Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2021 Postat Ianuarie 21, 2021 Acum 34 minute, MariusMarcu a spus: La naiba îl invidiez , asta e cea mai mare dorință a mea , ce face el acolo 😋 :)))
MariusMarcu Reputație: 13 Postat Ianuarie 21, 2021 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Ianuarie 21, 2021 13 minutes ago, tsafrodita said: Sunt in sala de judecata Pt ce ai ajuns la judecata ? , Ăștia nu știu că ești zeița ?
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2021 Postat Ianuarie 21, 2021 Acum 40 minute, MariusMarcu a spus: Pt ce ai ajuns la judecata ? , Ăștia nu știu că ești zeița ? Mă judec cu statu să fiu oficial Afrodita Aștept Hotărârea ochii polițiștilor au fost pe pe pizda mea Mar fii violat:)))
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2021 Postat Ianuarie 21, 2021 aveți grijă lovely boys De acum în colo cine nu face treabă bună în pătuț:) Ne vedem la tribunal:)) Așa că pregătițivă bine motănelul să nu intre la tribunal să fie judecat :)))
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2021 Postat Ianuarie 21, 2021 Ideea a venit de la tine Pentru asta ai câștigat de la mine: O muie 3 D făcută de mine !! Pregătește lăpticul îl vreau fierbinte :))
MariusMarcu Reputație: 13 Postat Ianuarie 21, 2021 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Ianuarie 21, 2021 1 hour ago, tsafrodita said: Mă judec cu statu să fiu oficial Afrodita Aștept Hotărârea ochii polițiștilor au fost pe pe pizda mea Mar fii violat:))) Fuck The police baby , dar nu tu că le-ar placea , tu fute-ne doar pe noi , papatias motanelu ăla dulce .
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2021 Postat Ianuarie 21, 2021 Acum 3 ore, MariusMarcu a spus: Fuck The police baby , dar nu tu că le-ar placea , tu fute-ne doar pe noi , papatias motanelu ăla dulce . :)) oricine e bine primit nu fac discriminări:))
MariusMarcu Reputație: 13 Postat Ianuarie 21, 2021 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Ianuarie 21, 2021 1 hour ago, tsafrodita said: :)) oricine e bine primit nu fac discriminări:)) Ma apucat tristețea zeița , iar mi sa sculat că am vz din greșeală o poză cu tine și eu nu pot sa te ating 😭că nu vii în Sibiu ..și și și când îți văd pulaciu ăla fain îmi vine să bag telefonul in gura , atâta as suge la el ..
lovetsgirls Reputație: 19 Postat Ianuarie 21, 2021 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 21, 2021 Buna , prin Sibiu ai in plan sa vi ?
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2021 Postat Ianuarie 21, 2021 azi am fost The women in black femeie cinstita la tribunal:)) și rup pulile acasă în 5:)
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2021 Postat Ianuarie 21, 2021 Acum 2 ore, MariusMarcu a spus: Ma apucat tristețea zeița , iar mi sa sculat că am vz din greșeală o poză cu tine și eu nu pot sa te ating 😭că nu vii în Sibiu ..și și și când îți văd pulaciu ăla fain îmi vine să bag telefonul in gura , atâta as suge la el .. :)) o poză din greșeală cum vine asta :))?
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2021 Postat Ianuarie 21, 2021 1 oră în urmă, lovetsgirls a spus: Buna , prin Sibiu ai in plan sa vi ? hello sper să ajung :***
lovetsgirls Reputație: 19 Postat Ianuarie 21, 2021 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 21, 2021 23 minutes ago, tsafrodita said: hello sper să ajung :*** ok, sa ne tii la curent
MariusMarcu Reputație: 13 Postat Ianuarie 21, 2021 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Ianuarie 21, 2021 25 minutes ago, tsafrodita said: :)) o poză din greșeală cum vine asta :))? adicaa... .. stii tuu mi sa facut pofta si dor de cum arati .. 😖si no am dat mai in spate prin chat si .... sa intamplat , am cam ... vazut si ciocanul si no a tb sa ma masturbez iara ..
MariusMarcu Reputație: 13 Postat Ianuarie 21, 2021 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Ianuarie 21, 2021 33 minutes ago, tsafrodita said: azi am fost The women in black femeie cinstita la tribunal:)) și rup pulile acasă în 5:) FUCK ME !! pls, 😍 super hot
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2021 Postat Ianuarie 21, 2021 Acum 20 minute, MariusMarcu a spus: FUCK ME !! pls, 😍 super hot :)) Dacă te fu*** odată Afrodita uiți că mai există femei cu pizdă :)) o să știi doar ee existenta femeilor cu cuc
arrayasan Reputație: 24 Postat Ianuarie 21, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 21, 2021 1 oră în urmă, tsafrodita a spus: azi am fost The women in black femeie cinstita la tribunal:)) și rup pulile acasă în 5:) Hola sexy!! Doar de-ai fi fost in cracii goi..... 😛😛
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2021 Postat Ianuarie 21, 2021 Acum 3 minute, arrayasan a spus: Hola sexy!! Doar de-ai fi fost in cracii goi..... 😛😛 Am vrut Dar, Am prins femeie judecătoare și procuror femeie :))) Nu aveam cui să mă arat nici dacă vroiam :))
arrayasan Reputație: 24 Postat Ianuarie 21, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 21, 2021 Acum 12 minute, tsafrodita a spus: Am vrut Dar, Am prins femeie judecătoare și procuror femeie :))) Nu aveam cui să mă arat nici dacă vroiam :)) Si cum s-a concluzionat? Favorabil?
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2021 Postat Ianuarie 21, 2021 Chiar acum, arrayasan a spus: Si cum s-a concluzionat? Favorabil? procurroarea a fost de partea mea ! judecătorea puțin futută dar luni aștept decizia finala ! Avocata nota 10 !
andreiph Reputație: -1 Postat Ianuarie 21, 2021 Postat Ianuarie 21, 2021 Acum 18 minute, tsafrodita a spus: Am vrut Dar, Am prins femeie judecătoare și procuror femeie :))) Nu aveam cui să mă arat nici dacă vroiam :)) Ne poti arata noua, ca nu e nici o supărare 😁
arrayasan Reputație: 24 Postat Ianuarie 21, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 21, 2021 Acum 4 minute, tsafrodita a spus: procurroarea a fost de partea mea ! judecătorea puțin futută dar luni aștept decizia finala ! Avocata nota 10 ! Succes?!? Nu stiu ce urare se aplica mai exact in situatie.. Sper sa sa decida in favoare.
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2021 Postat Ianuarie 21, 2021 Chiar acum, andreiph a spus: Ne poti arata noua, ca nu e nici o supărare 😁 :)) am să arat azi am fost liberă:) De măine îmi preiau activitățile de babycitter și fotografă și videoclipistă:)))
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2021 Postat Ianuarie 21, 2021 Chiar acum, arrayasan a spus: Succes?!? Nu stiu ce urare se aplica mai exact in situatie.. Sper sa sa decida in favoare. Căstig 100% nu e după judecător AMIN!
arrayasan Reputație: 24 Postat Ianuarie 21, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 21, 2021 Acum 3 minute, tsafrodita a spus: Căstig 100% nu e după judecător AMIN! Asa sa fie! Si sa curga sampanie!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum