Sari la conținut

ispita xxx - 0722165390

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

Vizitator cenzurat
Reputație: 0

Am sunat eu, are 100 fin cu 200 h, OP/N si NP, in Navodari, fara CIM, ANAL si FK

pe ce nr ai sunat. 

eu de fiecare data cand sun pe nr din anunt imi raspunde una de tot imi zice ca nu are anunt ca e greseala

Link spre comentariu
Vizitator cenzurat

tel:0722165258

Sunati si voi la nr de mai sus sa mi ziceti daca voi o gasiti pe ea sau tot la duduia care nu are nici o treaba cu anuntul nimeriti

Link spre comentariu
Vizitator cenzurat

Poate sa sune cineva la nr asta si sa confirme ca ea este. Eu am sunat iar si m-a sunat una inapoi de pe nr de orange

E posibil sa fi redirectionat apeluri spre alt nr in functie de prefixul de pe care e sunata.

Eu sun de pe o aplicatie si am alt nr si ma gandesc ca a facut ea vreo magie cu tel ei :)

Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

nu cumva duduia o fi fost colega cu tipa care te intereseaza ...si a ramas cartele la ea? sau o foloseste ea? ca mai fac chestii din astea intre ele ...raspunde una pentru alta .

adică a făcut vad si a vândut nr de telefon... 😂😂😂

în ziua de azi te astepti la orice... pana la urma si meseria asta este tot un business

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:dobrogea
  • Oras:dobrogea

adică a făcut vad si a vândut nr de telefon... 😂😂😂

în ziua de azi te astepti la orice... pana la urma si meseria asta este tot un business

Asta e chiar tare.

Și sa vândă și locul!

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator cenzurat

Fraților am fost eu la donsoara.... Nu merita.... Cum intri pe ușa îți și spune ca ai 10 min pt o finalizare care pe mine ma făcut sa fac stânga împrejur+ca între poze și realitate este diferența mare...

Bro ... ai poze si cu fata ei care e diferenta asa de mare intre realitate si poze + ca zici ca ai facut stanga'nprejur deci nici macar nu ai apucat sa o vezi goala.

+ ca eu zic ca am stat cam 25 min pt o finalizare

+ ca ma intereseaza pe ce numar ai sunat ca eu nu reusesc sa dau de ea

Link spre comentariu

• Oras:Pe Vapor
  • Oras:Pe Vapor

nu cred ca se poate vinde numarul deoarece vei pierde credibilitatea si clienti

am incercat sa te sun de mai multe ori si de fiecare dat se redirectioneaza apelurile tale la o femeie care nu are habar de anunturi etc

de ce redirectionezi apelurile?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...