bety88 Reputație: 613 Postat Iulie 24, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 24, 2015 Copilul care alearga catre mareeee... Betty este tare childish. Incepand cu fata de copil ratacit, si corpul de adolescenta, iti vine sa o iei in brate si sa o ocrotesti. In acelasi timp, este destul de kinky si de experimentata: stie exact cum sa te faca sa te simti bine, si sa pleci cu gandul la ea. Ne-am revazut dupa ceva vreme, de data aceasta doar noi 2. Ca o paranteza, pe Betty de fiecare data am intalnit-o fie la combinatie in 3, fie ca si insotitoare a unui amic, nu a mea:) M-am bucurat insa sa o tin in brate, sa o alint, sa stam la povesti sau sa barfim cunostinte comune (am zis numai de bine:))). Am pierdut amandoi notiunea timpului, si, desi ora s-a dilatat, nu am consumat decat un numar, dar asesozanat cu tot ce-i trebuie. Nu o sa mai dau desfasuratorul intalnirii, ci numai concluziile:Locatie: 9 ( pe mine nu ma deranjeaza salteaua de pe jos, ci numai liftul, mi se pare horror:)) In rest, locatia perfecta pentru futai si partyuri)Bety: 9 (Pentru amatorii genului minion: e dulce, e bine proportionata, are un fundulet ... belea)Igiena: 10 (ireprosabil)Oral N: 10 (foarte bun, cu DT, atentie zone adiacente, CIM)Normal: n-am mai apucat:)GFE: 10 (ireprosabil)Halat: 200/hRecomandabila, fara nicio ezitare:)Ciocane tari!Multumesc pentru vizita scumpul meu si te mai astept cu mult drag! Pupici 2
bety88 Reputație: 613 Postat Iulie 24, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 24, 2015 Astazi nu sunt disponibila! Va sarut!😘😘😘 1
bety88 Reputație: 613 Postat Iulie 27, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 27, 2015 Am revenit la birou! Va pup si va astept!😘😘😘 1
pseudonim111 Reputație: 897 Postat Iulie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 30, 2015 Am ajuns si eu pe la Bety acum vreo 2 zile...pus mana pe telefon sunat la nr 0729603744 am facut programarea si am confirmat cam cu 25 30 de min inainte. Odata ajuns in locatie am dat de o fata miniona, slim si cu sanii micuti...placuta ochiuluiCamera de lucru este cam demodata, o saltea pe jos un scaun si cam atat...si baie cam la fel Dupa dusul de rigoare m am intors in camera de lucru...unde Bety a inceput cu un preludiu placut, soldatelul a inceput sa dea semne de viata asa ca Bety s a apucat de un oral excelet...atenta la oute lins, supt si un deep timid, are o tehnica diferita de restul fetelor pe care le am intalnit pana acum si asta mi a placut foarte mult. Dupa aproximativ 10 min am pus prezervativul si am trecut la normal....aici am terminat in aproximativ 2 min fata e destul de stramta si eu cam grabit ) Am fugit la dus ptr igienizare, la fel si ea si ne am intors in camera de lucru...am stat de vorba la o tigare...chiar ai ce vb cu ea Numarul 2 a inceput cu acelasi oral misto, am continuat la normal unde am apucat sa schimbam 2 sau 3 pozitii...acum am rezistat mai mult )Am mai stat ceva de vorba...chiar nu m am simtit grabit cu toate ca era destul de tarziu....am trecut pe la baie si dus am fost Locatie - 7.5 a fost singurul lucru care nu mi a placut la intalnirea cu Bety Bety - 8.5 miniona, slim, o fata placuta Oral - 10 merita sa treceti sa experimentati Normal -9 se implica si te face sa te simti bine Igiena - !0 fara mirosuri sau alte neplaceri Halatul - 200 in jur de 70 75 de minute....nu m am simtit obligat sa plec chiar daca trecuse ora Concluzia este ca merita vizitata mai ales ptr oralul pe care il face si cu siguranta o sa i mai fac cel putin o vizita Multumesc Bety ptr ora de relaxare ! Salutareee !!! :bye :bye . 7
bety88 Reputație: 613 Postat August 1, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 1, 2015 Am ajuns si eu pe la Bety acum vreo 2 zile...pus mana pe telefon sunat la nr 0729603744 am facut programarea si am confirmat cam cu 25 30 de min inainte. Odata ajuns in locatie am dat de o fata miniona, slim si cu sanii micuti...placuta ochiuluiCamera de lucru este cam demodata, o saltea pe jos un scaun si cam atat...si baie cam la fel Dupa dusul de rigoare m am intors in camera de lucru...unde Bety a inceput cu un preludiu placut, soldatelul a inceput sa dea semne de viata asa ca Bety s a apucat de un oral excelet...atenta la oute lins, supt si un deep timid, are o tehnica diferita de restul fetelor pe care le am intalnit pana acum si asta mi a placut foarte mult. Dupa aproximativ 10 min am pus prezervativul si am trecut la normal....aici am terminat in aproximativ 2 min fata e destul de stramta si eu cam grabit ) Am fugit la dus ptr igienizare, la fel si ea si ne am intors in camera de lucru...am stat de vorba la o tigare...chiar ai ce vb cu ea Numarul 2 a inceput cu acelasi oral misto, am continuat la normal unde am apucat sa schimbam 2 sau 3 pozitii...acum am rezistat mai mult )Am mai stat ceva de vorba...chiar nu m am simtit grabit cu toate ca era destul de tarziu....am trecut pe la baie si dus am fost Locatie - 7.5 a fost singurul lucru care nu mi a placut la intalnirea cu Bety Bety - 8.5 miniona, slim, o fata placuta Oral - 10 merita sa treceti sa experimentati Normal -9 se implica si te face sa te simti bine Igiena - !0 fara mirosuri sau alte neplaceri Halatul - 200 in jur de 70 75 de minute....nu m am simtit obligat sa plec chiar daca trecuse ora Concluzia este ca merita vizitata mai ales ptr oralul pe care il face si cu siguranta o sa i mai fac cel putin o vizita Multumesc Bety ptr ora de relaxare ! Salutareee !!! :bye :bye .Multumesc scumpule pentru vizita! Te mai astept cu mare drag! Pupici
gam3r Reputație: 0 Postat August 7, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat August 7, 2015 Buna. Te gasesc azi pe la ora 00.00?
bety88 Reputație: 613 Postat August 7, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 7, 2015 Buna. Te gasesc azi pe la ora 00.00?Buna. Programul meu este pana la 21:00, max 22:00Pupici!
bety88 Reputație: 613 Postat August 8, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 8, 2015 Buna ziua dragii mei, Deci doresc sa va reamintesc... Preturile mele sunt:- 150 lei- finalizarea, maxim 30 min;- 200 lei, 60 min. Finalizarea orala in ambele cazuri se plateste in plus cu 50 lei. O seara placuta va doresc! Cu drag, Bety Pupici 1
bety88 Reputație: 613 Postat August 9, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 9, 2015 Dragii mei, Mai sunt doua zile si un sfert...hihihi...in care va astept sa ne facem de cap, intrucat in perioada 12-16 august 2015 voi avea o mica vacanta. Pupici duuulci!
bety88 Reputație: 613 Postat August 11, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 11, 2015 Scumpii mei,astazi voi fi disponibila pana la ora 23:00Va sarut!
pulicafranaru Reputație: 2 Postat August 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 13, 2015 Astazi lucrezi?
bety88 Reputație: 613 Postat August 17, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 17, 2015 Buna ziua dragii mei, Disponibilă de azi. Va pup si va astept! 1
bety88 Reputație: 613 Postat August 19, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 19, 2015 Ciocolata cu piper...te astept sa ma gusti...sau sa ma lingi... 11
sorina4u Reputație: 79 Postat August 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 20, 2015 Ciocolata cu piper...te astept sa ma gusti...sau sa ma lingi... Vin, sunt in drum spre tine...
just_me_4u Reputație: 106 Postat August 21, 2015 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat August 21, 2015 Solo chiar vrei sa le bifezi pe toate???
sorina4u Reputație: 79 Postat August 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 21, 2015 Te oftici?!?! Scuze, nu m-am putut abtine. 1
bety88 Reputație: 613 Postat August 24, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 24, 2015 Dragii mei,Vroiam sa va readuc aminte ca impreuna cu prietena mea Andreea va oferim show lesby. Va asteptam! Publici!
bety88 Reputație: 613 Postat August 24, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 24, 2015 Pupici! Scuze!
gogu_p Reputație: 557 Postat August 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2015 ...interesant!Care Andreea?
notoriousdfk Reputație: 0 Postat August 25, 2015 Postat August 25, 2015 Do you speak english Bety? I'm looking for a girl for outcall to my very nice hotel in Ploiesti. Your pictures are beautiful and exciting!
bety88 Reputație: 613 Postat August 26, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 26, 2015 Hello... yes, i speak english. And i am sorry, but i do not make outcall to Ploiesti. Come to Bucharest if you want me dear.Kisses.
caterpilar Reputație: 28 Postat August 27, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 27, 2015 Buna ziua dragi confutaciosi,am vizitat-o si eu pe domnisoara Bety mai acum vreo doua saptamani(scuze de intarziere)si pot spune ca am avut parte de o experienta placuta .Am contactat-o telefonic,programarea fiind facuta cam cu o ora inainte avand noroc ca a fost disponibila.Locatia bine cunoscuta cu locuri de parcare berechet. Ma asteptat intr-o rochita foarte sexi si o pererche de pantofi cu toc.Bety este o fata foarte simpatica,miniona cu sanii micuti si un pic lasati datorita gravitatiei dar nu deranjant. Dupa ce m-am inprospatat cu un dus actiunea a debutat cu un oral foarte bun cu lins,scuipat ,insurubari si alte tehnici specifice care m-au facut sa capitulez dupa aproximativ 5-10 min.domnisoara adunand cu grija in gura fara graba absolut tot. Al doilea numar a debutat tot cu un oral de zile mari,urmat de normal in care am schimbat cateva pozitii dupa care a avut loc un mic accident despre care nu as vrea sa vorbesc.Am trecut repede peste acest episod si am continuat cu oralul, care iarasi a fost magnific, pana la finalizare. Si acum notele: Loxcatie-10(apartament cochet,curat,baia cu de toate,geluri de dus din belsug ,salteaua de pe jos din camera nu m-a deranjat deloc ba din contra) Beti-8.5(miniona,sanii mici si un pic lasati,fundul cam micut,la fata foarte simpatica) GFE -8.5(nu foarte vorbareata,fara FK) Oral- 10 cu coronita(fara comentarii) Normal- 8(datorita accidentului in rest a fost ok) Cadoul-250 lei(200 ora cu doua finalizari+50finalizare in gurita) Per ansamblu o experienta placuta cu o fata draguta.Cu siguranta de revenit. 6
pulicafranaru Reputație: 2 Postat August 29, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 29, 2015 Astazi lucrezi?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum