norbert1976us Reputație: 1427 Postat Ianuarie 18, 2019 Oras:Buc Oras:Buc Postat Ianuarie 18, 2019 In germania isi permit astfel de cadouri..in romania..dupa posibilitati..
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Ianuarie 18, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 18, 2019 Depinde si de tine ca om..cum te comporți cu un client ce îi oferi cum îi cuceresti... Eu nu cuceresc doar cu frumusetea mea ci și cu inteligența mea ... Nu trebuie să mă dau rănită unui om ca să obțin ceva...pur si simplu eu cer și mi se dă.. Fiecare cum poate mie nu îmi plac floriile o văd zilnic pe măna mea nam nevoie de ea.. Și în romănia este posibil..de exemplu un client mi-a făcut de 2 ori cadou 2 inele de aur.... Eu fac bărbați sa se indragostească de mine prin inteligența mea Nu prin orale cum o fac altele..asta înseamna sa fii ieftină😚 1
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Ianuarie 19, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 19, 2019 Despre asta si vorbeam.. Nimeni nu mă poate întrece😉
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Ianuarie 19, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 19, 2019 Una care mi-a furat descrierea...proasta pulii ...se mai dă si transă si ea e maimuțoi toata ziua..
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Ianuarie 19, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 19, 2019 Idioată
hivhiv Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2019 Postat Ianuarie 19, 2019 Despre asta si vorbeam.. Nimeni nu mă poate întrecese vede ce discrete santeti bai idioatelo cum puteti pune asa ceva pe form ce discutati cu clienti asta e discretie la voi
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Ianuarie 19, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 19, 2019 Discreția este câ nu postez numărul și identitatea clientului.. Atăta tot restul este doar marketing.. Postez așa din cănd în cand că dacă leas posta pe toate nu sar mai termina pagiinile
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Ianuarie 19, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 19, 2019 Am 1007 mesaje necitite dăți singur seama căt am atunci citite... Eu vin cu dovezi că sunt top și cautată . Si primesc cadouri in valori de 100 de euro .. De la aur păna la cele mai bune branduri de haine...Nu mă dau mare doar vreau să le inchid gura unora căre mau subestimat🤣🤣
generalistu Reputație: 15 Postat Ianuarie 21, 2019 Postat Ianuarie 21, 2019 maaaaiiiii afrodel iara te lauzi cu ce nu ai!
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Ianuarie 21, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 21, 2019 Nu mai fii asa frustrat ... Una e Afrodita 😉 2
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Ianuarie 21, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 21, 2019 Frumoasă sunt de la mama natură!!Inteligentă sunt mă descurc singură în europa fără pestisor si rechini..vorbesc 3 limbi străine la perfecțiune plus limba romănă!! Peste tot am prieteni și prietene în toate țarile din europa și în america, russia peste tot sunt bine primită .. Dotată sunt bună la pat no comment servici de lux..tare în gură da pentru că îmi permit..prostituată legalizată cu acte înaltă cochetă mereu sexy...Un corp de milioane care multe frustrate ar vrea să aibe corpul meu dar nu le permite nici Dumnezeu și nici esteticiani.. Ca și sfătsit.. This that's something that God give me that you can buy!! BITCH 2
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Ianuarie 21, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 21, 2019 Pardon pentru greșelile gramaticale litere măncate ..sau puse din greseala în plus Făra this la ultima frază
xoxomadeye Reputație: -49 Postat Ianuarie 22, 2019 Postat Ianuarie 22, 2019 bunaaccepti persoane care detine bile ?
generalistu Reputație: 15 Postat Ianuarie 22, 2019 Postat Ianuarie 22, 2019 mai afrodel mai baietasule mai 1
robertwoo Reputație: -11 Postat Ianuarie 22, 2019 Oras:Atena București Oras:Atena București Postat Ianuarie 22, 2019 Am vizitat-o pe domnișoara când era în București cea mai proastă experiență.... Oral 7.erectie 5 sex nu am făcut ca nu mă atrăgea, de evitat plus ca mai stă cu unu în casă.
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Ianuarie 22, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 22, 2019 Minciună nu mai stăteam cu nimeni boule🤣 Iar erectia e 100% nu iau hormoni Specificămi te rog dacă ai fost la mine zona etaj appartamentul .... Plus nu mai sunt in tara de 2 saptamani cand ai fost la mine😃🤣
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Ianuarie 22, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 22, 2019 Vedețiva de treburile voastre cu conturi noi futemas in gura voastră de idioatele dracu🤣
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Ianuarie 22, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 22, 2019 Astept să specifici totul cap la coadă😙😙...si cum arată appartamentul ...si culoarea căinelui pe care îl am 😉😉...
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Ianuarie 22, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 22, 2019 Nici după 3 ani nu am fost uitată....Poftim dovadă 😉😉
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Ianuarie 22, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 22, 2019 Vă rog cănd mă mai măncați în cur javrelor..care vă faceți profile noi să o faceți calumea.. La servicii în materie de sex nimeni baa dar nimrni nu mă poate întrece am 9 ani vechime futemaș în gura voastră care lătrați
generalistu Reputație: 15 Postat Ianuarie 23, 2019 Postat Ianuarie 23, 2019 afrodel baiatule iara te lauzi
generalistu Reputație: 15 Postat Ianuarie 23, 2019 Postat Ianuarie 23, 2019 mai afrodica micutule nu ai pic de modestie in tine!
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Ianuarie 23, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 23, 2019 Da mă laud am cu ce..dacă nu as avea nu mas lăuda🤗 Simplu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Ianuarie 23, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 23, 2019 Altele de pe forum fițe figuri cu nasu în sus și ele nici bani de țigări nu au și poartă si peruci😋🤣 Mai iate și de ele sunt destule maimuțe nu sunt singura.. Aș vrea să zic mă pis pe multe de pe forum făo și tu🤣
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum