Sari la conținut

Bety 0773976845

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Copilul care alearga catre mareeee... Betty este tare childish. Incepand cu fata de copil ratacit, si corpul de adolescenta, iti vine sa o iei in brate si sa o ocrotesti. In acelasi timp, este destul de kinky si de experimentata: stie exact cum sa te faca sa te simti bine, si sa pleci cu gandul la ea. Ne-am revazut dupa ceva vreme, de data aceasta doar noi 2. Ca o paranteza, pe Betty de fiecare data am intalnit-o fie la combinatie in 3, fie ca si insotitoare a unui amic, nu a mea:) M-am bucurat insa sa o tin in brate, sa o alint, sa stam la povesti sau sa barfim cunostinte comune (am zis numai de bine:))). Am pierdut amandoi notiunea timpului, si, desi ora s-a dilatat, nu am consumat decat un numar, dar asesozanat cu tot ce-i trebuie. Nu o sa mai dau desfasuratorul intalnirii, ci numai concluziile:

Locatie: 9 ( pe mine nu ma deranjeaza salteaua de pe jos, ci numai liftul, mi se pare horror:)) In rest, locatia perfecta pentru futai si partyuri)

Bety: 9 (Pentru amatorii genului minion: e dulce, e bine proportionata, are un fundulet ... belea)

Igiena: 10 (ireprosabil)

Oral N: 10 (foarte bun, cu DT, atentie zone adiacente, CIM)

Normal: n-am mai apucat:)

GFE: 10 (ireprosabil)

Halat: 200/h

Recomandabila, fara nicio ezitare:)

Ciocane tari!

Multumesc pentru vizita scumpul meu si te mai astept cu mult drag! Pupici
  • Like 2
Postat

Astazi nu sunt disponibila!

Va sarut!😘😘😘

• Like 1
Postat

Am revenit la birou! Va pup si va astept!😘😘😘

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am ajuns si eu pe la Bety acum vreo 2 zile...pus mana pe telefon sunat la nr 0729603744 am facut programarea si am confirmat cam cu 25 30 de min inainte.

Odata ajuns in locatie am dat de o fata miniona, slim si cu sanii micuti...placuta ochiului

Camera de lucru este cam demodata, o saltea pe jos un scaun si cam atat...si baie cam la fel

Dupa dusul de rigoare m am intors in camera de lucru...unde Bety a inceput cu un preludiu placut, soldatelul a inceput sa dea semne de viata asa ca Bety s a apucat de un oral excelet...atenta la oute lins, supt si un deep timid, are o tehnica diferita de restul fetelor pe care le am intalnit pana acum si asta mi a placut foarte mult. Dupa aproximativ 10 min am pus prezervativul si am trecut la normal....aici am terminat in aproximativ 2 min :D fata e destul de stramta si eu cam grabit :))

Am fugit la dus ptr igienizare, la fel si ea si ne am intors in camera de lucru...am stat de vorba la o tigare...chiar ai ce vb cu ea 

Numarul 2 a inceput cu acelasi oral misto, am continuat la normal unde am apucat sa schimbam 2 sau 3 pozitii...acum am rezistat mai mult :))

Am mai stat ceva de vorba...chiar nu m am simtit grabit cu toate ca era destul de tarziu....am trecut pe la baie si dus am fost :)

Locatie - 7.5 a fost singurul lucru care nu mi a placut la intalnirea cu Bety

Bety - 8.5 miniona, slim, o fata placuta

Oral - 10 merita sa treceti sa experimentati

Normal -9 se implica si te face sa te simti bine

Igiena - !0 fara mirosuri sau alte neplaceri

Halatul - 200 in jur de 70 75 de minute....nu m am simtit obligat sa plec chiar daca trecuse ora

Concluzia este ca merita vizitata mai ales ptr oralul pe care il face si cu siguranta o sa i mai fac cel putin o vizita :)

Multumesc Bety ptr ora de relaxare ! :P :)

Salutareee !!!  :bye  :bye

.

• Like 7
Postat

Am ajuns si eu pe la Bety acum vreo 2 zile...pus mana pe telefon sunat la nr 0729603744 am facut programarea si am confirmat cam cu 25 30 de min inainte.

Odata ajuns in locatie am dat de o fata miniona, slim si cu sanii micuti...placuta ochiului

Camera de lucru este cam demodata, o saltea pe jos un scaun si cam atat...si baie cam la fel

Dupa dusul de rigoare m am intors in camera de lucru...unde Bety a inceput cu un preludiu placut, soldatelul a inceput sa dea semne de viata asa ca Bety s a apucat de un oral excelet...atenta la oute lins, supt si un deep timid, are o tehnica diferita de restul fetelor pe care le am intalnit pana acum si asta mi a placut foarte mult. Dupa aproximativ 10 min am pus prezervativul si am trecut la normal....aici am terminat in aproximativ 2 min :D fata e destul de stramta si eu cam grabit :))

Am fugit la dus ptr igienizare, la fel si ea si ne am intors in camera de lucru...am stat de vorba la o tigare...chiar ai ce vb cu ea

Numarul 2 a inceput cu acelasi oral misto, am continuat la normal unde am apucat sa schimbam 2 sau 3 pozitii...acum am rezistat mai mult :))

Am mai stat ceva de vorba...chiar nu m am simtit grabit cu toate ca era destul de tarziu....am trecut pe la baie si dus am fost :)

Locatie - 7.5 a fost singurul lucru care nu mi a placut la intalnirea cu Bety

Bety - 8.5 miniona, slim, o fata placuta

Oral - 10 merita sa treceti sa experimentati

Normal -9 se implica si te face sa te simti bine

Igiena - !0 fara mirosuri sau alte neplaceri

Halatul - 200 in jur de 70 75 de minute....nu m am simtit obligat sa plec chiar daca trecuse ora

Concluzia este ca merita vizitata mai ales ptr oralul pe care il face si cu siguranta o sa i mai fac cel putin o vizita :)

Multumesc Bety ptr ora de relaxare ! :P :)

Salutareee !!! :bye :bye

.

Multumesc scumpule pentru vizita! Te mai astept cu mare drag!

Pupici

• Oras:Targoviste
  • Oras:Targoviste
Postat

Buna.

Te gasesc azi pe la ora 00.00?

Postat

Buna.

Te gasesc azi pe la ora 00.00?

Buna.

Programul meu este pana la 21:00, max 22:00

Pupici!

Postat

Buna ziua dragii mei,

Deci doresc sa va reamintesc... Preturile mele sunt:

- 150 lei- finalizarea, maxim 30 min;

- 200 lei, 60 min.

Finalizarea orala in ambele cazuri se plateste in plus cu 50 lei.

O seara placuta va doresc!

Cu drag, Bety :) Pupici

• Like 1
Postat

Dragii mei,

Mai sunt doua zile si un sfert...hihihi...in care va astept sa ne facem de cap, intrucat in perioada 12-16 august 2015 voi avea o mica vacanta.

Pupici duuulci! :)

Postat

Scumpii mei,astazi voi fi disponibila pana la ora 23:00

Va sarut!

Postat

Buna ziua dragii mei,

Disponibilă de azi. Va pup si va astept! :)

• Like 1
Postat

Ciocolata cu piper...te astept sa ma gusti...sau sa ma lingi...

post-71390-0-20222300-1439994022_thumb.jpg

post-71390-0-05158600-1439994044_thumb.jpg

post-71390-0-10918900-1439994063_thumb.jpg

• Like 11
Postat

Ciocolata cu piper...te astept sa ma gusti...sau sa ma lingi...

Vin, sunt in drum spre tine... =))

Postat

Dragii mei,

Vroiam sa va readuc aminte ca impreuna cu prietena mea Andreea va oferim show lesby.

Va asteptam! Publici!

Postat

Do you speak english Bety? I'm looking for a girl for outcall to my very nice hotel in Ploiesti.  Your pictures are beautiful and exciting!  

Postat

Hello... yes, i speak english. And i am sorry, but i do not make outcall to Ploiesti. Come to Bucharest if you want me dear.

Kisses.

Postat

Buna ziua dragi confutaciosi,am vizitat-o si eu pe domnisoara Bety mai acum vreo doua saptamani(scuze de intarziere)si pot spune ca am avut parte de o experienta placuta

.Am contactat-o telefonic,programarea fiind facuta cam cu o ora inainte avand noroc ca a fost disponibila.Locatia bine cunoscuta cu locuri de parcare berechet.

Ma asteptat intr-o rochita foarte sexi si o pererche de pantofi cu toc.Bety este o fata foarte simpatica,miniona cu sanii micuti si un pic lasati datorita gravitatiei dar nu deranjant.

Dupa ce m-am inprospatat cu un dus actiunea a debutat cu un oral foarte bun cu lins,scuipat ,insurubari si alte tehnici specifice care m-au facut sa capitulez dupa aproximativ 5-10 min.domnisoara adunand cu grija in gura fara graba absolut tot.

Al doilea numar a debutat tot cu un oral de zile mari,urmat de normal in care am schimbat cateva pozitii dupa care a avut loc un mic accident despre care nu as vrea sa vorbesc.Am trecut repede peste acest episod si am continuat cu oralul, care iarasi a fost magnific, pana la finalizare.

Si acum notele:

Loxcatie-10(apartament cochet,curat,baia cu de toate,geluri de dus din belsug ,salteaua de pe jos  din  camera nu m-a deranjat deloc ba din contra)

Beti-8.5(miniona,sanii mici si un pic lasati,fundul cam micut,la fata foarte simpatica)

GFE -8.5(nu foarte vorbareata,fara FK)

Oral- 10 cu coronita(fara comentarii)

Normal- 8(datorita accidentului in rest a fost ok)

Cadoul-250 lei(200 ora cu doua finalizari+50finalizare in gurita)

Per ansamblu o experienta placuta cu o fata draguta.Cu siguranta de revenit.

• Like 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...