Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2018 Partajează Postat Octombrie 17, 2018 Ce parere aveti de noile reguli privind adunarile/intalnirile publice??....usor-usor,dragnea ne reduce la tacere pe toti... Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Octombrie 17, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 17, 2018 Asa a facut si Musolini,dar am uitat ce a patit ala. 2 Link spre comentariu
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2018 Partajează Postat Octombrie 17, 2018 Asa a facut si Musolini,dar am uitat ce a patit ala.nu ma indoiesc de faptul ca o sa-i vina si randul lu Flausatu,dar asta prea le intrece pe toate !!!!Plus noul oug care efectiv matura toata structura dna!!omul e la stransoare rau..ori scapa,ori se duce multi ani la bulau !!! Link spre comentariu
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Octombrie 17, 2018 Oras:F Oras:F Partajează Postat Octombrie 17, 2018 Asa a facut si Musolini,dar am uitat ce a patit ala.Ehe, vremurile bune in care se mai aplicau masuri radicale... Vreo speranta ca se duce si taranusu' nostru de campie la o sesiune de tratament ca a lui Gadgafi? Nici pe Base n-ar trebui sa-l uitam...In '89 au permis sa fie eliminati doar doi bosorogi comunisti, lasand in viata cateva milioane de complici ai lor; acu' probabil c-ar trebui sa spanzuram de vreo 3 ori pe atat ca sa se faca - cat de cat - curat. Cred ca e iluzorie o asemenea speranta; poate doar daca ne invadeaza extraterestrii. Link spre comentariu
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Octombrie 17, 2018 Oras:F Oras:F Partajează Postat Octombrie 17, 2018 se duce multi ani la bulau !!!Las' ca el sta la bulau mai bine decat multi sportivi in cantonament, mult mai bine decat 99.9% din prostalaii pe care i-au muls, jupuit si pacalit sa se puie intru folosul nomenclaturii criptocomuniste. :no2 Link spre comentariu
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Octombrie 17, 2018 Oras:F Oras:F Partajează Postat Octombrie 17, 2018 Ce parere aveti de noile reguli privind adunarile/intalnirile publice??....usor-usor,dragnea ne reduce la tacere pe toti...Ce sa zic, nu mi s-a parut ca ar avea mult spor nici adunarile astea. Ca nu prea ai cu cine sa te aduni. Intr-o nota umoristica (nu stiu cat de potrivita): e aproape imposibil sa aduni doi romani (de orice sex...) sa se futa, daramite intru scopuri constructive mai problematice... We are FUBARed, cum ar spune un pakistanez. Link spre comentariu
croco6 Reputație: 1 Postat Octombrie 17, 2018 Partajează Postat Octombrie 17, 2018 Halal democratie Link spre comentariu
aristidemsc Reputație: -56 Postat Octombrie 17, 2018 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Partajează Postat Octombrie 17, 2018 Ce parere aveti de noile reguli privind adunarile/intalnirile publice??....usor-usor,dragnea ne reduce la tacere pe toti... Sunt de acord sa se autorizeze doar cele la care se dansează pinguinul. Am zis. 4 Link spre comentariu
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Octombrie 17, 2018 Oras:F Oras:F Partajează Postat Octombrie 17, 2018 Sunt de acord sa se autorizeze doar cele la care se... ...face sex si toti sunt in pielea goala. http://cdn.ebaumsworld.com/mediaFiles/picture/604025/85307224.jpg http://hotntubes.com/to/770074-world_record_gangbang___2000_men___part_1.html Link spre comentariu
aronaghi Reputație: 543 Postat Octombrie 18, 2018 Oras:bucharest Oras:bucharest Partajează Postat Octombrie 18, 2018 Trec zilnic prin piata victoriei.Sincer, sunt absolut satul de asa-zisele proteste, doar zarva si nimic concret.Dar ma scot din sarite atunci cand blocheaza carosabilul, dupa ce ca se circula ca naiba prin Bukale mai blocheaza si alde hashtag astia...Nu e normal asa ceva, e debandada in tara asta, care cum vrea blocheaza piata din fata guvernului...Si daca trece o masina de pompieri sau vreo salvare, ce face ? ... spitalul de copii Grigore Alexandrescu e la 2 pasi...Sa le faca primaria un loc special in vreun parc, undeva unde nu deranjeaza biata functionare a orasului, care si asa e vai de mama lui. 1 Link spre comentariu
ultravox Reputație: 191 Postat Octombrie 18, 2018 Partajează Postat Octombrie 18, 2018 Pan' la urma care sunt modificarile facute de Dragnea ? Nu zice pe nicaieri. Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 19, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Octombrie 19, 2018 Pan' la urma care sunt modificarile facute de Dragnea ? Nu zice pe nicaieri.Nu-i nimic, nicăieri...facut de Dragnea!Uite ce fac eu, dau share...si spun un bună dimineața, imi place mult fografia aceasta ce am facut-o acum! 21 2 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 19, 2018 ... si noi cand bem o cafea impreuna? 3 3 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 19, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Octombrie 19, 2018 ... si noi cand bem o cafea impreuna? ...S-au ridicat "forte" contra bautului cafelei!Sunt cuvinte nespuse...dar iti zic eu că sunt bănuieli, printre mințile infierbantate, cum ca licoarea este fermecată.Are o lucire ciudata si aluneca soptit pe buzele unor bautori cu o tăcere ce tintuieste omul...pe patul meu si eu apoi ii fac tot ce vreau eu!!!Eu nu as crede asemenea povesti...Ce atractie sa simtă un bărbat si sa nu-si mai simtă voința lesne, precum aerul?Vointa unui bărbat e atat de excitantă...E regretabil, asemenea intamplare...n-as vrea sa fie!Spune-mi ca nici tu nu vrei, m-as bloca si nu as stii ce sa fac...m-as simti cum zic uneori băieții pe-aici in povestile lor!Acel moment in care spui..."Hello domnisoara, mai bag o fisă?!" 17 2 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 19, 2018 ...S-au ridicat "forte" contra bautului cafelei!Sunt cuvinte nespuse...dar iti zic eu că sunt bănuieli, printre mințile infierbantate, cum ca licoarea este fermecată.Are o lucire ciudata si aluneca soptit pe buzele unor bautori cu o tăcere ce tintuieste omul...pe patul meu si eu apoi ii fac tot ce vreau eu!!!Eu nu as crede asemenea povesti...Ce atractie sa simtă un bărbat si sa nu-si mai simtă voința lesne, precum aerul?Vointa unui bărbat e atat de excitantă...E regretabil, asemenea intamplare...n-as vrea sa fie!Spune-mi ca nici tu nu vrei, m-as bloca si nu as stii ce sa fac...m-as simti cum zic uneori băieții pe-aici in povestile lor!Acel moment in care spui..."Hello domnisoara, mai bag o fisă?!"... mmm suna bine o cescuta de cafea bauta in compania ta ... si ce poate fi mai senzual decat o femeie care soarbe usor lichidul magic (ma refer la cafea) si rujul de un rosu aprins ce se contopeste cu negrul cafelei aromate.... hai ca apuca "gargaunii" si imi trezeste interesul pentru trupul fierbinte al unei femei pline de dorinta ... noroc ca am programare la "o cafea" azi pe la pranz ... :wink2 2 3 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 19, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Octombrie 19, 2018 ..... noroc ca am programare la "o cafea" azi pe la pranz ... :wink2Perfect, asa iti trebuie...e bună si cea de la prânz!E mai conforma scenariului ca după act te cuprinde o moleseala plăcută....Dar vorba e de-o adunare, sa nu uitam! ☺ 1 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 19, 2018 Perfect, asa iti trebuie...e bună si cea de la prânz!E mai conforma scenariului ca după act te cuprinde o moleseala plăcută....Dar vorba e de-o adunare, sa nu uitam! ☺nu-mi place-n grup ... si nici in public ... prefer ca intimitatea si atentia unei guri si a unui vagin sa nu fie perturnbate de alti participanti ... :no2 2 3 Link spre comentariu
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Octombrie 19, 2018 Partajează Postat Octombrie 19, 2018 Trec zilnic prin piata victoriei.Sincer, sunt absolut satul de asa-zisele proteste, doar zarva si nimic concret.Dar ma scot din sarite atunci cand blocheaza carosabilul, dupa ce ca se circula ca naiba prin Bukale mai blocheaza si alde hashtag astia...Nu e normal asa ceva, e debandada in tara asta, care cum vrea blocheaza piata din fata guvernului...Si daca trece o masina de pompieri sau vreo salvare, ce face ? ... spitalul de copii Grigore Alexandrescu e la 2 pasi...Sa le faca primaria un loc special in vreun parc, undeva unde nu deranjeaza biata functionare a orasului, care si asa e vai de mama lui.Da cand inchide Firea in week-end circulatia pe marile artere al Bucurestiului cum ti se pare??Atunci nu mai esti nervos ??? Link spre comentariu
aronaghi Reputație: 543 Postat Octombrie 19, 2018 Oras:bucharest Oras:bucharest Partajează Postat Octombrie 19, 2018 Da cand inchide Firea in week-end circulatia pe marile artere al Bucurestiului cum ti se pare??Atunci nu mai esti nervos ???Ba da, ii injur de fiecare data cu spume.Nu-i inteleg nici pe aia cu crosul si maratonul pe soselele din Bucuresti...care dreq e placerea sa alergi prin noxe ?De ce sa nu alergi printr-un parc mare gen IOR sau Tineretului, sau pe la padurea Baneasa sau intr-un stadion ?Opresc de regula prin centrul orasului si trebuie sa o iei pe la periferie, se face buluc toata circulatia, o prostie sinistra... Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Octombrie 19, 2018 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Octombrie 19, 2018 ... mmm suna bine o cescuta de cafea bauta in compania ta ... si ce poate fi mai senzual decat o femeie care soarbe usor lichidul magic (ma refer la cafea) si rujul de un rosu aprins ce se contopeste cu negrul cafelei aromate.... hai ca apuca "gargaunii" si imi trezeste interesul pentru trupul fierbinte al unei femei pline de dorinta ... noroc ca am programare la "o cafea" azi pe la pranz ... :wink2 Alooo, va faceți recenzii live ? :laugh2 :laugh2 Mai citim și noi niște note, GFE, FK,... etc ? :bow 2 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Octombrie 19, 2018 Partajează Postat Octombrie 19, 2018 Alooo, va faceți recenzii live ? :laugh2 :laugh2 Mai citim și noi niște note, GFE, FK,... etc ? :bowlasa-i in pace, ca discutia e interesanta, din ce in ce mai sexyyyy 2 4 Link spre comentariu
ultravox Reputație: 191 Postat Octombrie 19, 2018 Partajează Postat Octombrie 19, 2018 ... si noi cand bem o cafea impreuna? Se presupune ca stii cine-i Keyser Soze. Daca asa e, schimba-ti nickname-ul. L-ai facut de ras. Link spre comentariu
ultravox Reputație: 191 Postat Octombrie 19, 2018 Partajează Postat Octombrie 19, 2018 Da cand inchide Firea in week-end circulatia pe marile artere al Bucurestiului cum ti se pare??Atunci nu mai esti nervos ???Crezi ca circulatia poate fi inchisa/restrictionata la ordinul lui Firea ? Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2018 Partajează Postat Octombrie 20, 2018 Crezi ca circulatia poate fi inchisa/restrictionata la ordinul lui Firea ?Pai cand sunt maratoane cine da ordinul de inchidere a circulatiei? Administratia drumurilor e la PMB in subordine 2 4 Link spre comentariu
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2018 Partajează Postat Octombrie 23, 2018 Crezi ca circulatia poate fi inchisa/restrictionata la ordinul lui Firea ?NUUU...nici prin gand nu mi trece asa ceva...dar la orice actiune organizata de primaria capitalei,cine inchide circulatia ...rebu ??? :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum