MariusMarcu Reputație: 13 Postat Ianuarie 21, 2021 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Ianuarie 21, 2021 2 hours ago, tsafrodita said: :)) Dacă te fu*** odată Afrodita uiți că mai există femei cu pizdă :)) o să știi doar ee existenta femeilor cu cuc pot trai cu asta , sau nu de fapt ca parca si vad ca vii in Sibiu ma futi si pleci si iar nu mai dai pe aici cu anii ... macar mor excitat , fuckt it im going for it , fuck me babby !! , si mult succes sau cum se zice acolo in tribunal sa rezolvi cu bine 😘
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2021 Postat Ianuarie 21, 2021 Acum 1 minut, MariusMarcu a spus: pot trai cu asta , sau nu de fapt ca parca si vad ca vii in Sibiu ma futi si pleci si iar nu mai dai pe aici cu anii ... macar mor excitat , fuckt it im going for it , fuck me babby !! , si mult succes sau cum se zice acolo in tribunal sa rezolvi cu bine 😘 :)) în afară de ro mai avem și Germania de colindat :)) și Elveția și Franța:)) Deci peste 5 ani mai fac un tur :))
MariusMarcu Reputație: 13 Postat Ianuarie 21, 2021 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Ianuarie 21, 2021 59 minutes ago, tsafrodita said: :)) în afară de ro mai avem și Germania de colindat :)) și Elveția și Franța:)) Deci peste 5 ani mai fac un tur :)) well shit .... dar macar tot as fi fericit o data asa ca ma risc ... numa sa apuc o data .. si totusi love ya hot bby si de la distanta .. te pup dulce 😘
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2021 Postat Ianuarie 21, 2021 Acum 59 minute, MariusMarcu a spus: well shit .... dar macar tot as fi fericit o data asa ca ma risc ... numa sa apuc o data .. si totusi love ya hot bby si de la distanta .. te pup dulce 😘 Well we will see😚😚
flaviusadrianus Reputație: 214 Postat Ianuarie 21, 2021 Oras:BUH Oras:BUH Postat Ianuarie 21, 2021 Acum 6 ore, tsafrodita a spus: azi am fost The women in black femeie cinstita la tribunal:)) și rup pulile acasă în 5:) Aici ai fost femeie superba
flaviusadrianus Reputație: 214 Postat Ianuarie 21, 2021 Oras:BUH Oras:BUH Postat Ianuarie 21, 2021 Asta nu inseamna ca nu esti tot timpul o femeie superba 😍
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2021 Postat Ianuarie 22, 2021 Acum 10 ore, flaviusadrianus a spus: Asta nu inseamna ca nu esti tot timpul o femeie superba 😍 Thank you boy🥰🥰🥰
josephseed Reputație: 847 Postat Ianuarie 22, 2021 Postat Ianuarie 22, 2021 Se poate sa iti modifici putin semnatura,doar sa elimini line spacing-ul. Iti sunt greu de vazut mesajele mai ales cand sunt scurte si succesive. Multumesc
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2021 Postat Ianuarie 22, 2021 Acum 58 minute, josephseed a spus: Se poate sa iti modifici putin semnatura,doar sa elimini line spacing-ul. Iti sunt greu de vazut mesajele mai ales cand sunt scurte si succesive. Multumesc Hello e gata Sper că e mai bine!
nicholasd Reputație: 2 Postat Ianuarie 22, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 22, 2021 Am fost la afrodita azi. Curatenie si igiena top! Arata demential, mai bine ca in poze. Oral amazing, doar eu activ. nota 10 pe linie la tot mai ales GFE, nu as schimba absolut nimic
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2021 Postat Ianuarie 22, 2021 Acum 2 ore, nicholasd a spus: Am fost la afrodita azi. Curatenie si igiena top! Arata demential, mai bine ca in poze. Oral amazing, doar eu activ. nota 10 pe linie la tot mai ales GFE, nu as schimba absolut nimic Love you boy Îți mulțumesc pentru vizită ! Auu fundulețul !
arrayasan Reputație: 24 Postat Ianuarie 22, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 22, 2021 1 oră în urmă, tsafrodita a spus: 🥰🥰🥰🥰 Baby asa te vreau....😛😛
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2021 Postat Ianuarie 22, 2021 Acum 9 minute, arrayasan a spus: Baby asa te vreau....😛😛 ")) cum?
arrayasan Reputație: 24 Postat Ianuarie 22, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 22, 2021 Acum 2 minute, tsafrodita a spus: ")) cum? NAKED!!
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2021 Postat Ianuarie 22, 2021 Acum 25 minute, arrayasan a spus: NAKED!! ****
evatrav Reputație: 249 Postat Ianuarie 22, 2021 Telefon: 0734766896 Oras:București sector 2 Telefon: 0734766896 Oras:București sector 2 Postat Ianuarie 22, 2021 La 19/1/2021 la 23:17, tsafrodita a spus: DragiI mei cu bine mă știți Sunt o persoană sinceră,directă,câteodată aroganță și guralivguralivă. Țin să va anunț orice poză sau videoclip postată de mine a fost doar și doar cu acordul cliențiilor/ clientului Nu fac poze cu japca sau pe ascuns!! Sunt autoarea titulara cu drepturi depline ! ( Ps unii băieții mia-u zis ca unele fete au postat fără acordul lor) nu eu nu fac asa ceva Mă respect, îmi respect partenerii pe deplin Nu fac greșeli și nu accept greșeli ! De 10 ani sunt cu voi și alături de voi și voi fii în continuare ! Iar numele meu nu o voi păta niciodată Dacă unele colege vorbesc despre altele nu dați crezanie concurența pentru ele doare și gelozia nu poate fii vindecată Vă mulțumesc pentru vizitele voastre și mă bucur că vam putut fii pe plac! Draga mea colega invidia e mare pe cât și frustrarea altor colege că nu sunt deh și ele ca și tine 🤣🤣 fiecare cu viața lor nu le da importanță că nu ai de ce să te cobori la un nivel atât de jos pt că tu ești SUS DE TOT ❗❤️
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2021 Postat Ianuarie 22, 2021 Acum 1 minut, evatrav a spus: Draga mea colega invidia e mare pe cât și frustrarea altor colege că nu sunt deh și ele ca și tine 🤣🤣 fiecare cu viața lor nu le da importanță că nu ai de ce să te cobori la un nivel atât de jos pt că tu ești SUS DE TOT ❗❤️ Te poop și îți mulțumesc:**
evatrav Reputație: 249 Postat Ianuarie 22, 2021 Telefon: 0734766896 Oras:București sector 2 Telefon: 0734766896 Oras:București sector 2 Postat Ianuarie 22, 2021 Chiar acum, tsafrodita a spus: Te poop și îți mulțumesc:** Nu ai pentru ce sora mea frumoasa sa îmi mulțumești doar că eu mor pe invidia asta și dușmănia noastră a colegelor eu una nu mă interesează să îmi vorbesc clienții și nici colegele mele niciodată pentru că și dacă ai ajuns sa fii cineva ești datorita sacrificiului care l-ai depus pentru a ajunge undeva dar în fine asta e ROMANIA PLINA DE INVIDIE ȘI DE FRUSTRARE ❤️❤️❤️ PUPICI IUBITA MEA FRUMOASA ❤️❤️
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2021 Postat Ianuarie 22, 2021 Acum 3 minute, evatrav a spus: Nu ai pentru ce sora mea frumoasa sa îmi mulțumești doar că eu mor pe invidia asta și dușmănia noastră a colegelor eu una nu mă interesează să îmi vorbesc clienții și nici colegele mele niciodată pentru că și dacă ai ajuns sa fii cineva ești datorita sacrificiului care l-ai depus pentru a ajunge undeva dar în fine asta e ROMANIA PLINA DE INVIDIE ȘI DE FRUSTRARE ❤️❤️❤️ PUPICI IUBITA MEA FRUMOASA ❤️❤️ Iubita și unii clienți ( de pe nimfo) vorbesc în stânga și în dreapta azi mă ling pe mine în lindic și măine pe alta Pentru un minus 50 de lei sunt în stare să zică vrute și nevrute ! Disperati
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2021 Postat Ianuarie 23, 2021 Lovely guys vă mulțumesc din nou pentru vizitele voastre 🥰🥰 și nu în ultimul rănd pentru că mi-ați fost alături prin mesajele voastre de susținere ! Super guyssss!! Și să începem și vaccinarea anti covid 😂😂😂 Stați că a apărut altă tulpină ne mai țin idioții în casă încă un an ! Oha cluburi ne distram pe ascuns :)))
Chriss_Cros Reputație: 1 Postat Ianuarie 23, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 23, 2021 Baby, ti-am zis ca imi fac cont 😉
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2021 Postat Ianuarie 23, 2021 Acum 1 minut, Chriss_Cros a spus: Baby, ti-am zis ca imi fac cont 😉 Vezi că ti-am promis muia 3d :)) Și tu limbile adănci :))
Chriss_Cros Reputație: 1 Postat Ianuarie 23, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 23, 2021 3 minutes ago, tsafrodita said: Vezi că ti-am promis muia 3d :)) Și tu limbile adănci :)) Pot sa imi ridic maine premiul? 😍💦💦
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2021 Postat Ianuarie 23, 2021 Acum 1 minut, Chriss_Cros a spus: Pot sa imi ridic maine premiul? 😍💦💦 yes exact cum am și promis 🥰 Anu acesta îmi mă bombez la funduleț După limbuțele vor fi mai greu:) de accesat:))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum