brebanul Reputație: 2 Postat Martie 30, 2020 Partajează Postat Martie 30, 2020 Bine spus! Ai mare dreptate! :kiss3 Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Martie 31, 2020 Partajează Postat Martie 31, 2020 Dacă nici Afrodita nu e deșteaptă și frumoasă atunci cine:) Dragii mei încă un lucru daca china în cel mult 2 luni nu scoate un medicament ca sa se intituleze ei ca salvatorii omenirii mă mut pe marte:) Nostradamus e copil mic pe lângă mine :)) Link spre comentariu
hughes Reputație: 31 Postat Aprilie 1, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 1, 2020 Nu neaparat sa se creada salvatori, mai degrabă sa faca bani cu el. :)) Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2020 Partajează Postat Aprilie 2, 2020 Karin Mölling este un virusolog german emerit şi premiat de Guvernul german, cercetările sale s-au concentrat pe retrovirusuri, în special virusul imunodeficienței umane . A fost profesor și director al Institutului de Virologie Medicală de la Universitatea din Zurich din 1993 până în 2008. Ca să ne înțelegem neam căcat pe noi degeaba!! Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Aprilie 2, 2020 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Aprilie 2, 2020 Karin Mölling este un virusolog german emerit şi premiat de Guvernul german, cercetările sale s-au concentrat pe retrovirusuri, în special virusul imunodeficienței umane . A fost profesor și director al Institutului de Virologie Medicală de la Universitatea din Zurich din 1993 până în 2008. Ca să ne înțelegem neam căcat pe noi degeaba!! Fără a iesi afara apar boli psihice cum este depresia sau anxietatea după toata aceasta perioada o sa avem spitalele de psihiatrie pline!!! Link spre comentariu
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2020 Partajează Postat Aprilie 2, 2020 Fără a iesi afara apar boli psihice cum este depresia sau anxietatea după toata aceasta perioada o sa avem spitalele de psihiatrie pline!!!In Statele Unite a crescut foarte mult rata sinuciderilor, in ultimile 2 saptamani, mai ales in randul extrovertitilor. Introvertitii suporta perfect perioada actuala (cei ce lucreaza in IT de acasa, cei ce efectueaza diverse munci de acasa, fotografii de studio, persoanele care prefera singuratatea) dar cei obisnuiti sa stea mult in aer liber, in grupuri mari de oameni, cei ce au o viata activa, mai ales sportivii, cantaretii, suporta extrem de greu aceasta perioada... 1 Link spre comentariu
Vizitator caaddy Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2020 Partajează Postat Aprilie 2, 2020 Dacă nici Afrodita nu e deșteaptă și frumoasă atunci cine:) Dragii mei încă un lucru daca china în cel mult 2 luni nu scoate un medicament ca sa se intituleze ei ca salvatorii omenirii mă mut pe marte:) Nostradamus e copil mic pe lângă mine :))Corect. Oricum au reușit sa obțină ce au vrut, medicamentul e un bonus. China urmează sa fie cea mai puternica tara din lume. Notat profesorul lui Nostradamus Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2020 Partajează Postat Aprilie 3, 2020 Considerăm că am trecut prin războiul mondial nr 3 făcută de china și câștigată de china dar fără arme pănă la urmă poate e mai bine asa decat să trăim ca cei din syria... Lumea a început să spargă magazinele de foamete sunt oamenii care au muncit pe negru sunt familii cu copii unde a muncit decât un cap să vedem cum scapă Romănia oamenii săraci de economia care se prăbușește Din căte vad alte țări scad produsele alimentare cu pănă în 50% ex germania italia etc Romănia la ridicat .. Amenzi peste amenzi si fără scop bravo de aici ne dam seama ca ro e o țară deșteaptă și fac banii si in vremuri foarte grele jos pălăria.. Stăm în case de 4 săptămâni aproape și mai stam . Aiurea Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2020 Partajează Postat Aprilie 3, 2020 Ne mai țin astea captivi pănă pe 15 mai jesus .. Băieții pregatitiva după carantina rup Romănia în 5 :)) Love you guys.. Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2020 Partajează Postat Aprilie 3, 2020 Dragele mele colege care au muncit în germania cu acte legale si impozite platite Avem dreptul la somaj si noi!! .. Sunativa steuerberatungul vostru a va ține la curent ! Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2020 Partajează Postat Aprilie 3, 2020 . Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2020 Partajează Postat Aprilie 6, 2020 ÃŽncă o luna de carantina și ne eliberăm 🥰🥰 Do not forget one thing If you can't love yourselfHow in the hell you gonna love somebody elseSay Amen!!! Link spre comentariu
sorin57 Reputație: 31 Postat Aprilie 8, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 8, 2020 mai rar o trans asa frumoasa ca tine ! :) Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2020 Partajează Postat Aprilie 9, 2020 mai rar o trans asa frumoasa ca tine ! :) Mersi Dragule Toate suntem frumoase 🥰 Link spre comentariu
flo_bi Reputație: -147 Postat Aprilie 10, 2020 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 10, 2020 Chiar asa transa ca tine mai rar de o asa frumusețe cum a spus si colegu 1 Link spre comentariu
flo_bi Reputație: -147 Postat Aprilie 10, 2020 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 10, 2020 Esti superba dar si sexi 1 Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2020 Partajează Postat Aprilie 10, 2020 Mersi mersi (O fată trans termenul corect ) dragii mei ! Poză realizată cu mine acum 4 ani .. Old memories pentru bătrănețe :) Link spre comentariu
larabella Reputație: 2963 Postat Aprilie 10, 2020 Telefon: 0735913468 Oras:Frankfurt am Main Telefon: 0735913468 Oras:Frankfurt am Main Partajează Postat Aprilie 10, 2020 Mersi mersi (O fată trans termenul corect ) dragii mei ! Poză realizată cu mine acum 4 ani .. Old memories pentru bătrănețe :)Iubiiii mea frumoasă ❤ mititică și delicioasă! Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2020 Partajează Postat Aprilie 10, 2020 Thank you my princess 🥰🥰🥰 ... 👸👸 Link spre comentariu
valu_85 Reputație: 2 Postat Aprilie 12, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 12, 2020 Lucrezi azi Afro? Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2020 Partajează Postat Aprilie 12, 2020 Hey da în ciuda faptului că azi e paștele la mine da muncesc:) Link spre comentariu
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2020 Partajează Postat Aprilie 12, 2020 Hey da în ciuda faptului că azi e paștele la mine da muncesc:)Paste Fericit si Binecuvantat cu Lumina, Speranta si Iubire ! Hristos a Inviat ! Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2020 Partajează Postat Aprilie 12, 2020 Mersi marmotto te poop !! Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2020 Partajează Postat Aprilie 19, 2020 Eu și zeus vă urăm paște fericiți dragi Romăni și romănce.. Fie ca Dumnezeu să vă lumineze dragele mele și sper că veți învăța după pandemie să fiți mai bune și unite.. Lord help these bitches to find their own ways . Thank you jesus Amen! Link spre comentariu
matache007 Reputație: 16 Postat Aprilie 20, 2020 Partajează Postat Aprilie 20, 2020 Eu și zeus vă urăm paște fericiți dragi Romăni și romănce.. Fie ca Dumnezeu să vă lumineze dragele mele și sper că veți învăța după pandemie să fiți mai bune și unite.. Lord help these bitches to find their own ways .Thank you jesus Amen! Mulțumim la fel! Ai in plan sa vii in Oradea anul asta? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum