Sari la conținut

Andreea 0728235823 *Rustic*

Postări Recomandate

Vizitator lora69
Reputație: 0
Postat

Sunt pentru prima data in Constanta, veniti sa va convingeti inainte de a scrie recenzii proaste despre oricare persoana. :)

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

Sunt pentru prima data in Constanta, veniti sa va convingeti inainte de a scrie recenzii proaste despre oricare persoana. :)

pe unde ai mai activat?

gresesc baietii cand vb de poze??

• Like 5
Vizitator lora69
Postat

Nu am mai fost in niciun oras din tara.. este prima data si in Constanta, cat si in Romania !!

• Oras:Romania
Postat

Pai si daca apar pozele in octombrie 2018 , cum pula mea e prima data cand lucrezi in domeniul asta?! Ori esti o nesimtita si o mincinoasa, ori furi poze

• Like 4
Vizitator lora69
Postat

Pai si daca apar pozele in octombrie 2018 , cum pula mea e prima data cand lucrezi in domeniul asta?! Ori esti o nesimtita si o mincinoasa, ori furi poze

O sa te rog sa nu ma jicnesti . Eu am vorbit cat se poate de civilizat, iar fiecare e liber sa creada orice vrea !

Daca am deranjat pe cineva postand anuntul meu sau venind in orasul vostru imi cer mii de scuze..

Cine vrea sa vina sa se convinga, il astept cu cea mai mare placere .. cine nu, e liber sa comenteze orice vrea, dar va rog sa nu mi se mai aduca injurii inainte de a-ti fi siguri ca lucrul de care ma acuzati este si adevarat .

• Like 1
  • Oras:Pe aici
  • Oras:Pe aici
Postat

Corect, cine vrea sa se duca sa se convinga. :)

Eu personal mai repede m-as duce la Nicole de la "de evitat" decat la tine ;)

Hai baieti fuga la ea ca este noua, pentru prima oara in Cta cu fotografii din 2018.

• Like 3
Postat

O sa te rog sa nu ma jicnesti . Eu am vorbit cat se poate de civilizat, iar fiecare e liber sa creada orice vrea !

Daca am deranjat pe cineva postand anuntul meu sau venind in orasul vostru imi cer mii de scuze..

Cine vrea sa vina sa se convinga, il astept cu cea mai mare placere .. cine nu, e liber sa comenteze orice vrea, dar va rog sa nu mi se mai aduca injurii inainte de a-ti fi siguri ca lucrul de care ma acuzati este si adevarat .

cu ce te-a jignit??

Persoana care spune minciunii se numeste MINCINOASA

NESIMTITA este persoana care cu nonsalanta minte si denatureaza adevarul.

Hai sa faci niste poze cu telefonul si pe pui pe publi sa vada flacaii .( sa se lamureasca cu pozele)

• Like 5
  • Oras:Constanta
Postat

Ce-ați făcut măi. Acum săraca fată trebuie să-și schimbe iarăși Nr de telefon,numele de saltea și să-și deschidă topic nou aici. Arțăgosilor 😂🤣😂

• Like 1
Vizitator lora69
Postat

Sunteti liberi sa credeti ce vrei, dragilor . :*

• Like 1
Postat

Inseamna ca n ai nici creier , daca cu dovada pe pagina anterioara, tu o tii le a ta😂😂😂

• Like 1
Postat

ăsta pe care îl tot pupi aici este iubi al tău care îți scrie în topic?
  • Oras:Patagonia
Postat

eu stiu cum arata fata cu anuntul din 2018 find ca eu am fost la ea sa o testez, deci am sa vad personal daca esti sau nu esti andreea din 2018, ca increderea este ok dar controlul este mai ok!

Vizitator futac_cta
Postat

eu stiu cum arata fata cu anuntul din 2018 find ca eu am fost la ea sa o testez, deci am sa vad personal daca esti sau nu esti andreea din 2018, ca increderea este ok dar controlul este mai ok!

deci sunt doua variante: ori a "preluat" pozele, ori a mai activat in trecut sub alta forma! daca este prima varianta, si sustine ca este noua in oras, si asa este, inseamna ca pozele nu sunt in conformitate cu adevarul! si nu prea e ok!

Postat

mda dar daca este noua si a ciordit pozele este inca ok numai ca nu avem voie sa uitam lista de preturi si meniul

Servicii incluse : oral, normal, 69, masaj, sex intre sani, diferite pozitii, finalizare corporala.
Extra servicii : oral neprotejat (in functie de igiena), finalizare orala, dominare, uro, foot fetish, role play, servicii pentru cupluri, servicii pentru femei.

!!! NU FAC SEX NEPROTEJAT !!!
!!! NU ACCEPT **spam editat**, RROMI, SAU PERSOANE IN STARE DE EBRIETATE ORI SUB INFLUENTA ORICAROR SUBSTANTE INTERZISE !!!

O finalizare (20-25 de minute) - 150 RON
1 h - 250 RON
Toate serviciile sunt fara graba !

adica exraurile si 150/250 find noname tzzzzzz

deci sunt doua variante: ori a "preluat" pozele, ori a mai activat in trecut sub alta forma! daca este prima varianta, si sustine ca este noua in oras, si asa este, inseamna ca pozele nu sunt in conformitate cu adevarul! si nu prea e ok!

• Like 2
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Deci, pe acest topic se discuta despre 2 fete diferite ;) cineva a facut un talmes balmes, lucru care se intalneste destul de des in ultima perioada :)

Eu am fost in seara asta la una din fete, nu va spun care pentru ca o tin doar pentru mine :)) dar concluzia este ca nu e deloc de evitat...dimpotriva. Si are un cur si niste tzatzane, exact ce trebuie.

Postat

Deci, pe acest topic se discuta despre 2 fete diferite ;) cineva a facut un talmes balmes, lucru care se intalneste destul de des in ultima perioada :)

Eu am fost in seara asta la una din fete, nu va spun care pentru ca o tin doar pentru mine :)) dar concluzia este ca nu e deloc de evitat...dimpotriva. Si are un cur si niste tzatzane, exact ce trebuie.

Talibane,tot respectul dar da macar niste indicii sa ne facem o idee

Postat

nu are cum sa stie la ce fata am fost eu care avea acelas poze pe care ni-le a prezentat si fetita "noua venita" sau revenita care zicea ca pozele sunt ale ei. daca au decis sa faca share la poze fac si share la topic.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...