Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat August 2, 2020 Partajează Postat August 2, 2020 Uuuh🥰🥰🥰 Nu ar fi o idee rea😂 mă baaaaaag😂😂😂În Deutschland merge că aici nu prea se bagă Romănii frumoși și sexosi 🤣 Link spre comentariu
larabella Reputație: 2962 Postat August 2, 2020 Telefon: 0735913468 Oras:Frankfurt am Main Telefon: 0735913468 Oras:Frankfurt am Main Partajează Postat August 2, 2020 ÃŽn Deutschland merge că aici nu prea se bagă Romănii frumoși și sexosi 🤣 La Deutschland cu noi atunci!😂😂😂 Link spre comentariu
elizabeth69 Reputație: 234 Postat August 3, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat August 3, 2020 Fetelor luați aminte da:) 😂😂😂😂😂😂😂😂 Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat August 3, 2020 Partajează Postat August 3, 2020 😂😂😂😂😂😂😂😂😚💋💋💋 Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 Dragii mei doar pănă Sămbăta mai sunt Disponibilă în țară 💋😚😚😚 Link spre comentariu
alleniverson Reputație: 1 Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 Dragii mei doar pănă Sămbăta mai sunt Disponibilă în țară Buna Afrodita Nu mai ajungi la Constanta saptamana asta? Link spre comentariu
sorache Reputație: 6 Postat August 4, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 4, 2020 Dragii mei doar pănă Sămbăta mai sunt Disponibilă în țară buna , sâmbătă inclusiv, in Bucuresti? Am scăpat firul postărilor, șunt la mare pana vineri seara și dacă e sâmbătă inclusiv și e bucuresti as încerca si eu o întâlnire, ar fi prima oară cu o dama cu motan.... Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 buna , sâmbătă inclusiv, in Bucuresti? Am scăpat firul postărilor, șunt la mare pana vineri seara și dacă e sâmbătă inclusiv și e bucuresti as încerca si eu o întâlnire, ar fi prima oară cu o dama cu motan....Dap normal luni am avion Dar Duminică nu muncesc deobicei Duminică nu muncesc mă odihnesc ca cel de sus:) Link spre comentariu
furian Reputație: 10 Postat August 5, 2020 Partajează Postat August 5, 2020 Bună, ce tarife ai, fin-oră? Ştiu că nu e cea mai bună întrebare, dar am pierdut şirul postărilor şi nu vreau să te sun să te deranjez degaba. Mersi ! Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat August 5, 2020 Partajează Postat August 5, 2020 Bună, ce tarife ai, fin-oră? Ştiu că nu e cea mai bună întrebare, dar am pierdut şirul postărilor şi nu vreau să te sun să te deranjez degaba. Mersi !Nu e nici un deranj Prețurile cum le au tute:)))) 200 cu 400 Oricum nu sunt atentă pe e ceas :) Link spre comentariu
furian Reputație: 10 Postat August 5, 2020 Partajează Postat August 5, 2020 Mersi, până sâmbătă ne vedem Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat August 5, 2020 Partajează Postat August 5, 2020 Mersi, până sâmbătă ne vedem🥰💗💗💗 Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat August 6, 2020 Partajează Postat August 6, 2020 Dragii mei mă mai găsiți pănă Duminică în Ro Programul continuă cu mulți armăsari :) Link spre comentariu
flaviusadrianus Reputație: 214 Postat August 6, 2020 Oras:BUH Oras:BUH Partajează Postat August 6, 2020 Of of dulceata mica. Pune poze cu tine nu cu telefonul.Esti superba nu trebuie sa demonstrezi nimic. Ti-am mai scris.Esti o fata superba pur si simplu. No more words. Sweet kiss. Link spre comentariu
buldox Reputație: 0 Postat August 7, 2020 Partajează Postat August 7, 2020 am un fetish vreau sa ti vad funduletul este complicat pina vin eu la bucuresti,daca esti curioasa si ma crezi ti am citit toate paginile dar gaurica nu ai afisat niciodata Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat August 9, 2020 Partajează Postat August 9, 2020 Vă extra mulțumesc frumoși mei pentru vizite pentru tot dragii mei iubiți Programul meu sa încheiat în Romănica Să ne revedem cu bine sănătoși:) Vă iubesc Vă ador Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat August 10, 2020 Partajează Postat August 10, 2020 Dacă aveți drum Vă aștept cu mare drag iubițeii💗💋💋 Link spre comentariu
buldox Reputație: 0 Postat August 10, 2020 Partajează Postat August 10, 2020 zeita? cred ca dormi dar trimite mi poza cu pula ta Link spre comentariu
sirmix-a-lot Reputație: 19 Postat August 10, 2020 Partajează Postat August 10, 2020 zeita? cred ca dormi dar trimite mi poza cu pula tadaca cauti gasesti cateva poze cu ce ceri pe acest topic, adica pe paginile anterioare Link spre comentariu
buldox Reputație: 0 Postat August 10, 2020 Partajează Postat August 10, 2020 da vz Link spre comentariu
curvar2020 Reputație: 175 Postat August 11, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 11, 2020 Dacă aveți drum Vă aștept cu mare drag iubițeii💗💋💋In ce oras ești?? Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat August 11, 2020 Partajează Postat August 11, 2020 Műnchen iubirea mea💋💋 Sar putea în 3 luni să mă mut definitiv în saarland 💋💋💋 Aproape de saarbrucken 💋 Am să revin cu poze pentru voi.. Rup germania în 5 Pentru voi am discount că sunteți favoriți mei 💗 Link spre comentariu
alleniverson Reputație: 1 Postat August 11, 2020 Partajează Postat August 11, 2020 Műnchen iubirea mea Sar putea în 3 luni să mă mut definitiv în saarland Aproape de saarbrucken Am să revin cu poze pentru voi.. Rup germania în 5 Pentru voi am discount că sunteți favoriți mei buna Afrodita In Constanta mai revii? toate cele bune Link spre comentariu
curvar2020 Reputație: 175 Postat August 11, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 11, 2020 Műnchen iubirea mea💋💋 Sar putea în 3 luni să mă mut definitiv în saarland 💋💋💋 Aproape de saarbrucken 💋 Am să revin Rup germania în 5 Pentru voi am discount că sunteți favoriți mei 💗Ce prețuri ai afro pe műnchen? Eu sunt lângă augsburg și aș vrea să te vizitez. Pupici Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat August 11, 2020 Partajează Postat August 11, 2020 Prețuri 50 e 15-20 min 100 e 30 min 150 e 60 min Mâine sunt în Regensburg îmi fac acte pentru germania Oricum scrie-mi în privat 🥰🥰 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum