Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2020 Partajează Postat Aprilie 30, 2020 Pardon neserioasă nu sunt * Link spre comentariu
babau30 Reputație: 19 Postat Mai 1, 2020 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Mai 1, 2020 Tu ai o chestie așa...si dirty, dar si mai soft așa. :) Este fina treaba asta, nu o are toată lumea. Nu o au multe femei biologice 😀, așa ca..pari foarte bine. Cred ca îmi fac “botezul†cu tine 🙈😂😂. Aștept începerea turului țării.. 😠Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Mai 2, 2020 Partajează Postat Mai 2, 2020 Am avut de la cine învăța :) Nu ajunge doar să știi dar ceea ce știi trebuie să ști cum să o dai mai departe :) Link spre comentariu
babau30 Reputație: 19 Postat Mai 2, 2020 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Mai 2, 2020 :)). Buna asta! Corect! 😀quote name="tsafrodita" post="6148898" timestamp="1588428428"] Am avut de la cine învăța :) Nu ajunge doar să știi dar ceea ce știi trebuie să ști cum să o dai mai departe :) Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Mai 3, 2020 Partajează Postat Mai 3, 2020 🥰🥰 The body is hereI'm the mother-tucker, what can I say?There can only be one and I'm feeling the fantasyMy name is Afro and can't you seeI've got a lot of beauty parts up in meCrowns and gowns and tiny thongs tooOther bitches wishing but you ain't me booThe talent I got, you just can't replaceEven with INJECTABLES in your faceThe time has come to win a hundred G'sYou think you're gonna beat me?Girl please But the number one queen is A-F-R-O-D-I-T-E Bitch you know the rest 🥰🤣 Cine înțelege la ce mă refer e Top :) Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Mai 3, 2020 Partajează Postat Mai 3, 2020 Dragii mei multe apeluri multe mesaje .. Măine ajung acasa in bucale! Showurile web accept plata doar prin paysafe... Nu bancar nu prin rețele de telefonie Doar paysafecard Link spre comentariu
Vizitator florinflo7 Reputație: 0 Postat Mai 4, 2020 Partajează Postat Mai 4, 2020 Dragii mei multe apeluri multe mesaje .. Măine ajung acasa in bucale! Showurile web accept plata doar prin paysafe... Nu bancar nu prin rețele de telefonie Doar paysafecard faci show și pe Skype ? Link spre comentariu
pandispan Reputație: 16 Postat Mai 4, 2020 Oras:braila Oras:braila Partajează Postat Mai 4, 2020 La ce doctor in Braila, la Dr Capatana? Mersi pentru sfat dar îl duc la un medic bun în brăila :) Plus din iunie voi avea un animăluț nou în familie să nu vă speriați dragi mei cănd ma vizitați :)) e un dihoras 🥰... Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Mai 4, 2020 Partajează Postat Mai 4, 2020 La royal vet Și am luat teapa la doctorul din bucale exact cum m-am gândit Îl dusesem prima dată la un dr care spusese că e ceva normal sa lăcrimeze ...Am zis ok .. După care îl dusesem la altu în bucale și îmi zisese ca trebuie operat la ochi si curățat clar imi pusesem un semn de întrebare și frica în mine stiind ca in trecut cand eram copilă aveam un cățelus care îl operasem la ochisori în ungaria și orbise...dupa Cand am ajuns la Dr din brăila ii făcuse control cu raze teste de sânge etc.. Și îmi spusese că nu tre operat 5 zile injecție și picături la ochisori si îi trece .. Pentru mine animalele sunt ceva de super prețuit asta e si visul meu la bătrânețe sa am ferma mea cu cai și toate cele :) Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Mai 5, 2020 Partajează Postat Mai 5, 2020 Hello guys de măine disponibilă acasă în Bucale .. Detalii la telefon!! Nu pentru mult timp :) După turul țării urmează implanturile după care Austriaaaaaaaaa im cominggggggggggggg🥰🥰🥰 Link spre comentariu
horatiu26 Reputație: 9 Postat Mai 6, 2020 Partajează Postat Mai 6, 2020 Zeita mea frumoasa sa nu uiti zona Moldovei..Te pup..oleaca :) Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Mai 7, 2020 Partajează Postat Mai 7, 2020 Bine înțeles 🥰🥰 acum eu vin la tine :) Se pare că cerurile sunt de partea mea zilele astea doar vești bune miau intrat în urechi . Se pare că anul pe care l-am așteptat de 12 ani nu mă trădat . Șobolanul de fier și zeița dragon ma apără 🥰🥰 Vin să cuceresc Ro și să mă fut de mă rup pănă ce îmi dă săngele pe nas :)) Azi cam epuizată dar mă mențin :) Fiecare oraș il voi posta în ultima zi din orașul precedent... Am multe mesaje de la voi dar nu am data fixă cănd unde cum ajung cert e că o lună am la Dispoziție să vizitez orașele mari sau medii Love you guys and see you soon! Link spre comentariu
baluba89 Reputație: 6 Postat Mai 7, 2020 Partajează Postat Mai 7, 2020 tot a inceput sa imi placa ts , maine as vrea sa iti fac o vizita . esti bucuresti? Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Mai 7, 2020 Partajează Postat Mai 7, 2020 Da sunt my darling 🥰 Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Mai 8, 2020 Partajează Postat Mai 8, 2020 Sport sport ! Ne menținem pe timpul carantinei:) Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Mai 10, 2020 Partajează Postat Mai 10, 2020 Hello my lovely boys 🥰🥰 Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Mai 10, 2020 Partajează Postat Mai 10, 2020 💗💗 Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Mai 10, 2020 Partajează Postat Mai 10, 2020 Să mă ajute cineva cum să încarc videos:) Surprize surprize .. Link spre comentariu
Vizitator florinflo7 Reputație: 0 Postat Mai 10, 2020 Partajează Postat Mai 10, 2020 💗💗 wooow , o adevarata zeița a frumuseții ( și Motănelul ce drăgălaș este)💋💋💋 Link spre comentariu
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Mai 10, 2020 Partajează Postat Mai 10, 2020 Să mă ajute cineva cum să încarc videos:) Surprize surprize ..Nu poti sa le pui direct aici ! Fa-ti cont pe https://ropussy.com/ , incarca acolo si pune link-urile aici ! ;) Link spre comentariu
isabellets Reputație: 2555 Postat Mai 10, 2020 Telefon: 0761727286 Oras:Decebal Telefon: 0761727286 Oras:Decebal Partajează Postat Mai 10, 2020 Să mă ajute cineva cum să încarc videos:) Surprize surprize ..Poți sa încarci pe xvideos bby 😘💋â—ï¸ Link spre comentariu
babau30 Reputație: 19 Postat Mai 10, 2020 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Mai 10, 2020 O, da! ðŸ‘😉 Nice! 💗💗 Link spre comentariu
alex3486 Reputație: 19 Postat Mai 10, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 10, 2020 🤗🤗 Link spre comentariu
larabella Reputație: 2963 Postat Mai 10, 2020 Telefon: 0735913468 Oras:Frankfurt am Main Telefon: 0735913468 Oras:Frankfurt am Main Partajează Postat Mai 10, 2020 💗💗 Oooh Yaaaaaaaaaaas!ðŸ”ðŸ”ðŸ”â¤â¤â¤ðŸ”¥ðŸ”¥ðŸ”¥ Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Mai 10, 2020 Partajează Postat Mai 10, 2020 Poți sa încarci pe xvideos bby 😘💋â—ï¸Mersi 💗💗 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum