bety88 Reputație: 613 Postat August 29, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 29, 2015 Astazi lucrezi?BunaAstăzi nu lucrez.Maine ma poți găsi! Link spre comentariu
turbulente Reputație: 443 Postat August 29, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 29, 2015 Astazi lucrezi?Incearca sa numai pui astfel de intrebari stupide Link spre comentariu
bety88 Reputație: 613 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2015 Buna ziua dragi confutaciosi,am vizitat-o si eu pe domnisoara Bety mai acum vreo doua saptamani(scuze de intarziere)si pot spune ca am avut parte de o experienta placuta .Am contactat-o telefonic,programarea fiind facuta cam cu o ora inainte avand noroc ca a fost disponibila.Locatia bine cunoscuta cu locuri de parcare berechet. Ma asteptat intr-o rochita foarte sexi si o pererche de pantofi cu toc.Bety este o fata foarte simpatica,miniona cu sanii micuti si un pic lasati datorita gravitatiei dar nu deranjant. Dupa ce m-am inprospatat cu un dus actiunea a debutat cu un oral foarte bun cu lins,scuipat ,insurubari si alte tehnici specifice care m-au facut sa capitulez dupa aproximativ 5-10 min.domnisoara adunand cu grija in gura fara graba absolut tot. Al doilea numar a debutat tot cu un oral de zile mari,urmat de normal in care am schimbat cateva pozitii dupa care a avut loc un mic accident despre care nu as vrea sa vorbesc.Am trecut repede peste acest episod si am continuat cu oralul, care iarasi a fost magnific, pana la finalizare. Si acum notele: Loxcatie-10(apartament cochet,curat,baia cu de toate,geluri de dus din belsug ,salteaua de pe jos din camera nu m-a deranjat deloc ba din contra) Beti-8.5(miniona,sanii mici si un pic lasati,fundul cam micut,la fata foarte simpatica) GFE -8.5(nu foarte vorbareata,fara FK) Oral- 10 cu coronita(fara comentarii) Normal- 8(datorita accidentului in rest a fost ok) Cadoul-250 lei(200 ora cu doua finalizari+50finalizare in gurita) Per ansamblu o experienta placuta cu o fata draguta.Cu siguranta de revenit.Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept! Pupici! Link spre comentariu
arai-star Reputație: 7 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:La femei Oras:La femei Partajează Postat Septembrie 5, 2015 Buna ziua dragi confutaciosi,am vizitat-o si eu pe domnisoara Bety mai acum vreo doua saptamani(scuze de intarziere)si pot spune ca am avut parte de o experienta placuta .Am contactat-o telefonic,programarea fiind facuta cam cu o ora inainte avand noroc ca a fost disponibila.Locatia bine cunoscuta cu locuri de parcare berechet. Ma asteptat intr-o rochita foarte sexi si o pererche de pantofi cu toc.Bety este o fata foarte simpatica,miniona cu sanii micuti si un pic lasati datorita gravitatiei dar nu deranjant. Dupa ce m-am inprospatat cu un dus actiunea a debutat cu un oral foarte bun cu lins,scuipat ,insurubari si alte tehnici specifice care m-au facut sa capitulez dupa aproximativ 5-10 min.domnisoara adunand cu grija in gura fara graba absolut tot. Al doilea numar a debutat tot cu un oral de zile mari,urmat de normal in care am schimbat cateva pozitii dupa care a avut loc un mic accident despre care nu as vrea sa vorbesc.Am trecut repede peste acest episod si am continuat cu oralul, care iarasi a fost magnific, pana la finalizare. Si acum notele: Loxcatie-10(apartament cochet,curat,baia cu de toate,geluri de dus din belsug ,salteaua de pe jos din camera nu m-a deranjat deloc ba din contra) Beti-8.5(miniona,sanii mici si un pic lasati,fundul cam micut,la fata foarte simpatica) GFE -8.5(nu foarte vorbareata,fara FK) Oral- 10 cu coronita(fara comentarii) Normal- 8(datorita accidentului in rest a fost ok) Cadoul-250 lei(200 ora cu doua finalizari+50finalizare in gurita) Per ansamblu o experienta placuta cu o fata draguta.Cu siguranta de revenit.S-a rupt prezervativul? Link spre comentariu
marix Reputație: 9360 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 6, 2015 ... nu s-a rupt, s-a indoit de la jumate' !!! 1 Link spre comentariu
turbulente Reputație: 443 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 6, 2015 Crezi ca ar fi primul sau ultimul care pateste asa ceva??? Link spre comentariu
bety88 Reputație: 613 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 7, 2015 S-a rupt prezervativul?Nu, nu s-a rupt! 1 Link spre comentariu
bety88 Reputație: 613 Postat Septembrie 11, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 11, 2015 Sâmbătă și duminică nu voi fi disponibila! Pupici! 1 Link spre comentariu
cocosel23 Reputație: 268 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 12, 2015 a tras o Besina Link spre comentariu
bety88 Reputație: 613 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 15, 2015 a tras o BesinaCine? )) Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Septembrie 15, 2015 Cine? )) Porcul Link spre comentariu
nelubijunelu Reputație: 181 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat Septembrie 15, 2015 program? Link spre comentariu
bety88 Reputație: 613 Postat Septembrie 16, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Luni-sambata intre 13:00 și 21:00 Link spre comentariu
bety88 Reputație: 613 Postat Septembrie 23, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 23, 2015 Domnii mei, Va rog mult sa va respectati programarile făcute, altfel cu părere de rău ma vad nevoita sa nu va mai primesc altadata. Multumesc! O zi placuta! Publici! Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Septembrie 23, 2015 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Septembrie 23, 2015 Domnii mei, Va rog mult sa va respectati programarile făcute, altfel cu părere de rău ma vad nevoita sa nu va mai primesc altadata. Multumesc! O zi placuta! Publici! Ceai mă? Link spre comentariu
bety88 Reputație: 613 Postat Septembrie 23, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 23, 2015 Ceai mă? Tei,sunătoare,menta??? Link spre comentariu
excelent Reputație: 168 Postat Septembrie 25, 2015 Partajează Postat Septembrie 25, 2015 Tei,sunătoare,menta???+1 Link spre comentariu
bety88 Reputație: 613 Postat Septembrie 28, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 28, 2015 Hei dragii mei, Astăzi sunt disponibila pana la ora 21:00. Va pup și va aștept! Link spre comentariu
bety88 Reputație: 613 Postat Septembrie 29, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 29, 2015 Astăzi sunt disponibila intre orele 11:30 și 15:00. Va pup și va aștept! Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2015 Partajează Postat Septembrie 29, 2015 Domnii mei,Va rog mult sa va respectati programarile făcute, altfel cu părere de rău ma vad nevoita sa nu va mai primesc altadata.Multumesc! O zi placuta! Publici! Odata se accepta.Iarta ma Link spre comentariu
bety88 Reputație: 613 Postat Septembrie 29, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 29, 2015 Odata se accepta.Iarta ma Sa înțeleg ca ești printre cei care nu au reușit sa mai ajungă? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2015 Partajează Postat Septembrie 29, 2015 Sa înțeleg ca ești printre cei care nu au reușit sa mai ajungă? Aşa face mereu .... 1 Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2015 Partajează Postat Septembrie 29, 2015 Sa înțeleg ca ești printre cei care nu au reușit sa mai ajungă? Aaaaa, scuze, am crezut ca zici de aia care au ajuns, dar n au putut, ceva de genul asta ...Retrag ce am zis inainte )) 1 1 Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2015 Partajează Postat Septembrie 29, 2015 Aşa face mereu .... Ceai ma? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2015 Partajează Postat Septembrie 29, 2015 Ceai ma?Scuze Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum