Sari la conținut

Alena 0756331490 / 0752970108

Postări Recomandate

• Oras:BACAU
Acum 1 oră, tcooper a spus:

Te am sunat și eu acum câteva luni și ai raspuns in niște arfe de zici ca tu ma plăteai pe mine , de aia te bate lumea nebunule

Când ți am zis că ești frustrat nu mai crezut 😂😂 Tu lingău fiind că am văzut că lingi toate transele daca nu îți convine cum ți am răspuns nu ai decât să te duci la altele care este problema 😂😂😂 Arfele mi le permit pe buzunarul meu sa mă suni și să vii când te chem eu 😂😂 e usor sa comentezi anonim pe net dar daca ai testiculele scriemi pe WhatsApp și vorbim "băiețește"! Iar la partea cu batutul pe care tot insiști a prost ,măcar dacă mă bătea vreun client dar este mult peste inteligenta ta de școală primară sa înțelegi că incidentul sa întâmplat cu 2 recidiviști nu cu clienți ! 

Link spre comentariu
  • Oras:Focsani

buna, am citit aici ca in principiu nu primesti clienti noi .Nu am fost niciodata la o TS, eram curios, ...daca crezi ca poti face o exceptie pt mine, un tip de treaba din focsani m-as bucura.

am cautat pt publi24, dar in Bacau nu te-am gasit , am vz o TS , Alena in Buzau, dar nu cred ca esti tu,... eu as vrea experienta cu tine , 

Link spre comentariu
Acum 21 minute, locke a spus:

buna, am citit aici ca in principiu nu primesti clienti noi .Nu am fost niciodata la o TS, eram curios, ...daca crezi ca poti face o exceptie pt mine, un tip de treaba din focsani m-as bucura.

am cautat pt publi24, dar in Bacau nu te-am gasit , am vz o TS , Alena in Buzau, dar nu cred ca esti tu,... eu as vrea experienta cu tine , 

Buna da e anunțul meu am fost 2 zile in Buzău ! O să mă reîntorc la Bacău dar nu știu când 😘

Link spre comentariu
Acum 1 oră, alenats a spus:

Buna da e anunțul meu am fost 2 zile in Buzău ! O să mă reîntorc la Bacău dar nu știu când 😘

ok,  mersi pt feedback.

astept noutati :)

Link spre comentariu
Acum 11 minute, claudion a spus:

Hei Alena,când mai revii în București, eu sunt din Galați, nu bucureștean 😁

Am fost in București 2 ore la secția 10 😂😂 dc nu ai venit 😂😂😂

• Like 1
Link spre comentariu
1 oră în urmă, lojiloj a spus:

la Galati cand te ntorci Alena ? 

Momentan nu știu joi am programare la vaccin deci trebuie să mă întorc la Bacău sa vad cum mă organizez te anunț 😘

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...