condition Reputație: 7276 Postat Iulie 14, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 14, 2019 Ai avut clone ,pe care le foloseai in paralel inca din 2014 , 'te-n gura de bulangiu rujat si mincinos dezaxat Unde era Miky in 2014 ? Aici era ? Advanced Clonatul Distrus.jpg Am incercuit cum a stat treaba , ca sa nu existe alte interpretari .Iti dadeai singur stelute , adica te faceai singur distrus , de pe o zi la alta , cu propriile clone , 'te-n gura de atarnache bolnav psihic . Ma pis pe tine la orice ora , distrusule. , ca nu ma cheama ca pe fetele acelea care le santajai si le amenintai ca nu vor sa te mai primeasca . Plus ca-ti dau s-un capac cu propriul castron de bobite , in freza , ca sa te linistesti .Te pisi pe tine la orice ora analfabetule mitoman! :laugh2 Arata-mi unde le-am folosit cu tine simultan bolnavule psihic! :laugh2 Imi dadeam singur o stea de reputatie papagalule? :laugh2 :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 14, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 14, 2019 Ai avut clone ,pe care le foloseai in paralel inca din 2014 , 'te-n gura de bulangiu rujat si mincinos dezaxat Unde era Miky in 2014 ? Aici era ? Advanced Clonatul Distrus.jpg Am incercuit cum a stat treaba , ca sa nu existe alte interpretari .Iti dadeai singur stelute , adica te faceai singur distrus , de pe o zi la alta , cu propriile clone , 'te-n gura de atarnache bolnav psihic . Ma pis pe tine la orice ora , distrusule. , ca nu ma cheama ca pe fetele acelea care le santajai si le amenintai ca nu vor sa te mai primeasca . Plus ca-ti dau s-un capac cu propriul castron de bobite , in freza , ca sa te linistesti .Ce vitamine iei tu saracule!? :laugh2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 14, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iulie 14, 2019 Te-ai schimbat acum ? N-ai zis ca n-ai avut conturi paralele , si ca-ti faceai clone ca ti le bana Miky (si altii) in 2017 ? Daca aveai contul de limbist 69 banat , mai puteai sa-ti dai stelute , trecand peste judecata unui distrus , care nu este de acord de pe un cont pe altul de ce spune pe aici , facandu-si aprecieri singur ? Repet. Unde era Miky in 2014 ? Cand te-ai vezut cu demonstratia , ti-ai scos pula din cur si ti-ai bagat-o in gura ca sa ti-o stergi singur de rahat , dupa , ai inceput sa razi ca prosta satului , ca sa se vada maroul dintre dinti 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 14, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 14, 2019 Te-ai schimbat acum ? N-ai zis ca n-ai avut conturi paralele , si ca-ti faceai clone ca ti le bana Miky (si altii) in 2017 ? Daca aveai contul de limbist 69 banat , mai puteai sa-ti dai stelute , trecand peste judecata unui distrus , care nu este de acord de pe un cont pe altul de ce spune pe aici , facandu-si aprecieri singur ? Repet. Unde era Miky in 2014 ? Cand te-ai vezut cu demonstratia , ti-ai scos pula din cur si ti-ai bagat-o in gura ca sa ti-o stergi singur de rahat , dupa , ai inceput sa razi ca prosta satului , ca sa se vada maroul dintre dinti Tu nu ai fost in stare sa spui de conturile paralele analfabetule. Cum crezi ca imi dadeam singur o steluta bulangiule. Idioti ca tine care sa copueze usernam-ul s-au gasit totdeauna! Ia vezi aici ce spun colegii nostrii despre tine zdreanta:Sent 21 March 2019 - 03:36 PMSalutare C , @michiduta este de genul Stop and go.Lucreaza in salturi...in rest sta la panda.I-am administrat metoda tacerii totale TT.Nu il bag in seama.Daca te duci pe la Sinaia , vezi sa nu dai in nas cu el☺Pe la unul din hotelurile lui.Macar daca se alegea si el cu ceva de la Betty d.d. , plus Symona.Sex pe gratis etc.La valoarea lui....d'aia mare de tot Dupa cum ai vazut in poza , are buzele subtiri...Cei batrani spun ca oamenii cu buzele subtiri sunt...rai Succes si numai bine ! Salutari cordiale de martie ,GG scarbit de damele penale...bleah ! Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 14, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 14, 2019 Te-ai schimbat acum ? N-ai zis ca n-ai avut conturi paralele , si ca-ti faceai clone ca ti le bana Miky (si altii) in 2017 ? Daca aveai contul de limbist 69 banat , mai puteai sa-ti dai stelute , trecand peste judecata unui distrus , care nu este de acord de pe un cont pe altul de ce spune pe aici , facandu-si aprecieri singur ? Repet. Unde era Miky in 2014 ? Cand te-ai vezut cu demonstratia , ti-ai scos pula din cur si ti-ai bagat-o in gura ca sa ti-o stergi singur de rahat , dupa , ai inceput sa razi ca prosta satului , ca sa se vada maroul dintre dinti Iar ti-ai dat muie singur bulangiule analfabet! :laugh2 :laugh2 :laugh2 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 14, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iulie 14, 2019 O dai in diverse , bulangiule , si incepi sa-i lingi si rahatu' lui Gelu , pe care-l mananca toata ziua prin mesagerie , cu trogloditi rapanosi ca tine ? Ce dreaq , bahhh ramolitule , cu iepe d'astea batogite la cur , care se ard in gaoaza , ma lupt eu in zi de duminica ? Posteaza si tu un PM , cu o discutie serioasa , dintre tine si o fata/femeie , ca sa ne demonstrezi ca nu esti pe invers , ca de intalnirile unui joist distrus , care se roaga de barbati sa iasa la baute , se stie deja. Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 14, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 14, 2019 Ai avut clone ,pe care le foloseai in paralel inca din 2014 , 'te-n gura de bulangiu rujat si mincinos dezaxat Unde era Miky in 2014 ? Aici era ? Advanced Clonatul Distrus.jpg Am incercuit cum a stat treaba , ca sa nu existe alte interpretari .Iti dadeai singur stelute , adica te faceai singur distrus , de pe o zi la alta , cu propriile clone , 'te-n gura de atarnache bolnav psihic . Ma pis pe tine la orice ora , distrusule. , ca nu ma cheama ca pe fetele acelea care le santajai si le amenintai ca nu vor sa te mai primeasca . Plus ca-ti dau s-un capac cu propriul castron de bobite , in freza , ca sa te linistesti . :laugh2 :laugh2 :laugh2 ANALFABETULE SOBOLAN, daca ai captura asta de imagine, este evident unde erai in 2014! Oricum, este clar ca ai problema la mansarda cu .... sapte "äcoperisuri"! :laugh2 1 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 14, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iulie 14, 2019 Gresit . Ti-am facut-o in 2017 inainte sa-ti banez contul acesta de atarnator si bulangiu rujat . Si dupa , mi-am batut pula de tine , si de gura ta , inclusiv de toate clonele tale . Intelegi ? Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 14, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 14, 2019 O dai in diverse , bulangiule , si incepi sa-i lingi si rahatu' lui Gelu , pe care-l mananca toata ziua prin mesagerie , cu trogloditi rapanosi ca tine ? Ce dreaq , bahhh ramolitule , cu iepe d'astea batogite la cur , care se ard in gaoaza , ma lupt eu in zi de duminica ? Posteaza si tu un PM , cu o discutie serioasa , dintre tine si o fata/femeie , ca sa ne demonstrezi ca nu esti pe invers , ca de intalnirile unui joist distrus , care se roaga de barbati sa iasa la baute , se stie deja. Esti mai ramolit ca mine homalaule, rapanos .... esti un falit mitoman care se crede mare patron! :laugh2 Am postat o discutie serioasa cu o fata care fara sa ii cer, mi-a trimis mesajele cu care o hartuiai dobitocule. Nu m-am intalnit vreodata cu ea, nu i-am cerut nimic, a vazut doar ca ma iau de tine si am dreptate, asa ca si-a facut curaj si m-a rugat sa postez mizeriile tale! :laugh2 1 3 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 14, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 14, 2019 Gresit . Ti-am facut-o in 2017 inainte sa-ti banez contul acesta de atarnator si bulangiu rujat . Si dupa , mi-am batut pula de tine , si de gura ta , inclusiv de toate clonele tale . Intelegi ? Okkkkkk!!!! Atat de bolnav psihic esti incat stai sa faci "dosare" userilor, stai si scormonesti pe forum? Hai ca ai venit pe mana mea mitomane bolnav psihic! :laugh2PESEU ... Tu nu ai pula hermafroditule! :laugh2 :laugh2 :laugh2 1 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 14, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iulie 14, 2019 Apropo , si bulangiul de Picoaie ti-a dat o stea , dupa ce-ai iesit impreuna cu acestia in oras si ai inceput sa barfesti si sa faci circ pe aici . Acum a revenit asupra acestei idei si ati inceput sa va lingeti din nou coitele reciproc . Pai e frumos , mahhh bulangiilor ? Asa prietenii serioase se infiripa intre voi ? Miky ti-a dat 5 , ca nu cunostea pe la inceputuri ce bulangiu esti , si i se facuse mila de tine , ptr. ca nu stia de ce-si bateau altii pula de tine , spunand ca o sugi si cu gura , si cu dosul , si ca esti un dement/bolnav psihic (declaratii si aprecieri sustinute chiar de cei cu care te-ai vazut si-n real , eu n-as iesi vreodata cu asemenea dereglati ) Dupa , a inceput si Miky sa-si bata pula de gurita ta , intr-un mare fel . De ce ? Ca-ti place sa te joci cu pula , bulangiule Cum nu cereai , Nebunule ? In disperare cereai . La fel de disperat cum te comportai si cu baietasul acela de care Amalia se indragostise si cu care iesea impreuna . Tu insa vroiai sa le strici combinatia , drept ptr. care ai facut circ de pe contul @advanced aici mai bine de o luna , amenintai si injurai/jigneai , ca nu vrea sa te mai primeasca ? Mai tarziu , cu @randunica ai facut la fel .. De ce ? Ca esti nebun si dereglat psihic . Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 14, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 14, 2019 Apropo , si bulangiul de Picoaie ti-a dat o stea , dupa ce-ai iesit impreuna cu acestia in oras si ai inceput sa barfesti si sa faci circ pe aici . Acum a revenit asupra acestei idei si ati inceput sa va lingeti din nou coitele reciproc . Pai e frumos , mahhh bulangiilor ? Asa prietenii serioase se infiripa intre voi ? Miky ti-a dat 5 , ca nu cunostea pe la inceputuri ce bulangiu esti , si i se facuse mila de tine , ptr. ca nu stia de ce-si bateau altii pula de tine , spunand ca o sugi si cu gura , si cu dosul , si ca esti un dement/bolnav psihic (declaratii si aprecieri sustinute chiar de cei cu care te-ai vazut si-n real , eu n-as iesi vreodata cu asemenea dereglati ) Dupa , a inceput si Miky sa-si bata pula de gurita ta , intr-un mare fel . De ce ? Ca-ti place sa te joci cu pula , bulangiule Cum nu cereai , Nebunule ? In disperare cereai . La fel de disperat cum te comportai si cu baietasul acela de care Amalia se indragostise si cu care iesea impreuna . Tu insa vroiai sa le strici combinatia , drept ptr. care ai facut circ de pe contul @advanced aici mai bine de o luna , amenintai si injurai/jigneai , ca nu vrea sa te mai primeasca ? Mai tarziu , cu @randunica ai facut la fel .. De ce ? Ca esti nebun si dereglat psihic . Este ca suferi profund bulangiule? :laugh2 Este ca pupai in cur pe marinarul si pe vistantric? Este ca ti-au dat muie cand au vazut cat de idiot esti? Besi bai in pula calului la stana, esti prea prost pentru lumea asta analfabetule! :laugh2 :laugh2 :laugh2 De ce continui sa iti dai muie singur, imi este mila de tine saracule! Inventezi povesti bai mitomane, stai cu ... curul in pula ursului, acolo iti este locul zdreanta mincinoasa! 1 3 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 14, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 14, 2019 O dai in diverse , bulangiule , si incepi sa-i lingi si rahatu' lui Gelu , pe care-l mananca toata ziua prin mesagerie , cu trogloditi rapanosi ca tine ? Ce dreaq , bahhh ramolitule , cu iepe d'astea batogite la cur , care se ard in gaoaza , ma lupt eu in zi de duminica ? Posteaza si tu un PM , cu o discutie serioasa , dintre tine si o fata/femeie , ca sa ne demonstrezi ca nu esti pe invers , ca de intalnirile unui joist distrus , care se roaga de barbati sa iasa la baute , se stie deja. Gelu te-a dat in goarna rau de tot mitomane, te-a vizitat si la balaceanca inainte de a evada bulangiule! Hai poate ii ameninti iarasi familia ca ti-o furi urat de tot infractorule! 1 3 Link spre comentariu
parintelul Reputație: -377 Postat Iulie 15, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Iulie 15, 2019 Apropo , si bulangiul de Picoaie ti-a dat o stea , dupa ce-ai iesit impreuna cu acestia in oras si ai inceput sa barfesti si sa faci circ pe aici . Acum a revenit asupra acestei idei si ati inceput sa va lingeti din nou coitele reciproc . Pai e frumos , mahhh bulangiilor ? Asa prietenii serioase se infiripa intre voi ? Miky ti-a dat 5 , ca nu cunostea pe la inceputuri ce bulangiu esti , si i se facuse mila de tine , ptr. ca nu stia de ce-si bateau altii pula de tine , spunand ca o sugi si cu gura , si cu dosul , si ca esti un dement/bolnav psihic (declaratii si aprecieri sustinute chiar de cei cu care te-ai vazut si-n real , eu n-as iesi vreodata cu asemenea dereglati ) Dupa , a inceput si Miky sa-si bata pula de gurita ta , intr-un mare fel . De ce ? Ca-ti place sa te joci cu pula , bulangiule Cum nu cereai , Nebunule ? In disperare cereai . La fel de disperat cum te comportai si cu baietasul acela de care Amalia se indragostise si cu care iesea impreuna . Tu insa vroiai sa le strici combinatia , drept ptr. care ai facut circ de pe contul @advanced aici mai bine de o luna , amenintai si injurai/jigneai , ca nu vrea sa te mai primeasca ? Mai tarziu , cu @randunica ai facut la fel .. De ce ? Ca esti nebun si dereglat psihic . Tu esti ala care in weekend ai lucruri importante si pozitive de făcut? 2 4 Link spre comentariu
cardinex Reputație: 90 Postat Iulie 16, 2019 Partajează Postat Iulie 16, 2019 Mai hodiniti-va oleaca ! 1 Link spre comentariu
litiu ion Reputație: 37 Postat Iulie 28, 2019 Oras:/ Oras:/ Partajează Postat Iulie 28, 2019 up. marinare, nu te vom uita niciodata. Link spre comentariu
Postări Recomandate