soniaaida Reputație: 202 Postat Martie 23, 2019 Oras:Ro Oras:Ro Postat Martie 23, 2019 Buna Aida,poți sa'mi dai câteva detalii în legătură cu programul tau de lucru, eu de obicei sunt mai liber noaptea și na.....mi'ar face plăcere să te cunosc Buna.Programul meu de obicei este de la 10:30-22:30 dar astazi va fii un pic diferit pentru ca trebuie sa se rezolve ceva in locatie si nu stiu exact cand va fii gata.
soniaaida Reputație: 202 Postat Martie 23, 2019 Oras:Ro Oras:Ro Postat Martie 23, 2019 Liviu Rebreanu 19a Tintin74 te rog numai da informatii eronate,sunt pe Liviu Rebreanu dar nu unde ai spus tu,si nu sunt de acord ca adresa mea sa fie pe forum.Cei care vor sa vina pot afla adresa sunandu-ma sau prin sms.O zi buna! 1
crashday Reputație: 10 Postat Martie 24, 2019 Oras:bacau Oras:bacau Postat Martie 24, 2019 poze noi? ma gandesc sa te vizitez si eu sapt asta
nicholas1991 Reputație: 22 Postat Martie 24, 2019 Oras:arad Oras:arad Postat Martie 24, 2019 Pune poze noi sa vad merita deplasarea de la Arad pentru tine
soniaaida Reputație: 202 Postat Martie 24, 2019 Oras:Ro Oras:Ro Postat Martie 24, 2019 Domnilor pozele noi vor aparea probabil saptamana viitoare cand o sa imi upgradez contul si ma voi asigura ca am control asupra topicului.Iar domnul din arad daca nu esti sigur ca merit deplasarea si recenziile nu iti sunt de folos absolut deloc,atunci momentan ramane sa vizitezi fetele cu multe poze!Multumesc si va doresc o zi minunata!Pupiceii 1
nicholas1991 Reputație: 22 Postat Martie 24, 2019 Oras:arad Oras:arad Postat Martie 24, 2019 Draga conteaza si recenzile de aceea m-am si gandit sa merg la tine datorita recenzilor bune dar conteaza si aspectul fizic pentru mine,astept pozele o seara placuta!
tomson Reputație: 5766 Postat Martie 24, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 24, 2019 Draga conteaza si recenzile de aceea m-am si gandit sa merg la tine datorita recenzilor bune dar conteaza si aspectul fizic pentru mine,astept pozele o seara placuta!Da are poze clare inca si cu fata pe prima pagina si chiar asa arata am confirmat destui deci nu e cazul ca nu stii cum arata 1
shiva Reputație: 3141 Postat Martie 24, 2019 Oras:Vest Oras:Vest Postat Martie 24, 2019 Domnilor pozele noi vor aparea probabil saptamana viitoare cand o sa imi upgradez contul si ma voi asigura ca am control asupra topicului.I Sper ca control , nu o sa insemne ca o sa ascunzi si recenziile care nu-ti plac [ chiar daca recenzia ar fi pozitiva per total]
soniaaida Reputație: 202 Postat Martie 24, 2019 Oras:Ro Oras:Ro Postat Martie 24, 2019 Nu m-am referit la controlul recenziilor,eu m-am referit la controlul asupra pozelor de pe forum.Nu ma deranjeaza criticile, dimpotrivă unele sunt constructive.Pupici 2
mariusb89 Reputație: 32 Postat Martie 26, 2019 Postat Martie 26, 2019 Salut masculi feroce ce sunteti :) am bifat si eu prezenta la aceasta domnita zilele trecute . Experienta per total a fost una placuta , sa glumit , a fost ok . Actiunea in sine a fost una reusita , oralul NP a facut diferenta , foarte umed si placut :) La normal nu a fost nimic deosebit , dar am plecat multumit de la dansa :) Am stat 1 ora , decartat 300 . As treceo la de revenit , stie sa se faca placuta si e serioasa !! O zi buna va doresc la toti 2
soniaaida Reputație: 202 Postat Martie 26, 2019 Oras:Ro Oras:Ro Postat Martie 26, 2019 Salut masculi feroce ce sunteti :) am bifat si eu prezenta la aceasta domnita zilele trecute . Experienta per total a fost una placuta , sa glumit , a fost ok . Actiunea in sine a fost una reusita , oralul NP a facut diferenta , foarte umed si placut :) La normal nu a fost nimic deosebit , dar am plecat multumit de la dansa :) Am stat 1 ora , decartat 300 . As treceo la de revenit , stie sa se faca placuta si e serioasa !! O zi buna va doresc la toti Multumesc frumos!Te pup
crashday Reputație: 10 Postat Martie 26, 2019 Oras:bacau Oras:bacau Postat Martie 26, 2019 Pana cand te gasim in tm?
soniaaida Reputație: 202 Postat Martie 26, 2019 Oras:Ro Oras:Ro Postat Martie 26, 2019 Pana cand te gasim in tm? Buna!Momentan pana duminica seara.In cazul in care ma hotarasc sa stau mai mult,va anunt!
soniaaida Reputație: 202 Postat Martie 27, 2019 Oras:Ro Oras:Ro Postat Martie 27, 2019 Buna ziua frumosii mei!Sunt persoane aici care folosesc reteaua Orange?Ca de o ora cred ,apelurile sunt scurte ca si cum as primii beep,daca incerc sa sun inapoi imi da apel incheiat,mesajele nu se trimit desii am credit si optiune.Imi puteti spune daca intampinati aceeasi problema daca nu sa schimb cartela poate e doar de la mine si nu de la retea.Multumesc
sange_latin Reputație: 785 Postat Martie 27, 2019 Telefon: 096⁶8 Oras:Timisoara Telefon: 096⁶8 Oras:Timisoara Postat Martie 27, 2019 Este picata toată celula Orange în partea de Sud a orașului. 1
soniaaida Reputație: 202 Postat Martie 27, 2019 Oras:Ro Oras:Ro Postat Martie 27, 2019 Este picata toată celula Orange în partea de Sud a orașului. Multumesc frumos de informatie!
soniaaida Reputație: 202 Postat Martie 29, 2019 Oras:Ro Oras:Ro Postat Martie 29, 2019 Buna seara frumosii mei .In seara aceasta am vrut sa va incant cu o pozica si sa va anunt ca mi-am schimbat numarul de telefon,acesta fiind 0740331726.Va pupacesc si va doresc o seara buna! 7
imiplace_ Reputație: 291 Postat Martie 29, 2019 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Martie 29, 2019 Buna seara frumosii mei .In seara aceasta am vrut sa va incant cu o pozica si sa va anunt ca mi-am schimbat numarul de telefon,acesta fiind 0740331726.Va pupacesc si va doresc o seara buna!Amintiri placute ma trec cand vad poza asta. :) 2 1
soniaaida Reputație: 202 Postat Martie 29, 2019 Oras:Ro Oras:Ro Postat Martie 29, 2019 Amintiri placute ma trec cand vad poza asta. :) Multumesc frumos!Te pup 2
soniaaida Reputație: 202 Postat Martie 30, 2019 Oras:Ro Oras:Ro Postat Martie 30, 2019 Buna ziua scumpii mei!Vreau sa va anunt ca o sa mai fiu in Timisoara pana duminica viitoare.Anuntul meu de pe Publi24 este inca in procesul de acceptare si sincer nu stiu cand il vor aproba,in caz de cautati acolo si nu ma gasiti.Va pupacesc 1
soniaaida Reputație: 202 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Ro Oras:Ro Postat Aprilie 4, 2019 Buna ziua,frumosii mei!Vizita mea se apropie de sfarsit.Daca doriti sa ma vizitati o puteti face pana duminica seara.Va pupacesc! 1
soniaaida Reputație: 202 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:Ro Oras:Ro Postat Aprilie 7, 2019 Hei frumosilor!Astazi ma puteti gasii pana la ora 21:00,fiind ultima zi in Timisoara.Va pupacesc! 1
bounty91 Reputație: 280 Postat Mai 5, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 5, 2019 Pe când înapoi in Tm, Aida?
soniaaida Reputație: 202 Postat Mai 6, 2019 Oras:Ro Oras:Ro Postat Mai 6, 2019 Pe când înapoi in Tm, Aida? Buna.Chiar acum sunt pe drum spre Tm si de mâine o să fiu disponibilă.o sa revin cu detalii despre locație.Pupicei
bounty91 Reputație: 280 Postat Mai 6, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 6, 2019 Buna.Chiar acum sunt pe drum spre Tm si de mâine o să fiu disponibilă.o sa revin cu detalii despre locație.PupiceiSper ca locația sa fie in aceeași zona ca data trecută sau in apropiere
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum