evelin20 Reputație: 1204 Postat Octombrie 18, 2018 Oras:Necunoscuta Oras:Necunoscuta Postat Octombrie 18, 2018 Buna dragi mei m-am gandit sa va fac o vizita ce ziceti?
evelin20 Reputație: 1204 Postat Octombrie 18, 2018 Oras:Necunoscuta Oras:Necunoscuta Autor Postat Octombrie 18, 2018 2
renzo20 Reputație: 18 Postat Octombrie 18, 2018 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Octombrie 18, 2018 Te asteptam sa ne prezinți meniul
alyntm Reputație: 32 Postat Octombrie 18, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 18, 2018 Cand ajungi ? Tarifele si ce servicii prestezi te rog
florinc20 Reputație: 149 Postat Octombrie 19, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 19, 2018 Ma gandesc ca esti proasta daca dupa ce ti s-a atras deja atentia iti deschizi topicul in sectorul de recenzii. Asta demonsteaza cata logica ai, dupa ce ai si experienta forumului... Sau o fi schimbat pestele si asta inca nu stie sa posteze?Ce primire calduroasa :))) 2
Vizitator costel55 Reputație: 0 Postat Octombrie 19, 2018 Postat Octombrie 19, 2018 Ma gandesc ca esti proasta daca dupa ce ti s-a atras deja atentia iti deschizi topicul in sectorul de recenzii. Asta demonsteaza cata logica ai, dupa ce ai si experienta forumului... Sau o fi schimbat pestele si asta inca nu stie sa posteze?Ma gandesc ca ai sarit calul, de fapt ai sarit si limita bunei cuviinte, a politetii. Nu o lua personal, dar totusi, minima politete e OBLIGATORIE.
gigijuventino Reputație: 1860 Postat Octombrie 19, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Timisoara Telefon: [email protected] Oras:Timisoara Postat Octombrie 19, 2018 Ma gandesc ca ai sarit calul, de fapt ai sarit si limita bunei cuviinte, a politetii. Nu o lua personal, dar totusi, minima politete e OBLIGATORIE.Si nu e un caz singular,nu inteleg ce vrea sa demonstreze acest moldovean,s-a aciuat pe la noi si nu mai pleaca,vrea sa ne scolarizeze cu forta,cred ca vrea sa-i ia locul d-lui gvbolovan !
evelin20 Reputație: 1204 Postat Octombrie 20, 2018 Oras:Necunoscuta Oras:Necunoscuta Autor Postat Octombrie 20, 2018 Nu va scolarizez, va arat ca nu respectati regulile de postare.Hai mai date in pizda mea de terminat ce esti ! Ai mancat si tu cva azi da esti asa tare in gura pe stomacul gol ? Ba muistule scriu ce vreau ,cand vreau ,cum vreau ce te fute pe tine . Ati ajuns multi bărbați sa fiți mai curve ca femeile . Sau nu are loc femeia ta de mine ?o încurc ? sa-mi mănânci pizda . Ca alta data sa te mai legi de lindicu meu !!! 1
evelin20 Reputație: 1204 Postat Octombrie 20, 2018 Oras:Necunoscuta Oras:Necunoscuta Autor Postat Octombrie 20, 2018 Ce-mi place cand o curva isi pune poalele in cap. Acum stiu forumistii la ce sa se astepte...Sa-ti dau muie ? 1
Membru Premium farafiltre Reputație: 5581 Postat Octombrie 20, 2018 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Octombrie 20, 2018 Upsss... cand sa inchei: [/quote]Eeeee,asta i un serviciu pe care l apreciem toti (parazitii)! dag dal gas!
liviu95 Reputație: 2261 Postat Octombrie 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 20, 2018 Are si recenzii pozitive... dar sunt cu semnul intrebarii... Daca o recenzati si ceva nu-i convine, devine agresiva, va pun topicul de pe Bucuresti dar marea majoritate din postari sunt up-urile ei, daca aveti rabdare sa cautati si putina glagorie, realizati despre ce e vorba: https://nimfomane.com/forum/topic/96081-evelin-0785-972-634%E2%80%AC/page-21 Salut frati banateni! :) Da, am fost si eu la ea in urma cu un an, cam asa, in Bucuresti. Exact cum am spus si in recenzie, una zice pe forum alta face la fata locului. Desi spunea ca face fk, cu mine nu a facut. Probabil trebuie sa arati bine. La normal trebuie sa dai de doua, trei ori in ea dupa care sa iti dai drumul altfel nu e ok...in mare se grabeste, e putin cam sictirita...mi a placut insa oralul. A fost in forta, dar cam atat Ps: sotto nu are 16 ani. E majora sigur si e de etnie. Dupa cum vedeti si in vocabularul ei. 4
valy95 Reputație: 362 Postat Octombrie 21, 2018 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Octombrie 21, 2018 Foarte bine colericule. Timisoara nu are nevoie de panarame ca astea. 3
evelin20 Reputație: 1204 Postat Octombrie 22, 2018 Oras:Necunoscuta Oras:Necunoscuta Autor Postat Octombrie 22, 2018 Sa ma pis pe voi de romani fierți aveați ce aveti cu țigăncile . Mancalea-ti pizda la toate tiganicile care se fute ,, băii Muistilor daca nu erau țigăncile ce pula plăceri va mai făceați ? Cu Româncele voastre care stau ca vacile la pula ? Eu ma pis pe site-ul asta pana la urma vreti sa va mint !!! Ca numai trăiesc dupa Urma la romani săraci si fierți vai de morți vostri ca va futeti in cur si pt 10 lei ba nebunilor !!!! Si in primul rand țigani au suflet fata de voi mancarea-ti din Mamaia !!! 1
Membru Premium farafiltre Reputație: 5581 Postat Octombrie 22, 2018 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Octombrie 22, 2018 Sa ma pis pe voi de romani fierți aveați ce aveti cu țigăncile . Mancalea-ti pizda la toate tiganicile care se fute ,, băii Muistilor daca nu erau țigăncile ce pula plăceri va mai făceați ? Cu Româncele voastre care stau ca vacile la pula ? Eu ma pis pe site-ul asta pana la urma vreti sa va mint !!! Ca numai trăiesc dupa Urma la romani săraci si fierți vai de morți vostri ca va futeti in cur si pt 10 lei ba nebunilor !!!! Si in primul rand țigani au suflet fata de voi mancarea-ti din Mamaia !!!Mie mi plac "indiencele", bulangii nu. (Ultima propozitie mi a facut ikebana'n creier ) dag dal gas!
evelin20 Reputație: 1204 Postat Octombrie 22, 2018 Oras:Necunoscuta Oras:Necunoscuta Autor Postat Octombrie 22, 2018 Sa ma pis pe voi de romani fierți aveați ce aveti cu țigăncile . Mancalea-ti pizda la toate tiganicile care se fute ,, băii Muistilor daca nu erau țigăncile ce pula plăceri va mai făceați ? Cu Româncele voastre care stau ca vacile la pula ? Eu ma pis pe site-ul asta pana la urma vreti sa va mint !!! Ca numai trăiesc dupa Urma la romani săraci si fierți vai de morți vostri ca va futeti in cur si pt 10 lei ba nebunilor !!!! Si in primul rand țigani au suflet fata de voi mancara-ti din Mamaia !!!
sange_latin Reputație: 913 Postat Octombrie 22, 2018 Telefon: 096⁶8 Oras:Timisoara Telefon: 096⁶8 Oras:Timisoara Postat Octombrie 22, 2018 Rog un moderator sa treacă direct de Evitat acest topic. 1
Administrator pisicuts Reputație: 115206 Postat Octombrie 22, 2018 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Octombrie 22, 2018 revenim la recenzii:wave
valy95 Reputație: 362 Postat Octombrie 22, 2018 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Octombrie 22, 2018 Hai, te rugam sa parasesti orasul :))
Membru Premium farafiltre Reputație: 5581 Postat Octombrie 22, 2018 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Octombrie 22, 2018 revenim la recenzii:waveSilvi si rusoaicele (moldovencele)de ce nu s in top? Trebuie sa mi cumpar medalie , sa bag 20 de recenzii x craniu? 1 dag dal gas!
liviu95 Reputație: 2261 Postat Octombrie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 22, 2018 Cred ca domnisoara/pestele si au dat etnia pe fata...mai bine o banam si o trecem direct la de evitat. Nu ai cum sa tii astfel de specimene pe un forum de genul. Se vede educatia ei. Dupa ce ca se comporta cum se comporta cu clientii, e mereu pe graba si minte mai e si nesimtita. Pai chiar asa sa nu ai pic de rusine cu cei care iti dau o paine sa mananci? Fata draga nu pestele iti da sa mananci. Noi saraciile de romani spurcati va dam amandurora sa mancati. Lasa te de meseria asta ca nu e de tine. Cat despre etnia ta, sa nu incep sa deschid dosarul ca daca nu era acest popor prost sa va primeasca in tarisoara asta erati vai curul vostru. Romania e singura tara din lume care va dat drepturi, din pacate. O poarte din situatia tarii e si din vina acestei etnii care ne trage rau de tot in jos. Uitati va cum vorbeste, cum jigneste pe toti si toate, chiar si pe fetele romance, in opinia ei acestea nu se fut asa bine cum o face ea. Desi ea e o mincinoasa. N am ce sa i zic, sa i fie rusine si sa ne lasa in pace. 2
andytm Reputație: 273 Postat Octombrie 22, 2018 Postat Octombrie 22, 2018 Sa ma pis pe voi de romani fierți aveați ce aveti cu țigăncile . Mancalea-ti pizda la toate tiganicile care se fute ,, băii Muistilor daca nu erau țigăncile ce pula plăceri va mai făceați ? Cu Româncele voastre care stau ca vacile la pula ? Eu ma pis pe site-ul asta pana la urma vreti sa va mint !!! Ca numai trăiesc dupa Urma la romani săraci si fierți vai de morți vostri ca va futeti in cur si pt 10 lei ba nebunilor !!!! Si in primul rand țigani au suflet fata de voi mancarea-ti din Mamaia !!!Ai de Plm ...fata mai usor cu limbile romane ca le-ai omorât pe toate...vorbesti de parca esti de unde agati harta-n cui!Dar e ziua ta norocoasă,fac cheta cu colegii si punem de o carte de gramatica si un dictionar 😂😉😋😂😂😂😂 1
andytm Reputație: 273 Postat Octombrie 22, 2018 Postat Octombrie 22, 2018 Silvi si rusoaicele (moldovencele)de ce nu s in top? Trebuie sa mi cumpar medalie , sa bag 20 de recenzii x craniu?probabil pentru ca nu merita încă...
Membru Premium farafiltre Reputație: 5581 Postat Octombrie 23, 2018 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Octombrie 23, 2018 probabil pentru ca nu merita încă...asa mi spuneam si eu cu vreo 4 ani in urma ... dag dal gas!
Vizitator futbineditat Reputație: 0 Postat Decembrie 22, 2018 Postat Decembrie 22, 2018 Hai mai date in pizda mea de terminat ce esti ! Ai mancat si tu cva azi da esti asa tare in gura pe stomacul gol ? Ba muistule scriu ce vreau ,cand vreau ,cum vreau ce te fute pe tine . Ati ajuns multi bărbați sa fiți mai curve ca femeile . Sau nu are loc femeia ta de mine ?o încurc ? sa-mi mănânci pizda . Ca alta data sa te mai legi de lindicu meu !!!Asa de perversa esti si live sau doar verbal? :D :) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum