Sari la conținut

Top trans Afrodita 0736046778

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Viorele stai jos că esti un alt prost...

Nu mă intereseaza cum vati amenințat voi pe vremea ta mai exact pe vremea lui dej..

Fug unde vreau eu..tu păna una alta vezi ca te caută moartea ..si tu stai pe nimfomane si tastez degeaba prostii fara logică

Postat

Că sunteți prea tari în gură...unde vau slobozit bulangii..

Intrați pe nimfomane și latrati aiurea prea mare importantă va dati....

Vă faceti laba în timp ce tastați.

Voi nu futeți nici transe nici femei atunci pentru ce sloboz vati mai făcut cont..

Sunteti tari in pizda doar prin scris da unu nu ați veni în fata mea live să lătrati....

Asta inseamna să fiti idioți de 2 bani

Stați dracu în banca voastră si vedetiva de treburile voastre si nu de ale noastre..

A trecut anii printre voi suntem in 2019 si voi tot prosti ati rămas..

Postat

Nu vă mai raspund cine nu mă haleste asta e...

Din respect clienților mei nu mai dau apa la moară...

Cine ma cunoaste mâ stie de suflet bun

Postat

afrodel iara te manca limba?

Asa e cand esti bipolar si uiti sa iti iei medicamentele, se reactiveaza personalitatea latenta si iese la iveala adevarata afrodita. Citeste-i postarea unde se lauda cu recordurile pe care le-a doborat si ai sa intelegi de ce :)

Postat

Din păcate nu prea am înteles la ce te referi cănd spui "adevărata față"..

Eu unu nu mam lăudat....ci am scris de niște recorduri făcute în materie de sex.

Dacă vei veni la mine ca client sunt sigură că îti vei schimba părerea despre mine si tu si generalistu si etc....

Asta am pătit ieri cu un client care a stat pe gănduri sa vina sau nu ca pe nimfomane am parut puțin arogantă si surpriză a fost extra super multumit de mine ..

Si sper că va face o recenzie să nu ziceți că am mințit..

Dragii mei nu vreau să ma laud dar de la 14 ani sunt prostituată acum am 23 au trecut 9 ani....

Am trecut prin ff multe lucruri si bune si rele si cănd lucrez in afara toate stăm cu frica in inima...

Oare nu ne omoară un idiot...că sau intamplat atatea lucruri ..nu as vrea sa postez o poza cu transa omorata rexent in germania si cum se tarea prin propriul sănge ca să se salveze vreti poza scrietimi pe wapp

Poate zilele anterioare am fost mai rea pentru că unii se leaga de mine si ma mananca in cur fara sa ma cunoasca

Postat

Pentru mine germania sau elvetia sau altă țara nu este mai presus ca romănia nu deloc...

Dar vreau să imi fac si un viitor mai bun...si am de crescut o soră pentru care vreau să ii ofer tot ce nu puteam avea eu cănd eram mică si să imi realizez visele exaxt cum le-am visat...

Mă descurc si mam descurcat singură de la 11 ani si asta pentru că viata cu sigurantă imi rezervă ceva frumos

Postat

o pui si pe sora ta la treaba pe elvetia sau germania afrodel?ca alta cale spre viitor nu vad,cum nu vad ce ar putea invata de la tine măi afrodel cu capu chel ca un strugurel!

• Like 1
Postat

Esti prea prost pentru acest secol cănd te legi de o copila de 10 ani...se vede ce idiot esti .... mars o dată de pe pagina mea ..sa gaseit exact un văcar să mă latre 😂😂...se vede ce educatie tia dat măta o fii la fel de proastă ca tine e clar ..dăti foc e mai bine

Postat

Dragii mei am plecat

..șederea mea sa terminat în romănia...

Mulțumesc tuturor ce mați vizitat și îmi pare rău că nu am avut timp să mă întălnesc cu toți ...

Sper să ne revedem cu bine din păcate nu stiu cănd mă reîntorc..

Și o poză făcuta în aeroport vă poop..

Ah numărul de romănia si whatsapul nu mai sunt în folosința

post-252674-0-78221400-1547462463_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Haha, ce tare, sa fi stiut mamaitzele alea din spatele tau din poza ce puloaca ai in pantaloni, cred ca sareau pe tine...😂😂😂

Postat

Deși sunt plecată pentru o perioadă ..nu renunța roscata de a mai posta...pentru cei ce mă urmăresc...

De fiecare dată voi posta si o poză😊😊

Acum o poză din tren..am fost la o deplasare în műnchen si mă intorc in nurnberg😊😊

Vreau să vă spun că ma doare curu în spume🤣🤣

post-252674-0-03102000-1547669549_thumb.jpg

• Like 2
Postat

Deși sunt plecată pentru o perioadă ..nu renunța roscata de a mai posta...pentru cei ce mă urmăresc...

De fiecare dată voi posta si o poză😊😊

Acum o poză din tren..am fost la o deplasare în műnchen si mă intorc in nurnberg😊😊

Vreau să vă spun că ma doare curu în spume🤣🤣

înseamna ca te-a penetrat bine omu😊
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat

De fiecare dată voi posta si o poză

Acum o poză din tren..am fost la o deplasare în műnchen si mă intorc in nurnberg

Vreau să vă spun că ma doare curu în spume

asa de rau te a futut??? O fi fost vreun negru super dotat...

Postat

Nu.. a fost un neamț care este îndragostit de mine.....deplasarea a fost la 170 de km...de mine...dar sa meritat la bănuți...client fidel..

Aici dacă clientul te plăteste bine trebuie să iti dai si inima pentru acei bani..

Nu e ca în romănia oameni dulci care te si plătesc te si satisface

• Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

Nu.. a fost un neamț care este îndragostit de mine.....deplasarea a fost la 170 de km...de mine...dar sa meritat la bănuți...client fidel..

Aici dacă clientul te plăteste bine trebuie să iti dai si inima pentru acei bani..

Nu e ca în romănia oameni dulci care te si plătesc te si satisface

Poate te ia si  de nevasta, daca te iubeste omu' asa de tare.

Postat

O mică atenție de la sugar dady😊

Fetelor învătati de la mine cadou in valoare de 1500 de euro nu flori care după 3 zile se ofilesc😊😊

post-252674-0-36129400-1547819694_thumb.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...