Sari la conținut

Eryca bruneta 0764494835 blvd Decebal

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Anunt publi24:

bruneta inalta cu forme frumoase ofer companie intima de calitate domnilor manierati intr-un cadru discret.normal in orice poziti emasaj de relaxare si mici fantezii daca stii sa apreciezi calitatea si bunul simt astept sa m-a contactezi. blv decebal. programul meu este de la 01:00 pana la ora 01:00 locuiesc singura.pupici

A fost careva pe la ea?

post-247443-0-38198700-1539686054_thumb.jpg

post-247443-0-24729500-1539686067_thumb.jpg

post-247443-0-48259900-1539686076_thumb.jpg

post-247443-0-55863200-1539686084_thumb.jpg

Vizitator
Postat

daca tot i.ai facut anunt spune.i sa isi bage si whatsapp..

Vizitator
Postat

Am vorbit astazi la telefon cu cumatra:

100 lei jumatate de ora/ 200 lei ora

oral, normal, COB

Cand am intrebat-o ce program are, mi-a raspuns cu o voce schimbata in tiganeasca: Ce, pe tine te intereseaza programul? si mi-a inchis telefonul.

Regret ca i-am deschis topic.

• Like 1
Postat

Am fost acum 2-3 saptamani - poze reale, miniona, simpatica, fundul e punctul ei forte - am tinut-o cocotata pe tocuri. Curate, piele fina, a acceptat cuni si degete - s-a excitat mult si s-a umezit destul de mult.

Ce m-a deranjat a fost faptul ca nu era rasa jos, dar a fost totusi ok ca a fost f curata.

In locatie mai e o tipa Raluca inalta si slim, dar mai retinuta putin.

100 o finalizare, locatie pe Decebal. Eu as mai reveni, dar tot la finalizare - nu sunt convins inca sa raman o ora.

De simtit m-am simtit bine, fetele par de etnie, insa curate si simpatice. Din pacate nu pot da detalii de oral, intrucat nu am apucat sa fac cu Eryca, cert e ca evita FK.

• Like 4
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am fost și eu azi

100lei. Ajuns. Primit in scârbă. Nu avea chef de vorba de nimic și in timpul dusului mi-a bătut la usa: “Mai ai? Ca vrea sa facă dush alt client”.

Am zis totuși sa rămân. Arată bine tipa. Curul într-adevăr e forța. Mi/a făcut un oral de corigenta. Adică mecanic și atât. Fără atenție l nimic. Apoi am pus-o capra pe un birou unda sta ok dar nu se mișcă deloc. Cum încetinești un pic te întreabă “ai terminat?”

Am întrebat dacă sta deasupra a zis ca o doare burta.

Misionar ca și ultima poziție unde sta cu fata intr-o parte de zici ca futi un copac

Eu nu recomand... păcat.

Tipa 8

Locație 10

Gfe 0

Oral 2

Normal 4

• Like 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...