Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2018 Postat Iunie 18, 2018 Ia si citeste, asta am povestit pe blog acum cativa ani.Sa vezi la ce fel de "viol" m-am referit si sa vezi daca pricepi tu ceva in dominare... Intr-o zi la mine a ajuns un barbat simpatic care mi-a spus ar vrea sa incerce dominarea, dar fara penetrari, dureri, etc…M-am uitat la el initial cam sceptic pentru ca am mai avut experiente cu barbati incepatori, care visau la multe, dar in final se razgandeau…Mi-am dat seama totusi ca el nu vrea decat ceva mai iesit din comun, fara prea mari artificii care se pot face in BDSM…Am zis „Ok, hai sa ne jucam!”Nu a fost cazul sa fiu o stapana dura, dar oricum ramaneam o femeie in control, asta conta pentru mine!Initial mi-a oferit cunnilingus, timp in care l-am incurajat cu cateva fraze provocatoare, m-a umezit toata, apoi m-a facut sa tremur dupa un orgasm puternic si mi-a facut si mai mult pofta sa-l "chinui", sa ma „razbun”, dar nu prin durere, ci prin pasiune…L-am intins pe spate, m-am urcat pe el, l-am luat de incheieturile mainilor zambind si l-am imobilizat de pat…Am vazut ca-i place si se excita…Tinand de maini l-am sarutat profund si pasional, apoi l-am elibat ca sa cobor mai jos…Am trecut la un oral soft, profund, apoi ca sa-l racoresc l-am apucat din cand in cand si cu dintii pentru ca stiam ca nu-i place durerea…M-am plictisit repede, asa ca m-am ridicat, am tras un scaun de piele in mijlocul camerei, i-am ordonat sa se aseze si i-am prins mainile in spatele spatarului in catuse…Ei, acum chiar aveam tot controlul!Dar nu am uitat ce mi-a spus el…Cred ca mi-a citit in ochi entuziasmul pentru ca ii cautam privirea in timp ce mainile mele isi faceau de cap pe corpul lui…Un sarut pasional, un tras de sfarcuri cu mainile, un pic cu dintii, inca un sarut, tras de oute cu mana, apoi de penis cu dintii…Ma incingeam tot mai tare!L-am intrebat la un moment dat:- Ai fost vreodata violat?- Nu.- Ei, azi o sa fii!I-am aplicat prezervativul, l-am mai tachinat putin excitandu-l si racorindu-l, apoi m-am asezat pe el, l-am luat de par, mi-am infipt gura in a lui si am inceput sa-l calaresc…Era imobilizat, excitat la maxim, imi raspundea la saruturi cu o mare pasiune…Nu va mint, imi place sexul in multe forme, ma excita sa fiu in control, sa vad un barbat care abia se mai abtine sa nu termine, sa-l tachinez, sa-l domin verbal si fizic, chiar si fara durere…In timp ce saream pe el, il mai apucam cu dintii de ureche, soptind uneori ce nu pot spune aici…La scurt timp n-a mai rezistat!Mi-a zis ca termina cu o voce intrerupta, care apoi s-a transformat intr-un geamat si am simtit cum tot corpul lui a inceput sa zvacneasca… Fraiero, asta nu e nici dominare, nici viol! Stii ce era viol, da? Un strapon un fundul aluia! Plus ca o dominatoare nu pune gura pe pula, cum ar fi nu face sex oral nevarevar! 2
xoxozeul Reputație: 233 Postat Iunie 18, 2018 Postat Iunie 18, 2018 Dai tu coaiele la grase? Cat mai arata cantarul, ca e la tine si-mi spui zilnic? Am trecut de 150? :laugh2N-ai valuare!Cine te-a mintit ca beau Absolut, bolovane? :laugh2 te draq da rapanoasa ca iti sclipeste ochii cand auzi da grey goose
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2018 Postat Iunie 18, 2018 Fraiero, asta nu e nici dominare, nici viol! Stii ce era viol, da? Un strapon un fundul aluia! Plus ca o dominatoare nu pune gura pe pula, cum ar fi nu face sex oral nevarevar! Multumesc pentru explicatii, eu am zis ca exista o diferenta intre o dominare soft cu tease&denial si hard cu tortura.Am avut clienti care veneau strict pentru penetrare anala, nimic mai mult, am facut si torturi destul de dure, wrestling cu sufocare pana la lesin, etc.Te-ai uitat la prea multe filme. Exista si Stapane care nu se fut cu sclavii, poate au prieteni/soti/pesti, mie mi se rupea daca aveam chef de sex.Nici acum nu as face doar una din variante, ma plictiseste monotonia.Nu mai vorbi despre ce nu cunosti, eu doar domin, sunt persoane switch care vor sa fie si dominate.Femdom este un domeniu mult prea vast pentru cei care au vazut niste prostii pe net si cred ca il cunosc.Stiai ca unele stapane beau sperma sclavilor si prin asta ei devin a lor? Bleah! Multe nu stii tu. te draq da rapanoasa ca iti sclipeste ochii cand auzi da grey goose Nu ma tenteaza.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2018 Postat Iunie 18, 2018 Multumesc pentru explicatii, eu am zis ca exista o diferenta intre o dominare soft cu tease&denial si hard cu tortura.Am avut clienti care veneau strict pentru penetrare anala, nimic mai mult, am facut si torturi destul de dure, wrestling cu sufocare pana la lesin, etc.Te-ai uitat la prea multe filme. Exista si Stapane care nu se fut cu sclavii, poate au prieteni/soti/pesti, mie mi se rupea daca aveam chef de sex.Nici acum nu as face doar una din variante, ma plictiseste monotonia.Nu mai vorbi despre ce nu cunosti, eu doar domin, sunt persoane switch care vor sa fie si dominate.Femdom este un domeniu mult prea vast pentru cei care au vazut niste prostii pe net si cred ca il cunosc.Stiai ca unele stapane beau sperma sclavilor si prin asta ei devin a lor? Bleah! Multe nu stii tu. Hai sa o lasam balta. Categoric ai o varza in cap despre ce inseamna dominarea fie ea hard sau soft. Esti prea fraiera ca sa poti domina pe careva fizic si mental. 1
xoxozeul Reputație: 233 Postat Iunie 18, 2018 Postat Iunie 18, 2018 ahahaha graso sa moara jean daca nu toti te bate toti te injura toti ati baga pula in gura 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2018 Postat Iunie 18, 2018 Hai sa o lasam balta. Categoric ai o varza in cap despre ce inseamna dominarea fie ea hard sau soft. Esti prea fraiera ca sa poti domina pe careva fizic si mental. Vrei o demonstratie face-to-face? :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2018 Postat Iunie 18, 2018 Vrei o demonstratie face-to-face? :) Ca sa vorbim despre cum se face mamaliga sau cum se calculeaza pensia? Ce te face sa crezi ca poti sa-mi demonstrezi ceva facetoface, fraero? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2018 Postat Iunie 18, 2018 Ca sa vorbim despre cum se face mamaliga sau cum se calculeaza pensia? Ce te face sa crezi ca poti sa-mi demonstrezi ceva facetoface, fraero? De ce ti-e frica, draga, doar sunt o fraiera care nu stiu sa domin? :)Gura o ai mare la tastatura, dar atat.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2018 Postat Iunie 18, 2018 gata fa ai dat-o in smardoiala ? :laugh2 Eu vorbeam de dominare, e mai grav... :laugh2
v-ships Reputație: 24 Postat Iunie 18, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Iunie 18, 2018 ....Tu fara hartiile alea nu iti castigi respectul in societate, ca multe te accepta datorita banilor. Nu toate, dar multe...tu in schimb, cu muia si inecanta in sloboz pe ochi, sigur ai parte de atata respect de te cocoseaza, d-aia ti-ai zis ca-i mai bine si mai usor s-o arzi in genunchi. :DTie daca iti ia lumea banii , ramai un om ieftin si de nimic ;) si e trist ca depinzi de niste lucruri materiale si mai ai si impresia c esti buricul universului...tie daca iti face pana careva, te intepi intr-un ac sau te tai cu cutitul da desteapta ce esti si te desumfli singura, ce iti mai ramane de corpul si capul ala al tau ? :DEsti doar un prost care sigur nu a avut bani si cand a dat de ei crede ca poate cumpara lumea...tu fiind o desteapta, o printesa nascuta la castel, cu sange albastru, la creier in lipsa oxigenului, ca o iei zilnic la muie de la toti broscoii raiosi, rapanosi si branziti, e doar de plictiseala, isn't ? :DLumea se cucereste prin valori morale, cu banii cumperi doar anumite momente ;)...zise femeia de teflon/silicon gonflabila din putul gandirii, o adevarata eroina, ce se lupta pe viata si pe moarte cu belirea monstrilor-pulilor branzite, pentru a cuceri lumea si respectul ei. :DAsa ca du/te tare , n-ai valoare ;) ...transplant de creier, pe cand , sau macar cateva sinapse acolo luate din zona inghinala ? :D Ma intreb cu ce a cucerit acest personaj de desene si caricaturi animate lumea, cu clanta, taragotul, clarinetul cu pedale sau cimpoiul cu guse, o fi un zamfir virtuoso al muiei ? ... n-am crezut ca un peste care scrie de pe cont de ex.cort, poate fi chiar mai handicapat, retardat si mai idiot decat proasta respectiva care se lasa prostita/pestita, asta fiind mai prost si decat tiganii aia cu ochi bulbucati si buze vinete, culti la cap cu 6 clase terminate la 20 de ani in puscarie, ce posteaza de pe conturile deliei si a lu' deliaro . Astora care se stiu deja blonde pe interior de cutie craniana si intinse cu drotul pe scoartza, cu platfus la mansarda, care se oxigeneaza/ard/parlesc regulat la neuron/par/peruca, le recomand prezervativ/casca de baie intinsa deasupra parului inainte de a se vopsi, ca sa nu mai apara asemenea cazuri de retard sever si ipocrizie la maxim. Btw, partenerul halucinatului dialog si de discutie, fiind la fel de retardat si cocosat de foame, nefiind nicio diferenta intre cocalarismul si tigania de moldova si cea de starchina, ferentari, rahova si balta alba.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2018 Postat Iunie 18, 2018 Mă, ție ți-e ciudă ca nu ești gagică bine :)))) 2
v-ships Reputație: 24 Postat Iunie 25, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Iunie 25, 2018 MOTANE !INCHIDE SI ASCUNDE MOCIRLA ASTA DE TOPIC ! :( Bai lopixe, poti sa te superi cat oi vrea, faptul ca ai un limbaj decent, esti linistit si nu cauti scandaluri, nu scuza faptul ca te-ai nascut limbist, ai trait si traiesti in genunchi ca un bulangiu muist si o sa mori ca ultimul curist, din pacate, astia ca tine nu se vor schimba niciodata, sclavi si cockoldzi fara pic de caracter si demnitatea umana pe viata. :( De ce este mai imbecilule, topicul o mizerie, ca si tara asta frumoasa de altfel, ce vina toate au chestiile astea, ca este populata de specimene ca voi, ma oameni de 2 bani care sunteti ? Ce vina are o intitiativa care s-a dorit benefica, urmata de ceea ce a ar fi fost normal, niste cuvinte simple si decente de ramas bun, cand totul ajunge sa se transforme intr-o mizerie umana tocmai de prietenii tai picon, amada si restul jegurilor penale, cu care te lingi in cur cu maxima placere, perversitate si pasiune, sustinadu-le complice comportamentul abject pe orice subiect s-ar discuta aici de atatia ani de zile, de sclav ce esti si ca sa-ti fie tie bine, facandu-te ca nu le vezi nenorocirile pe care zilnic, constant si de atatia ani le comit aici ? Cand va introvarasiti cu astfel de gunoaie umane, implicit sustinandu-le comportamentul abject, cum ati vrea sa fiti considerati, ma imbecililor ? Lopixe, tu, deceiveri, doctori parnaie, bolovani, thecats, katrani si restul sclavilor curisto-guristi ca tine, sunteti muuult mai vinovati, decat jegurile astea ordinare gen amada, picon si restul gastii de tigani infractori si dementi-nashi, mareani, trolei, georgei, ticutze si alti proxeneti, care efectiv au ajuns sa traiasca aici, pentru ca sunteti mai multi decat ei si in loc sa luati atitudine transanta si direct pe fata, va faceti ca nu vedeti, incurajandu-le comportamentul de gunoaie umane care sunt. :( Despre latura umana a lui admin sarmala, nici nu mai are rost a se discuta, este clar, pentru ca nu exista, dar chiar si asa, daca foamea lui in glanda disperata de trafic cu orice pret si de cel mai jos nivel, subuman, nu poate fi inteleasa de niciun om sanatos la cap, voi nu aveti nicio scuza, sa va complaceti si sa taceti ca niste cacati ascunsi prin iarba ce sunteti, acceptand astfel de jeguri umane prezente aici, pe care timpul a demonstrat-o deja ca nu se vor schimba, foamea de bani si bolile psihice agravandu-li-se. :( S-aduna sau nu, cin-s-aseamana, ma oameni de nimic, fara caracter, fara onoare, fara coloana vertebrala si pic de demnitate umana, ia sa-mi ziceti ma nevertebratelor, pai nu sunteti voi ma niste gunoaie cu fata umana, daca nici macar in virtual nu aveti curaj sa luati atitudine, o mai avea rost sa ma intreb retoric, cat de cacat si de sclavi puteti fi in real, ma lichelelor nevertebrate ? 12
khun lev miskin Reputație: 87 Postat Iunie 25, 2018 Postat Iunie 25, 2018 Gogule, am mai pus si eu paie pe foc, din lipsa de ocupatie, dar @v-ships are dreptate aici.Nu am vazut o vorba din partea curistilor/limbistilor/pacifistilor, atunci cand @Trollescoviculos a santajat o curva, cand @picon a amenintat-o cu bataia pe @vistantric, cand @pipilica a amenintat copilul altei curve.In schimb, in alte cazuri intervin, asa "impartiali". Ai de :) mea...Sa vina Hitler sa ne gazeze.
indragostitul Reputație: 666 Postat Iunie 25, 2018 Oras:in paradis Oras:in paradis Postat Iunie 25, 2018 Comunisti
caÅ£elul lui melinte Reputație: 250 Postat Iunie 25, 2018 Oras:Liber Oras:Liber Postat Iunie 25, 2018 Pe topicul asta posta cel mai des Cassy. Tocmai aici v-ati gasit sa mutati cearta? :no2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2018 Postat Iunie 25, 2018 Bai lopixe, poti sa te superi cat oi vrea, faptul ca ai un limbaj decent, esti linistit si nu cauti scandaluri, nu scuza faptul ca te-ai nascut limbist, ai trait si traiesti in genunchi ca un bulangiu muist si o sa mori ca ultimul curist, din pacate, astia ca tine nu se vor schimba niciodata, sclavi si cockoldzi fara pic de caracter si demnitatea umana pe viata. :( Doar atat am citit, este suficient.Esti inca o mizerie, pe langa Muiskin.Cu ce te-a deranjat Lopix pe tine? L-ai vazut ca ignora conflictele si te-ai gandit sa te versi pe cineva care sigur nu-ti da la muie?!Gresit! Suntem destui!Ai preluat postarea de pe un topic dureros pentru multi sa-ti bati joc de ea aici, acolo stiai ca nu-ti merge.Jet, mizerie inumana! 2 1
indragostitul Reputație: 666 Postat Iunie 25, 2018 Oras:in paradis Oras:in paradis Postat Iunie 25, 2018 Pe topicul asta posta cel mai des Cassy. Tocmai aici v-ati gasit sa mutati cearta? :no2Da-mi un link cu un topic unde nu se cearta lumea. Multunesc 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2018 Postat Iunie 25, 2018 Bai lopixe, poti sa te superi cat oi vrea, faptul ca ai un limbaj decent, esti linistit si nu cauti scandaluri, nu scuza faptul ca te-ai nascut limbist, ai trait si traiesti in genunchi ca un bulangiu muist si o sa mori ca ultimul curist, din pacate, astia ca tine nu se vor schimba niciodata, sclavi si cockoldzi fara pic de caracter si demnitatea umana pe viata. :( De ce este mai imbecilule, topicul o mizerie, ca si tara asta frumoasa de altfel, ce vina toate au chestiile astea, ca este populata de specimene ca voi, ma oameni de 2 bani care sunteti ? Ce vina are o intitiativa care s-a dorit benefica, urmata de ceea ce a ar fi fost normal, niste cuvinte simple si decente de ramas bun, cand totul ajunge sa se transforme intr-o mizerie umana tocmai de prietenii tai picon, amada si restul jegurilor penale, cu care te lingi in cur cu maxima placere, perversitate si pasiune, sustinadu-le complice comportamentul abject pe orice subiect s-ar discuta aici de atatia ani de zile, de sclav ce esti si ca sa-ti fie tie bine, facandu-te ca nu le vezi nenorocirile pe care zilnic, constant si de atatia ani le comit aici ? Cand va introvarasiti cu astfel de gunoaie umane, implicit sustinandu-le comportamentul abject, cum ati vrea sa fiti considerati, ma imbecililor ? Lopixe, tu, deceiveri, doctori parnaie, bolovani, thecats, katrani si restul sclavilor curisto-guristi ca tine, sunteti muuult mai vinovati, decat jegurile astea ordinare gen amada, picon si restul gastii de tigani infractori si dementi-nashi, mareani, trolei, georgei, ticutze si alti proxeneti, care efectiv au ajuns sa traiasca aici, pentru ca sunteti mai multi decat ei si in loc sa luati atitudine transanta si direct pe fata, va faceti ca nu vedeti, incurajandu-le comportamentul de gunoaie umane care sunt. :( Despre latura umana a lui admin sarmala, nici nu mai are rost a se discuta, este clar, pentru ca nu exista, dar chiar si asa, daca foamea lui in glanda disperata de trafic cu orice pret si de cel mai jos nivel, subuman, nu poate fi inteleasa de niciun om sanatos la cap, voi nu aveti nicio scuza, sa va complaceti si sa taceti ca niste cacati ascunsi prin iarba ce sunteti, acceptand astfel de jeguri umane prezente aici, pe care timpul a demonstrat-o deja ca nu se vor schimba, foamea de bani si bolile psihice agravandu-li-se. :( S-aduna sau nu, cin-s-aseamana, ma oameni de nimic, fara caracter, fara onoare, fara coloana vertebrala si pic de demnitate umana, ia sa-mi ziceti ma nevertebratelor, pai nu sunteti voi ma niste gunoaie cu fata umana, daca nici macar in virtual nu aveti curaj sa luati atitudine, o mai avea rost sa ma intreb retoric, cat de cacat si de sclavi puteti fi in real, ma lichelelor nevertebrate ? Cine se supara stimate domn ? Eu in nici un caz. ;) :) Era vorba despre ceea ce se intampla DUPA ce Cassy a trecut in lumea ingerasilor. Dar na, acum daca va place sa vedeti ceea ce lui Cassy SIGUR nu i-ar fi placut, de ce nu, sa-l lase dom'le deschis, topicul, de ce nu... 1
khun lev miskin Reputație: 87 Postat Iunie 25, 2018 Postat Iunie 25, 2018 Eu, din ce observ, @Amada a captat, in sfarsit, atentia, dupa ce se suparase ca pentru ea nimeni nu a facut cheta. Ba...Am vazut eu mai multa omenie la refugiatii de razboi, care d-abia au o paine.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2018 Postat Iunie 25, 2018 ba pizdo, nici acum nu ti-ai revenit dupa ce ai fost banat ??? fu-10 gura de cretin. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2018 Postat Iunie 25, 2018 ps: tu si Dragnea nu aveti scapare #statul_paralel
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2018 Postat Iunie 25, 2018 Eu, din ce observ, @Amada a captat, in sfarsit, atentia, dupa ce se suparase ca pentru ea nimeni nu a facut cheta. Ba...Am vazut eu mai multa omenie la refugiatii de razboi, care d-abia au o paine.De ce sa-mi faca cheta, retardatule, nu sunt bolnava. Daca-ti trag un pumn, nu te mai ridici curand.
caÅ£elul lui melinte Reputație: 250 Postat Iunie 25, 2018 Oras:Liber Oras:Liber Postat Iunie 25, 2018 @indragostitul E vorba de aceasta cearta, nu de certuri in general.
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2018 Postat Iunie 25, 2018 ... Lopixe, tu, deceiveri, doctori parnaie, bolovani, thecats, katrani si restul sclavilor curisto-guristi ca tine, sunteti muuult mai vinovati, decat jegurile astea ordinare gen amada, picon si restul gastii de tigani infractori si dementi-nashi, mareani, trolei, georgei, ticutze si alti proxeneti, care efectiv au ajuns sa traiasca aici, pentru ca sunteti mai multi decat ei si in loc sa luati atitudine transanta si direct pe fata, va faceti ca nu vedeti, incurajandu-le comportamentul de gunoaie umane care sunt. :( ... Domnule, Presupunând ca folosind formula "doctori parnaie" ai incercat o referire la mine(facand eu asociere cu "dr. parnaie", apelativ care mi-a fost adresat direct de către mai multi "prieteni"),întreb ca prostu':ai un deranj din partea mea?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum