afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Februarie 26, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Februarie 26, 2019 Hmm brașov... Am fost o singură dată în viața mea acolo tot așa cam 4-5 ani în urmă cu o prietenă travestită de a mea... Èšin minte că am avut un 3 some eu și 2 băieți... Ah ce mi-a placut 🤗🤗 Poate am să vin să stii... De mult visez să fac un gang bang xxxl ... Eu și încă vreo 5-10 băiețiðŸ˜
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Februarie 26, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Februarie 26, 2019 ÃŽmi este foarte foarte dor de cluj-napoca... Neapărat vreau din nou să vizitez acel oraș am 100 de prieteni acolo... Și fosti colegi colege de clasă care sunt acolo la facultate🤗🤗
theking123456 Reputație: 5 Postat Februarie 26, 2019 Postat Februarie 26, 2019 Atuncea hai in cluj❤te asteptam cu drag❤❤
shiva Reputație: 3141 Postat Februarie 26, 2019 Oras:Vest Oras:Vest Postat Februarie 26, 2019 Hmm timisoara? Parcă este aproape de Satu mare sau?? Nu am mai fost la Tm de 4 ani parcă aș vizita orasul nu e chiar aproape, vreo 5hr cu masina, da' sunt zboruri din bucuresti la tm :)
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Februarie 27, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Februarie 27, 2019 Știu că sunt avioane directe...dar am specificat că voi trece pe la SM pentru o mini vacanță... Dacă aș vrea să trec pe la TM ar trebui să fiu super proastă să fac ruta Buc-Sm-Sm-buc-buc-tm🤣
jokoker Reputație: 21 Postat Februarie 27, 2019 Postat Februarie 27, 2019 Dacă vrei te pot ajuta sa organizezi un gang bang la timi
nesquik Reputație: 24 Postat Februarie 27, 2019 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat Februarie 27, 2019 Știu că sunt avioane directe...dar am specificat că voi trece pe la SM pentru o mini vacanță... Dacă aș vrea să trec pe la TM ar trebui să fiu super proastă să fac ruta Buc-Sm-Sm-buc-buc-tm🤣 Hai la Târsa (judeÅ£ul Hunedoara) , așa sună mesajele, fara sa fiu rău sau hater și până să îmi săriți in cap... Sunteți penibili, toți suntem cocosi dar vrem ca Muntele sa vina la Mohamed... Fata vine câteva zile pe an în tara ... Chiar este așa greu ?! Lumea face excursii in alte tari la mii de km și noi toți vrem , aici la noi in sat... Scuze că am scris astea aici.
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Februarie 27, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Februarie 27, 2019 Aș veni eu peste tot..odatâ ce sunt zeița sexului clar câ imi place sexul🤗🤗 De exemplu în germania am 100 de telefoane și mesaje zilnice unde sunt invitată și în alte orașe..dar vedeți lenea asta care zace în mine să mă urc în tren și să mâ deplasez... Nűrnberg pentru mine este un home 2 ..cum ar veni.. Dar cum eu mă țin de cuvănt la al 2-lea venire în țară voi vizita toate orașele mari al romăniei.. ÃŽn afară de iași😚😚 1
nesquik Reputație: 24 Postat Februarie 28, 2019 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat Februarie 28, 2019 Aș veni eu peste tot..odatâ ce sunt zeița sexului clar câ imi place sexul🤗🤗 De exemplu în germania am 100 de telefoane și mesaje zilnice unde sunt invitată și în alte orașe..dar vedeți lenea asta care zace în mine să mă urc în tren și să mâ deplasez... Nűrnberg pentru mine este un home 2 ..cum ar veni.. Dar cum eu mă țin de cuvănt la al 2-lea venire în țară voi vizita toate orașele mari al romăniei.. ÃŽn afară de iași😚😚Și tu aici, ești răutăcioasă, dc sa nu dai și în Iași... Poate doar că este prea departe, in rest știu sigur că ai mei confrați de forum, ar aduce cele mai bune ofrande zeitei...eu doar vb așa să mă aflu în treabă cum vb anumite guri rele 🤣🤣🤣.... Te-am pupat și ne vedem cu bine... Restu e CanCan
lucianskypealex Reputație: 11 Postat Februarie 28, 2019 Postat Februarie 28, 2019 Pentru Gang bang-ul de la Timisoara ma bag si eu!
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Februarie 28, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Februarie 28, 2019 Hmm răutăcioasă zici...Da așa este am inima din piatră 🤗🤗 Așa ma învătat mama să fiu .. Iași e cam departe da da știu are aeroport... Am auzit că la iași e bine să te duci cănd e sfănta aia pe felie paraschiva sau cum o cheamă ...vin mulți păcatosi prin iași în acele zile ÃŽmi place să păcătuiesc cănd sunt zile din astea sfinte în gilimeleðŸ˜
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Martie 1, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 1, 2019 Lorzii mei...am multe apeluri din partea voastră pe numărul de Ro.... Încă nu sunt în țară în caz că nu miați citit topicul .... Cam în 2 săptămăni am programarea estimată că ajung!! 1
faabiani Reputație: 4 Postat Martie 5, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Postat Martie 5, 2019 o recomand, e 100 % reala, doar ca .. pacat ca i in Germania :) Insa ii dau dreptate , ce sa faca in Romania ? Insa, daca va plac transexualele adevarate, si aveti drum in Germania o recomand cu incredere.
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Martie 6, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 6, 2019 O adevărată zeița! Va rămăne mereu o femeie perfectă!! Like me 2
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Martie 6, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 6, 2019 Lorzii mei Afrodita top trans europa mi-am schimbat statutu 😊😊 anunță marea revenire în Romănia Pe data de 15 martie adică de vineri întro săptămănă... Să vă specific detaliile din nou pentru cei noi care încă nu mă cunosc!! 22 de ani roșcată păr lung siliconată mărime 75 c , 62 kg cam 1,78 spre 1,80Pe tocuri desigur mai înaltă Corp de amazoancă *se vede mai sus in poze cu o fetiță de 19x4 cm ffff funcționabilă !! Servici: Aktivă 100% Passivă 70% Deepthroat extra adănc păna în 24 cm din păcate la anal nu accept asemenea mărime doar pănă in 18 cm.. 69Săruturi passionale, pe corp * de la tine Facesitting hmm Uro Body to body massage hmmDuschservice Anal 😚😚 Ne putem și juca rolluri Ex eu profesoarea cea bună si tu elevul neascultător care merită pedepse severe!! Anilingus.. Dar trebuie să fii extra dușat clismat și super epilat.. Confirmări pe wapp Afrodita nu dă...se vede clar că sunt realăȘi vă asigur că sunt una dintr-e cele mai sexoase si frumoase ts din europa.. Accest lucru confirmat de 100 de cl din întreaga univers!! Limbi vorbita la perfecțiune engleză, germană și hungarian.. Și puțină spaniolă la accest capitol mai trebuie să exersez!! Poze pe whatssap nu trimit deloc să vă fie clar! Cine mă vrea cu adevărat cu siguranța mă va și vizita!! Experiență 9 ani în domeniu național și 5 internațional Germania, elveția,franta,belgia,suedia,olanda... Afrodite Goodes of Love,beauty And sexuality! 1
Vizitator florinflo7 Reputație: 0 Postat Martie 6, 2019 Postat Martie 6, 2019 superba fetița ai 😘😘😘
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Martie 6, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 6, 2019 Da 😚😚Sunt măndră de ea e frumușică mare.. Si satisface orice persoană desigur doar de sex masculin.. ÃŽnca o mică precizare...in romănia nu voi munci non stop..am o viață privată si extra frumoasă și fericită Din pacate mai mulți de 3 , 4 clienți nu voi lua pe zi.. Nu sunt disperată după bani am destui. Și desigur afrodita face deplasări doar la hotele..
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Martie 7, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 7, 2019 Lorzii mei pe 18 ajung și nu pe 15 cum a fost programat* 1
mahian Reputație: 5 Postat Martie 7, 2019 Postat Martie 7, 2019 Buna frumoaso,prin ardeal nu ajungi,te asteptam in Tg Mures!!!
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Martie 7, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 7, 2019 Hello încă nu am nimik în plan în afară de SM
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Martie 7, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 7, 2019 Încă un mic amănunt..Nu prea răspund mesajelor pe whatsaap nu că mi-ar fii lene sau ceva nu îmi place mie să explic de 2000 de ori acceașu lucru și să mi se ceară poze xxx Ca și drept dovadă că nu prea răspun doar cliențiilor fideli din 5000 de mesaje pe whaatsapul de de la 1500 nu leam acordat nici măcar atenție din cauză că pun întrebări banale... Așa voi face și în ro... Dacă nu esti un om bine educat nu voi răspunde deloc la mesaje Sus în colț se vede numărul mesajelor necitite
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum