evelin20 Reputație: 1203 Postat Octombrie 17, 2018 Oras:Necunoscuta Oras:Necunoscuta Postat Octombrie 17, 2018 Buna seara dragi mei m-am gandit sa imi iau Apartament Vizavi de Centru venchi,vreau sa ma ajutati cu o parere. Daca este ok zona ? Multumesc. :*
carolanjou Reputație: 597 Postat Octombrie 18, 2018 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Octombrie 18, 2018 Buna seara dragi mei m-am gandit sa imi iau Apartament Vizavi de Centru venchi,vreau sa ma ajutati cu o parere. Daca este ok zona ? Multumesc. :*Eu am o vorba " nu sunt in stare sa-mi dau sfaturi mie , dar la alti " dar dupa cum sti de regula pt alti ai sfaturi bune daca ai intenti frumoase asa ca o sa-mi dau si eu cu parerea si imi cer scuze ca o fac . acum depinde de mai multe elemente , de pret , de anul constructiei , scopul pt care il ei , starea in care se afla , zona , analizezi toate astea si pana la urma e hotararea ta
carolanjou Reputație: 597 Postat Octombrie 18, 2018 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Octombrie 18, 2018 iar ca zona pot spune ca trebuie bne cantarit pt ca in acel segment de cvartale pe o strada poate fi ok pe alta strada nu e bine sa te apropii
hanzohanzo Reputație: 644 Postat Octombrie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 18, 2018 O fata de acolo mi-a zis ca nu prea vin clienti ca n-au unde sa parcheze. 1
tropical17 Reputație: 1305 Postat Octombrie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 18, 2018 in schimb este trafic de clienti , (ai mare noaptea dupa mine), care frecventeaza multitudinea de localuri din zona,...este de probat
laury Reputație: 24072 Postat Octombrie 18, 2018 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Octombrie 18, 2018 Buna seara dragi mei m-am gandit sa imi iau Apartament Vizavi de Centru venchi,vreau sa ma ajutati cu o parere. Daca este ok zona ? Multumesc. :*Nu sunt locuri de parcare...nu lua acolo
pansacola77 Reputație: 108 Postat Octombrie 18, 2018 Oras:Europe Oras:Europe Postat Octombrie 18, 2018 Locurile de parcare si discretia sunt doua criterii importante. 1 9
evelin20 Reputație: 1203 Postat Octombrie 18, 2018 Oras:Necunoscuta Oras:Necunoscuta Autor Postat Octombrie 18, 2018 Am inteles si va multimesc pentru sfaturi va pup :*
pansacola77 Reputație: 108 Postat Octombrie 18, 2018 Oras:Europe Oras:Europe Postat Octombrie 18, 2018 Cu placere.
magiun Reputație: 455 Postat Octombrie 18, 2018 Oras:🖕 Oras:🖕 Postat Octombrie 18, 2018 Am inteles ca vrei sa ti cumperi ap. In zona aia ðŸ˜)))))
evelin20 Reputație: 1203 Postat Octombrie 18, 2018 Oras:Necunoscuta Oras:Necunoscuta Autor Postat Octombrie 18, 2018 Am inteles ca vrei sa ti cumperi ap. In zona aia ðŸ˜)))))Nu vreau sal cumpar pt mine vreau sa ilInchitiez sa lucrez in el
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum