Vizitator lig76ct Reputație: 0 Postat Mai 7, 2021 Partajează Postat Mai 7, 2021 La Constanța te așteptăm după Ramadan,avem niște puli belite gata care te așteaptă la noi în oraș să te gâdile un pic pe la fundulețul ăla frumos Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Mai 8, 2021 Partajează Postat Mai 8, 2021 Hello guys Mâine nu muncesc:) Reacții adverse după vaccinare dureri de cap , oboseală:) Indiferent dacă credeți sau nu în covid vaccinațivă atăt voi căt și colegele din breaslă Ca să revenim la o viață normală mă simt bine parcă sunt mai energică :)) Nu vă luați după conspirația teoriile proștiilor:) Eu mam vaccinat deci pericolul la mine a trecut :)) Încăt să nu vă fie frică că vă expunerii persoanele în vârstă din familie către covid 19 Link spre comentariu
biliape Reputație: 5928 Postat Mai 8, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Mai 8, 2021 Acum 5 ore, tsafrodita a spus: Hello guys Mâine nu muncesc:) Reacții adverse după vaccinare dureri de cap , oboseală:) Indiferent dacă credeți sau nu în covid vaccinațivă atăt voi căt și colegele din breaslă Ca să revenim la o viață normală mă simt bine parcă sunt mai energică :)) Nu vă luați după conspirația teoriile proștiilor:) Eu mam vaccinat deci pericolul la mine a trecut :)) Încăt să nu vă fie frică că vă expunerii persoanele în vârstă din familie către covid 19 Tu ai citit prospectul, totuși? Și faptul că începe cu declarația de "imunizare" nu ți se pare cam ciudat, din prima? Apoi trebuie verificată acțiunea produsului prin testul de anticorpi, că e posibil să nu reacționezi etc. Nu vom reveni la o viață normală pentru că 1). Aia am pierdut-o de când nu mai suntem vânători-culegători și 2). E o decizie politică fără nici o legătură cu virusul asta sau altul, se pot invoca orice pretexte. Ești prea deșteaptă ca să înghiți momeala asta atât de ușor și să repeți lozincile partidului-stat gratis. 😁 Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Mai 8, 2021 Partajează Postat Mai 8, 2021 Acum 1 oră, biliape a spus: Tu ai citit prospectul, totuși? Și faptul că începe cu declarația de "imunizare" nu ți se pare cam ciudat, din prima? Apoi trebuie verificată acțiunea produsului prin testul de anticorpi, că e posibil să nu reacționezi etc. Nu vom reveni la o viață normală pentru că 1). Aia am pierdut-o de când nu mai suntem vânători-culegători și 2). E o decizie politică fără nici o legătură cu virusul asta sau altul, se pot invoca orice pretexte. Ești prea deșteaptă ca să înghiți momeala asta atât de ușor și să repeți lozincile partidului-stat gratis. 😁 Nu înghit așa ușor orice :))) Dar măcar nu mă mai fut ăstea cu teste pcr 🤣 Și de ce nu port masca și etc...bine asta cu masca egal zero oricum nu o port aproape nicăieri 🤣 Și poliția cănd mă vede se uită mai mult în pieptul meu nu dacă am mecla acoperită :)) Dar totuși sper că nu mi-am făcut vaccinurile degeaba și să am parte de privilegii DE MARȚI DISPONIBILĂ ÎN CONSTANȚA 🤗❤❤❤ Link spre comentariu
biliape Reputație: 5928 Postat Mai 8, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Mai 8, 2021 Acum 59 minute, tsafrodita a spus: Nu înghit așa ușor orice :))) Dar măcar nu mă mai fut ăstea cu teste pcr 🤣 Și de ce nu port masca și etc...bine asta cu masca egal zero oricum nu o port aproape nicăieri 🤣 Și poliția cănd mă vede se uită mai mult în pieptul meu nu dacă am mecla acoperită :)) Dar totuși sper că nu mi-am făcut vaccinurile degeaba și să am parte de privilegii DE MARȚI DISPONIBILĂ ÎN CONSTANȚA 🤗❤❤❤ Știam eu că ești inteligentă. 😘 La cât de senzuală ești, eu te-aș sancționa dacă ți-ai ascunde buzele superbe 😋. Have fun! Link spre comentariu
nita69by Reputație: 24 Postat Mai 10, 2021 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 10, 2021 La 08.05.2021 la 22:21, tsafrodita a spus: Nu înghit așa ușor orice :))) Dar măcar nu mă mai fut ăstea cu teste pcr 🤣 Și de ce nu port masca și etc...bine asta cu masca egal zero oricum nu o port aproape nicăieri 🤣 Și poliția cănd mă vede se uită mai mult în pieptul meu nu dacă am mecla acoperită :)) Dar totuși sper că nu mi-am făcut vaccinurile degeaba și să am parte de privilegii DE MARȚI DISPONIBILĂ ÎN CONSTANȚA 🤗❤❤❤ Ajungi maine la cta?😘😘 Link spre comentariu
ioniqae123 Reputație: -2 Postat Mai 10, 2021 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Mai 10, 2021 hei afrodita, cuplu accepti? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2021 Partajează Postat Mai 10, 2021 La ce ora te gasim maine disponibila in constanta? Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Mai 10, 2021 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Mai 10, 2021 On 5/8/2021 at 8:34 PM, biliape said: Tu ai citit prospectul, totuși? Și faptul că începe cu declarația de "imunizare" nu ți se pare cam ciudat, din prima? Apoi trebuie verificată acțiunea produsului prin testul de anticorpi, că e posibil să nu reacționezi etc. Nu vom reveni la o viață normală pentru că 1). Aia am pierdut-o de când nu mai suntem vânători-culegători și 2). E o decizie politică fără nici o legătură cu virusul asta sau altul, se pot invoca orice pretexte. Ești prea deșteaptă ca să înghiți momeala asta atât de ușor și să repeți lozincile partidului-stat gratis. 😁 Aberezi baietas... 1 Link spre comentariu
Valiff Reputație: 127 Postat Mai 10, 2021 Partajează Postat Mai 10, 2021 On 5/8/2021 at 10:21 PM, tsafrodita said: Nu înghit așa ușor orice :))) Dar măcar nu mă mai fut ăstea cu teste pcr 🤣 Și de ce nu port masca și etc...bine asta cu masca egal zero oricum nu o port aproape nicăieri 🤣 Și poliția cănd mă vede se uită mai mult în pieptul meu nu dacă am mecla acoperită :)) Dar totuși sper că nu mi-am făcut vaccinurile degeaba și să am parte de privilegii DE MARȚI DISPONIBILĂ ÎN CONSTANȚA 🤗❤❤❤ Deci nu cred ca vii fix cand plec eu..... Link spre comentariu
IanTorin Reputație: 0 Postat Mai 10, 2021 Partajează Postat Mai 10, 2021 Buna si la propriu si la figurat. Esti superba. Mult mai feminina decat multe femei. As dori sa stiu ce oras urmeaza dupa Constanta ??? Multumesc Link spre comentariu
biliape Reputație: 5928 Postat Mai 10, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Mai 10, 2021 Acum 54 minute, norbert1976us a spus: Aberezi baietas... Tu ai citit prospectele? La ce te referi, mai exact? Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Mai 11, 2021 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Mai 11, 2021 9 hours ago, biliape said: Tu ai citit prospectele? La ce te referi, mai exact? Eu m am vaccinat si am colegi care s au vaccinat si au avut contact cu membrii de familie infectati cu Covid si nu au avut nimic. Deci ce sa scrie in prospect atat de rau incat milioane de oameni si medici se vaccineaza sau indeamna sa ne vaccinam?? 1 Link spre comentariu
misscristina Reputație: 1492 Postat Mai 11, 2021 Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Partajează Postat Mai 11, 2021 Acum 1 oră, norbert1976us a spus: Eu m am vaccinat si am colegi care s au vaccinat si au avut contact cu membrii de familie infectati cu Covid si nu au avut nimic. Deci ce sa scrie in prospect atat de rau incat milioane de oameni si medici se vaccineaza sau indeamna sa ne vaccinam?? Coaie un vaccin se studiaza ani de zile teste blah blah blah s au gasjt astia intr un an gata au facut vaccinul dar in atâția ani de zile nu au fost in stare sa găsească leacul la alte boli 😂😂😂 despre ce fucking vorbim? Am prietena cu mamă MEDIC smechera pă București femeia alea alea si i a zis lu' fisa sa nu se vaccineze ÎNCĂ si cunostinte medici din strainatate care nu se vaccineaza ÎNCĂ 💁♀️ un motiv este nu crezi? 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 11, 2021 Partajează Postat Mai 11, 2021 A venit la constanta? Stie cineva? Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Mai 11, 2021 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Mai 11, 2021 41 minutes ago, misscristina said: Coaie un vaccin se studiaza ani de zile teste blah blah blah s au gasjt astia intr un an gata au facut vaccinul dar in atâția ani de zile nu au fost in stare sa găsească leacul la alte boli 😂😂😂 despre ce fucking vorbim? Am prietena cu mamă MEDIC smechera pă București femeia alea alea si i a zis lu' fisa sa nu se vaccineze ÎNCĂ si cunostinte medici din strainatate care nu se vaccineaza ÎNCĂ 💁♀️ un motiv este nu crezi? Coaie...nu prea te recomanda astfel de exprimare mai ales pe o tema medicala.pe care nu o stapanim niciunul. Tu compari bolile incurabile carora nu li s a gasit leac cu un vaccine gripal?? Or mai fi si medici nebuni de pa Bucuresti cum zici tu...care sunt impotriva vaccinarii..dar e atat de smekera incat nu a avut curajul sa iasa "pa" televizor sa spuna sa nu ne vaccinam ca este cam singura. Cu alte cuvinte voi spuneti ca cei care se sau s au vaccinat suntem prosti. Ok..studiati vpi proapectul intens si nu va vaccinati. 1 Link spre comentariu
biliape Reputație: 5928 Postat Mai 11, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Mai 11, 2021 Acum 2 ore, norbert1976us a spus: Eu m am vaccinat si am colegi care s au vaccinat si au avut contact cu membrii de familie infectati cu Covid si nu au avut nimic. Deci ce sa scrie in prospect atat de rau incat milioane de oameni si medici se vaccineaza sau indeamna sa ne vaccinam?? Ai citit prospectele? Mulți au stat in prezența membrilor de familie sau au facut si sex cu covidati fără nici un vaccin și nu l-au luat. Nici macar rt pcr pozitiv. Faptul ca milioane indeamna nu e argument logic. Nu ai nici notiuni de logica de clasa a IXa. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 11, 2021 Partajează Postat Mai 11, 2021 Acum 24 minute, norbert1976us a spus: Coaie...nu prea te recomanda astfel de exprimare mai ales pe o tema medicala.pe care nu o stapanim niciunul. Tu compari bolile incurabile carora nu li s a gasit leac cu un vaccine gripal?? Or mai fi si medici nebuni de pa Bucuresti cum zici tu...care sunt impotriva vaccinarii..dar e atat de smekera incat nu a avut curajul sa iasa "pa" televizor sa spuna sa nu ne vaccinam ca este cam singura. Cu alte cuvinte voi spuneti ca cei care se sau s au vaccinat suntem prosti. Ok..studiati vpi proapectul intens si nu va vaccinati. Asta se întâmplă când ai informații prea multe, informații care sunt parțial sau total false. Oricum romanul alege doar ce ii convine. Link spre comentariu
misscristina Reputație: 1492 Postat Mai 11, 2021 Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Partajează Postat Mai 11, 2021 Acum 32 minute, norbert1976us a spus: Coaie...nu prea te recomanda astfel de exprimare mai ales pe o tema medicala.pe care nu o stapanim niciunul. Tu compari bolile incurabile carora nu li s a gasit leac cu un vaccine gripal?? Or mai fi si medici nebuni de pa Bucuresti cum zici tu...care sunt impotriva vaccinarii..dar e atat de smekera incat nu a avut curajul sa iasa "pa" televizor sa spuna sa nu ne vaccinam ca este cam singura. Cu alte cuvinte voi spuneti ca cei care se sau s au vaccinat suntem prosti. Ok..studiati vpi proapectul intens si nu va vaccinati. Eu ma exprim cum vreau 😂😂😂😂😂 nu te a facut nimeni prost 😂😂😂 te ai făcut tu singur 😂😂😂😂😂😂 fuck my life 🥴😂 Btw eu nevaccinata m am futut cu jumatate de elvetia si nu am mai luat covid 💁♀️ Domnul este cu mine 🙏 😂 Eu am zis ca nu ma vaccinez încă nu am nici o treaba cu cei ce s au vaccinat, domnul fie cu voi 💋 🍃 1 Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Mai 11, 2021 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Mai 11, 2021 2 minutes ago, misscristina said: Eu ma exprim cum vreau 😂😂😂😂😂 nu te a facut nimeni prost 😂😂😂 te ai făcut tu singur 😂😂😂😂😂😂 fuck my life 🥴😂 Btw eu nevaccinata m am futut cu jumatate de elvetia si nu am mai luat covid 💁♀️ Domnul este cu mine 🙏 😂 Eu am zis ca nu ma vaccinez încă nu am nici o treaba cu cei ce s au vaccinat, domnul fie cu voi 💋 🍃 Nu ti am inteles atunci interventia intre vaccinati...Afro si cu mine si cu multi altii dealtfel. Fiecare e liber aa aleaga ce vrea...nu mai faceti voi clasamente intre cei ce aleg sa se vaccineze si cei care nu. Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Mai 11, 2021 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Mai 11, 2021 22 minutes ago, biliape said: Ai citit prospectele? Mulți au stat in prezența membrilor de familie sau au facut si sex cu covidati fără nici un vaccin și nu l-au luat. Nici macar rt pcr pozitiv. Faptul ca milioane indeamna nu e argument logic. Nu ai nici notiuni de logica de clasa a IXa. Nu am citit niciun prospect...da mi tu un citat din prospect care sa faca pe.cineva sa nu se vaccineze. In clasa a 9a nu prea faci logica..dar prin facultate..daca ajungi pe la automatica sau orice fac tehnica (iti spun din proprie exp), faci si logica si probabilitati in anii 1 si 2...iar daca nu iei in seama procentul de milioane versus cativa "combatanti"...atunci despre ce sa mai vb.. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 11, 2021 Partajează Postat Mai 11, 2021 Nu asta este pe topicul acesta. Afro ajungi în Constanta. PS am și rapelul făcut Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Mai 11, 2021 Partajează Postat Mai 11, 2021 Hello baby's Diseară ajung în Constanța am fost ocupată aseară:) și acum mam trezit În legătură cu vaccinul vaccinul a fost făcut să avem anticorpi care să poată lupta contra unui virus la fel cum a fost și cu gripa normală Am vorbit și eu cu diferiți medici și mi-au recomandat pfizer Și ce credeți nu am avut deloc reacții adverse:)) Fetelor mai ales care faceți tranzite De Pe 1 iunie o să fiți și voi obligate să le faceți Și dacă vreți și dacă nu o să ne oblige pe toți:) o să bage restricți pentru cei nevaccinați și cănd tu o să vezi că cel vaccinat va avea libertate mai multă te duci și tu automat:)) ❤❤ Link spre comentariu
misscristina Reputație: 1492 Postat Mai 11, 2021 Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Partajează Postat Mai 11, 2021 1 oră în urmă, tsafrodita a spus: Hello baby's Diseară ajung în Constanța am fost ocupată aseară:) și acum mam trezit În legătură cu vaccinul vaccinul a fost făcut să avem anticorpi care să poată lupta contra unui virus la fel cum a fost și cu gripa normală Am vorbit și eu cu diferiți medici și mi-au recomandat pfizer Și ce credeți nu am avut deloc reacții adverse:)) Fetelor mai ales care faceți tranzite De Pe 1 iunie o să fiți și voi obligate să le faceți Și dacă vreți și dacă nu o să ne oblige pe toți:) o să bage restricți pentru cei nevaccinați și cănd tu o să vezi că cel vaccinat va avea libertate mai multă te duci și tu automat:)) ❤❤ De râs sa fie sincer... Dacă fac treaba asta.... Practic te obliga si eu curva fiind vreau sa merg la pula trb sa ma vaccinez 😂😂😂😂 1 Link spre comentariu
biliape Reputație: 5928 Postat Mai 11, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Mai 11, 2021 Acum 2 ore, norbert1976us a spus: Nu am citit niciun prospect...da mi tu un citat din prospect care sa faca pe.cineva sa nu se vaccineze. In clasa a 9a nu prea faci logica..dar prin facultate..daca ajungi pe la automatica sau orice fac tehnica (iti spun din proprie exp), faci si logica si probabilitati in anii 1 si 2...iar daca nu iei in seama procentul de milioane versus cativa "combatanti"...atunci despre ce sa mai vb.. In clasa a IXa faci logica. 😁 Prospectele sunt disponibile pe www. Dacă Google e prea greu, orice e prea greu pentru tine. Milioane vs un combatant... Cum arata in mai puțin de 1 deceniu patria acelor milioane care intindeau lăbuțele entuziasmați? Cine a vazut realitatea, cei putini si reflexivi sau zecile de milioane agitate? Care era procentajul de imbecili? https://images.app.goo.gl/ScRRLrZfb7o7foJj6 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum