Andrei.1 Reputație: 31 Postat Octombrie 3, 2021 Partajează Postat Octombrie 3, 2021 Acum 9 ore, tsafrodita a spus: Din cauza la prezeu nu se trezise mortul :)) Dar presimt ca ma mărit in curand ; :)) Pe 25 ajung în tara sa vedem cu fundulețul;)) pt cei fideli vă pot primi la o cafea dar din pacate la nimik mai mult .. In caz că intru in operație:))) ❤😁😁 Esti top. Nu stiu ce ai mai putea imbunatati la tine. Te pup jos Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2021 Partajează Postat Octombrie 5, 2021 La 04.10.2021 la 0:17, Andrei.1 a spus: Esti top. Nu stiu ce ai mai putea imbunatati la tine. Te pup jos 😀 doar un mic Upgrade:)) Gen brazilian style :)) Ceva mare şi frumos De indata ce este finantat de un client Nu putem refuza oferta;)) Link spre comentariu
onlineforu Reputație: 1 Postat Octombrie 5, 2021 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Octombrie 5, 2021 Ciao Afrodita. Oare pe la Cluj ajungi candva? La cum arati de bine si la ce am vazut pe aici sper sa faci candva un salt la Cluj. Mi-ar placea sa ne vedem Link spre comentariu
biliape Reputație: 5928 Postat Octombrie 5, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 5, 2021 Acum 6 ore, tsafrodita a spus: 😀 doar un mic Upgrade:)) Gen brazilian style :)) Ceva mare şi frumos De indata ce este finantat de un client Nu putem refuza oferta;)) Ți-l dau eu pe al meu. 😚 Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2021 Partajează Postat Octombrie 6, 2021 Rog zdrentele de tramvaie !! Caracter de bărbati jegosi !! Ca in viitor sa își vadă de pulile din ele și să nu Atenteze la ce au altele!! Și nu sa ma spioneze pe mine in pula și să trimita screenshot de pe nimfomane fostului meu iubit Cu care am fost 6 ani Spre deosebire de voi eu nu am avut peste Și nici nu schimb iubitii din 3 in 3 zile !! Javre jegoase imputite .niște laturi !! Și că sa o zic direct pe cea dreapta pisamas pe aia care ma lins pe capul pizdii Nu e vorba de o fată cu care m-am certat in trecut ! Deci lara este exclusa ! Și invatati sa fiți fericite pe pula voastră Și nu geloase pe fericirea altora! Screenshot la recenzii hal de barbatii deghizați 🤣 Nici capu nu vă funcționează Și vă mai numiti femei !! Link spre comentariu
pandispan85 Reputație: 85 Postat Octombrie 6, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 6, 2021 Ai fundul perfect, din punctul meu de vedere nu necesita implant. Mai gândește-te ☺️ Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2021 Partajează Postat Octombrie 6, 2021 Acum 3 ore, pandispan85 a spus: Ai fundul perfect, din punctul meu de vedere nu necesita implant. Mai gândește-te ☺️ :)) ❤❤ este loc şi pt un Mai mult ca perfect:) Link spre comentariu
Vizitator ionutilie Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2021 Partajează Postat Octombrie 6, 2021 La 06.10.2018 la 0:16, afrodita adaliz a spus: În cel tărziu 2 săptămani revin în țara! Abia astept sa te vizitez 😍😘😘😘♥️ Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2021 Partajează Postat Octombrie 6, 2021 Acum 39 minute, ionutilie a spus: Abia astept sa te vizitez 😍😘😘😘♥️ 😅 astea sunt poze de acum 4-5 ani 😅😅 Huoo urata eram in tinerețe :)) Link spre comentariu
Vizitator ionutilie Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2021 Partajează Postat Octombrie 6, 2021 Acum 9 minute, tsafrodita a spus: 😅 astea sunt poze de acum 4-5 ani 😅😅 Huoo urata eram in tinerețe :)) Daca nu te vizitam poate te credeam 😍😍😍 da u esti mult mai frumoasa decat in poze. Daca regret ceva este ca nu am putut sa ma tin de cuvant cu ce vorbisem cand neam vazut 😢 ♥️😘😘😘 Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2021 Partajează Postat Octombrie 6, 2021 1 oră în urmă, ionutilie a spus: Daca nu te vizitam poate te credeam 😍😍😍 da u esti mult mai frumoasa decat in poze. Daca regret ceva este ca nu am putut sa ma tin de cuvant cu ce vorbisem cand neam vazut 😢 ♥️😘😘😘 Sunt o ființă umană iertatoară :))) !! 😋 Orice bărbat merita minim 3 sanse :)) !! 😁😁😁 Vezi ca iar ma opresc la Budapesta când ma întorc Și din Budapesta iau tren pana la Timișoara ")) .. Ma opresc o noapte Dupa iau cuseta și trec prin orașul tău:)) . In gara sa fii :))) ! Link spre comentariu
Vizitator ionutilie Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2021 Partajează Postat Octombrie 6, 2021 Acum 7 minute, tsafrodita a spus: Sunt o ființă umană iertatoară :))) !! 😋 Orice bărbat merita minim 3 sanse :)) !! 😁😁😁 Vezi ca iar ma opresc la Budapesta când ma întorc Și din Budapesta iau tren pana la Timișoara ")) .. Ma opresc o noapte Dupa iau cuseta și trec prin orașul tău:)) . In gara sa fii :))) ! Ar fi prea frumos 😍 promit ca daca opresti la Craiova o zi pe langa ca ziua respectiva sunt la tine a doua zi te duc eu la Bucuresti 😘😘😘 Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2021 Partajează Postat Octombrie 6, 2021 Acum 9 minute, ionutilie a spus: Ar fi prea frumos 😍 promit ca daca opresti la Craiova o zi pe langa ca ziua respectiva sunt la tine a doua zi te duc eu la Bucuresti 😘😘😘 Great boy !!!😁 Link spre comentariu
biliape Reputație: 5928 Postat Octombrie 6, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 6, 2021 Acum 5 ore, tsafrodita a spus: Orice bărbat merita minim 3 sanse :)) !! 😁😁😁 Să devină femeie, poate. 🤣😆😂😅 Ca bărbat, ai greșit, ai beli... adică nu ai ocazia să mai greșești a doua oară, voiam să scriu. 😋 Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2021 Partajează Postat Octombrie 18, 2021 Hello babys De pe 28 voi fii disponibilă acasă în București după 6 luni de absenta :)) Locație și etc au rămas la fel :)) !! ❤ Nr de romania va intra de azi in fuctionalitate:) doar whatsaap! Party&hostess&Club! 💖😁 Link spre comentariu
zabielo Reputație: 211 Postat Octombrie 18, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 18, 2021 Acum 4 minute, tsafrodita a spus: Hello babys De pe 28 voi fii disponibilă acasă în București după 6 luni de absenta :)) Locație și etc au rămas la fel :)) !! ❤ Nr de romania va intra de azi in fuctionalitate:) doar whatsaap! Party&hostess&Club! 💖😁 Ce bine!! Te asteptam!! 🥰 Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2021 Partajează Postat Octombrie 18, 2021 Acum 2 ore, zabielo a spus: Ce bine!! Te asteptam!! 🥰 ❤💖 Nu cred ca voi sta ff mult plus dacă ma decid sa ma operesc acum 6 săptămâni repaus ❤💖😁.. Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2021 Partajează Postat Octombrie 18, 2021 Operez ** pardon Graba fute treaba :)**** Link spre comentariu
zabielo Reputație: 211 Postat Octombrie 18, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 18, 2021 Acum 3 ore, tsafrodita a spus: ❤💖 Nu cred ca voi sta ff mult plus dacă ma decid sa ma operesc acum 6 săptămâni repaus ❤💖😁.. Ce iti operezi si necesita 6 sapt repaus?🤔 Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2021 Partajează Postat Octombrie 18, 2021 Acum 20 minute, zabielo a spus: Ce iti operezi si necesita 6 sapt repaus?🤔 Ghici Ghicitoare ghici Ce-i rotund și frumos ? Când o vezi pe strada, te întorci:))? Vrei sā pui mana pe ea ! Dar ție frica ,că ți se scoală pula😅🤣🤣 :)) rimează puțin căt de căt;) Link spre comentariu
Andrei.1 Reputație: 31 Postat Octombrie 18, 2021 Partajează Postat Octombrie 18, 2021 Esti prea frumoasa. Succes in ce vrei sa faci. Asteptam sa te revedem cu drag Link spre comentariu
Vizitator ionutilie Reputație: 0 Postat Octombrie 19, 2021 Partajează Postat Octombrie 19, 2021 Acum 17 ore, tsafrodita a spus: Hello babys De pe 28 voi fii disponibilă acasă în București după 6 luni de absenta :)) Locație și etc au rămas la fel :)) !! ❤ Nr de romania va intra de azi in fuctionalitate:) doar whatsaap! Party&hostess&Club! 💖😁 Te astept la Craiova prima data cum ai promis 😘😍😍😍 Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Octombrie 19, 2021 Partajează Postat Octombrie 19, 2021 Acum 6 ore, ionutilie a spus: Te astept la Craiova prima data cum ai promis 😘😍😍😍 Ruta mea Budapest kelleti cu avionul stau o noapte Budapest kelleti -Timișoara Nord ajung undeva pe la ora 12 ziua fac 3 ore Ma cazez pana la ora 22!! din cate știu la ora 22 tren Timișoara-BUCALE cuşeta asta ar înseamna undeva la ora 4 Dimineața sa ajung în craiova Dacă tu îmi pui la dispozitie Cazare plus ma iei de la gara stau cu mare drag o zi Am multe bagaje:) si ale dracu sunt grele .. Normal trebuia sa vina un armăsar sa ma ia de la Timișoara cu mașina dar pot schimba planul:) ! Sunt Business woman si cererile sunt mari Link spre comentariu
biliape Reputație: 5928 Postat Octombrie 19, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 19, 2021 Acum 31 minute, tsafrodita a spus: Ruta mea Budapest kelleti cu avionul stau o noapte Budapest kelleti -Timișoara Nord ajung undeva pe la ora 12 ziua fac 3 ore Ma cazez pana la ora 22!! din cate știu la ora 22 tren Timișoara-BUCALE cuşeta asta ar înseamna undeva la ora 4 Dimineața sa ajung în craiova Dacă tu îmi pui la dispozitie Cazare plus ma iei de la gara stau cu mare drag o zi Am multe bagaje:) si ale dracu sunt grele .. Normal trebuia sa vina un armăsar sa ma ia de la Timișoara cu mașina dar pot schimba planul:) ! Sunt Business woman si cererile sunt mari Adu și armăsarul, cred că ar avea cerere o combinație din asta. Mie unul îmi place mult 😋 Link spre comentariu
zabielo Reputație: 211 Postat Octombrie 19, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 19, 2021 Acum 18 ore, tsafrodita a spus: Ghici Ghicitoare ghici Ce-i rotund și frumos ? Când o vezi pe strada, te întorci:))? Vrei sā pui mana pe ea ! Dar ție frica ,că ți se scoală pula😅🤣🤣 :)) rimează puțin căt de căt;) Sâni sau fese? 🤔 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum