georgi_88 Reputație: 661 Postat Aprilie 4, 2013 Telefon: georgi_8888 Oras:romania Telefon: georgi_8888 Oras:romania Postat Aprilie 4, 2013 M-am gandit sa deschid si in Braila un asemenea topic.Hotel Paris - 50 lei - 3 ore - cere datele de identitate care nu trebuiesc sa fie si reale - este curat , mai ascuns de harmalaia din oras de peste ziHotel LMS - 50 lei - 3 ore - NU cere datele de identitate - este curat , dar cam in mijlocul targului
Bosssu Reputație: 405 Postat Aprilie 4, 2013 Oras:Braila Oras:Braila Postat Aprilie 4, 2013 Hotel Paris mi se pare cel mai misto este si intr-o zona discreta, sunasem la hotel triumph sa intreb daca se poate inchiria pentru cateva ore, ca era mai aproape de mine si mi-au zis ca oricat as sta tot pentru o noapte trebuie sa platesc de alde un milion si.Eu sunt foarte multumit de hotel Paris dar cand am fost cu andra a doua oara ne-a trimis la etajul doi unde avea doar o ghiuveta in loc de cabina de dus celelalte camere fiind ocupate, bine ca eram dusat de acasa si doar pentru retusuri am folosit baia.Deci nu in orice hotel accepta aceste servicii pentru doua trei ore. Si atentie nu da raspuns la telefon ca am sunat inainte sa intreb cat ar costa, iar receptionera mi-a spus ca este strict confidential, vorbim la fata locului, iar cand ajung in acea zi mi-a zis sa nu o mai intreb niciodata la telefon de asa ceva, cerandu-mi scuzele de rigoare.Deci recomand acest hotel la care m-as duce mereu cand as mai avea nevoie de astfel de serviciii.
dienuta18braila Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2013 Postat Aprilie 4, 2013 sunt mai multe locatii estine de exemplu cel mai indicat e hotel lms toate conditiile plus ca nu iti cere nimeni buletinu si costa 50 lei camera, mai retras la marginea brailei hotel eros undeva la intrare in cazasu 50 lei camera , iar in statiunea lacu sarat 60 lei camera cam la toate hotelurile
juniormorais Reputație: 94625 Postat Aprilie 5, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 5, 2013 Salutare!Din pacate, la acest sfirsit de saptamina cele doua locatii mentionate mai sus de catre voi sunt cam ocupate la acest sfirsit de saptamina...asa ca, poate, saptamina viitoare... 5 3
seychelles Reputație: -1 Postat Aprilie 10, 2013 Oras:Braila Oras:Braila Postat Aprilie 10, 2013 Hotel Eros - Cazasu(0,5 km de Braila) 50 ron 3 ore
juniormorais Reputație: 94625 Postat Aprilie 12, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 12, 2013 Eu sunt interesat sa inchiriez o locatie pentru o ora…si am fost la unul din hotelurile din centrul orasului, unde am intrebat ceea ce ma intereseaza. Receptionera de acolo m-a intimpinat zimbitoare, bunavoitoare insa mi-a spus ca, indiferent cit ocup camera - 10 minute sau o ora, platesc la fel daca as ocupa-o trei ore, adica 50 de lei. Poate unora din voi vi se pare o suma ok, desi nu prea mi se pare prea corecta pretentia hotelierilor sa platesti pentru trei ore o camera pe care o folosesti, in multe cazuri, o singura ora. Si inca ceva: mi se pare aberant sa fii taxat pentru o ora/trei ore cu 50 de lei in conditiile in care o zi de cazare, asta inseamna vreo 20 de ore, este taxata cu 100 – 120 lei. 5 3
catalin0992 Reputație: -10 Postat Aprilie 14, 2013 Oras:Braila Oras:Braila Postat Aprilie 14, 2013 E aiurea tare si eu am incercat si sunt deacord cu JUNIORMORAIS !!Trebuie o locatie pentru 1,2 ore care sa platim 20,30 de lei .. Poate gasiti ceva
Membru Premium talibanu Reputație: 9677 Postat Aprilie 14, 2013 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Aprilie 14, 2013 Sunt de acord cu voi dar teoretic (subliniez TEORETIC) camera este curatata si asternuturile sunt schimbate dupa fiecare client, chiar daca sta o ora, doua sau 20...deci cheltuieli de intretinere sunt...si credeti-ma ca sunt mai mari de 10-20 lei. Si trebuie sa ramana si ceva profit in urma inchirierii camerei, pt ca nimeni nu face ceva pe "moca". Nu ma intelegeti gresit, sunt de acord cu voi dar ce spuneti voi, din pacate este aproape imposibil. Un pret de 50 lei/1-2-3 ore mi se pare destul de corect. Parerea mea.
catalin0992 Reputație: -10 Postat Aprilie 15, 2013 Oras:Braila Oras:Braila Postat Aprilie 15, 2013 La Lacu Sarat la cabane 20 sau 30 de lei 24 de ore )
Membru Premium talibanu Reputație: 9677 Postat Aprilie 15, 2013 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Aprilie 15, 2013 UUUHH, vreau si eu multumesc de info, notez in agenda...dar ai si tu conditii sa faci un dush si sa inmoi cucu? sau ai doar un pat si ala scarţaie?
juniormorais Reputație: 94625 Postat Aprilie 15, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 15, 2013 Domnu' Talibanu, daca aveti informatii referitoare la subiect, in Braila sau pe linga Braila,si doriti sa ne ajutati cu informatii, sunteti binevenit... 5 3
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 15, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 15, 2013 Eu stiu hotelul ala pe partea dreapta cum mergi spre iesirea spre Constanta. De la sensul giratoriu de la biserica neterminata ( acum vad ca s-a terminat in sfarsit) treci de intersectia semaforizata si e pe partea dreapta. Nu mai stiu cum ii spune dar are o culoare asa albastra. Anul trecut era 50 lei cateva ore. Nu te cronometra nimeni.
georgi_88 Reputație: 661 Postat Aprilie 15, 2013 Telefon: georgi_8888 Oras:romania Telefon: georgi_8888 Oras:romania Autor Postat Aprilie 15, 2013 triumph? cumva
Membru Premium talibanu Reputație: 9677 Postat Aprilie 15, 2013 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Aprilie 15, 2013 Nenea juniormorais (pacat ca nu ai ajuns la Steaua) din pacate nu am cu ce sa va ajut decat prin CT cu cateva locatii si in cernavoda dar sunt deja postate la discutii generale pe constanta. In rest, doar imi fac temele ca atunci cand ajung in diverse locatii sa nu duc lipsa PS: nu imi imaginam vreodata ca se poate inchiria o camera cu 20-30 lei...dar uite pentru ce e bun forumul..afli lucruri noi
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 15, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 15, 2013 Daca nu sint intr-o foarte mare eroare asa imi aduc aminte ca se numeste.(Triumph) Si daca nu ma insel eu este facut hotel dintr-un camin de nefamilisti sau ceva de genul asta.
juniormorais Reputație: 94625 Postat Aprilie 15, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 15, 2013 Nenea Talibanu, fara suparare, cred ca ai inteles mesajul anterior: daca nu ai de facut completari utile discutiei noastre, te rog sa nu te implici cu onomatopée sau comentarii ironice, de genul notez in agenda... 5 3
Membru Premium talibanu Reputație: 9677 Postat Aprilie 15, 2013 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Aprilie 15, 2013 Nenea Talibanu, fara suparare, cred ca ai inteles mesajul anterior: daca nu ai de facut completari utile discutiei noastre, te rog sa nu te implici cu onomatopée sau comentarii ironice, de genul notez in agenda...Domnu Juniormorais, eu chiar nu eram ironic si chiar nu am avut de gand sa folosesc onomatopee, eram interesat de discutie si chiar nu intelesesem "mesajul anterior" nu am puterea de a citi gandurile din pacate. Am incercat sa ajut cum pot si din fericire am primit informatii utile pentru mine (cred ca asta e unul din motivele pentru care exista acest forum). Si cand am zis ca notez in agenda, exact asta am facut...e nevoie de dovada cum ca am facut lucrul acesta? nu inteleg de unde a aparut reticenta asta a ta fata de mine dar nu cred ca am gresit cu nimic. PS: imi cer scuze de ironia cu puterea de a citi gandurile, observ ca nu iti plac lucrurile de genul asta si atunci mai bine evit alte discutii.
Bosssu Reputație: 405 Postat Aprilie 15, 2013 Oras:Braila Oras:Braila Postat Aprilie 15, 2013 La Triumph am sunat eu, prima data fiind si mai aproape de mine, dar aici nu merge nici macar cu 2,3 ore cum sunt la altele cu 50 de lei, mi-a raspuns receptionera si mi-a spus ca oricat as sta o ora sau mai multe trebuie sa platesc cat pentru o noapte, care era destul de costisitoare.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 15, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 15, 2013 Bosssu nu incerca asa ceva prin telefon. De obicei telefoanele din receptie sint legate in serie cu altele si sint ascultate. Incearca sa tratezi direct in receptie problema. In special seara este ok.
guest12 Reputație: -432 Postat Aprilie 15, 2013 Oras:Neighbourhood Oras:Neighbourhood Postat Aprilie 15, 2013 Confirm spusele tale Gabriel,eu am pațit asa la o pensiune din br,insa fata de la receptie mi-a dat de inteles ca la telefon nu poate sa-mi dea mai multe informatii.La fața locului am gasit cu totul alta atitudine,ca mi-am luat țeapa cateva minute mai tarziu in camera.....aia e alta discutie.
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat August 16, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Postat August 16, 2019 ma simt ca acasa, nu e cazul :x 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum