cassy Reputație: 16361 Postat Aprilie 29, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Aprilie 29, 2013 Stimate clientCearceaful se schimba dupa fiecare client si se spala la masina pe programul de 95 de grade deci clamidia,candida,streptococii nu au nici o sansa de supravietuire .Cu un mic search pe google vedeti ca toate aceste boli se iau si de pe o clanta murdara (mai ales daca dupa asta puneti mana pe "cioca")sauna,piscina,toaleta ,scaune ...practic de oriunde Credeam ca deja se stie , ca bts nu se transmite prin clante, etc... adica, na, chiar trebuie sa fii megaghinionist sa iei din toaleta, clanta, autobuz... si alte minuni de astea.
BASZOKBELE2 Reputație: 143 Postat Aprilie 29, 2013 Telefon: [email protected] Oras:.Cluj-Napoca/Kolozsvar Telefon: [email protected] Oras:.Cluj-Napoca/Kolozsvar Postat Aprilie 29, 2013 skydiverPostat Ieri, 17:55Coleg @AnandaDa-mi voie sa te intreb ceva la modul cel mai serios si cu scuzele de rigoare pentru eventuala curiozitate impertinenta. Ai mictionat vreodata in pasarica unei fete? >Ananda<Postat Ieri, 18:28Da, sigur ca da ... inainte sa invat continenta sexuala sau in etapele intermediare ... defapt sa va zic exact intre 18 si 30 de ani am ejaculat la greu iar in ultimii 5(aproape 6 ca vine ziua mea in curand) din ce in ce mai putin ... pana la extrem de rarE o intrebare normala nu am de ce sa ma simt stanjenit de ea ... skydiver Ananda, on 28 Apr 2013 - 18:25, said:Da, sigur ca da ... inainte sa invat continenta sexuala sau in etapele intermediare ... defapt sa va zic exact intre 18 si 30 de ani am ejaculat la greu iar in ultimii 5(aproape 6 ca vine ziua mea in curand) din ce in ce mai putin ... pana la extrem de rarE o intrebare normala nu am de ce sa ma simt stanjenit de ea ...Daca ai reusit chestia asta cu mictiunea atunci esti sef. Ma inclin sincer;) Pe asta cu abtinerea nu am incercat-o si nici nu imi face cu ochiul ca sa fiu sincer. Cea cu mictiunea si alte metode prin care le poate aduce fetelor implinire cred ca sunt suficiente. Nu mai am varsta necesara sa ma apuc acum de tehnici complicate.Daca mana-ti slaba sceptrul greu apasa,altuia mai tanar locul tau il lasa. Postat Ieri, 23:41>Ananda<Stai sa explicam mi se pare cam vag ce am scris eu acolo ... mictiune inseamna urinare ... in timp ce ai erectie si esti in iubita e greu sa urinezi ... totusi asta e mult mai usor decat continenta sexuala ... asta am reusit-o inca de la primele incercari ale continentei ... mi-a reusit si cu sotia ... intr-adevar confirm ... este foarte placut ptr ea ... si se face tot din controlul muschilor sexuali.De asemenea asa cum va spuneam controlul muschilor din zona respectiva se poate face prin 2 teste simple ... stiind ca sunt 3(muschiul de la baza penisului(cu echivalentul musculaturii vaginale la femeie), muschiul dintre anus si sex si muschiul anusului) incordati pe fiecare din ei separat ... daca vreti un alt test si mai clar de atat: cand mergeti la toaleta faceti la vointa treaba mica pauza treaba mare pauza treaba mica etc... in momentul in care reusiti sa faceti asta sunteti intr-un stadiu avansat pana atunci trebuie sa va tot antrenati.Etape intermediare:1.mai intai simtiti ca un singur muschi - percepeti doar unul pe care la vointa il incordati si il descordati,2.Simtiti 2 muschi de obicei pe cel al penisului si pe cel dintre anus si sex ii simtiti ca unul si pe cel anal separat3.Distingeti clar si puteti incorda si descorda la vointa pe fiecare din cei 3De la etapa 1 la etapa 3 se ajunge evident treptat in timp si direct proportional cu eforturile facute ... posibil pt foarte putini dintre voi sa fie nativ dotati si sa reuseasca mai repede. Tare e doctorre... de la 17:55 pna la 23:41,sunt totusi apropae 6 ore,sa=si dea seama omu' ca practica continenta ....sau tine pisu' in el.....Mai laso-n pula,nu ma face sa rad....ca mi-s crapate buzele
oly123 Reputație: 178 Postat Aprilie 29, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Autor Postat Aprilie 29, 2013 . Spune lumea ca sunt fascinanta V-am zis ca e si modesta !!!
boieru Reputație: -378 Postat Aprilie 29, 2013 Oras:cluj Oras:cluj Postat Aprilie 29, 2013 Cat a foat? Poate cum a fost. Problema e c nu a fost:P Mi-a oferit din dulap un prosop curat cand am intrat care a fost ok. Vroiam sa intreb daca a facut cineva anal cu eaSteev, on 29 Apr 2013 - 10:43, said:/../public/style_images/gradiance/snapback.png@Polizey, ne poti spune si cat a fost halatul?
cassy Reputație: 16361 Postat Aprilie 29, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Aprilie 29, 2013 cat despre faptul ca am o reputatie joasa putin imi pasa mi se rupe in fond si la urma urmei de cei care nu ma suporta invidia e mare naveti de cat sa mereti la catelele alea de femei care oricum nu sunt bune de nimic sunt niste carpe in fata mea daca tot nu va intereseaza ceea ce ofer eu outtttttt iesiti
oly123 Reputație: 178 Postat Aprilie 30, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Autor Postat Aprilie 30, 2013 ORICUM SUNT SI VOI RAMANE PE LOCUL 1 NU MA LAS MAI PREJOS NICIODAT Sa nu te lasi mai PREJOS. Doar MAI JOS,putin . )))) stai linistita ca am facut cunostinta cu el si ma luat tare de la inceput cu figurile lui de supermoderator aici e topicul meu pot posta absolut tot ce vreau ceao fataaaaaaaaaaaa salutariidupa ce ca se baga pe topicul lui...il mai ia si tare cu figurile lui de supermoderator )))) nu sunt fata sunt baiat insa sunt diferit de voi imi place sa vb la feminin ma consider femeie ma simt in interioru meu femeie .... de 2 saptamani am concurenta mare cu ,,fetitele,, daca le pot numi asa oricum anuntu lam postat pe mai multe saituri este suta la suta real economia de piata...ce vrei...conCURenta este mare )))in ultimele zile au aparut si primele rezultate bune pentru mine negative pentru fetite nu credeam ca voi ajunge sa fie o concurenta atat de mare dar se pare ca voi stimati domni ati facut o alegere buna selectand calitativ serviciile mele si ma bucur pentru acest lucru , in rest pupici si va astept in numar cat mai mare nu uitati OFER SI CER SERIOZITATE MAXIMA asta e pe primul locDaca macar unul a venit la tine...sa mor de nu...( mai bine lasa ,nu va spun ce fac ))
oly123 Reputație: 178 Postat Aprilie 30, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Autor Postat Aprilie 30, 2013 ..... Si eu nu dau omul afara sub nici un pretext (decat daca este incendiu in bloc !). Ramona esti ok?Azi cand vroiam sa vin la tine s-a intamplat ce s-a intamplat. Ma vedeam pe realitatea tv.... Va mai aduce-ti aminte ?))))))))) Cu ceva timp inainte ramona prevestea ca o sa ia foc blocul .))
the godfather Reputație: -1028 Postat Aprilie 30, 2013 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Aprilie 30, 2013 justV''Nu am dorit sa accept cele spuse de domnul Apuci, ma vedeam deja galopand pe un cal alb, salvand-o pe mica printesa Antonia din ghearele zmeului prostitutiei''.------------------------------------------ I-am cerut sa fac un dus, am cerut prosop, mi-a indicat unul folosit pe care mi-a spus ca l-a intrebuintat ea.------------------------------------------Privita, e ca un dalmatian, pe pielea bronzata, avand pete albe, raspandite pe intreaga suprafata a corpului, inclusiv pe fata (imi vine greu sa inteleg de ce niciunul dintre cei care au vizitat-o, nu a mentionat asta). Motivul e cu siguranta o afectiune dermatologica, posibil chiar vitiligo. La pachet vin si cosurile, chiar si in apropierea pasaricii. Pozele sunt retusate cu brutalitate. Nota mea va fi tactil .. 9, vizual .. 3.-------------------------------------------Concentrat la pussylica ei, intorc capul si observ ca dupa cateva incercari nereusite, ea largeste gura prezervativului de dimensiunea unui pumn si ii da drumul, pleznindu-mi capul puli prins inauntru. Strig ca ars si ea ma intreaba ”ce e ? l-am gaurit cu unghiile?” Nu ii mai raspund, inflamat, tineam cu greu erectia la 60-70% si o las sa inceapa oralul.------------------------------------------- Cand descrii oralul protejat facut de ea, nu poti folosesti decat invective. E deplorabil. Mi-a molfait pula ca pe o clatita, mult cu mana, deloc saliva, deloc grija la oua (mai punea din cand in cand o mana straina pe oua, ca la doctor cand te pune sa tusesti). Ii dau nota 3 (nota 1 i-as fi dat daca imi musca instrumentul pana la sange; nota 2, daca primeam un cot involuntar in testicole). Am ramas erect in timpul oralului, cam pe la 80%, mai mult pentru ca simteam ca s-a umezit foarte puternic cand ii atingeam pasarica.--------------------------------------------Pe fata ei citeam o crispare si o incordare de zici ca urma sa-i fac o operatie de cezariana. Mi-a plimbat organul putin, i-a bagat varful, l-a scos iar la aer, pauza cateva secunde, tras aer puternic in piept, noi incercari, lovit stanga dreapta cu capul de marginile vaginului ei, iar pauza cateva secunde, frecat, plimbat, amagit, intr-un final ”omul meu” isi dadea sufletul, erectia cobora vertiginos sub 50%.----------------------------------------------sursa ...http://nimfomane.com/forum/topic/7205-0752845129-0757537542-antonia/page-2
oly123 Reputație: 178 Postat Aprilie 30, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Autor Postat Aprilie 30, 2013 the goodfather.....multumim
oly123 Reputație: 178 Postat Aprilie 30, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Autor Postat Aprilie 30, 2013 Pe scurt - NU RECOMAND ! prea pe scurt...frate ) zi-ne si pe lung !!! Pe lung - ..., a fost ok la telefon, s-a prezentat la 1.60 si ceva, 52 de KG, face sex total. .... ...Cam aici s-au terminat partile bune. Tipa aproape sigur de etnie, urata la fata, ochii cam trasi, inaltimea corespundea dar greutatea pas, a omis o gramada de kilograme, are burta, tatuaj tribal pe spate deasupra curului (clasic), sani moderati ca marime si relativ moi.. Ma intreaba daca am prezervative, ii zic ca nu, apoi ma invita la ea in casa. Apartamentul destul de ok, ajungem in camera si intreb daca are ea prezervative. Aici soc - imi zice ca nu dar facem neprotejat cu conditia sa nu imi dau drumul in ea. mi se pare corect :PPP se ingrasa WTF ?! Ii zic no chance, ea ma intreaba de ce (lol?) si imi spune ca ea cumpara prezervative doar de la farmacie si povesti din astea, pana la urma ma duc sa cumpar prezervative de la un magazin (foarte aproape). Acum stau si ma gandesc ce dracu a fost in capul meu sa ma mai intorc cand puteam frumos sa ma intorc acasa. In fine, ma intorc cu prezervativele, intru in apartament si ea nu se vedea pe acolo asa ca deschid usa de la bucatarie - BAM ! Acolo era un tip (nu parea tigan dar nu am apucat sa il vad decat cateva secunde), fuma linistit. :clapp
oly123 Reputație: 178 Postat Aprilie 30, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Autor Postat Aprilie 30, 2013 Barbatii au oo, oua, coaie, gonade, testicule. Asta ii face sa fie demni si curajosi. Si daca iti da o femeie un genunchi in oo,coaie,gonade,testicule....te pune in genunchi ?)))))))))))))))
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Aprilie 30, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Aprilie 30, 2013 picon: ``Acuma,un apel la primarele frumoasei noastre urbe: domnu' doctor,avem si noi,pulimea o propunere-nu mai dati bani sa schimbati artezienele de la Universitate...puneti-o bre pe Michelle cu fatza si cu pasa in sus si ati rezolvat problema.Nu numai ca e mult mai ieftin,dar poate aduce si bani.In fond,Bruxelles-ul il are pe Manekkenpis noiu de ce sa nu avem pe Michellesquirt? Io,tai biletele.... ``
oly123 Reputație: 178 Postat Mai 1, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Autor Postat Mai 1, 2013 bine ai re-venit pe forum erika multumesc pisicuts. esti un gentelman ca de obicei Adevarat
fanebabane Reputație: -446 Postat Mai 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Mai 1, 2013 multumesc pisicuts. esti un gentelman ca de obicei_ http://www.youtube.com/watch?v=YtBn_kdwEkc
oly123 Reputație: 178 Postat Mai 1, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Autor Postat Mai 1, 2013 . Am lasat-o sa lucreze vreo 4-5 min (record pentru majoritatea excortelor de la noi din Craiova)
oly123 Reputație: 178 Postat Mai 1, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Autor Postat Mai 1, 2013 ..... Cand colo ma trezesc cu o mana micuta si rece pe micut care sensibil se ascunde ca testoasa in carapace. O intreb de oral si ea ca fara erectie si cauciuc nu se poate. Hopa incep noutatile. Ma concentrez profund si il conving pe ala micu sa iasa la dezmierdat ca o sa fie de bine, pune fata cauciucu' si incepe sa mozoleasca ceva pe acolo, nu stiu ce nu prea imi dadeam seama. Ma uit sa vad ce naiba face cu micutu, mima un oral ajutata de manute,..... ))
oly123 Reputație: 178 Postat Mai 1, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Autor Postat Mai 1, 2013 ..., ii zic sa trecem la anal la care am platit si-mi zice ca o sa incerce dar nu poate pentru ca e f strambta,i-am zis ca nu e problema ca am crema am de toate etc incerc orice nu vrea sa intre, m-am gandit eu ca ea isi strangea anusul am incercat orice, ba cu nivea, ba cu lubrifiant special ba cu ulei, cu nimic..deci analul s-a dus. ....Ma duc la dus sa ma spal repede ea in timpul asta se imbraca, ies de la dus scot 10 ron pt taxiu dupa care ea imi zice " sper sa ma mai chemi daca ti-a placut experienta" ...Ea pleaca, si urc in casa sa fac ordine in camera cand sa ma uit in portofel de niste acte, alta surpriza in afara de cei 200 ron / h si 20 ron taxiu dus intors fata imi furase din portofel inca 50 ron, ( furati cred cand eram in dus ) deci zi mai buna ca aia nu am mai avut in viata mea! Chiar acum cand sa ii iau poza domnisoarei de pe site chiar am vazut un anunt de la cineva ( probabil unul patit la fel ca mine ) ca era la dus si ca dama aceasta i-a furat suma de 50 ron:)) culmea chiar cat mi-a jerpelit mie, radeam singur ce a patit omu exact am luat-o si eu !daca nu belesti ochii...
oly123 Reputație: 178 Postat Mai 1, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Autor Postat Mai 1, 2013 .... I-am dat parul intr-o parte ca vad ce dracu face acolo jos. Apelez la fortza jedi, ridic singur sabia intr-un final si am pretentia sa imi pun prezervativ si sa intru in dansa. Imi da prezervativul, imbrac soldatul dau sa intru in dansa care isi luase pozitia de mama a iedului. Soldatul nu vroia de loc sa intre si dezerteaza. Ii scot pelerina de ploaie, imi cer scuze pentru problema si ma asez iar pe canapea.Aici incepe intradevar distractia. Statea in varful canapelei turceste si se uita la mine.Eu la ea.Ea la mine.Eu la ea.Ea la mine.Dupa cateva zeci de secunde penibile o intreb.... N-ai vrea sa ma termini oral?Ea: pai e greu cu tine, trebuie sa ti-o scol dupa care iti dai drumu greu.Eu: asa, si?Ea: pai oricum a trecut timpul pentru un numar.Eu: pai care e timpul alocat pentru un numar?Ea: 15-20 minute. Fuge la telefon sa-mi demonstreze.Tot ea: uite....au trecut 21 de minute de cand erai la lift si m-ai sunat.Eu: speachless, ma uitam ca broasca in sudura. WTF!!! Nu stiam ca muia incepe de cand apas butonul de la lift. Indraznesc sa intreb gazela daca totusi n-are de gand sa ma termine.Ea: pai nu ca ti-a trecut timpulOricum mi se luase total si nu mai aveam nici un chef sa negociez sau sa ma cert. Ma imbrac, scot 100 lei si cer restul de 20 lei. Se scuza ca n-are si ma tot intreba daca n-am cumva marunt. N-aveam, dar nu stiam cum sa plec mai repede de acolo asa ca-i las si 20 lei bacsis binemeritat.( nemeritat---zic eu ) Conform regulament, sa notez... Halat: 80 lei/numar + 20 lei platiti ca sa scap mai repede de acolo
oly123 Reputație: 178 Postat Mai 1, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Autor Postat Mai 1, 2013 Asadar, un barbat adevarat trebuie :......- sa aiba o sexualitate peste medie (atentie, nu am spus sa aiba putza de 20 !! ) Din punctul meu de vedere, este mai importanta grosimea si calitatea erectiei. Degeaba am de-a face cu una lunga pe jumatate flasca. Nu ma satisface!! --------NR: Cate femei sunt de acord cu tine ?)).......- sa nu comita ilegalitati majore;---- NR : o gaina...o maslina...are voie ))) PS. Barbatul adevarat l-am gasit deja. Deci, daca eu l-am gasit inseamna ca exista (apropo de "nu exista perfect") si ca se poate...NR- Doamne ajuta, dar poti spune ca l-ai gasit...pana la proba contrarie .La inceput toti sunt "lapte si miere".
oly123 Reputație: 178 Postat Mai 1, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Autor Postat Mai 1, 2013 Ajuns la etaj am batut la usa si mi-a deschis ea,suprema ,sultana sultanelor,bagamiasi ,,puta,,in gura lor pentru ca in loc sa beau un sprit i-am dat lu' asta 50 ron.Femeia ,,imbracata ''in chiloti si in ciorapi albi cu banda. Prost cum sint ..zic da-o in pula mea ca merge ..ma uit doar la cur si ma gindesc la un Jidvei cu Borsec. .Se duce la bucatarie ,preda cei 50 ron si se intoarce intrebind:Nu te-ai dezbracat?Mi-a venit sa-i spun ca mi-am facut o laba pina a venit si nu mai e nevoie de prezenta ei ..dar de..sunt un gentelman care merge la caprioare de 50 ron numarul.Aici sunt sarcastic de beat Si pentru ca puta mea mea e mai grosa de la mama natura a reusit sa-l puna pina la jumatatea putulicii.AICI ATENTIE:are in dotare numai prezervative ieftine,de doi lei foarte strimte, de chinezi ,asa ca daca cumva va incumetati ,luati-va de acasa ce va trebuie.Si incepem actiunea :Il freaca pe ala micu' de pasarica ,si il freaca si eu in nemernicia mea imi placea dar ea ca sa strice regia imi spopteste suav:ce faci nu o bagi?Ce dreacu sa mai fac la asemenea remarca?O bag si incep sa pompez .Si fut ..si fut ..si Mahidevran ma intreaba gales?Nu poti sa ma futi mai pe lung? Sa nu uit ca prezervativul fiind rulat pina la jumate era cam crispata sa nu alunece in ea..Allah...si il cam tinea cu mina........
fanebabane Reputație: -446 Postat Mai 2, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Mai 2, 2013 Există un soi de femei, ba cred că discutăm de o majoritate, care primesc aproape cu plăcere un asalt emoţional. Nu se îndrăgostesc (că nu vor sau nu pot să o facă, este cu totul nerelevant) de pretendent, însă răspund într-o anumită măsură avansurilor sale. De ce? – Îţi spun eu de ce. Pentru că acest asediu sentimental le gâdilă orgoliul feminin. Sunt iubite de cineva, deci, vezi Doamne, sunt (încă) irezistibile. Şi, cu toate că pricep imposibilitatea de a trăi lângă acel bărbat o relaţie definitivă, nu sunt capabile să-l îndepărteze pe nenorocit de la bun început, preferă să-l constrângă să-şi trăiască complet chinul, să bea paharul până la capăt.Eu faţă de aceste femei nu am nici un respect, le-aş biciui în piaţa publică sau le-aş aplica pedeapsa ce o aplică talibanii femeilor lor pentru infidelitate (la modul figurat, să nu crezi că aş face-o ad litteram…)!
cassy Reputație: 16361 Postat Mai 2, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Mai 2, 2013 Intreb daca anuntul este valabil si imediat imi "mitraliaza" o serie de servicii (pe care nu le-am inteles) cu o voce metalica si liniara de parca eram in gara si ascultam statiile rapidului de Bucuresti. Dupa "prezentare" mi-a uns urechile cu un plescait (cred ca manca) pe un fundal de manele proaste si alte voci feminine. Tocmai ma pregateam sa-i spun ca a fost recomandata cand imi ataca intreg aparatul auditiv cu un racnet parca de deznadejde : "RASPUNDE FA LA RDS !!!"Intr-adevar in toata harmalaia de acolo se mai auzeau si alte telefoane sunand.Cu acelasi plescait ma intreaba apoi daca mai vreau ceva ca are treaba.I-am raspuns ca vreau doar sa ma asigur ca o voi intalni vreodata in aceasta viata.M-a indemnat hotarata sa sug p..a si a trantit telefonul. ...........fara alte comentarii....... O scanez repede si-mi zic ca nu-i deranjant mai ales daca compenseaza printr-un GFE bun. Dar nu si in cazul de fata. Printesa nu se pupa cu clientii. (le vrea numai banii)Ne intelegem la 200 ron juma de ora sex cu ceva BDSM. Ma bag repede la dus. Fiind dupa cateva ore de condus si cam acru nu termin chiar in 5 min. Cand ies domnitza manca seminte si imi zice nonsalant ca mi-a cam expirat timpul si ca mai avem putin la dispozitie. Bang! Mi-a picat fata. :shockedIncerc sa renegociez la o ora si-i mai dau 50 ron pe care ii vrea inainte. Zice ca tre' sa dea un telefon si o aud cum explica (probabil la peste) ca "Da. A mai dat 50 si am ajuns la o ora". Mai sta un pic la tel dupa care vine in camera si-mi zice ca din ora negociata totusi s-a dus jumate si ca ne mai ramane f putin timp. Deja incep sa realizez ca am cam futut 250 de lei ampulea si ca am facut o alegere proasta. Domnitza in loc sa treaca repede la treaba tot imi explica in romana pe care o stie ca vrea sa ma faca sa ma simt bine si sa plec terminat de la ea.( terminat de bani, da!) Isi insira arsenalul de BDSM (vreo 2 strapon-uri un bici amarat si niste catuse cu puf) Isi trage un prezervativ pe deget da cu niste ulei si mi-l baga in cur. Am o senzatie cam freaky si ma cam doare. Imi zic ca nu prea e timp de experiente noi si ma axez pe ceva clasic. Ii zic sa-mi faca un oral. Pac! Desface un alt prezervativ dar de data asta albastru. Repede, sa-mi prinda cucosul cu el. O noua bila neagra. Face oral protejat. La asemenea prestatii mai degraba mi se culca. Ma chinui sa stau cu ea tare. Mai schimbam ceva pozitii, timp in care dizeuza incearca sa para transpusa de moment si scoate niste gemete a la pornostar de zici ca eu eram Rocco Siffredi-The italian stallion. De unde frate? Mai mult ma termin eu decat ma termina ea.
cassy Reputație: 16361 Postat Mai 2, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Mai 2, 2013 am ales doar un oral(50 ron). ... o rog sa se dezbrace la care imi arunca un nu foarte hotarat argumentand ca la 50 de lei nu se si dezbraca, dupa care trece hotarata la treaba. Dupa cum am mai spus se pricepe la oral asa ca m-am inmuiat si nu am mai spus nimic, dar am facut greseala sa ii iau un san in palma, replica venind imediat"LA 50 DE LEI NU ACCEPT SA MA ATINGI"...cand a inceput sa isi foloseasca si manutele pe langa gura i-am spus ca la 50 de lei am venit pentru muie si nu laba Dupa aproximativ 10 minute de oral m-am carat. Totul a durat cam 15-20 de min... Am plecat multumit, dar nu cred ca voi reveni. masaj o ora 100 ron si am voie sa o ating(ce chestie..) sau o ora in jacuzzi in care ce sa vezi se si dezbraca pe deasupra )) !!!helloo frate cand am auzit am crezut ca nu am inteles eu si ii zic ca vreau masaj erotic la care imi zice ca nu se dezbraca..bun incepe penala sa maseze la picioare si dupa ce o intreb eu ce face zice ca e masaj terapeutic doar...mama deja il injuram pe prostul ala de m-a trimis la ea,se apuca dupa vreo 10min de masaj penal sa ma suga cu maini,picioare,spume de nu am mai inteles nimic din ce facea tampita aia acolo..dupa vreo 15 min se aude o pocnitura in perete cred si zice incearca sa te termini ca a expirat timpul..penibil !!!Concluzie generala:Dupa ce am citit ce am scris am inteles de ce e la sectiunea Inactiva.
cassy Reputație: 16361 Postat Mai 2, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Mai 2, 2013 Interesant si cu tatuajele astea,in pozele lui elGringo tatuajul il are pe partea stg,iar in pozele din publitim il are pe partea dreapta.Sa fie vb de aceeasi persoana? vine si replica de oglinda ai auzit Max,lasa fetele si pune mana pe fizica de cls a 6-a
cassy Reputație: 16361 Postat Mai 2, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Mai 2, 2013 Poza ar putea fi a ei insa e taiata doar cat sa de-a o mica impresie ca e ceva de capul ei . Ei bine NU E !!! Sunat programat totul in regula pana aici . Ma asteptam sa fie grasa, nu volumunoasa ,grasa de aia am si intrebat-o . Mi-a zis ca e un pic mai grasuta . FALS . Nici sa-ti placa persoanele voluptoase ea nu se incadreaza . Mica grasa brunetica la ten cu burta mai mare ca sanii . Biceps 45 in brat picioare mari . Cu siguranta stiti genul asta de fata. Carnea era tare . Multa dar tare Sani Care oricum sunt mici . M-am bazat pe sani dar nu . Bun mergem mai departe Nu cred ca mai are rost sa dau note .. e lipsa totala de orice ai vrea. E pusa (si probabil si colega bruneta e la fel) pe japca, igiena la pamant, ambient 0, agitatie mare. La un moment dat aveam impresia ca sunt in gara si dau o m*** trista Si o intalnire.. mai altfel Sun cand ajung,nu mai raspunde,desi ii spusesem ca voi fi intr-o ora la ea.Ma mai plimb pe acolo vreo jumate de ora (apropo am vazut la casa tineretului niste asiatice super,am inteles ca se tin niste cursuri de lb japoneza,daca stie cineva ceva mai mult ii raman dator sa-mi zica si mie).Mai sun, insist,raspunde cu greu ca hai acuma.Cand ajung la scara indicata iar nu mai raspunde,pana la urma coboara ea si ma ia de la usa.Ajungem in apartament la parter,deja ii suna tel...Raspunde,cica aaa,ai si ajuns? pai am pe cineva,l-am luat ca am crezut ca esti tu (!) O intreb cat face numai oral,zice 80 ron,dar apoi "te zgarcesti la 20 lei,poate vrei dupa si normal si e pacat"...zic nu, lasa ca ma multumesc cu atat (n-as fi facut cu asta normal pt nimic in lume)... .Din minut in minut ma intreaba "iti vine?" ,"te termini?"...zic nu,stai linistita,dar in mintea mea imi spun stai ca vezi tu.Ma gandesc la o chestie care ma excita pe mine la greu si in cateva minute ma termin la ea in gura...Cand simte primul jet,se opreste si scuipa pe mine (!) ))))),dupa care continua sa mi-o frece cu mana. Nu mi s-a mai intamplat asa ceva,dar mai mult m-a amuzat chestia asta,decat sa ma supere,ma sterg,ma ridic si plec. Din intamplare m-am uitat la apelul telefonic la plecare si am vazut cat statusem.A fost cea mai rapida vizita din viata mea,8 (opt) minute cu tot,adica venit dezbracat,discutat,oral,sters,imbracat si iesit pe usa !!!Eu zic ca tipa e de super-nerecomandat,dar as mai fi curios sa mearga cineva sa vedem ce parere are...PS: sa scriu aceasta recenzie mi-a luat mult mai mult timp decat am stat acolo!Gfe: 1 s-a recomandat Andreea,in rest mai nimic
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum