cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 22, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iulie 22, 2013 e in regula... am fost la ea.. beat si m-a lucrat bine ))Deci nu prea avem sanse la detalii, nu? Sau nu ai fost chiar asa beat? Ce zici? )
cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 22, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iulie 22, 2013 frate, ce ai postat aici ? sun si mi raspunde un tigan si ma ia la injuraturi ca ma taie ca baga sabia in mine ca ce o sun pe nevasta'sa ?
cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 22, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iulie 22, 2013 facem cheta pt o virgina? eu pun 100 euro, ceilalti 999 tot 100 euro Vrei o virgina? daca da, atunci m-ai gasit.am 23 de ani, sunt frumoasa si la fata si la corp. doresc sa-mi vand virginitatea pentru 100.000 euro.daca tot fac pasul asta, macar sa merite. doar pentru cine isi permite! 22 Jul 17:390732811580Bucurestiemail: [email protected]Si din cei 1000 care o sa fie primul ?
cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 22, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iulie 22, 2013 Salutare respectabililor forumisti.Avand in vedere ca sunt novice in domeniu as vrea sa ma ajutati daca vrei evident cu niste raspunsuri:- exisata in Ploiesti vreo Gilf?-as mai vrea sa incerc si o neagra si o chinezoica.-unde as putea gasii o fuck buddy in Ploiesti. Am concetrat toate dilele mele intr-un singur post considerand ca nu e necesar sa scriu 4 post-uri.Un nehotarat
maxxx80 Reputație: 233 Postat Iulie 22, 2013 Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Postat Iulie 22, 2013 salut catalin100 si bine ai venit pe forumAsteptam sa ne spui cand anume a fost vizita la Amanda.@Amanda - daca ai dubii in legatura cu anumite recenzii te rog sa folosesti functia report sau PM la moderatori. ms anticipat ......Sunt de acord cu RM72 , Amanda trebuie trecuta la " Super Fitze "...........aveti referinte destule despre Amanda . Salutarii tuturor Salut tuturor vanatorilor si vrajitoarelor ! Proaspat vizitat pe Dnsoara Amanda .......... am vizitat-o mai demult pe Amanda dar...................... si totusi domnisoara are nick-ul amada.dulcica
cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 22, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iulie 22, 2013 #3288 MATURA SI REACurvar UcenicCurvar Ucenic2 Postari:Inscris: Ieri, 19:01Reputatie: 0Locatie:BRAILAPostat Astazi, 21:03samburulove, on 22 Jul 2013 - 21:15, said:imi pare bine sa va intalnesc!! OK0755575397 de la mesaje de intampinare
oly123 Reputație: 178 Postat Iulie 23, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Autor Postat Iulie 23, 2013 .... stimate domn(CUCUGOL)iti multumim pentru recenzia ta!! Vrem insa sa te anuntam ca la 150 lei pe care iai platit este doar o relatie oral si normal ambele protejate!!daca doresti explozie si distractie este si pachetul la 200 lei Deci..domnule cucugol te-ai zgarcit bre la 50 de lei. Ai dat 150 de lei, ai doar oral si normal...VREI SI EXPLOZIE ? mai pune 50 lei .))))))))) Asa o fi ? Toate fetele ofera EXPLOZIE pentru 50 de lei in plus ? ))))))))
cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 23, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iulie 23, 2013 Urcam sus,vreau sa o servesc cu o apa suc ceva , imi zice ca nu vrea ca poate i-am pus ceva in pahar ??? OK , stai setoasa ce sa-ti fac, desi dozele de suc erau nedesfacute zic hai la actiune.E...aici e aici, se dezbraca,se pune in pat si se uita la mine ca proasta la pula.O iau frumusel de cap, incepe cu un oral de parca lingea o inghetata pe plaja, imi zice sa nu o bag adanc ca nu poate Ma pun pe spate, o invit deasupra, hopa, ea nu ca asa nu stie.Ce pula mea de scoli trebuie sa ai ca sa stii sa stai deasupra???Apuca-te fata de pictat sau de goblenuri. In fine, o iau de buci,o ridic,io bag , ea pula frate,statea deasupra mea ca musca pe tavan,fara sa schiteze nici o miscare.E clar ca trebuia sa iau atitudine asa ca am luat-o de mijloc si efectiv mi-am facut o laba cu ea. Termin cu greu, scot papusa gonflabila de pe pula,o trimit la dus, ea nu ca face acasa. Super, si asa consuma apa degeaba.Scot 100 de lei sa nu fiu al dracu , deschid usa si cand sa iasa ma intreaba :,,Ti-a placut??? Imi venea sa-i fut un sut in cur, ma mir cum m-am abtinut.
oly123 Reputație: 178 Postat Iulie 23, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Autor Postat Iulie 23, 2013 Anunt important !!!!! Momentan pot intra pe mess am pc la reparat Puteti sa ma sunati pentru detaliiSe pare ca am mancat un NU sunt si pe mess am rezolvat problema e gata...dar daca a vazut ca nu se inghesuie nimeni mai face un anunt impoprtant : Disponibila la orce ora
cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 23, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iulie 23, 2013 Si in ultimul rand sunt proaspat siliconata, am de abia 3 luni, de ce as vrea sa ma apesi sau sa ma strangi tu de sani? Cu ce ma ajuta pe mine treaba asta? Crezi ca ma face sa ma simt mai bine? Eu nu am dat 3000 de euro sa vina cineva sa ii sugrume in maini. Sanii siliconati sunt mai sensibili, nu sunt de manevrat ci doar de admirat.E doar pentru expozitie...
cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 23, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iulie 23, 2013 Cel mic se imbraca in costumul de lupta si cind imi era lumea mai draga imi suna telefonul. Cu toate ca era pe mute am auzit totusi cum "tremura" si asta m-a scos complect din ritm. Cu toate ca ne am dat silinta (mai ales ea) a fost o numai o "umilitoare" finalizare manuala. Asa a fost sa fie, hodorog cu nevoi . Sexul la xx ani este ca si cind ai juca biliard cu o funie, a spus un renumit actor american. Are dreptate, cel putin in ceea ce priveste funia .Dar nu imi pierd speranta, intru in cantonament si revin cu forte proaspete. Viata e prea frumoasa.
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Iulie 23, 2013 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Iulie 23, 2013 JUR SA SPUN ADEVARUL SI NUMAI ADEVARUL !(asa ar trebui sa inceapa de acum toate recenziile ) ...Pentru ca pentru mine este clar : bety nu suge pula,bety se joaca efectiv cu pula.Aici mi s-a rupt filmul.La cat e de mica ( bety bagabontilor,la ce credeati ca ma refer ? ) nu stiu cum de poate face un asa oral.Cred ca daca o lasi,se joaca cu ea non stop.Dar...ce..eu sunt mai fraier? Am zis sa pregatesc si eu terenul.Cu greu i-am luat jucaria de la gura si m-am postat intre picioarele ei.Pot sa spun ca are o piszda perfecta.......Aceeasi joaca cu pula,de parca nu a avut jucarii cand a fost mica,sa n-am parte alta data de ea daca va mint......a trecut iar la oral.Si da-i si ...joaca...si da-i...sincer,nu voiam sa se opreasca,.. ASA SA-MI AJUTE PISICUTS ! http://i1067.photobucket.com/albums/u422/olybucuresti/OLY-MIC_zps88e67cee.gif Din categoria "Bety, copil cuminte"
ventrino Reputație: 955 Postat Iulie 23, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat Iulie 23, 2013 SA MOR EU DE NU AM ZIS CA INNEBUNESC CAND AM CITIT RECENZIA FUTACULUI CURIOS: I-am facut si eu cunnilingus, tot protejat (probabil sunt maniac). Pentru cine nu stie cum vine asta, se taie un prezervativ scos din pachetel, pe o raza, cum se face prima taietura intr-un tort, apoi se deruleaza. Se obtine o folie cat o palma. De cand sunt eu curvar de profesie, adica dintotdeauna nu am citit ceva mai stupid. Daca esti paranoic, nu trebuie decat sa NU ii tragi fetei limbi. Nimic mai simplu. Inca nu pot sa cred ca a acceptat asa ceva. Cum pana mea sa o lingi in pizda cu celofanul pus deasupra? Asa ceva este de-a dreptul inuman.
oly123 Reputație: 178 Postat Iulie 24, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Autor Postat Iulie 24, 2013 GFE : nota 9 .. anka era putin obosita.. e comunicativa.. ma facut si sa rad..Si tu pe noi )) nota 9 pt ca te-a facut sa razi )))
oly123 Reputație: 178 Postat Iulie 24, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Autor Postat Iulie 24, 2013 ..... nu fac laba la clienti, ci ii stimulez la capul penisului ........... dar clar nu o sa iti divulg tie toate secretele profesionale. Nici sa nu o faci )))
cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 24, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iulie 24, 2013 Bai, as vrea sa ma insel, dar sunt sigur ca tipa asta e fosta mea prietena de acum 6-7 ani, o cheama M.....a. Are acelasi fizic, iar semnele de operatie de la piept pana la abdomen de care spune "putzangatan" sunt de la un grav accident de circulatie pe care l-a avut anul trecut. Mi-a aratat acum doua luni semnele de pe corp cand ne-am intalnit intamplator, habar n-aveam de ele. Iar faza cu inspectatul penisului nu e de acum, si mie imi facea CTC-ul inainte, zicea sa nu cumva sa am scame de la chiloti, cica...N-am tupeu, ca mi-e rusine de rusinea ei, dar oare ce fata ar face daca i-as spune ca am aflat cu ce se ocupa acum?Mai cu bagare de seama baieti cu semnalmentele
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Iulie 24, 2013 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Iulie 24, 2013 Nu m-am suparat nu stunt suparacioasa due felul meucum as nu Mimi placa umorul daca sunt adeptata rasului din tot suflet deci rlax i am just ......hahah laugh! Eu zic sa radem impreuna, scrisul e prea complicat
cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 24, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iulie 24, 2013 Mai nene, hai ca esti tare. Beton esti domnule.Sincer, eu, cu jdemii de ani de activitate la fetitze, am mai gresit punand botu' la savarina rosie. Asta a fost. Am si un post, undeva pe aici, unde ma fac de toata cacaoa recunoscand ce mi s-a intamplat. Dar, ce-i drept fata, zicea ea, nu stia care-i starea ei privind "scurgerea" de lichide rosii. Asta a fost cu mine.Dar tu esti vampir 100%. Iti spune fata la telefon cand antamati intalnirea ca este "pe rosu" si tu, in valtoarea actiunii faci incursiuni cu limba in zona "colorata". Hai, zau, esti cel mai tare! Beton!
cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 25, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iulie 25, 2013 Sunt nou pe forum si m-ar interesa niste lucruri daca voi sunteti mai bine informati sa ma ajutati !1)Dameze de culoare....daca sunt in oras ?2)Cea mai buna dameza din oras sa nu depaseasca 1 mil pe ora si sa arate bine ! daca se poate Slim FIT3)Transexuala reala ? prin operatie ? exista in oras ?Multumesc de timpul acordat......astept raspunsurile voastre !
oly123 Reputație: 178 Postat Iulie 25, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Autor Postat Iulie 25, 2013 ....... o intreb daca am posibilitatea sa fac un dus in locatie, la care ea imi da replica: doar daca stai 30 de minute. Zic...pai oricum 30 de minute stateam, si iar ma loveste: pai...oralul si combinatul dureaza 15 minute.......
cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 25, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iulie 25, 2013 Domnisoara de mai sus este "deosebita" sincer nu are ce cauta in meseria asta,este buna ca vanzatoare la vreun butic sau la piata .Am fost la ea si s-a purtat groaznic,este genul de femeia care ar vrea sa o deranjezi sunand la usa lasand-ui banii si pe urma sa-ti iei talpasita.Nu numai ca te grabeste dar face si fite, nu pune mana ,nu fac aia ,sexul oret este "de vis" ti-o freaca cu mana si cred ca-si suge degetul mare ca nu simti nimic. Degeaba are corpul dragut daca atitudinea este de rahat si daca deschide gura ai impresia ca este din varful muntelui de la muls oile,sau macar sa o deschida ptr ceva bun dar ESTE PRAF PRAF PRAF.Ejaculezi de sila si grabit de ea in timp ce se uita la televizor,nu-ti doresti decat sa termisi si sa pleci ca sa nu daibanii degeaba.
cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 25, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iulie 25, 2013 opresc masina dupa semafor cum faci dreapta spre new town si sun iar sa imi spuna mai exact la care in timpu asta vine si garcea sa ma futa ca ce caut acolo cand toti sunt la semafor??? nu cumva am trecut pe rosu si l-am vazut pe el iar apoi m-am orpit ......asta in telefon ma ia cu puiu...pisi...iubi si imi spune ca trebuie sa vii de la rond spre dristor pe partea stanga vav de rompetrol (inchid si injur ca sa termin cu garcea),scap de garcea cu echivalentu la o finalizare ca nu am avut incotro...era chitit sa imi ia permisu ca am trecut pe rosu ,se deschide SESAM cu moldo ascunsa dupa usa si invelita in prosop,incepem o discutie amicala ca ne cunosteam de cand mergeam la creata,decartez 50 de leuti si pleaca scuzandu-se ca vine in 2 minute (eu intotdeauna inainte de o actiune fac dus acasa sau la la birou,ca sa nu consum sampunul duduilor).Am zis,taci ca este bine.....face dus la baie nu numai la ploaie,de unde dracu!!!vine inapoi tot infasurata ca saorma si se apropie de mine fratilor in secunda urmatoare mi-a venit in minte toate comentariile frumoase ale confratilor futaciosi (eu mai fusesem la ea si tot nemultumit am plecat) m-a lovit un miros intepator de transpiratie si asta nu este tot, cand a deschis gura sa ma intrebe de oral cum il doresc....mirosul din gura ei l-am mai simtit cand veneau baietii cu vitanja pentru fosa de la casa din provincie.Credeti-ma ca nu stiu de ce am ramas!!!!....asta este cand gandesti cu ciocanu. sarim peste oral,o pun in tot acest timp juca un rol ieftin si mima o partida de sex ca centuristele,pentru prima data in viata mea m-am scremut sa finalizes cat pot de repede,vazand ca nu am nici o sansa sa termin in pozitia asta o pun pe spate si pompez ca un iepuras sa termin,in final finalizez in balon. Ca sa fie experienta de neuitat.. ce credeti fratilor ca vad pe prezervativ????? sange de la ciclu.Aici mi-a sarit mustaru ,,,a incercat ea sa se eschiveze ca s-ar fi terminat ciclul recent ,,,ia auzi aici,,,,dar din cauza ca am zguduit-o tare s-a mai scurs ceva.Pai futui mama ei de ciclu eu la ora 17:00-18:00 eram primu client pe ziua aia??? cred ca au zguduit-o altii inainte de mine mai ceva ca un tsunami. .Atentie,s-a infasurat cu prosopelu ca saorma fara sa mearga la dus,pentru alt nefericit,in drum spre iesire din apartament cer sa ma spal pe maini,baie jegoasa fara prosop,sapun,ud pe jos,HOROOOORRRRRR,ma ud putin pe maini si zic ca gata mi-a ajuns casa groazei si cand ies din baie...hop...usa de la bucatarie deschisa,vad o balena cat toate zilele cum infuleca o prajitura si o tipa naspa tare,o roscata care o stiu de prin alte locatii(are si ea anunturi pe AT dar cu poze false).Nu stiu ce m-a facut sa ma duc din nou la moldoveanca!!!!poate recenziile confratilor Note nu dau ca o laba era mai buna,am avut experiente mult mai placute cu centuriste decat cu moldo.Tanarul nostru are un nick predestinat
cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 25, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iulie 25, 2013 "veni vidi vici" AZI!! Veni ( am chemat-o eu, am platit TAXI'ul), Vidi (cu fluturashi la sholduri ceva spre... Airbus A380 ), vici (m-a fakut o data, si a plecat ) Fizic : Bruneta, relativ inalta ( am 170, dar ea nu pare mult peste), greutate sensibil peste 65 kg, sani mari dar puhavi ce nu ajung pentru un TJ ) epilata cu cateva 2-3 zile inainte (periutza neplacuta mie),Pret cerut: exagerat - 200 ora ( am convenit initial - cu detoate !! ) a cerut 50 pentru neprotejat la proba orala...E comunicativa, insa se misca anost, cu "gemete" evident sintetice !De revenit - recomad la altele,Oral 6 , Normal 6, Anal - zice "nici pentru 1000 euro'... desi eu am crezut ca e inclus in pret,Data viitoare - doar la oferta!! Oricum, zice ca pleaca in Helvetia chiar maine, si spera sa ii mearga bine si sa nu se mai intoarca curand. @ Fato crede-ma ca asta-i gandu' ce-am gandit, sincer !! Prea te-ai dus sa ai 5 lei in plus... Oi' fi tu cum oi fi, da' e mult loc de succesuri la tine !
Afriq Reputație: 1265 Postat Iulie 25, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iulie 25, 2013 ...........................Ma hotarasc si o sun intr-o dimineata la 9.55..atunci fugisem de la birou.Telefonul il are inchis si mai sun fix peste 5 minute.Raspunde din prima,deci confirm programul incepand cu 10.00.Ma intreaba de unde am numarul de telefon,ii raspund si incepe sa-mi insire serviciile la telefon,din care nu am inteles nimic fiind in trafic si vorbind la urechea aia defecta.Bine ca am retinut macar unde trebuie sa ajung:Splaiul Unirii dinspre Timpuri Noi spre Marasesti.Ajung in zona,mai sun o data pentru adresa completa,vorbeste frumos,calm,cu diminutive.Sun la interfon si ajung la usa ei care este inchisa.Bat usurel,imi deschide,nici vorba sa se ascunda dupa usa.........................................................fata intra si ea la baie cu usa deschisa si vad ca isi clateste doar gura cu apa de gura,fara dus..ma gandesc ca fiind asa cu noaptea-n cap si primul elev venit la studii,si-o fi facut inainte..iese si ea,vine in camera si incepe sa se dezbrace...aici prima surpriza:sanii infiorator de absenti...doua pielite cu sfarcuri..ok,zic..pot sa trec peste asta daca exceleaza in altele..stau in cur pe marginea patului,se pune d-soara in genunchi,ma suge un piculet de sfarcuri,mai imi trage cateva limbi in gura si se apuca de oral..si incepe:intai lent pana juniorul se ridica si isi aduce aminte de ce l-am adus aici..acum un pic mai hard ca deja fata are cu ce sa se joace..il scoate din gura si se bate cu el peste fata,peste buze,il mai scuipa,iar si-l infige in gat..da domnilor..direct in gat fara pic de remuscari..ma ridic in picioare sa am pozitia mai buna si incepem Face-Fuck-ul..o tin de ceafa,de par si ma infig cu toata micimea mea in gatul ei..ii dau lacrimile,se ineaca,mai are putin si regurgiteaza..da' nu se lasa deloc..o tine in gat,toata,si cu limba ma linge pe oua alternand cu linsul pe capatana dar fara sa si-o scoata din gat..n-am mai intalnit asa ceva pana acum..o scot eu din gatul ei de frica sa nu vomite si-i mai trag cateva peste fata cu ea..din nou in gat cu tehnica aia speciala de lins bilute..simtind ca nu mai pot prea mult,orog sa incaciuleze piticul,o intorc in pozitia capritei in ideea sa-i intorc serviciul..descopar pasa nu foarte proaspat epilata si renunt la idee ramand sa-i verific largimea in urma partidelor de fisting despre care mi-a spus ca le face.Acum nu stiu ce sa zic..pentru mine,potrivita..nici prea larga nici foarte larga..da' poate is eu prea mic..in fine..ma descurc cu ce am,si in ciuda caciulitei simt ca ma strange de cap un pic acolo inauntru..o intorc in misionar,continuam ceva timp asa cu tot cu derivatele pozitiei,ma pun din nou in cur in pat cu ea in brate si cu piticul infipt bine,o mai las si pe ea deasupra sa mai si munceasca...ma ridic in picioare cu ea infipta si incolacita pe mine,o trantesc din nou in pat in misionar..mai dau de cateva ori din cur si simt ca se apropie si finalul..cum sunt mare fan finalizare orala,ma dau jos din pat,o asez pe tanti in genunchi in fata oglinzii de pe sifonier si da-i pompe..nu mai detaliez ca ar insemna sa dau copy-paste la ce am scris mai sus..ma simte ca-mi dau drumul,si-l infige pe cel mic mai adanc in gat si ejaculez acolo..ma suge bine pana vede ca nu mai are ce,o scoate din gura..surpriza!! uscata,uscata..ma stropeste cu ceva dezinfectant pe carici,ma sterge cu servetele umede si abia pe urma se duce la baie sa-mi arunce rodul muncii la chiuveta..din nou clatit cu apa de gura.Ne mai intindem la povesti,eu ca de obicei nu prea mai simteam nevoia de a doua finalizare..din principiu platesc pt o ora cu toate ca stiu ca de multe ori nu-mi iese decat o singura finalizare..dar mai socializez.Ma intreaba daca mai incercam o data,ii spun despre problema mea si imi raspunde s-o las pe ea sa se ocupe..trecem la pat,eu intins pe spate si se apuca iar cu gura de ala mic si mort..si ce sa vezi..dupa cateva artificii orale,mortul?viu..si gata de treaba..din nou oral cu ea in genunchi(copy-paste de mai sus)..cu lacrimi,cu scuipat,cu inecat..imi vine pofta de cur..o pun capra,se lubrifiaza cu gel,si incep sa explorez si ''inelul'' cum ii spune ea..pe langa muie cred ca-i place si analul foarte tare..abia acum au inceput gemetele reale,cred eu,sau si false daca sunt..au menirea sa ma faca sa ma simt bine..o iau si un umeri craci,tot anal..si cu ceva derivate din pozitia asta: cu un singur crac pe sus,cu amandoi cracii tinandu-i de glezne spre tavan..cu genunchii la piept..ce sa mai..bun si analul.Da' parca tot la finalizarea aia in gat imi sta capu'..scot pe cauciuc si o rog sa ma termine oral..se apuca de treaba buna,chiar imi place cum o suge,pune pasiune in asta..din prea mult pornache ce mi se intampla,gresesc si o trag un pic mai tare de par..imi atrage atentia ca o doare..ii spun ca-mi pare rau si o las pe ea sa-si faca treaba..da' exact cum ma asteptam finalizarea numarul doi se lasa asteptata si simteam ca nu o sa mai termin..ii spun sa ma lase asa ca nu este nici o problema,nu are rost sa ne chinuim amandoi degeaba,stiu ca nu prea finalizez de doua ori in timp atat de scurt..se vede ca -i pare rau...ma intreaba daca e vina ei,ce sa-mi faca,ce imi face mai multa placere..isi da interesul..ii spun ca e buna,ca-i de treaba,dar asa sunt eu fabricat..in timpul asta o mai sugea,o mai freca,ii mai tragea cate-o limba-n cap..deci ea mai insistenta ca mine..ok..daca asa vrei tu..chinuie-te..si o las sa-si faca treaba..si uite-asa mai cu DT dupa DT dupa DT..cu cate -o laba cand din partea ei cand din partea mea..vazand-o cum se uita in ochii mei cu privirea aia de caprioara surprinsa de farurile masinii,cu ochii in lacrimi..ma termina zapacita din varful buzelor dupa care mi-o infuleca toata si o scoate din nou uscata din gura..ma asez un pic pe pat sa ma odihnesc,fata pleaca la baie,din nou apa de gura..dupa ce termina vine in camera,ma intreaba daca vreau sa-mi clatesc si eu gura..cam as vrea..desface o noua sticla de apa de gura cred ca speciala pt clienti deoarece ea foloseste Corsodyl(o apa scumpa dar de calitate) iar asta era Listerine.imi pune intr-un pahar,deci slabe sanse sa bea clientul unu' dupa altu'..cu toate ca la cat ne pupam noi in scule pe aici,nu prea mai are importanta asta..intru si eu la dus,ma imbrac,ma intreaba daca nu vreau sa mai raman la o tigara..refuz fiind pe fuga grav dupa miile de telefoane pe care le-am tot primit in timpul actiunii..ai dracu' sefi..nici o muie ca lumea nu te lasa sa dai..si fug inapoi la muncile campului.Si acum notele dupa cum urmeaza: LOCATIE: 10 acces facil,la ora aia locuri de parcare garla,garsoniera in care fata locuieste fara colege super curata,elegant mobilata.. GFE: 10 saruta bine,isi foloseste bine limba si la asta nu doar la oral,m-a intrebat ce muzica ambientala prefer,strange in brate in timpul sexului,mangaie.. ASPECT FIZIC: aici trebuie facuta o medie compusa din: - 4 pentru sanii smochiniti cu aspect de sosete flausate umplute cu salata de vinete - 6 pentru fata:nasul prea mare,dintii necesita un detartraj urgent,gura cu buze prea subtiri - 7 pentru curul mic si moaaale..plus ceva vergeturi pe spate si buci - 10 pentru cracii interminabili - 6,75 totalul .............................................. Cred ca este una dintre cele mai savuroase recenzii pe care le-am citit in ultima vreme! Merita citita toata... :clapp :clapp :clapp
cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 25, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iulie 25, 2013 din ultimile discutii cu ea..cica nu mai cauta decat astia mai batrani asa..ca aia dau de 2-3 ori din fund si gata treaba..plus ca are clientii ei care o platesc sa ii faca masaj, sa ii dea limbi..nah..nu se mai complica cu din astia care o tin juma de ora infipta .
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum