openmind18cm Reputație: 66 Postat Ianuarie 18, 2019 Oras:Vestul Tarii Oras:Vestul Tarii Postat Ianuarie 18, 2019 Astazi prima zi de scoala dam drumu la promotie 🤑🤑🤑pentru taticii care sunt pre graba pentru sclavii care nu si.au permis pana acum sa ma viziteze. Dupa cum vedeți ma tin de promisiune. Va astept cu drag la locatie pentru o sesiune soft asa cum este precizat mai sus ♦Singura rugăminte este sa precizati telefonic despre promotie altfel prețul va fi plătit integral Haideti ðŸðŸŽðŸ•ðŸ•ðŸ•ðŸ•ðŸ•ðŸ•ðŸ•ðŸ•ðŸ•ðŸ•ðŸ•ðŸ•Am fost rau, trebuie sa ma pedepsesti
john15 Reputație: 43 Postat Ianuarie 18, 2019 Postat Ianuarie 18, 2019 Pana la urma e pe repede înainte sau cum?Nu mai înțeleg nimic...m ar tenta sa o cunosc personal dar nici sa fut aiurea niște bani pentru 20 de minute!!!Deci e cineva OBIECTIV in privința timpului in compania ei???Multumesc!
tomson Reputație: 5778 Postat Ianuarie 19, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 19, 2019 Am fost rau, trebuie sa ma pedepsestiNici o problema , se rezolva , doar stii pedeaspa ei favorita , platesti 1 ora de 50 minute si pleci max dupa 15 .Te termini instantaneu cand dupa 10 minute auzi ca trebuie sa iesi rapid.Tare stapana nu ? : -))))) Arata bine , stie ce face : Juste pour les connaisseurs ;-) 1
mdoru Reputație: 14 Postat Ianuarie 19, 2019 Postat Ianuarie 19, 2019 Mulţumesc pentru răspuns. Mă faci să cred că merită încercat, deşi ce BDSM iese în 30 de minute?! :)Mă interesează cum arată, nu sunt genul de ahtiat după BDSM extrem să nu-mi mai pese de cine domină, însă ceea ce contează enorm este atitudinea. Să fie o fată educată şi în acelaşi timp să aibă caracteristicile specifice dominării. Daca vreau doar sa arate bine, găsesc una prin cluburi :)Personal am avut experienţe chiar cu Cybil Troy, iar pretul la ea a fost putin peste dublu a ceea ce cere domnişoara, însă acolo e maximul a ceea ce se poate obţine din BDSM, de asta întreb ce îi poate pielea.Oricum, merci din nou de răspuns şi cred că am să încerc. Nu ştii dacă are şi un email, ar fi mai uşor de comunicat şi mult mai discres decât whatsup :) Ok im cazul acesta iti recomand Mara si Andreea care au studiou specific amenajat si toate ustensilele posibile si chiar fac o dominare in adevaratul sens al cuvantului,iar experienta cu Cybil sunt invidios,
john15 Reputație: 43 Postat Ianuarie 20, 2019 Postat Ianuarie 20, 2019 Am fost ieri doar pentru o fantezie deci nu ma întrebați de cum se desfășoară o ședința de dominare cu domnișoara insa din discuțiile purtate am tras concluzia ca se pricepe la BDSM!Legat de timp nu am nimic de obiectat S-A RESPECTAT fara nici un fel de probleme ba mai mult m-a intrebat dacă doresc sa servesc ceva de băut lucru de apreciat!Atitudine 10 !Aspect fizic ok,nu ceva care sa ma dea pe spate,PERSONAL consider ca pozele o avantajează destul de mult(repet este o părere personală!)Dacă aveți alte întrebări VOI FI CÂT SE POATE DE OBIECTIV.De recomandat 50/50 deoarece nu e chiar genul meu sau poate eu sunt mai pretențios...Decartat 300 ron pentru aproximativ 20-25 de min CA AȘA AM VRUT EU deși prețul era 250!Repet nu ma împins nimeni afara mai devreme!Nu contest cele spuse de altii cum ca ar fi plecat mai devreme dar cel puțin cu mine fata a fost foarte ok! 2
stapanaalina Reputație: 57 Postat Ianuarie 20, 2019 Autor Postat Ianuarie 20, 2019 Buna ziua dragilor de astazi voi avea asistenta aaaaa drăguță chiar frumoasa Ea va fi alaturi de mine atat pe parcursul ședințelor(la cerere) cat si pentru voi la finalul ședințelor unde rezultatul final poate fi satisfăcător😉..... Va asteptam pentru sesiuni de neuitat alaturi de noi fanteziile voastre pot devenii realitate 1
stapanaalina Reputație: 57 Postat Ianuarie 20, 2019 Autor Postat Ianuarie 20, 2019 Buna ziua dragilor de astazi voi avea asistenta aaaaa drăguță chiar frumoasa Ea va fi alaturi de mine atat pe parcursul ședințelor(la cerere) cat si pentru voi la finalul ședințelor unde rezultatul final poate fi satisfăcător😉..... Va asteptam pentru sesiuni de neuitat alaturi de noi fanteziile voastre pot devenii realitate
stapanaalina Reputație: 57 Postat Ianuarie 20, 2019 Autor Postat Ianuarie 20, 2019 Buna ziua dragilor de astazi voi avea asistenta aaaaa drăguță chiar frumoasa Ea va fi alaturi de mine atat pe parcursul ședințelor(la cerere) cat si pentru voi la finalul ședințelor unde rezultatul final poate fi satisfăcător😉..... Va asteptam pentru sesiuni de neuitat alaturi de noi fanteziile voastre pot devenii realitate 2
stapanaalina Reputație: 57 Postat Ianuarie 20, 2019 Autor Postat Ianuarie 20, 2019 Am fost ieri doar pentru o fantezie deci nu ma întrebați de cum se desfășoară o ședința de dominare cu domnișoara insa din discuțiile purtate am tras concluzia ca se pricepe la BDSM!Legat de timp nu am nimic de obiectat S-A RESPECTAT fara nici un fel de probleme ba mai mult m-a intrebat dacă doresc sa servesc ceva de băut lucru de apreciat!Atitudine 10 !Aspect fizic ok,nu ceva care sa ma dea pe spate,PERSONAL consider ca pozele o avantajează destul de mult(repet este o părere personală!)Dacă aveți alte întrebări VOI FI CÂT SE POATE DE OBIECTIV.De recomandat 50/50 deoarece nu e chiar genul meu sau poate eu sunt mai pretențios...Decartat 300 ron pentru aproximativ 20-25 de min CA AȘA AM VRUT EU deși prețul era 250!Repet nu ma împins nimeni afara mai devreme!Nu contest cele spuse de altii cum ca ar fi plecat mai devreme dar cel puțin cu mine fata a fost foarte ok!. Multumesc pentru recenzia obiectiva si sinceră Mi-a facut placere sa îți pot indeplini fantezia si te mai astept cu drag oricând doresti sa incerci ceva nou
darcick Reputație: 15 Postat Ianuarie 20, 2019 Oras:BucureÅŸti Oras:BucureÅŸti Postat Ianuarie 20, 2019 Ok im cazul acesta iti recomand Mara si Andreea care au studiou specific amenajat si toate ustensilele posibile si chiar fac o dominare in adevaratul sens al cuvantului,iar experienta cu Cybil sunt invidios,Da, de Mara am auzit însă am o problemă şi cu aspectul. Nu este urâtă dar cam în vârstă pentru mine. Nu cred că ar merge. trebuie să-mi şi placă. Pe Andreea nu o stiu, unde pot gasi un contact? În ce priveşte Cybill, din păcate s-a mutat în SUA şi mai vine destul de rar pe la Berlin, însă o poţi găsi daca îi urmăreşti pagina. Multumesc!
gabitoaleta Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2019 Oras:ZALAU Oras:ZALAU Postat Ianuarie 20, 2019 buna..sunt Gabi..se poate sa primesc scato de la amandoua maine la 10 dimineata?Buna ziua dragilor de astazi voi avea asistenta aaaaa drăguță chiar frumoasaEa va fi alaturi de mine atat pe parcursul ședințelor(la cerere) cat si pentru voi la finalul ședințelor unde rezultatul final poate fi satisfăcător.....Va asteptam pentru sesiuni de neuitat alaturi de noi fanteziile voastre pot devenii realitate
mdoru Reputație: 14 Postat Ianuarie 21, 2019 Postat Ianuarie 21, 2019 Da, de Mara am auzit însă am o problemă şi cu aspectul. Nu este urâtă dar cam în vârstă pentru mine. Nu cred că ar merge. trebuie să-mi şi placă. Pe Andreea nu o stiu, unde pot gasi un contact? În ce priveşte Cybill, din păcate s-a mutat în SUA şi mai vine destul de rar pe la Berlin, însă o poţi găsi daca îi urmăreşti pagina. Multumesc! O gasesti si aici si pe publi,poti vorbi si pe watt up cu ea iti da orice detaliu......
gabi_cunni Reputație: 29 Postat Ianuarie 21, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 21, 2019 Sarut mana Alina! Doream si eu sa intreb cat costa o ora alturi de dumnevoastra cu tot cu asistenta?Multumesc frumoas. O zi minunata!
mdoru Reputație: 14 Postat Ianuarie 21, 2019 Postat Ianuarie 21, 2019 Buna ziua dragilor de astazi voi avea asistenta aaaaa drăguță chiar frumoasaEa va fi alaturi de mine atat pe parcursul ședințelor(la cerere) cat si pentru voi la finalul ședințelor unde rezultatul final poate fi satisfăcător.....Va asteptam pentru sesiuni de neuitat alaturi de noi fanteziile voastre pot devenii realitaten ar fi rau sa pui si ce servicii ofera si preturi,
stapanaalina Reputație: 57 Postat Ianuarie 21, 2019 Autor Postat Ianuarie 21, 2019 Buna ziua slugi convins eAsistenta mea este aici pentru a satisface fantezii si a fii alaturi de voi pe parcursul ședințe -uro(pasiv) -cunilingus-anilingus(pasiv) -penetrare(activ).... -umilire fizica(activ) -facefuck(activ) -facessiting(activ) Iar daca esti un sclav ascultător un gentleman generos asistenta poate oferii si contact intim.. Va asteptam
gabi_cunni Reputație: 29 Postat Ianuarie 21, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 21, 2019 Buna ziua slugi convins eAsistenta mea este aici pentru a satisface fantezii si a fii alaturi de voi pe parcursul ședințe -uro(pasiv)-cunilingus-anilingus(pasiv)-penetrare(activ)....-umilire fizica(activ)-facefuck(activ)-facessiting(activ)Iar daca esti un sclav ascultător un gentleman generos asistenta poate oferii si contact intim..Va asteptamSarut mana stimabila Stapana! Imi permiteti sa va intreb care este tributul pentru o ora in compiania dumnevoastra si a asistenteti ? MultumescO zi superba sa aveti
stapanaalina Reputație: 57 Postat Ianuarie 21, 2019 Autor Postat Ianuarie 21, 2019 450 lei ora si 30 min 250 lei
stapanaalina Reputație: 57 Postat Ianuarie 21, 2019 Autor Postat Ianuarie 21, 2019 450 lei ora si 30 min 250 lei 1
rostav Reputație: 2 Postat Ianuarie 21, 2019 Postat Ianuarie 21, 2019 se poate sedinta de calcat cu tocurile cu ambele in acelasi timp pe mine?
darcick Reputație: 15 Postat Ianuarie 21, 2019 Oras:BucureÅŸti Oras:BucureÅŸti Postat Ianuarie 21, 2019 Ambele domnişoare arată bine în fotografii, nu putem contesta :) Poate au şanse să devină dominatoare de succes.
stapanaalina Reputație: 57 Postat Ianuarie 21, 2019 Autor Postat Ianuarie 21, 2019 se poate sedinta de calcat cu tocurile cu ambele in acelasi timp pe mine? Da se poate si cu tocuri si fara inclusive jumping
openmind18cm Reputație: 66 Postat Ianuarie 21, 2019 Oras:Vestul Tarii Oras:Vestul Tarii Postat Ianuarie 21, 2019 450 lei ora si 30 min 250 leiImi plac mult jucariile.
stapanaalina Reputație: 57 Postat Ianuarie 22, 2019 Autor Postat Ianuarie 22, 2019 Buna dimineata 😈😈😈😈😈😈 va asteptam si astazi in compania noastra 250lei 30min} cu asistenta450lei ora. Cu asistenta Programari cu 20min inainte rugam seriozitate
justagigolo Reputație: -340 Postat Ianuarie 23, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 23, 2019 Am fost ieri doar pentru o fantezie deci nu ma întrebați de cum se desfășoară o ședința de dominare cu domnișoara insa din discuțiile purtate am tras concluzia ca se pricepe la BDSM!Legat de timp nu am nimic de obiectat S-A RESPECTAT fara nici un fel de probleme ba mai mult m-a intrebat dacă doresc sa servesc ceva de băut lucru de apreciat!Atitudine 10 !Aspect fizic ok,nu ceva care sa ma dea pe spate,PERSONAL consider ca pozele o avantajează destul de mult(repet este o părere personală!)Dacă aveți alte întrebări VOI FI CÂT SE POATE DE OBIECTIV.De recomandat 50/50 deoarece nu e chiar genul meu sau poate eu sunt mai pretențios...Decartat 300 ron pentru aproximativ 20-25 de min CA AȘA AM VRUT EU deși prețul era 250!Repet nu ma împins nimeni afara mai devreme!Nu contest cele spuse de altii cum ca ar fi plecat mai devreme dar cel puțin cu mine fata a fost foarte ok!reviewurile acestea de tipul "baieti, nu numai ca recomand sa dati mai multi bani decat cere ea, dar si sa stati doar 20 de min", fix idealul ei in viata, fix ceea ce reclama toti ca anormal la aceasta persoana, sint f interesante... sint convins ca aceste reviewuri sint si reale... :) 1
justagigolo Reputație: -340 Postat Ianuarie 23, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 23, 2019 . Multumesc pentru recenzia obiectiva si sincerăMi-a facut placere sa îți pot indeplini fantezia si te mai astept cu drag oricând doresti sa incerci ceva nouclar obiectiva si sincera! repet, toti isi doresc sa stea 1/3 din timpul normal si sa dea bani mai multi decat ceri tu... tu chiar crezi ca toata lumea e proasta... si daca intre sedinte ai nevoie de doar 10 min, imi imaginez ca nu se pune problema de dezinfectie jucarii si ustensile, dus tu, dus asistenta etc... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum