alenats Reputație: 466 Postat Martie 15, 2021 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Martie 15, 2021 1 oră în urmă, thejoker67 a spus: Buzău?? Nup Link spre comentariu
flaviusadrianus Reputație: 214 Postat Martie 16, 2021 Oras:BUH Oras:BUH Partajează Postat Martie 16, 2021 joker ... scrie si tu macar o propozitie... nu prea este politicos. Nu ai timp macar pentru cateva cuvinte? Link spre comentariu
alexoiu1 Reputație: -8 Postat Martie 30, 2021 Partajează Postat Martie 30, 2021 La 15.03.2021 la 17:52, alenats a spus: Nup Prin brasov? Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Martie 30, 2021 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Martie 30, 2021 Acum 3 ore, alexoiu1 a spus: Prin brasov? Daca ajung am sa anunț deși îmi este lene sa mă deplasez atâta drum 😂 Link spre comentariu
zabielo Reputație: 207 Postat Aprilie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 2, 2021 Vin si eu cu recenzie de cand activa Alena in Bucuresti. Am ajuns la ea, am stat putin la taclale si barfa , dupa care am inceput actiunea: eu pe marginea patului , iar ea in picioare a scos-o sa i-o sug, am mangaiat-o putin si a inceput sa se intareasca dupa care am inceput sa -o iau in gura si sa o simt. Apoi ea s-a intins pe pat si am continuat sa i-o sug incercand un deepthtroat dar nu am reusit,o are destul de mare. Apoi m-am pus peste ea, ne-am sarutat putin si a incercat sa ma penetreze, dar greu, si-a pus prezervativ, dupa care mi-a dat cu lubrifiant si usor usor a intrat TOATA, dupa care am sarit si am gemut in pula de fericire ca imi venea sa imi dau si drumu. Dupa vreo 10 minute in care am gemut de placere in pula ei, m-a luat umeri-craci inca 5 minute si si-a dat drumu. Am vrut sa isi dea in gura la mine , dar a foat prea rapid si nu am apucat, doar i-am supt sperma dupa. In final am ejaculat si eu pe pula ei si a fost excelent. ALENA e super cand fute si pula ei e dementiala, cred ca are 18-19 cm. Poti sa imi spui de cat o ai Alena?? Te pup😘 1 Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Aprilie 2, 2021 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Aprilie 2, 2021 Acum 9 ore, zabielo a spus: Vin si eu cu recenzie de cand activa Alena in Bucuresti. Am ajuns la ea, am stat putin la taclale si barfa , dupa care am inceput actiunea: eu pe marginea patului , iar ea in picioare a scos-o sa i-o sug, am mangaiat-o putin si a inceput sa se intareasca dupa care am inceput sa -o iau in gura si sa o simt. Apoi ea s-a intins pe pat si am continuat sa i-o sug incercand un deepthtroat dar nu am reusit,o are destul de mare. Apoi m-am pus peste ea, ne-am sarutat putin si a incercat sa ma penetreze, dar greu, si-a pus prezervativ, dupa care mi-a dat cu lubrifiant si usor usor a intrat TOATA, dupa care am sarit si am gemut in pula de fericire ca imi venea sa imi dau si drumu. Dupa vreo 10 minute in care am gemut de placere in pula ei, m-a luat umeri-craci inca 5 minute si si-a dat drumu. Am vrut sa isi dea in gura la mine , dar a foat prea rapid si nu am apucat, doar i-am supt sperma dupa. In final am ejaculat si eu pe pula ei si a fost excelent. ALENA e super cand fute si pula ei e dementiala, cred ca are 18-19 cm. Poti sa imi spui de cat o ai Alena?? Te pup😘 Mulțumesc de recenzie 😘 19 cred nu am măsurato niciodată 😂😂 1 Link spre comentariu
gabones Reputație: 3 Postat Aprilie 13, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 13, 2021 La buc când? Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Aprilie 14, 2021 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Aprilie 14, 2021 Acum 7 ore, gabones a spus: La buc când? Niciodată 😂 Link spre comentariu
mirc32 Reputație: 4 Postat Aprilie 14, 2021 Partajează Postat Aprilie 14, 2021 Buna, in Iași cam pe când? ;)) Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Aprilie 14, 2021 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Aprilie 14, 2021 Acum 1 oră, mirc32 a spus: Buna, in Iași cam pe când? ;)) De o luna mă chinui sa mă organizez sa ajung la Iași 😂😂 încă incerc sa ajung te anunț aici 😘 Link spre comentariu
cristipe Reputație: 27 Postat Aprilie 14, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 14, 2021 Inca o cerere pentru Iasi. Hai! Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Aprilie 14, 2021 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Aprilie 14, 2021 Acum 4 ore, cristipe a spus: Inca o cerere pentru Iasi. Hai! Am notat😂😂 Link spre comentariu
Vizitator cocodelight Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2021 Partajează Postat Aprilie 14, 2021 16 hours ago, alenats said: Niciodată 😂 Refuz sa cred! 😂 Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Aprilie 15, 2021 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Aprilie 15, 2021 Acum 6 ore, cocodelight a spus: Refuz sa cred! 😂 Am mai specificat odată că dacă ajung in București nu voi activa vin doar pt operații Link spre comentariu
iamkid Reputație: 38 Postat Aprilie 15, 2021 Partajează Postat Aprilie 15, 2021 On 2/20/2021 at 5:21 PM, alenats said: Mă retrag in Moldova o perioada In Moldova unde ? Link spre comentariu
Vizitator cocodelight Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2021 Partajează Postat Aprilie 15, 2021 1 hour ago, alenats said: Am mai specificat odată că dacă ajung in București nu voi activa vin doar pt operații Chill, eu am spus-o sub forma de caterinca. Sper ca nu ti-a crescut tensiunea cat timp mi-ai citit mesajul sau cat timp l-ai scris tu pe-al tau. Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Aprilie 15, 2021 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Aprilie 15, 2021 1 oră în urmă, iamkid a spus: In Moldova unde ? Bacău Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Aprilie 18, 2021 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Aprilie 18, 2021 Dragi colege care veniți pe Bacău nu mai căutați prietenie cu mine 😂😂 că nu vreau sa beau cafele cu voi și după ce va refuz invitația sa mă amenințați pe mine cu pești 😂😂 Sunata de aceasta individa "0740 848 914" va este foame fetelor? Stați cuminți că eu lucrez cu clienți care îi cunosc deja 😂😂😂 Link spre comentariu
lojiloj Reputație: 53 Postat Aprilie 18, 2021 Telefon: - Oras:perv's Land Telefon: - Oras:perv's Land Partajează Postat Aprilie 18, 2021 Acum 2 minute, alenats a spus: Dragi colege care veniți pe Bacău nu mai căutați prietenie cu mine 😂😂 că nu vreau sa beau cafele cu voi și după ce va refuz invitația sa mă amenințați pe mine cu pești 😂😂 Sunata de aceasta individa "0740 848 914" va este foame fetelor? Stați cuminți că eu lucrez cu clienți care îi cunosc deja 😂😂😂 lol, te a sunat aia ? :)) Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Aprilie 18, 2021 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Aprilie 18, 2021 Acum 2 minute, lojiloj a spus: lol, te a sunat aia ? :)) Da și nu știu dc pentru că eu nu am sunat pe niciuna care a venit în Bacău că eu nu caut prietenie cu niciuna singura care îmi este prietena este Antonia! Link spre comentariu
lojiloj Reputație: 53 Postat Aprilie 18, 2021 Telefon: - Oras:perv's Land Telefon: - Oras:perv's Land Partajează Postat Aprilie 18, 2021 Chiar acum, alenats a spus: hahahaha, ce rad, dar rad rau :))) Link spre comentariu
Vizitator gigel_futici Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2021 Partajează Postat Aprilie 23, 2021 Prețuri și servicii te rog! Link spre comentariu
Vizitator gigel_futici Reputație: 0 Postat Mai 2, 2021 Partajează Postat Mai 2, 2021 Da e chiar atât de greu sa spui ce prețuri și ce servicii ai, că pe Publi 24 văd că anunțul e activ!De ce sa te sun și să te deranjez aiurea?Spune cât e numărul activ/pasiv, cât e ora?Spune-mi și dacă săruți pe gura,că vreau sa te sărut in timp ce ne iubim!Nu-i mai bine sa spui aici decât să te deranjez telefonic inutil??? Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Mai 3, 2021 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Mai 3, 2021 Acum 8 ore, gigel_futici a spus: Da e chiar atât de greu sa spui ce prețuri și ce servicii ai, că pe Publi 24 văd că anunțul e activ!De ce sa te sun și să te deranjez aiurea?Spune cât e numărul activ/pasiv, cât e ora?Spune-mi și dacă săruți pe gura,că vreau sa te sărut in timp ce ne iubim!Nu-i mai bine sa spui aici decât să te deranjez telefonic inutil??? Nu știu dc te agiți! Daca te uitai in urma pe topic vedeai 😉 Nu mă sărut pe gură și oricum sunt ultimele 3 zile in care lucreaz ! Și mi se pare normal sa suni pentru detalii pentru că de asta am anunț 😉O zi buna Link spre comentariu
calipso_99 Reputație: 3 Postat Mai 4, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 4, 2021 La 09.03.2021 la 12:54, alenats a spus: Daca vin ,vin doar pt proceduri estetice nu activez! Și nu accept nici pe cei care vin din București în zona mea Le ceri buletinul la intrare , de unde sti ca sunt din buc ? Daca ar fi sa ajunga care.va din buc in bacau , cred ca numai in tranzit sau ceva de genu , nu cred ca vine cineva special ptr tjne pana acolo , nu inteleg ura asta a ta pe bucuresteni ... padure fara uscaturi nu se poate , si daca nu vrei sa mai primesti bucuresteni , poti sa o ti ptr tine , in momentul cand te suna si se prezinta a fi din bucuresti , gasesti o scuza ... si nu.l primesti , nu este frumos sa o arunci asa public , gen nu primesc bucuresteni in bacau...nu am fost nici.o data in bacau , pe cand voi din bacau ne vizitati mereu ... probabil am scris mai mult decat trebuia , insa nu.mi plac diferentele astea , ce probleme ai avut tu pe aici nu trebuie sa bagi la oala pe toata lumea ... si la voi in bacau sunt o gramada de probleme , talhari , violatori samd ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum