Sari la conținut

Top trans Afrodita 0736046778

Postări Recomandate

Postat

In primul rand ca tu nu te vei ridica niciodata la rangul meu ca sa caut eu bagare de seama cu tine!!! Lasa pe altele care sunt de 20 de mii de ori mai TOP, ca tine sa poata spune ca sunt tratate ca Reginele! Pana atunci mai umbla la maaculinitate si dupa te poti crede ai tu Regina! Te pupa Deny

• Like 2
Postat

Barbu shut up văcuțo

Tu ai intrat pe topicul meu umflăticule ..

Umbla la caracter hai jet ...

O sa vedem care este vacuta eu sau tu cand o sa dam ochii face 2 face😂😂😂😂 din 1% masculinitate te fac 100% barbat😂😂😂sa vedem atunci mai dai pulele astea din tine!

• Like 2
  • Oras:bucuresti
Postat

Atăta gelozie peste tot comentezi aiurea fără să te bage lumea în seamă

Nu mă cunosti nu mai văzut în viata ta ...

De la o vreme cam vați întarit în păsarică și nu prea îmi place vă luați în gură cu cine nu trebuie am impresie că voi sunteți proaste constiente sau vați născut asa..

Ce sloboz cauți pe topicul meu ....

Rang!!.

Definestemi definiția rangului🤣🤣

Fostă videochetistă

Esti tare în gură te astept in buc să mă vizitezi..

Uite Afrodita te invită la o cafeluță

Abea astept barbule

Postat

In primul rand ca tu nu te vei ridica niciodata la rangul meu ca sa caut eu bagare de seama cu tine!!! Lasa pe altele care sunt de 20 de mii de ori mai TOP, ca tine sa poata spune ca sunt tratate ca Reginele! Pana atunci mai umbla la maaculinitate si dupa te poti crede ai tu Regina! Te pupa Deny

Insista cu niște Pounds in tine , nu in grăsime și lasă reclamele pentru altele care chiar nu au nevoie ( pup Lory♥ï¸â™¥ï¸â™¥ï¸ ) . Afrodita ðŸ”ðŸ”ðŸ”🔞🔞🔞♥ï¸â™¥ï¸â™¥ï¸

• Like 1
Postat

Insista cu niște Pounds in tine , nu in grăsime și lasă reclamele pentru altele care chiar nu au nevoie ( pup Lory♥ï¸â™¥ï¸â™¥ï¸ ) . Afrodita ðŸ”ðŸ”ðŸ”🔞🔞🔞♥ï¸â™¥ï¸â™¥ï¸

La nivelul tau nu ma cobor ca sigur esti un labagiu care doar iti place sa vii la noi sa sugi ciocanul! Asa ca pt mine esti 0 barat!

Postat

În fine ....

Lasăi să se ia cu mine în gură ...

Eu cănd activam în bucuresti ele purtau pampers ...

Niciodata nu am suportat să fiu jignită de persoane care nu mă cunosc și nici invers ...

Amenințările astea de 2 lei no să se ducă la bun sfărsit..

Am pus multe fete la punct și am să o fac în continuare

Postat

La nivelul tau nu ma cobor ca sigur esti un labagiu care doar iti place sa vii la noi sa sugi ciocanul! Asa ca pt mine esti 0 barat!

La nivelul meu nu ai cum sa cobori într-adevăr ,îți trebuie ceva școala ... pana la urma tu ești cel cu anunț de supt “ciocanul”

Vizitator marmotto
Reputație: 0
Postat

Iarasi va luati la harta !!! Ce aveti mai fetelor de impartit ??? Loc sub soare este pentru toata lumea !!! Nu mai fiti atat de rautacioase, e pacat ! Regine sunteti toate, in felul vostru ! Unele sunteti la inceputul unei noi perioade in viata voastra, nu trebuie sa radem de cum aratam fiecare dintre noi. Mie imi place cum evoluati toate, ca femei. Daca ne uitam la pozele voastre de acum un an si facem o comparatie, progresele sunt clare. 

Pai e frumos asa, bine va sta ? :) In loc sa va futeti de placere va futeti la cap si va luati la harta pe unde va prindeti ! :)

Fiti mai ingaduitoare, e mai bine daca iertam si uneori mai lasam de la noi, avem mai mult de castigat !

:kiss3  :hug1

• Like 2
Postat

La nivelul meu nu ai cum sa cobori într-adevăr ,îți trebuie ceva școala ... pana la urma tu ești cel cu anunț de supt “ciocanul”

Da da eu sunt aia care ti-l dau sa il sugi labagiule! Jet
Postat

Iarasi va luati la harta !!! Ce aveti mai fetelor de impartit ??? Loc sub soare este pentru toata lumea !!! Nu mai fiti atat de rautacioase, e pacat ! Regine sunteti toate, in felul vostru ! Unele sunteti la inceputul unei noi perioade in viata voastra, nu trebuie sa radem de cum aratam fiecare dintre noi. Mie imi place cum evoluati toate, ca femei. Daca ne uitam la pozele voastre de acum un an si facem o comparatie, progresele sunt clare.

Pai e frumos asa, bine va sta ? :) In loc sa va futeti de placere va futeti la cap si va luati la harta pe unde va prindeti ! :)

Fiti mai ingaduitoare, e mai bine daca iertam si uneori mai lasam de la noi, avem mai mult de castigat !

:kiss3 :hug1

Atunci cand vrei sa te numesti Regina cum se crede rahatul asta nu vii din Germania sa sugi ciocanul pe 150 de lei in Romania ... Si nu te duc tiganii de la Braila la pula! Si stai si muncestei pe pizda ta si doar si numai pt tine! Cu asta am incheiat discuta oe topicul aceatui rahat! Marmotto love u😘😘😘

• Like 1
Postat

Marmotto dragul meu...vezi cine a început prima!

Acum căteva zile chiar scrisesem că dacă fiecare transă si fiecare client si-ar vedea de treaba lui/ei ar fii totul perfect degeaba ...în fine.....

Nu suport să fiu jignită și amenintată ...

Locuiesc în bucuresti de aproximativ 10 ani lucrez în afară de aprox 6 ani..

Lumea mă iubeste pt că imi văd de treaba mea ..

Ce le fute grija ce postez eu sau ce vorbesc eu cu clienții.

Ele au impresia că sunt al nimănui .....

Am lucrat cu 100 de transe dar asa ceva ca aici nu vezi pe nicăeri..

Jignire amenintări de parca e legea junglei..

Am și eu priteni nu mulți ff mulți

Am avocată ..

Fosti iubiți

Clienții...

Etc...

Eu nu ameninț eu fac..

Sunt persoana care tace și face ....

Mi se pare Dezgustător ca în bucuresti unde suntem între 5 și 10 transe să fie asa ceva

Și în Munchen unde suntem căte 40-70 să nu existe asa ceva ...

Luănd și in considerare că munich e mai mic decăt buc....

Dacă vouă vi se pare normal asta e

Mie nu

Vizitator marmotto
Postat

Atunci cand vrei sa te numesti Regina cum se crede rahatul asta nu vii din Germania sa sugi ciocanul pe 150 de lei in Romania ... Si nu te duc tiganii de la Braila la pula! Si stai si muncestei pe pizda ta si doar si numai pt tine! Cu asta am incheiat discuta oe topicul aceatui rahat! Marmotto love u

Denisa, nu e frumos !  :no2  :no2 :( Nu te mai aprinde asa. E normal sa fii suparata, dar nu-ti face bine sa te enervezi, nu rezolvi nimic. Scuze, sper sa nu te superi si pe mine ! Pup ! :kiss3

Postat

Fetito te fuți tu pe 150 de lei

Și vezi idioata pulii că am neamuri in brăila de canceroasă ...

Unde am și cătelu meu zeus măncaiai slobozu ....

Tărfă penală

Postat

Eu nu mă plimb în 30 de orase ca nu mai sug o pulă ca tine...

Te dai smecheră pe aici și din auzite de la alte transe esti doar o proastă ..

Care doar gura e de ea veziți de pulile tale păna ce te vad bine.

Am incheiat discutia

Ca dau satisfactiea purcele

Vizitator marmotto
Postat

Marmotto dragul meu...vezi cine a început prima!

Acum căteva zile chiar scrisesem că dacă fiecare transă si fiecare client si-ar vedea de treaba lui/ei ar fii totul perfect degeaba ...în fine.....

Nu suport să fiu jignită și amenintată ...

Locuiesc în bucuresti de aproximativ 10 ani lucrez în afară de aprox 6 ani..

Lumea mă iubeste pt că imi văd de treaba mea ..

Ce le fute grija ce postez eu sau ce vorbesc eu cu clienții.

Ele au impresia că sunt al nimănui .....

Am lucrat cu 100 de transe dar asa ceva ca aici nu vezi pe nicăeri..

Jignire amenintări de parca e legea junglei..

Am și eu priteni nu mulți ff mulți

Am avocată ..

Fosti iubiți

Clienții...

Etc...

Eu nu ameninț eu fac..

Sunt persoana care tace și face ....

Mi se pare Dezgustător ca în bucuresti unde suntem între 5 și 10 transe să fie asa ceva

Și în Munchen unde suntem căte 40-70 să nu existe asa ceva ...

Luănd și in considerare că munich e mai mic decăt buc....

Dacă vouă vi se pare normal asta e

Mie nu

Draga mea si dragele mele, in Romania nimic nu mai este normal, de la o vreme... Noi romanii nu eram asa, dar dupa Revolutie, in loc sa asistam intr-adevar la o revolutie, din pacate am asistat si asistam la o involutie a societatii romanesti. De ce asta, din varii motive pe care nu are rost sa le discutam aici. De ce afara este altceva, iarasi e mult de discutat si nu isi are rostul aici. Oricum, maine e o zi importanta, si interesanta, in acelasi timp, ca tot veni vorba. Fiecare face cum crede de cuviinta, maine.

Te pup si pe tine, Afrodito !

Nu mai puneti la suflet orice, fetelor !  :hug1

Postat

Da da eu sunt aia care ti-l dau sa il sugi labagiule! Jet

Ești așa gras încât nu ai ce sa dai sa sugă , renunța la anunțul cu transexual sau încearcă prin zone defavorizate , poate i se face cuiva mila de tine ✌️

Postat

Ești așa gras încât nu ai ce sa dai sa sugă , renunța la anunțul cu transexual sau încearcă prin zone defavorizate , poate i se face cuiva mila de tine ✌️

Daca stii ca sunt grasa inseamna ca ai venit si mai supt! Laturo
  • Like 2
Postat

Daca stii ca sunt grasa inseamna ca ai venit si mai supt! Laturo

Latura e ma-ta care te-a făcut , atât grasa și agramata , nu toată lumea e disperata de o muie pe “cincizeci” băiatu . Ia niște poze suple de pe google și spor la păcălit .

• Like 1
Postat

Lasă mihai că vor să se joace

Și mie îmi place să mă joc ..

Îmi trimit mesaje vocale unde un cl zice că ma fut pe 150..

.da ele că se fut pe 100 nu se pune...

Distracția abea a început .....

Și o să continue mult și bun

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...