Sari la conținut

Bety 0773976845

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Buna ziua dragi confutaciosi,am vizitat-o si eu pe domnisoara Bety mai acum vreo doua saptamani(scuze de intarziere)si pot spune ca am avut parte de o experienta placuta

.Am contactat-o telefonic,programarea fiind facuta cam cu o ora inainte avand noroc ca a fost disponibila.Locatia bine cunoscuta cu locuri de parcare berechet.

Ma asteptat intr-o rochita foarte sexi si o pererche de pantofi cu toc.Bety este o fata foarte simpatica,miniona cu sanii micuti si un pic lasati datorita gravitatiei dar nu deranjant.

Dupa ce m-am inprospatat cu un dus actiunea a debutat cu un oral foarte bun cu lins,scuipat ,insurubari si alte tehnici specifice care m-au facut sa capitulez dupa aproximativ 5-10 min.domnisoara adunand cu grija in gura fara graba absolut tot.

Al doilea numar a debutat tot cu un oral de zile mari,urmat de normal in care am schimbat cateva pozitii dupa care a avut loc un mic accident despre care nu as vrea sa vorbesc.Am trecut repede peste acest episod si am continuat cu oralul, care iarasi a fost magnific, pana la finalizare.

Si acum notele:

Loxcatie-10(apartament cochet,curat,baia cu de toate,geluri de dus din belsug ,salteaua de pe jos din camera nu m-a deranjat deloc ba din contra)

Beti-8.5(miniona,sanii mici si un pic lasati,fundul cam micut,la fata foarte simpatica)

GFE -8.5(nu foarte vorbareata,fara FK)

Oral- 10 cu coronita(fara comentarii)

Normal- 8(datorita accidentului in rest a fost ok)

Cadoul-250 lei(200 ora cu doua finalizari+50finalizare in gurita)

Per ansamblu o experienta placuta cu o fata draguta.Cu siguranta de revenit.

Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept!

Pupici!

Link spre comentariu
  • Oras:La femei
  • Oras:La femei

Buna ziua dragi confutaciosi,am vizitat-o si eu pe domnisoara Bety mai acum vreo doua saptamani(scuze de intarziere)si pot spune ca am avut parte de o experienta placuta

.Am contactat-o telefonic,programarea fiind facuta cam cu o ora inainte avand noroc ca a fost disponibila.Locatia bine cunoscuta cu locuri de parcare berechet.

Ma asteptat intr-o rochita foarte sexi si o pererche de pantofi cu toc.Bety este o fata foarte simpatica,miniona cu sanii micuti si un pic lasati datorita gravitatiei dar nu deranjant.

Dupa ce m-am inprospatat cu un dus actiunea a debutat cu un oral foarte bun cu lins,scuipat ,insurubari si alte tehnici specifice care m-au facut sa capitulez dupa aproximativ 5-10 min.domnisoara adunand cu grija in gura fara graba absolut tot.

Al doilea numar a debutat tot cu un oral de zile mari,urmat de normal in care am schimbat cateva pozitii dupa care a avut loc un mic accident despre care nu as vrea sa vorbesc.Am trecut repede peste acest episod si am continuat cu oralul, care iarasi a fost magnific, pana la finalizare.

Si acum notele:

Loxcatie-10(apartament cochet,curat,baia cu de toate,geluri de dus din belsug ,salteaua de pe jos  din  camera nu m-a deranjat deloc ba din contra)

Beti-8.5(miniona,sanii mici si un pic lasati,fundul cam micut,la fata foarte simpatica)

GFE -8.5(nu foarte vorbareata,fara FK)

Oral- 10 cu coronita(fara comentarii)

Normal- 8(datorita accidentului in rest a fost ok)

Cadoul-250 lei(200 ora cu doua finalizari+50finalizare in gurita)

Per ansamblu o experienta placuta cu o fata draguta.Cu siguranta de revenit.

S-a rupt prezervativul?

Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0

Domnii mei,

Va rog mult sa va respectati programarile făcute, altfel cu părere de rău ma vad nevoita sa nu va mai primesc altadata.

Multumesc! O zi placuta! Publici!

Odata se accepta.Iarta ma :)

Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0

Sa înțeleg ca ești printre cei care nu au reușit sa mai ajungă? :)

Aaaaa, scuze, am crezut ca zici de aia care au ajuns, dar n au putut, ceva de genul asta ...Retrag ce am zis inainte :)))

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...