cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 2, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Iulie 2, 2013 Dupa igienizarea de rigoare ne ducem in camera de distractie unde dupa un mic moment putin mai...penibil din partea mea (stateam fata in fata, ea zambea eu zambeam si de-odata ii zic...buna! si ii fac cu mana...doar in filmele cu prosti mai vezi asa ceva si nici macar in alea bune) Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 2, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Iulie 2, 2013 . Usa se deschide si apare o bruneta care nici nu apuc sa zic ceva ca ma ia de mana si ma trage, impinge direct in bucatarie si inchide imediat usa deoarece clientul precedent tocmai era pe punctul de a pleca. "- Hait zic !", chestia asta este noua. M-am simtit ca in gara la Megidia cand vine acceleratul de Bucuresti cu ziarele de dimineata si acestea sunt aruncate direct in trenul de Tulcea care il astepta. pe masa mizerie, frimituri si o tavita argintat in care se afla jumatate mancata o bucata de lazania, din aceea congelata pe care o pui direct la microunte sa o incalzesti. Problema era ca trecusera cateva zile de cand vazuse cuptorul. ma intorc spre usa si pun mana pe clanta sa ies, sa plec. Unde sare bruneta direct cu tatele direct in gura mea sa ma roage sa astept, ca poate asi vrea sa stau cu ea. Suflet milos, cum ma stiti nu rezist si nu continui deschidera usii ci incep sa o ascult pe fatuca. Adevarul ca avea niste tate nr 4 perfect scoase in evidenta de o rochie neagra si foarte decoltata. Intre timp aud usa apartamentului ca se inchide si sunt poftit imediat in sufragerie sa o astept pe Andreea care fugise direct la dus. Ce mai, miscare ca la banda de montaj de la Ford "-Ramai ?!" Atata franchete ma dezarmeaza, scot banii si cer sa ma duc la dus direct. suna telefonul. Nu cel cu cartela ci cel personal. Nu era "Radarul" ci cel mai important client de-al meu cu care incep o conversatie in engleza. In prima clipa m-am panicat, ca-l stiu, nu are o problema cu plata telefonului asa ca cel putin 20 de minute voi fi ocupat. Dar dracusorul nu doarme, imi trece prin cap o idee.... " Cum ar fi daca fata asta m-ar termina in timp ce vorbeste asta ? " prin semne ii zic sa inceapa. Aproape ca o bufneste rasul si este de accord. Si incepe, ea sezand pe canapea si eu mana in parul ei imprimand ritmul dorit ..... .... simt ca nu mai am mult, si din ce in ce raspunsurile mele sunt tot mai rare si mai monosilabice... Cu un ultim efort inchid, ma intorc sa arunc telefonul pe cel mai apropiat fotoliu. Dar nu mai apuc sa vad unde cade telefonul ca erup in gura ei, pe buze, pe fata. Mult, zgomotos scotand din mine si ultima picatura a unei fantezii inchisa in mine de ani de zile... Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 3, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Iulie 3, 2013 In toate cele 15 minute state acolo s-au schimbat urmatoarele cuvinte: Salut; anal ? la care ea, NU (asta in timpul normalului); ai servetel? la care ea, NU (dupa eveniment). Nici macar buna ziua de iesire. GFE: -1 (record pentru cele 3 cuvinte scoase: Salut, Nu si Nu !) Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 3, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Iulie 3, 2013 ...initial nu stiam ce sa facc sa rad ca arata ca dracu doamna si intr-o tinuta ca la piata (blugi, slapi, maieu din ala ieftin verde florescent) sau sa fac cale intoarsa........Aleg varianta cale intoarsa , ...fiind si in vagauna lor cedez si zic sa fut si sa-mi bag pl la propriu in ei de bani daca tot ii las acolo sub forma asta. daca ajungi in cuib si vrei sa faci cale intoarsa mai bine futi de bani, ca oricum cu ei nu pleci de acolo. Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 3, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Iulie 3, 2013 ...........fata are dreptate din punctu meu de vedere are dreptu sa isi ceara deranju pt k este deranju ei se macheaza si pregateste si mai vine si un figurant plimbaret care doar vine sa o vada si se duce acasa si si-o freaca normal k fata isi cere deranju si 1 la mana nu te fura nu te ameninta nu te talhareste...tu ii lasi deranju cu mana ta!! si pana la urma urmei ce cauti la ea in casa?.....si daca depui o plangere la politie nu rezolvi nimik pt k este la ea in casa atata timp cat nu fura!!!! scurt e o femeie frumoasa arata bine lucreaza bine...si mi se pare corect sa procedeze asa cu figurantii clientii care vin sa isi bata scula aiurea!!!! daca esti un clent ok si corect si o platesti pt prestatia ei e totul ok daca vrei sa te simt bine eu ii sint clent fidel ! hai ceau!!Daca zilele trecute postam una dintre cele mai surprinzatoare postari.. azi postez poate cea mai aberanta .. enjoy Link spre comentariu
Sexything Reputație: 11039 Postat Iulie 3, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Partajează Postat Iulie 3, 2013 Buna ziua, Am vazut la mai multe saloane ca se ofera masaje cu frisca si fructe. A incercat cineva? Ultima data n-am luat caci nu mi s-au oferit detalii si astfel am preferat doar masajul clasic. Daca poate cineva sa ofere detalii... De asemenea am vazut mai nou la anumite saloane masaj sado. Poti sa fii mai dur cu maseoza in cadrul acestui masaj? Sa-i dai palme la fund?Ms.MihaiMasajul sado se refera la faptul ca EA iti va da palmi,nu tu ei. Link spre comentariu
stalingrad Reputație: 44 Postat Iulie 3, 2013 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Iulie 3, 2013 Frumoasă băimăreancă, te înşeli grav! Se pare că nu cunoşti diferenţa dintre sadism şi masochism... Link spre comentariu
Sexything Reputație: 11039 Postat Iulie 3, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Partajează Postat Iulie 3, 2013 My bad,atunci.Nu sunt baimareanca. Link spre comentariu
oly123 Reputație: 178 Postat Iulie 3, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 3, 2013 dragii mei daca vedeti k am figurii de 2 lei si sunt figurista atuncii dc mai ma suna-ti?in primul rand am dreptul sa-mi aleg clientii asa k nu sunt obligata sa raspund la apelurile voastre insistente! Asa e figuristo...cand ai dreptate...ai ))))))) sa nu raspunzi ca poate vine vreunul sa te futa )) si apropo nu incerc sa inpresionez pe nimenii! Deja eu sunt iMpresionat sa stii ! si daca stau pe dn1 e problema mea nu vad k ce te deranjeaza?hai stii cva nu are rost sa imi racesc gura degeaba! raspund la cine vreau si cand vreau! cum ti-am mai spus am dreptul sa imi aleg clientii! vedeti fetele...cum sa nu o faci CURVA pe una ca larysa... Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 3, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Iulie 3, 2013 larysa, on 03 Jul 2013 - 12:19, said:si daca stau pe dn1 e problema mea nu vad k ce te deranjeaza?hai stii cva nu are rost sa imi racesc gura degeaba! raspund la cine vreau si cand vreau! cum ti-am mai spus am dreptul sa imi aleg clientii!Intrebarea mea e: fata asta scrie cu gura? Link spre comentariu
sophie Reputație: 97 Postat Iulie 3, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 3, 2013 Stalingrad, nu vrei sa-mi explici diferenta dintre sadism si masochism? Si sa-mi explici cand cineva ofera un serviciu sado, de ce inseamna in viziunea ta ca ia nu ca da? Link spre comentariu
oly123 Reputație: 178 Postat Iulie 3, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 3, 2013 Stalingrad, nu vrei sa-mi explici diferenta dintre sadism si masochism? Si sa-mi explici cand cineva ofera un serviciu sado, de ce inseamna in viziunea ta ca ia nu ca da?sophie...te rog frumos...ai PM daca vrei sa te documentezi.Multumesc frumos. Nu este nevoie sa-mi raspunzi. Link spre comentariu
oly123 Reputație: 178 Postat Iulie 3, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 3, 2013 ;;;AVETI GRIJA ca la tipa asta mi-am luat io teapa cand m-am dus si urcand pe scari la usa era alt futac care astepta sa intre ... ! desi vorbisem cu ea la telefon si imi daduse interfonul cu 30 de secunde inainte.;;;; Cine spune ca nu conteaza si 31 de secunde ))))) Link spre comentariu
darkness Reputație: 111 Postat Iulie 3, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 3, 2013 Eu personal, intreb, ti-a placut ? Ea imi raspunde, da, a fost frumos, dar eu am vazut clar ca nu a fost asa . Un lucru care ma enerveaza ! Mai bine imi spui in fata , ba ai fost penal ! Te poti lasa de sex ! Te poti lasa de sex! Multumim pentru zimbete, Alex. Si nu dispera. Practice makes perfect! P.S. - burta pe carte! Link spre comentariu
ARAMIS` Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2013 Oras:ferentari Oras:ferentari Partajează Postat Iulie 3, 2013 http://nimfomane.com/forum/topic/13040-blonda-inalta-pe-albac-0753606751/page-2?do=findComment&comment=165191 sa-mi bag pula in deranju tau...te-ai trezit tu sa incerci sa te scoti din kkt...auzi la ea...figuranti...ce client(a) fidel(a) esti tu? poate client la alimentara din coltu' bloculuidaca aveai o prestatie si un aspect ok ramanea colegul si probabil si altii care or plecat...in caz ca nu m-ai inteles se pare ca nici macar sa sugi pula nu sti...banuiesc ca solutia optima pt tine in cazul de fata este sa iti iei ''prietenii'' de manutza si sa va relocati... Din cauza asta si este la "de evitat", nu spune in anunt ca si "deranjul" costa. E cel putin minciuna prin omisiune. E inselaciune. Nu e greu de inteles. Pe mine altceva ma pune pe ganduri. Cand vad ca individul a primit deja doua puncte de reputatie.... ma gandesc la cat e de plina balta de pesti cu drept de vot. Link spre comentariu
oly123 Reputație: 178 Postat Iulie 4, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 4, 2013 I asked for the address, she told me Doamna Ghica... I dated 45 minutes later I would be at Doamna Ghica. Drive fast, 20 minutes already in D.G.... what should I do with 25'? Go to MDonald at Parcul Tei to recharge energy... after then... In Doamna Ghica... at right time.Called her again, she told me to... Obor... I drove back to Obor, park a car, and called her again and went on foot around and around. after then she told me... back to... Eden mini-market at Parcul Tei.... I did really get lost. So from my experience with Nicole-0732873751, I decided to take a taxi. Cate nu face un barbat pentro o piszda:)))The first taxi driver - kicked me out after talking with her... because he did not know the address. The second old taxi - after two minutes talking in my phone with her... he shouted in my phone... and after then he explained me: without street name, how could he find the way???? ... but at last he took me to the place...)))))))))))))))))I called her again, and she told me the other address.... but this time, I finally found it, very near. Just in front of Eden mini market. At the door, I saw the sticker with "guarded with camera system...". Holy shit!Pentru posteritate ) poate te vezi pe youtube ))Just another experience with girl in Bucharest,Noi ramanii avem o vorba : bine ca nu a fost mai rau )) (avem asa vorba ??? ))))) Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 4, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Iulie 4, 2013 70 finalizarea si 120 ora sex total spuse dansa O rog sa se intoarca ptr un anal, la care ea tipa si zice ca nu face asa ceva.I-am zis ca la inceput a zis ca face total, dar mi-a zis ca la ea totalul este oral fara si normal protejat. sa imi aduca cei 30 de ron rest de la cei 100 ron platiti ptr primul nr, la care tipa imi zice ca nu are ce sa mai imi dea ca am facut si dus si ca ala se plateste separat 50 de roni si ca cica mi-a facut reducere Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 4, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Iulie 4, 2013 Deja incepuse sa se crizeze rau la telefon si din vocea aia mai normala cu care vorbisem acum zici ca aflase ca o sa aibe iar ciclu o sa stea pe bara 3-5 zile. In fine si ma rog si atunci imi pica fisa si ii zic: -Stai asa ca am incurcat Petromu-ul! SI aici s-a transformat cu totul... A inceput sa oracaie ca tampita de zici ca eu eram responsabil in lume ca e foamete. Am stat sa o ascult pana la sfarsit dupa care la fel de politicos i-am zis si eu vreo cateva, totul incheindu-se cu "bine, pa!"Prea isterica femeia.... Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 4, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Iulie 4, 2013 iau un loc fetele tacute stramte la vb de parca ele au venit la mine intr-un final intreb eu cu care dintre ele am vb la tel .. mi se da un raspuns foarte tare .. cu toate.. deja se adunau multe poate sunt eu idiot si am uitat ca am vb cu toate. Link spre comentariu
stalingrad Reputație: 44 Postat Iulie 4, 2013 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Iulie 4, 2013 "claudiu4sexclaudiu4sexCurvar Ucenic Curvar Ucenic1 Postari:Inscris: 22 februari 2011Reputatie: 0Postat Ieri, 16:42salut !bine ca v-am gasit !!sper sa va fiu si eu de folos cu ceva , o sa revin cu experiente despre doamnele vizitate . Claudiu" Sursa: http://nimfomane.com/forum/topic/242-mesaj-de-intampinare-pentru-membrii-noi/page-152 (postarea 3027).Mă întreb dacă reuşeşte să scrie o recenzie până în 2020... Link spre comentariu
harbalete73 Reputație: 7 Postat Iulie 4, 2013 Oras:bora bora Oras:bora bora Partajează Postat Iulie 4, 2013 Dragul meu @dinozauru, Mi se rupe mie pula de regulamentul vostru infantil dar, pentru ca tot aveam timp s-o frec, l-am citit!Ceea ce probabil tu n-ai facut... desi esti foarte vehement sa apostrofezi pe altii.Vestita prevedere din regulament suna cam asa: "NU sunt permise link-urile catre alte forumuri sau situri."N-a dat nimeni nici un link nicaieri. Lui @oly or sa i se ia boii de la bicicleta.Iar tu te-ai bagat in seama de'a'n pulea ca de obicei, i-ai mai tras o limba'n cur lui @Afriq, te-ai umflat putin la mine etc. Hai sictir! Vasile Poama Rosie Link spre comentariu
opmi Reputație: 26 Postat Iulie 4, 2013 Partajează Postat Iulie 4, 2013 Uite unul care s-a retras la timp. Link spre comentariu
Afriq Reputație: 1265 Postat Iulie 4, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 4, 2013 Nu pot sa cred... excelenta exprimarea!!! m-am spart de ras !!! Joseph,trebuie sa te contrazic un pic.Daca respectivul click,atractia mai exact,nu se produce,poti sa dai ca mutu in tobe si nu se produce mare lucru.Trebuie sa existe minimum de atractie intre parteneri,altfel e doar o partida de sex intre necunoscuti............................... bine... m-am spart de ras, dar cat adevar se ascunde in exprimarea asta atat de plastica! Link spre comentariu
eugeneionesco Reputație: 711 Postat Iulie 4, 2013 Oras:in cantareata cheala Oras:in cantareata cheala Partajează Postat Iulie 4, 2013 Buna,Hai sa va dau eu un exemplu personal.Nevasta-mea lucreaza in aceeasi firma, la facturare - contabilitate, si eu sunt atat pe teren cat si la firma, ca si reprezentant de vanzari.Stie tot timpul unde merg, unde am de mers si cam cat as putea sta, avand in vedere ca jobul e doar pe Timisoara si rar pe Arad.Mie imi place masajul erotic cu finalizari orale sau normale, fara chestii gen "prin tehnica masajului" deci dureaza cam o ora.Ma descurc, dar cam rar si destul de greu. Dar dupa atatia ani de "masaj" cred ca fraierul de Bill Gates de la Microsoft ar putea sa ia de la mine lectii de " programare" Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 4, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Iulie 4, 2013 Pot sa spun ca o suge mecanic mai multa o tine in gura si iti face laba, motiv pt care ia-m tras mina dar dupa 2 sec o ia din nou in mina, la care o intreb nu poti s-o sugi fara mina? la care ea ... ma lasi... o sug si eu cum pot )))))) parerea mea ca are aere de vedeta in cap Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum