot schimba planul:) ! Sunt Business woman si cererile sunt mari Parca îți luasei PANAMERA ca ești pe lux acu mergi cu trenul ? Kiss VERSACE always 😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 19, 2021 Postat Octombrie 19, 2021 Despre ce fel de tren e vorba pana la urma, Afro? 😏
biliape Reputație: 5928 Postat Octombrie 19, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 19, 2021 Acum 16 minute, alchimist17 a spus: Despre ce fel de tren e vorba pana la urma, Afro? 😏 Fiecare cu ce îl doare: Trenbolone hexahidrobenzilcarbonat. 🤣😆🙃😂😅 Putem presupune că un tren internațional. 🤔
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Octombrie 19, 2021 Postat Octombrie 19, 2021 1 oră în urmă, zerrcore a spus: Parca îți luasei PANAMERA ca ești pe lux acu mergi cu trenul ? Kiss VERSACE always 😘 🤣 boy îmi place confortul:)) Avion sau night jet :)) . Ar mai trebuii tu sa îmi adaugi la colectia mea de versace încă vreo 4-5 poşete :)) This Bitch missmiss you Vreau să ma scoți la al mai luxxxx Restaurant din Gara :))
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Octombrie 19, 2021 Postat Octombrie 19, 2021 Acum 2 ore, zabielo a spus: Sâni sau fese? 🤔 Fese 💖 iubițel!
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Octombrie 19, 2021 Postat Octombrie 19, 2021 1 oră în urmă, alchimist17 a spus: Despre ce fel de tren e vorba pana la urma, Afro? 😏 Trenul Regal al Regelui Mihai 1 al României:)) Máv Star şi cfr calatori:)) !
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 19, 2021 Postat Octombrie 19, 2021 1 oră în urmă, tsafrodita a spus: Trenul Regal al Regelui Mihai 1 al României:)) Máv Star şi cfr calatori:)) ! ma gandeam mai degraba la un altfel... de trenuleț 😂 ciuu ciuuuu 😂
zerrcore Reputație: 852 Postat Octombrie 19, 2021 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Octombrie 19, 2021 Acum 1 oră, tsafrodita a spus: 🤣 boy îmi place confortul:)) Avion sau night jet :)) . Ar mai trebuii tu sa îmi adaugi la colectia mea de versace încă vreo 4-5 poşete :)) This Bitch missmiss you Vreau să ma scoți la al mai luxxxx Restaurant din Gara :)) Sunt încă in Romania , just text me , miss u too bby , hai la Budapesta , ca sa gasim Rest de lux, nu ți face griji de Versace le luam din Dubai ♥️🌙💋 1
biliape Reputație: 5928 Postat Octombrie 19, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 19, 2021 Acum 2 ore, alchimist17 a spus: ma gandeam mai degraba la un altfel... de trenuleț 😂 ciuu ciuuuu 😂 Vise, taică, vise... 😢
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2021 Postat Octombrie 20, 2021 Acum 7 ore, zerrcore a spus: Sunt încă in Romania , just text me , miss u too bby , hai la Budapesta , ca sa gasim Rest de lux, nu ți face griji de Versace le luam din Dubai ♥️🌙💋 :)) Ţi-am zis clar că nu vreau Dubai sunt satula de arabi 🤣 Ai uitat de SEOUL:)***** Presimt că tu ma vei lua de nevasta 🤣🤣🤣
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2021 Postat Octombrie 20, 2021 Acum 7 ore, alchimist17 a spus: ma gandeam mai degraba la un altfel... de trenuleț 😂 ciuu ciuuuu 😂 Când eram mică Mama îmi zicea că trenul face Shihuhuuuuu :)))🤣 Dacă se găsește și doreste cineva și are fantezii in night jet 🤣🥰😅 Nu mă opun Din cate am înțeles are și baie privata :)) 1 class nici nu se discută:)!!
Vizitator ionutilie Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2021 Postat Octombrie 20, 2021 Acum 16 ore, tsafrodita a spus: Ruta mea Budapest kelleti cu avionul stau o noapte Budapest kelleti -Timișoara Nord ajung undeva pe la ora 12 ziua fac 3 ore Ma cazez pana la ora 22!! din cate știu la ora 22 tren Timișoara-BUCALE cuşeta asta ar înseamna undeva la ora 4 Dimineața sa ajung în craiova Dacă tu îmi pui la dispozitie Cazare plus ma iei de la gara stau cu mare drag o zi Am multe bagaje:) si ale dracu sunt grele .. Normal trebuia sa vina un armăsar sa ma ia de la Timișoara cu mașina dar pot schimba planul:) ! Sunt Business woman si cererile sunt mari Partea cu cazarea se rezolva iti iau camera la hotel . Ramane problema cu plecatu la 4 dimineata. Sti la ce ma refer 😉 😘😍😍😍
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2021 Postat Octombrie 20, 2021 Acum 16 ore, biliape a spus: Vise, taică, vise... 😢 Acum 11 ore, tsafrodita a spus: Când eram mică Mama îmi zicea că trenul face Shihuhuuuuu :)))🤣 Dacă se găsește și doreste cineva și are fantezii in night jet 🤣🥰😅 Nu mă opun Din cate am înțeles are și baie privata :)) 1 class nici nu se discută:)!! 😍😍😍😂😂😂
zerrcore Reputație: 852 Postat Octombrie 20, 2021 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Octombrie 20, 2021 Acum 12 ore, tsafrodita a spus: :)) Ţi-am zis clar că nu vreau Dubai sunt satula de arabi 🤣 Ai uitat de SEOUL:)***** Presimt că tu ma vei lua de nevasta 🤣🤣🤣 S e O u L Seul 서울특별시 🙏🌙 1
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2021 Postat Octombrie 20, 2021 Acum 5 ore, zerrcore a spus: S e O u L Seul 서울특별시 🙏🌙 Vezi ca seul e pe limba ta !! Corect e seoul!!!
zerrcore Reputație: 852 Postat Octombrie 20, 2021 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Octombrie 20, 2021 Acum 27 minute, tsafrodita a spus: Vezi ca seul e pe limba ta !! Corect e seoul!!! Dacă nu sunt roman !!! 100% ce vrei ,iar ma dai de gol , versacino 😋
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2021 Postat Octombrie 20, 2021 Acum 2 ore, zerrcore a spus: Dacă nu sunt roman !!! 100% ce vrei ,iar ma dai de gol , versacino 😋 🤣😍🤩 Gucii gucii dai la buciiiiii:)) Ştii ca sunt o nesuferita dar Sinceră și bunaaaa de pulaaaaa ta:))
matache007 Reputație: 16 Postat Octombrie 21, 2021 Postat Octombrie 21, 2021 Nu e mai ușor sa vii in Oradea din Budapesta și de aici sa iei avion? Măcar vezi și orașul asta frumos
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2021 Postat Octombrie 21, 2021 Acum 12 ore, matache007 a spus: Nu e mai ușor sa vii in Oradea din Budapesta și de aici sa iei avion? Măcar vezi și orașul asta frumos Nup Trenul trece prin Arad
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Octombrie 22, 2021 Postat Octombrie 22, 2021 Din cāte am înțeles dupâ orele 20 sunt interzise iesirile pentru cei nevaccinati plus terase etc Eh Eu am si certificatul verde şi vaccinata deci nu se pune problema la deplasari sau evenimente de hostess ::)) ❤❤.
dete82 Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2021 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Octombrie 23, 2021 La 22.10.2021 la 3:42, tsafrodita a spus: Din cāte am înțeles dupâ orele 20 sunt interzise iesirile pentru cei nevaccinati plus terase etc Eh Eu am si certificatul verde şi vaccinata deci nu se pune problema la deplasari sau evenimente de hostess ::)) ❤❤. Hai la sibiu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Octombrie 24, 2021 Postat Octombrie 24, 2021 Hello bbys De azi disponibilă in bucale Preturi detalii doar telefonic ! 0736 046 778 🥰 Locația blvd unirii zepter !! No limits Nu se sta pe ceas !!
zerrcore Reputație: 852 Postat Octombrie 25, 2021 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Octombrie 25, 2021 Acum 14 ore, tsafrodita a spus: Hello bbys De azi disponibilă in bucale Preturi detalii doar telefonic ! 0736 046 778 🥰 Locația blvd unirii zepter !! No limits Nu se sta pe ceas !! Îți cumpăr eu ceas de la Versace / Gucci dacă vi in Dubai
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Octombrie 25, 2021 Postat Octombrie 25, 2021 Acum 12 ore, zerrcore a spus: Îți cumpăr eu ceas de la Versace / Gucci dacă vi in Dubai Mai bine mai duce în Thailanda :)) sa aflu şi eu secretul elixirului tinereții :)))
repede Reputație: 22 Postat Octombrie 25, 2021 Oras:constanta Oras:constanta Postat Octombrie 25, 2021 Acum 15 minute, tsafrodita a spus: Mai bine mai duce în Thailanda :)) sa aflu şi eu secretul elixirului tinereții :))) ahahahah ori filipine
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum