Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2020 Partajează Postat Iulie 18, 2020 Afro hai sa nu mai fim atât de prosti și naivi in chestia asta cu virusul asta , hai sa nu mai punem atât de tare botul la vrăjeala asta ce spun ăștia din presa și sa fim mai deschiși la minte , îți trimit un ex. pe whatsapp sa îmi spui dacă greșesc (aici nu pot posta , dar tu poți ), vreau sa vadă și restul și sa își spună părerea 💋Aici nu este vorba de ce cred eu ce crezi tu ce cred altii Aici e vorba de guvern atâta timp cât își iau banii de la uniunea europeană la noi vor fii cazurile explodate ÃŽși închid toate țările granițele cu noi din cauza Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2020 Partajează Postat Iulie 18, 2020 O yeah Programul continuă non stop fără oprire TOP TS Afrodita Calitate nu cantitate Link spre comentariu
Vizitator florinflo7 Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2020 Partajează Postat Iulie 18, 2020 O yeah Programul continuă non stop fără oprire TOP TS Afrodita Calitate nu cantitate tare dulce e fetița ta 😋😋😋💋💋💋 Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2020 Partajează Postat Iulie 18, 2020 tare dulce e fetița ta 😋😋😋💋💋💋Mersi nu valorează multe fete de aici căt valorează ea de una singură:)) 🤩🤩🤩🤩 Love you Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2020 Partajează Postat Iulie 18, 2020 Vă ador🤩🤩🤩 gata nu mai plec 🤣 Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2020 Partajează Postat Iulie 18, 2020 Off asaltată și pe străzi :) Programul continuă Programări pe wapp 💗 Goodees of love beauty and SEXUALITY! Link spre comentariu
t2626 Reputație: 724 Postat Iulie 19, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 19, 2020 O yeah Programul continuă non stop fără oprire TOP TS Afrodita Calitate nu cantitateWoowww ce bine arataaa Afroo!! Mmmm super fetita 🥰🥰🥰🥰Și mare și tare.. Și bănuiesc ca și cu mult lăptic 😋😘😘 Link spre comentariu
Vizitator transexuala Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2020 Partajează Postat Iulie 19, 2020 Afro nu ne povestesti cum a fost cu cuplul , le-ai tras-o la amandoi ? Link spre comentariu
mario191 Reputație: 1 Postat Iulie 19, 2020 Partajează Postat Iulie 19, 2020 waww ce bn arati.. la gl? o poza cu dotarea.. Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2020 Partajează Postat Iulie 19, 2020 Poze cu dotarea abea ce am postat uită-te mai atent Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2020 Partajează Postat Iulie 19, 2020 Woowww ce bine arataaa Afroo!! Mmmm super fetita 🥰🥰🥰🥰Și mare și tare.. Și bănuiesc ca și cu mult lăptic 😋😘😘 Dap perfectă eu ca persoană o ador dar amite alții Exact cum am specificat multe colege de pe forum nu valorează căt valorează ea :) Nu sufăr de mine asa îmi zic clienții :) Link spre comentariu
Vizitator gabrielpl Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2020 Partajează Postat Iulie 19, 2020 O sa mai vii in Ploiesti?😘 Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2020 Partajează Postat Iulie 19, 2020 Afro nu ne povestesti cum a fost cu cuplul , le-ai tras-o la amandoi ? Ce pot să zic am avut și ieri o experiență de genul Făceam și înainte dat foarte rar trebuia să se roage clienții de mine ca să mă bag în așa ceva Văzând că cererea e mare si plata la fel am zis să mă rebag Ieri cănd au venit un cuplu tot asa 2 ore au stat Au adus un vinulet frumos respectos tineri Miau explicat ce vor asa că am intrat în funcțiune .. Începe fata cu un oral soțului iar băiatul mie După care fata mie iar băiatul o lingea Eu nu ling deci accest lucru este exclus Lam futut pe băiat iar la sfărsit el pe ea O experiență plăcută pentru acel cuplu Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2020 Partajează Postat Iulie 19, 2020 O sa mai vii in Ploiesti?😘Cu siguranță iubitel am avut băieți superbi care miau reveni și în bucale 💋🥰🥰 Link spre comentariu
giovanni weed Reputație: 675 Postat Iulie 19, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iulie 19, 2020 Prin Oradea o să ajungi ? 😘🌠Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2020 Partajează Postat Iulie 19, 2020 Love you love you 🤗🤗🤗 Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2020 Partajează Postat Iulie 19, 2020 Dragii mei programul continuă de la ora 19 Non stop Locație zepter Servicii de calitate Fără grabă Nu mă uit la ceas Doar ne simțim bineee Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2020 Partajează Postat Iulie 19, 2020 Love youu!! Hot Ts TS!!!!!😉😉 Lovely dick !! Programul continuă Iubirile mele de măine Black weak Toată săptămâna pănă ce îmi dă săngele pe nas !! Informații pe wapp 🥰 Link spre comentariu
just4you24 Reputație: 4 Postat Iulie 19, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iulie 19, 2020 Buna Afro!! In Constanța cand vii?? Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2020 Partajează Postat Iulie 19, 2020 Buna Afro!! In Constanța cand vii??Iubirea peste o săptămână mai am niste programări săptămână asta defapt mai multe Și după vin💗 Link spre comentariu
just4you24 Reputație: 4 Postat Iulie 19, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iulie 19, 2020 Supeeer, abia aștept!!ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2020 Partajează Postat Iulie 19, 2020 💋💋💋💋💋💋love you Link spre comentariu
Vizitator florinflo7 Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2020 Partajează Postat Iulie 19, 2020 Love youu!! Hot Ts TS!!!!!😉😉 Lovely dick !! Programul continuă Iubirile mele de măine Black weak Toată săptămâna pănă ce îmi dă săngele pe nas !! Informații pe wapp 🥰 ești tare dulce și o fetița delicioasa ai 😋💋💋💋 Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2020 Partajează Postat Iulie 19, 2020 Off Îți mulțumesc pentru vizită iubițel love you Și vouă la fel Vă ador Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2020 Partajează Postat Iulie 19, 2020 Cand va ziceam că fetița mea face minuni Program încheiat ne deplasăm vă poop Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum